Επαφή | RSS | EN | DE | EL | ES | FR | IT | RU

Τελευταίοι σεισμοί, Rincon de la Victoria, Ανδαλουσία, Ισπανία, τις τελευταίες 24 ώρες την Τετάρτη, 5 Οκτωβρίου 2022 - λίστα, χάρτης, στατιστικά

Τελευταία ανανενώση: 5 Οκτωβρίου 2022 18:33 GMT -
Ένιωσες σεισμό; Ανέφερέ το!
Σεισμοί κοντά μου!
Δείτε τη λίστα

Σεισμοί τις τελευταίες 24 ώρες:

  • 1 σεισμός μεγέθους 3 βαθμών και άνω
  • 26 σεισμοί μεγέθους μεταξύ 2 και 3 βαθμών
  • 85 σεισμοί μεγέθους κάτω των 2 βαθμών
Τις τελευταίες 24 ώρες, Rincon de la Victoria είχε 1 σεισμό μεγέθους 3.3 και 26 σεισμούς μεγέθους 2+. Σημειώθηκαν επίσης 85 μικροί σεισμοί κάτω των βαθμών 2.0 Ρίχτερ που οι άνθρωποι κανονικά δεν μπορούν να αισθανθούν.
Ελαφρύς σεισμός μεγέθους 3.3 σημειώθηκε Alboran Sea, Μαρόκο, πριν από 6 ώρες.

Τελευταίος σεισμός: Mag. 1.8 | 9.3 km Α από Loja, Γρανάδα, Ανδαλουσία, Ισπανία -

Ο ισχυρότερος σεισμός σήμερα: Mag. 3.3 | Alboran Sea, 38 km ΒΑ από Al Hoceima, Μαρόκο -

Πρόσφατοι σεισμοί πάνω από μέγεθος 1.0 in or near Rincon de la Victoria, Ανδαλουσία, Ισπανία (ενημερώθηκε )

Τελευταίες 24 ώρες87 σεισμοί | 26 σεισμοί M2+ | 1 σεισμός M3+
Τελευταίες 7 ημέρες356 σεισμοί | 99 σεισμοί M2+ | 3 σεισμοί M3+ | 2 σεισμοί M4+
Τελευταίες 30 ημέρες568 σεισμοί | 228 σεισμοί M2+ | 8 σεισμοί M3+ | 3 σεισμοί M4+
Τελευταίες 90 ημέρες1,472 σεισμοί | 778 σεισμοί M2+ | 34 σεισμοί M3+ | 4 σεισμοί M4+
Τελευταίες 365 ημέρες5,240 σεισμοί | 3,219 σεισμοί M2+ | 170 σεισμοί M3+ | 13 σεισμοί M4+ | 1 σεισμός M5+

Σεισμοί σε κοντινές περιοχές

...Διαβάστε περισσότερα
Φιλτράρετε κατά μέγεθος:

όλα
1.0+
2.0+
3.0+
Διαδραστικός χάρτης
[μικρότερα] [μεγαλύτερα]
όλα
1.0+
2.0+
3.0+
Απόκρυψη 2 μη επιβεβαιωμένοι σεισμοί
Showing quakes από μέγεθος 1.8 ή μεγαλύτερο (50 στα 112 σεισμοί, Δείτε περισσότερα):
Ημερομηνία και ώραΜέγεθος
Βάθος
Πλησιέστερα ηφαίστειο (απόσταση)ΤοποθεσίαΛεπτομέριεςΧάρτης
Τετάρτη, 5 Οκτωβρίου 2022 GMT (37 σεισμοί)
5 Οκτ 2022 19:59 (GMT +2) (5 Οκτ 2022 17:59 GMT)
1.8

11 km
9.3 km ανατολικά από Loja, Ισπανία Περ.
5 Οκτ 2022 19:46 (GMT +2) (5 Οκτ 2022 17:46 GMT)
1.8

21 km
19 km νοτιοδυτικά από Ronda, Ισπανία Περ.
5 Οκτ 2022 18:47 (GMT +2) (5 Οκτ 2022 16:47 GMT)
2.2

16 km
Alboran Sea, 38 km βορειοανατολικά από Al Hoceima, Μαρόκο Περ.
5 Οκτ 2022 17:29 (GMT +2) (5 Οκτ 2022 15:29 GMT)
2.0
8.2 km ανατολικά από Loja, Ισπανία Περ.
5 Οκτ 2022 17:20 (GMT +2) (5 Οκτ 2022 15:20 GMT)
2.0

15 km
8 km ανατολικά από Loja, Ισπανία Περ.
5 Οκτ 2022 17:19 (GMT +2) (5 Οκτ 2022 15:19 GMT)
1.8

14 km
7.3 km ανατολικά από Loja, Ισπανία Περ.
5 Οκτ 2022 17:16 (GMT +2) (5 Οκτ 2022 15:16 GMT)
2.2

17 km
7.3 km ανατολικά από Loja, Ισπανία Περ.
5 Οκτ 2022 15:29 (GMT +1) (5 Οκτ 2022 14:29 GMT)
2.3

13 km
Alboran Sea, 33 km βορειοανατολικά από Al Hoceima, Μαρόκο Περ.
5 Οκτ 2022 14:48 (GMT +1) (5 Οκτ 2022 13:48 GMT)
2.0

15 km
Alboran Sea, 36 km βορειοανατολικά από Al Hoceima, Μαρόκο Περ.
5 Οκτ 2022 14:12 (GMT +1) (5 Οκτ 2022 13:12 GMT)
1.9

2 km
Alboran Sea, 31 km βορειοανατολικά από Al Hoceima, Μαρόκο Περ.
5 Οκτ 2022 14:55 (GMT +2) (5 Οκτ 2022 12:55 GMT)
1.8

11 km
7.3 km ανατολικά από Loja, Ισπανία Περ.
5 Οκτ 2022 13:45 (GMT +1) (5 Οκτ 2022 12:45 GMT)
3.3

12 km
Morocco: STRAIT OF GIBRALTAR
Το ενιωσα - 1 αναφορά
Περ.
5 Οκτ 2022 12:59 (GMT +2) (5 Οκτ 2022 10:59 GMT)
2.5

5 km
Spain: E SALAR.GR Περ.
5 Οκτ 2022 12:52 (GMT +2) (5 Οκτ 2022 10:52 GMT)
1.8

30 km
Morocco: STRAIT OF GIBRALTAR Περ.
5 Οκτ 2022 11:00 (GMT +1) (5 Οκτ 2022 10:00 GMT)
2.2

23 km
Morocco: STRAIT OF GIBRALTAR Περ.
5 Οκτ 2022 10:29 (GMT +1) (5 Οκτ 2022 09:29 GMT)
2.2

23 km
Morocco: STRAIT OF GIBRALTAR Περ.
5 Οκτ 2022 09:54 (GMT +2) (5 Οκτ 2022 07:54 GMT)
2.1

4 km
Spain: SW SALAR.GR Περ.
5 Οκτ 2022 09:54 (GMT +2) (5 Οκτ 2022 07:54 GMT)
1.9

11 km
Spain: SW Granada (ESP) Περ.
5 Οκτ 2022 09:49 (GMT +2) (5 Οκτ 2022 07:49 GMT)
1.9

3 km
Spain: W Granada (ESP) Περ.
5 Οκτ 2022 09:49 (GMT +2) (5 Οκτ 2022 07:49 GMT)
2.2

11 km
Spain: SW SALAR.GR Περ.
5 Οκτ 2022 09:39 (GMT +2) (5 Οκτ 2022 07:39 GMT)
2.0

6 km
Morocco: STRAIT OF GIBRALTAR Περ.
Δείτε περισσότερα
Εκτιμώμενη συνδυασμένη σεισμική ενέργεια που απελευθερώνεται: 9.7 x 109 joules (2.69 megawatt hours, ισοδυναμεί με 2.31 τόνους TNT) | about seismic energy

Latest seismic signals

Seismic station: ROA/UCM/GEOFON Station Cartagena, Spain (CART/WM network) | Show on map | Station Info
Seismic station ROA/UCM/GEOFON Station Cartagena, Spain: seismogram of vertical movement last 60 minutes (source: IRIS/BUD)
Seismogram (vertical component) last 60 minutes. Source: IRIS query builder webtool
Δείτε περισσότερα

Earthquake Catalog - Αναζητήστε προηγούμενους σεισμούς

Βρείτε προηγούμενους σεισμούς σε αυτήν την περιοχή κατά ημερομηνία ή εύρος ημερομηνιών:
ή
Αναζητήστε σεισμούς!

Διαδραστικός χάρτης

Volcanoes & Earthquakes - new app for Android

Αναζητήστε σεισμούς ανά χώρα ή περιοχή

Τελευταία ανανενώση: 5 Οκτωβρίου 2022 18:33 GMT -

Αναζήτηση!
Try our free app!
Volcanoes & Earthquakes - new app for Android
Android | iOS version

Support us - Help us upgrade our services!

We truly love working to bring you the latest volcano and earthquake data from around the world. Maintaining our website and our free apps does require, however, considerable time and resources.
We need financing to increase hard- and software capacity as well as support our editor team. We're aiming to achieve uninterrupted service wherever an earthquake or volcano eruption unfolds, and your donations can make it happen! Every donation will be highly appreciated. If you find the information useful and would like to support our team in integrating further features, write great content, and in upgrading our soft- and hardware, please make a donation (PayPal or Online credit card payment).

Planned features:
  • Improved multilanguage support
  • Tsunami alerts
  • Faster responsiveness
Thanks to your past donations, these features have been added recently:
  • Design upgrade
  • Detailed quake stats
  • Additional seismic data sources
Download and Upgrade the Volcanoes & Earthquakes app to get one of the fastest seismic and volcano alerts online:
Android | IOS
Thank you!
Sources: VolcanoDiscovery / VolcanoAdventures and other sources as noted.
Use of material: Most text and images on our websites are owned by us. Re-use is generally not permitted without authorization. Contact us for licensing rights.
Volcanoes & Earthquakes
VolcanoDiscovery Home
Ηφαίστεια | Σεισμοί | Photos | News | App
Adventure & Study Travel
Tours to Volcanoes and Volcanic Areas: walking tours, photo tours, study tours
Tours & Dates | FAQ | About us
Get our newsletter!
Company info
Contact | Legal info | Terms & conditions
Follow us
Follow us on facebook Follow us on Instagram Follow us on Twitter Visit our Youtube channel
EN | DE | EL | ES | FR | IT | RU
VolcanoDiscovery GmbH, Germany, Reg. nr.: HRB 103744, EU Tax Id: DE 310 395 322 owned and created by
Dr. Tom Pfeiffer, volcanologist, volcano photographer, tour organizer member of
IAVCEI
Volcanological Society
Ecotourism Greece
Insured by R+V
VolcanoDiscovery © 2004- All Rights Reserved | Privacy - cookie settings