Αναζητήστε σεισμούς ανά περιοχή ή χώρα

Τελευταία ανανενώση: 8 Δεκεμβρίου 2021 04:44 GMT -

Πληκτρολογήστε τοπωνύμιο, πόλη, περιοχή ή χώρα για να αναζητήσετε σεισμούς:

Search!

Οι τελευταίοι σεισμοί, Sablayan, Mindoro Occidental, Mimaropa, Φιλιππίνες: τελευταίες 7 ημέρες

Τελευταία ανανενώση 8 Δεκεμβρίου 2021 04:44 GMT -
Φιλτράρετε κατά μέγεθος:
όλα
1.0+
2.0+
Διαδραστικός χάρτης
[μικρότερα] [μεγαλύτερα]
όλα
1.0+
2.0+
Showing quakes από μέγεθος 0.1 ή μεγαλύτερο (13 σεισμοί):
Ημερομηνία και ώραΜέγεθος
Βάθος
Πλησιέστερα ηφαίστειο (απόσταση)ΤοποθεσίαΛεπτομέριεςΧάρτης
Τετάρτη, 8 Δεκεμβρίου 2021 01:30 GMT (1 σεισμός)
8 Δεκ 2021 09:30 (GMT +8) (8 Δεκ 2021 01:30 GMT)
1.8

4 km
14 km δυτικά από Paluan, Φιλιππίνες ΠερισσότεροΧάρτης
Κυριακή, 5 Δεκεμβρίου 2021 14:47 GMT (1 σεισμός)
5 Δεκ 2021 22:47 (GMT +8) (5 Δεκ 2021 14:47 GMT)
2.3

21 km
27 km βόρεια από Mamburao, Φιλιππίνες ΠερισσότεροΧάρτης
Σάββατο, 4 Δεκεμβρίου 2021 21:45 GMT (5 σεισμοί)
5 Δεκ 2021 05:45 (GMT +8) (4 Δεκ 2021 21:45 GMT)
2.6

3 km
Sulu Sea, 40 km δυτικά από Mamburao, Φιλιππίνες
Το ενιωσα
ΠερισσότεροΧάρτης
5 Δεκ 2021 05:23 (GMT +8) (4 Δεκ 2021 21:23 GMT)
1.9

32 km
35 km βορειοδυτικά από Mamburao, Φιλιππίνες ΠερισσότεροΧάρτης
5 Δεκ 2021 05:23 (GMT +8) (4 Δεκ 2021 21:23 GMT)
1.9

9 km
27 km βόρεια από Mamburao, Φιλιππίνες ΠερισσότεροΧάρτης
4 Δεκ 2021 14:23 (GMT +8) (4 Δεκ 2021 06:23 GMT)
2.6

21 km
25 km νότια από Pinamalayan, Φιλιππίνες ΠερισσότεροΧάρτης
4 Δεκ 2021 14:23 (GMT +8) (4 Δεκ 2021 06:23 GMT)
2.6

6 km
31 km νοτιοδυτικά από Pinamalayan, Φιλιππίνες
Το ενιωσα
ΠερισσότεροΧάρτης
Παρασκευή, 3 Δεκεμβρίου 2021 02:44 GMT (3 σεισμοί)
3 Δεκ 2021 10:44 (GMT +8) (3 Δεκ 2021 02:44 GMT)
2.6

21 km
South China Sea, 41 km δυτικά από Mamburao, Φιλιππίνες ΠερισσότεροΧάρτης
3 Δεκ 2021 10:44 (GMT +8) (3 Δεκ 2021 02:44 GMT)
2.6

7 km
Sulu Sea, 27 km δυτικά από Mamburao, Φιλιππίνες
Το ενιωσα
ΠερισσότεροΧάρτης
3 Δεκ 2021 10:21 (GMT +8) (3 Δεκ 2021 02:21 GMT)
2.1

11 km
17 km ανατολικά από Sablayan, Φιλιππίνες ΠερισσότεροΧάρτης
Πέμπτη, 2 Δεκεμβρίου 2021 22:13 GMT (2 σεισμοί)
3 Δεκ 2021 06:13 (GMT +8) (2 Δεκ 2021 22:13 GMT)
1.8

36 km
20 km δυτικά από Pinamalayan, Φιλιππίνες ΠερισσότεροΧάρτης
3 Δεκ 2021 04:49 (GMT +8) (2 Δεκ 2021 20:49 GMT)
1.7

35 km
Μιντόρο, 42 km νότια από Calapan, Φιλιππίνες ΠερισσότεροΧάρτης
Τετάρτη, 1 Δεκεμβρίου 2021 17:00 GMT (1 σεισμός)
2 Δεκ 2021 01:00 (GMT +8) (1 Δεκ 2021 17:00 GMT)
1.8

39 km
Μιντόρο, 27 km ανατολικά από Sablayan, Φιλιππίνες ΠερισσότεροΧάρτης
Εκτιμώμενη συνδυασμένη σεισμική ενέργεια που απελευθερώνεται: 3 x 109 joules (828 kilowatt hours, ισοδυναμεί με 0.712 τόνους TNT) Περισσότερες πληροφορίες

Earthquake Catalog - Αναζητήστε προηγούμενους σεισμούς

Βρείτε προηγούμενους σεισμούς σε αυτήν την περιοχή κατά ημερομηνία ή εύρος ημερομηνιών:
έως
Αναζητήστε σεισμούς!

Διαδραστικός χάρτης

Volcanoes & Earthquakes - new app for Android
Try our free app!
Volcanoes & Earthquakes - new app for Android
Android | iOS version
Why is there advertising on this site?
Support us - Help us upgrade our services!
We truly love working to bring you the latest volcano and earthquake data from around the world. Maintaining our website and our free apps does require, however, considerable time and resources.
We need financing to increase hard- and software capacity as well as support our editor team. We're aiming to achieve uninterrupted service wherever an earthquake or volcano eruption unfolds, and your donations can make it happen! Every donation will be highly appreciated. If you find the information useful and would like to support our team in integrating further features, write great content, and in upgrading our soft- and hardware, please make a donation (PayPal or Online credit card payment).

Planned features:
  • Improved multilanguage support
  • Tsunami alerts
  • Faster responsiveness
Thanks to your past donations, these features have been added recently:
  • Earthquake archive from 1900 onwards
  • Detailed quake stats
  • Additional seismic data sources
Download and Upgrade the Volcanoes & Earthquakes app to get one of the fastest seismic and volcano alerts online:
Android | IOS
Thank you!
Copyrights: VolcanoDiscovery και από άλλες πηγές, όπως σημειώνεται.
Χρήση του υλικού: Τα περισσότερα κείμενα και εικόνες, συγκεκριμένα φωτογραφίες, σε αυτόν τον ιστότοπο προστατεύονται από πνευματικά δικαιώματα. Η περαιτέρω αναπαραγωγή και χρήση χωρίς άδεια συνήθως δεν συναινείται. Εάν δεν είστε σίγουροι ή χρειάζεστε δικαιώματα άδειας για φωτογραφίες, για παράδειγμα για δημοσιεύσεις και εμπορική χρήση, επικοινωνήστε παρακαλώ μαζί μας.
Home | Travel | Destinations | Volcanoes | Photos | Earthquakes | About | Glossary | News | Contact | Privacy | Imprint | EN | DE | EL | ES | FR | IT | RU
Ακολουθήστε μας:Ακολουθήστε μας στο FacebookFollow us on InstagramΑκολουθήστε μας στο TwitterΕπισκεφτείτε το κανάλι μας στο Youtube