Αναζητήστε σεισμούς ανά περιοχή ή χώρα

Τελευταία ανανενώση: 27 Οκτωβρίου 2021 18:59 GMT -

Type place name, city, region or country to look up earthquakes:

Search!

Οι τελευταίοι σεισμοί, Λευκωσία, Επαρχία Λευκωσίας, Κύπρος: τελευταίες 7 ημέρες

Τελευταία ανανενώση 27 Οκτωβρίου 2021 18:59 GMT -
Φιλτράρετε κατά μέγεθος:
όλα
2.0+
3.0+
Διαδραστικός χάρτης
[μικρότερα] [μεγαλύτερα]
όλα
2.0+
3.0+
Απόκρυψη 4 μη επιβεβαιωμένοι σεισμοί
Showing quakes από μέγεθος 0.1 ή μεγαλύτερο (11 σεισμοί):
Ημερομηνία και ώραΜέγεθος
Βάθος
Πλησιέστερα ηφαίστειο (απόσταση)ΤοποθεσίαΛεπτομέριεςΧάρτης
Τετάρτη, 27 Οκτωβρίου 2021 16:29 GMT (7 σεισμοί)
27 Οκτ 2021 19:29 (GMT +3) (27 Οκτ 2021 16:29 GMT)
?

n/a
299 km (186 mi)Limassol, 12 km ανατολικά από Lemesós, Κύπρος (unconfirmed)
Το ενιωσα - 2 εκθέσεις
ΠερισσότεροΧάρτης
27 Οκτ 2021 17:37 (GMT +3) (27 Οκτ 2021 14:37 GMT)
?

n/a
241 km (150 mi)Nicosia, 20 km βορειοανατολικά από Λευκωσία, Κύπρος (unconfirmed)
Το ενιωσα - 3 εκθέσεις
ΠερισσότεροΧάρτης
27 Οκτ 2021 16:43 (GMT +3) (27 Οκτ 2021 13:43 GMT)
3.4

5 km
304 km (189 mi)Eastern Mediterranean, Ηνωμένο Βασίλειο, 48 km νότια από Lemesós, Κύπρος
Το ενιωσα - 12 εκθέσεις
ΠερισσότεροΧάρτης
27 Οκτ 2021 12:44 (GMT +3) (27 Οκτ 2021 09:44 GMT)
2.1

15 km
292 km (181 mi)Kýpros, 14 km βορειοδυτικά από Lemesós, Κύπρος ΠερισσότεροΧάρτης
27 Οκτ 2021 09:22 (GMT +3) (27 Οκτ 2021 06:22 GMT)
?

n/a
300 km (186 mi)Kýpros, 3.3 km βορειοανατολικά από Lemesós, Κύπρος (unconfirmed)
Το ενιωσα - 1 αναφορά
ΠερισσότεροΧάρτης
27 Οκτ 2021 08:00 (GMT +3) (27 Οκτ 2021 05:00 GMT)
2.7

7.8 km
296 km (184 mi)Kýpros, 16 km βορειοδυτικά από Lemesós, Κύπρος
Το ενιωσα - 37 εκθέσεις
ΠερισσότεροΧάρτης
27 Οκτ 2021 07:53 (GMT +3) (27 Οκτ 2021 04:53 GMT)
3.5

17 km
293 km (182 mi)Eastern Mediterranean, Ηνωμένο Βασίλειο, 31 km νότια από Lemesós, Κύπρος
Το ενιωσα - 111 εκθέσεις
ΠερισσότεροΧάρτης
Σάββατο, 23 Οκτωβρίου 2021 23:03 GMT (2 σεισμοί)
24 Οκτ 2021 02:03 (GMT +3) (23 Οκτ 2021 23:03 GMT)
2.6

20 km
243 km (151 mi)Eastern Mediterranean, 38 km βορειοδυτικά από Kýpros , Κύπρος ΠερισσότεροΧάρτης
24 Οκτ 2021 00:21 (GMT +3) (23 Οκτ 2021 21:21 GMT)
2.3

54 km
239 km (149 mi)Eastern Mediterranean, 46 km βορειοδυτικά από Kýpros , Κύπρος 1 αναφοράΠερισσότεροΧάρτης
Παρασκευή, 22 Οκτωβρίου 2021 20:58 GMT (1 σεισμός)
22 Οκτ 2021 23:58 (GMT +3) (22 Οκτ 2021 20:58 GMT)
?

n/a
274 km (170 mi)Nicosia, 37 km νοτιοανατολικά από Λευκωσία, Κύπρος (unconfirmed)
Το ενιωσα - 1 αναφορά
ΠερισσότεροΧάρτης
Πέμπτη, 21 Οκτωβρίου 2021 22:15 GMT (1 σεισμός)
22 Οκτ 2021 01:15 (GMT +3) (21 Οκτ 2021 22:15 GMT)
2.7

46 km
277 km (172 mi)Kýpros, 16 km νότια από Ammóchostos, Κύπρος 1 αναφοράΠερισσότεροΧάρτης
Εκτιμώμενη συνδυασμένη σεισμική ενέργεια που απελευθερώνεται: 2.1 x 1010 joules (5.93 megawatt hours, ισοδυναμεί με 5.1 τόνους TNT) Περισσότερες πληροφορίες

Διαδραστικός χάρτης

Volcanoes & Earthquakes - new app for Android

Earthquake Catalog - Αναζητήστε προηγούμενους σεισμούς

Βρείτε προηγούμενους σεισμούς σε αυτήν την περιοχή κατά ημερομηνία ή εύρος ημερομηνιών:
έως
Εμφάνιση των πιο πρόσφατων σεισμών και σεισμών
Try our free app!
Volcanoes & Earthquakes - new app for Android
Android | iOS version
Why is there advertising on this site?
Support us - Help us upgrade our services!
We truly love working to bring you the latest volcano and earthquake data from around the world. Maintaining our website and our free apps does require, however, considerable time and resources.
We need financing to increase hard- and software capacity as well as support our editor team. We're aiming to achieve uninterrupted service wherever an earthquake or volcano eruption unfolds, and your donations can make it happen! Every donation will be highly appreciated. If you find the information useful and would like to support our team in integrating further features, write great content, and in upgrading our soft- and hardware, please make a donation (PayPal or Online credit card payment).

Planned features:
  • Improved multilanguage support
  • Tsunami alerts
  • Faster responsiveness
Thanks to your past donations, these features have been added recently:
  • Earthquake archive from 1900 onwards
  • Detailed quake stats
  • Additional seismic data sources
Download and Upgrade the Volcanoes & Earthquakes app to get one of the fastest seismic and volcano alerts online:
Android | IOS
Thank you!
Copyrights: VolcanoDiscovery και από άλλες πηγές, όπως σημειώνεται.
Χρήση του υλικού: Τα περισσότερα κείμενα και εικόνες, συγκεκριμένα φωτογραφίες, σε αυτόν τον ιστότοπο προστατεύονται από πνευματικά δικαιώματα. Η περαιτέρω αναπαραγωγή και χρήση χωρίς άδεια συνήθως δεν συναινείται. Εάν δεν είστε σίγουροι ή χρειάζεστε δικαιώματα άδειας για φωτογραφίες, για παράδειγμα για δημοσιεύσεις και εμπορική χρήση, επικοινωνήστε παρακαλώ μαζί μας.
Home | Travel | Destinations | Volcanoes | Photos | Earthquakes | About | Glossary | News | Contact | Privacy | Imprint || EN | DE | ES | EL
Ακολουθήστε μας: Follow us on facebookFollow us on InstagramFollow us on TwitterVisit our Youtube channel