Αναζητήστε σεισμούς ανά περιοχή ή χώρα

Τελευταία ανανενώση: 24 Ιανουαρίου 2022 06:34 GMT - ανανέωση

Search!

Οι τελευταίοι σεισμοί, Manfredonia, Provincia di Foggia, Απουλία, Ιταλία: τελευταίες 30 ημέρες

Τελευταία ανανενώση 24 Ιανουαρίου 2022 06:34 GMT -

Ο μεγαλύτερος σεισμός: Μέγεθος 2.8 - Adriatic Sea, Ιταλία, Κυρ, 2 Ιαν 2022 08:58 (GMT +1)
Ο πιο πρόσφατος σεισμός: Μέγεθος 1.1 - Italy: 8 Km S Carpino (FG), Παρ, 21 Ιαν 2022 13:33 (GMT +1)
...Read More
Φιλτράρετε κατά μέγεθος:
όλα
1.0+
2.0+
Διαδραστικός χάρτης
[μικρότερα] [μεγαλύτερα]
όλα
1.0+
2.0+
Showing quakes από μέγεθος 0.1 ή μεγαλύτερο (18 σεισμοί):
Ημερομηνία και ώραΜέγεθος
Βάθος
Πλησιέστερα ηφαίστειο (απόσταση)ΤοποθεσίαΛεπτομέριεςΧάρτης
Παρασκευή, 21 Ιανουαρίου 2022 12:33 GMT (1 σεισμός)
21 Ιαν 2022 13:33 (GMT +1) (21 Ιαν 2022 12:33 GMT)
1.1

24 km
Italy: 8 Km S Carpino (FG) Περ.Χάρτης
Τρίτη, 18 Ιανουαρίου 2022 03:41 GMT (1 σεισμός)
18 Ιαν 2022 04:41 (GMT +1) (18 Ιαν 2022 03:41 GMT)
1.0

24 km
Italy: 4 Km NW Monte Sant'Angelo (FG) Περ.Χάρτης
Δευτέρα, 17 Ιανουαρίου 2022 21:09 GMT (1 σεισμός)
17 Ιαν 2022 22:09 (GMT +1) (17 Ιαν 2022 21:09 GMT)
2.3

26 km
Provincia di Foggia, Απουλία, 282 km ανατολικά από Ρώμη, Ιταλία Περ.Χάρτης
Σάββατο, 15 Ιανουαρίου 2022 21:49 GMT (3 σεισμοί)
15 Ιαν 2022 22:49 (GMT +1) (15 Ιαν 2022 21:49 GMT)
1.4

10 km
Italy: Adriatic Sea Περ.Χάρτης
15 Ιαν 2022 20:00 (GMT +1) (15 Ιαν 2022 19:00 GMT)
2.1

19 km
Provincia di Foggia, Απουλία, 270 km ανατολικά από Ρώμη, Ιταλία Περ.Χάρτης
15 Ιαν 2022 05:03 (GMT +1) (15 Ιαν 2022 04:03 GMT)
1.2

11 km
Southern Italy Περ.Χάρτης
Παρασκευή, 14 Ιανουαρίου 2022 20:19 GMT (3 σεισμοί)
14 Ιαν 2022 21:19 (GMT +1) (14 Ιαν 2022 20:19 GMT)
1.4

25 km
Southern Italy Περ.Χάρτης
14 Ιαν 2022 17:51 (GMT +1) (14 Ιαν 2022 16:51 GMT)
1.8

26 km
Provincia di Foggia, Απουλία, 285 km ανατολικά από Ρώμη, Ιταλία Περ.Χάρτης
14 Ιαν 2022 17:17 (GMT +1) (14 Ιαν 2022 16:17 GMT)
1.4

24 km
Italy: 8 Km N Mattinata (FG) Περ.Χάρτης
Τετάρτη, 12 Ιανουαρίου 2022 10:00 GMT (1 σεισμός)
12 Ιαν 2022 11:00 (GMT +1) (12 Ιαν 2022 10:00 GMT)
1.8

19 km
Provincia di Foggia, Απουλία, 267 km ανατολικά από Ρώμη, Ιταλία Περ.Χάρτης
Δευτέρα, 10 Ιανουαρίου 2022 10:19 GMT (1 σεισμός)
10 Ιαν 2022 11:19 (GMT +1) (10 Ιαν 2022 10:19 GMT)
1.5

6.1 km
Provincia di Foggia, Απουλία, 261 km ανατολικά από Ρώμη, Ιταλία Περ.Χάρτης
Πέμπτη, 6 Ιανουαρίου 2022 18:09 GMT (1 σεισμός)
6 Ιαν 2022 19:09 (GMT +1) (6 Ιαν 2022 18:09 GMT)
2.0

22 km
Provincia di Foggia, Απουλία, 269 km ανατολικά από Ρώμη, Ιταλία Περ.Χάρτης
Τρίτη, 4 Ιανουαρίου 2022 13:10 GMT (1 σεισμός)
4 Ιαν 2022 14:10 (GMT +1) (4 Ιαν 2022 13:10 GMT)
2.5

10.4 km
Provincia di Foggia, Απουλία, 273 km ανατολικά από Ρώμη, Ιταλία Περ.Χάρτης
Κυριακή, 2 Ιανουαρίου 2022 18:46 GMT (2 σεισμοί)
2 Ιαν 2022 19:46 (GMT +1) (2 Ιαν 2022 18:46 GMT)
2.1

4.6 km
Provincia di Foggia, Απουλία, 241 km ανατολικά από Ρώμη, Ιταλία Περ.Χάρτης
2 Ιαν 2022 08:58 (GMT +1) (2 Ιαν 2022 07:58 GMT)
2.8

20 km
Adriatic Sea, Ιταλία Περ.Χάρτης
Σάββατο, 1 Ιανουαρίου 2022 09:17 GMT (1 σεισμός)
1 Ιαν 2022 10:17 (GMT +1) (1 Ιαν 2022 09:17 GMT)
1.9

9.9 km
Adriatic Sea, 288 km ανατολικά από Ρώμη, Ιταλία Περ.Χάρτης
Δείτε περισσότερα
Εκτιμώμενη συνδυασμένη σεισμική ενέργεια που απελευθερώνεται: 2 x 109 joules (548 kilowatt hours, ισοδυναμεί με 0.472 τόνους TNT) | about seismic energy

Earthquake Catalog - Αναζητήστε προηγούμενους σεισμούς

Βρείτε προηγούμενους σεισμούς σε αυτήν την περιοχή κατά ημερομηνία ή εύρος ημερομηνιών:
Αναζητήστε σεισμούς!

Διαδραστικός χάρτης

Volcanoes & Earthquakes - new app for Android
Try our free app!
Volcanoes & Earthquakes - new app for Android
Android | iOS version
Why is there advertising on this site?
Support us - Help us upgrade our services!
We truly love working to bring you the latest volcano and earthquake data from around the world. Maintaining our website and our free apps does require, however, considerable time and resources.
We need financing to increase hard- and software capacity as well as support our editor team. We're aiming to achieve uninterrupted service wherever an earthquake or volcano eruption unfolds, and your donations can make it happen! Every donation will be highly appreciated. If you find the information useful and would like to support our team in integrating further features, write great content, and in upgrading our soft- and hardware, please make a donation (PayPal or Online credit card payment).

Planned features:
  • Improved multilanguage support
  • Tsunami alerts
  • Faster responsiveness
Thanks to your past donations, these features have been added recently:
  • Earthquake archive from 1900 onwards
  • Detailed quake stats
  • Additional seismic data sources
Download and Upgrade the Volcanoes & Earthquakes app to get one of the fastest seismic and volcano alerts online:
Android | IOS
Thank you!
Copyrights: VolcanoDiscovery και από άλλες πηγές, όπως σημειώνεται.
Χρήση του υλικού: Τα περισσότερα κείμενα και εικόνες, συγκεκριμένα φωτογραφίες, σε αυτόν τον ιστότοπο προστατεύονται από πνευματικά δικαιώματα. Η περαιτέρω αναπαραγωγή και χρήση χωρίς άδεια συνήθως δεν συναινείται. Εάν δεν είστε σίγουροι ή χρειάζεστε δικαιώματα άδειας για φωτογραφίες, για παράδειγμα για δημοσιεύσεις και εμπορική χρήση, επικοινωνήστε παρακαλώ μαζί μας.
Home | Travel | Destinations | Volcanoes | Photos | Earthquakes | About | Glossary | News | Contact | Privacy | Imprint | EN | DE | EL | ES | FR | IT | RU
Ακολουθήστε μας:Ακολουθήστε μας στο FacebookFollow us on InstagramΑκολουθήστε μας στο TwitterΕπισκεφτείτε το κανάλι μας στο Youtube