Αναζητήστε σεισμούς ανά περιοχή ή χώρα

Τελευταία ανανενώση: 9 Δεκεμβρίου 2021 14:38 GMT -

Πληκτρολογήστε τοπωνύμιο, πόλη, περιοχή ή χώρα για να αναζητήσετε σεισμούς:

Search!

Προηγούμενοι σεισμοί, Kerýneia, Επαρχία Κερύνειας, Κύπρος: 2020

Τελευταία ανανενώση 9 Δεκεμβρίου 2021 14:38 GMT -

Κατάλογος σεισμών

Βρείτε προηγούμενους σεισμούς σε αυτήν την περιοχή κατά ημερομηνία ή εύρος ημερομηνιών:
έως
Αναζητήστε σεισμούς!
Φιλτράρετε κατά μέγεθος:
όλα
1.0+
2.0+
3.0+
Διαδραστικός χάρτης
[μικρότερα] [μεγαλύτερα]
όλα
1.0+
2.0+
3.0+
Showing quakes από μέγεθος 0.1 ή μεγαλύτερο (52 σεισμοί):
Ημερομηνία και ώραΜέγεθος
Βάθος
Πλησιέστερα ηφαίστειο (απόσταση)ΤοποθεσίαΛεπτομέριεςΧάρτης
Δευτέρα, 28 Δεκεμβρίου 2020 10:30 GMT (1 σεισμός)
28 Δεκ 2020 13:30 (GMT +3) (28 Δεκ 2020 10:30 GMT)
2.1

6 km
Eastern Mediterranean, 25 km νοτιοδυτικά από Anamur, Τουρκία ΠερισσότεροΧάρτης
Δευτέρα, 7 Δεκεμβρίου 2020 10:55 GMT (1 σεισμός)
7 Δεκ 2020 12:55 (GMT +2) (7 Δεκ 2020 10:55 GMT)
1.8

12 km
29 km βορειοδυτικά από Ammóchostos, Κύπρος ΠερισσότεροΧάρτης
Τρίτη, 1 Δεκεμβρίου 2020 10:01 GMT (3 σεισμοί)
1 Δεκ 2020 12:01 (GMT +2) (1 Δεκ 2020 10:01 GMT)
1.4

23 km
Eastern Mediterranean, 28 km βορειοανατολικά από Kerýneia, Κύπρος ΠερισσότεροΧάρτης
1 Δεκ 2020 11:52 (GMT +2) (1 Δεκ 2020 09:52 GMT)
1.5

3.5 km
Eastern Mediterranean, 20 km βορειοανατολικά από Kerýneia, Κύπρος ΠερισσότεροΧάρτης
1 Δεκ 2020 11:39 (GMT +2) (1 Δεκ 2020 09:39 GMT)
1.3

5.4 km
Eastern Mediterranean, 6.2 km βόρεια από Nisída Kormakítis , Κύπρος ΠερισσότεροΧάρτης
Τρίτη, 20 Οκτωβρίου 2020 08:06 GMT (1 σεισμός)
20 Oct 11:06 am (GMT +3) (20 Οκτ 2020 08:06 GMT)
2.1

5 km
24 km βορειοδυτικά από Ammóchostos, Κύπρος ΠερισσότεροΧάρτης
Τετάρτη, 14 Οκτωβρίου 2020 09:06 GMT (1 σεισμός)
14 Oct 12:06 pm (GMT +3) (14 Οκτ 2020 09:06 GMT)
1.7
15 km βορειοανατολικά από Λευκωσία, Κύπρος ΠερισσότεροΧάρτης
Τετάρτη, 7 Οκτωβρίου 2020 21:44 GMT (2 σεισμοί)
8 Oct 12:44 am (GMT +3) (7 Οκτ 2020 21:44 GMT)
2.0

15 km
0.1 km ανατολικά από Léfka, Κύπρος ΠερισσότεροΧάρτης
7 Oct 3:16 pm (GMT +3) (7 Οκτ 2020 12:16 GMT)
2.1

26 km
Eastern Mediterranean, 25 km νοτιοδυτικά από Anamur, Τουρκία ΠερισσότεροΧάρτης
Σάββατο, 3 Οκτωβρίου 2020 09:48 GMT (1 σεισμός)
3 Oct 12:48 pm (GMT +3) (3 Οκτ 2020 09:48 GMT)
1.8

58 km
1.3 km νότια από Ξυλοτύμβου, Κύπρος ΠερισσότεροΧάρτης
Τρίτη, 22 Σεπτεμβρίου 2020 09:02 GMT (1 σεισμός)
22 Σεπ 2020 09:02 GMT
2.4

10.3 km
Eastern Mediterranean, 26 km βορειοδυτικά από Léfka, Κύπρος ΠερισσότεροΧάρτης
Πέμπτη, 10 Σεπτεμβρίου 2020 09:14 GMT (1 σεισμός)
10 Σεπ 2020 09:14 GMT
1.7
14 km ανατολικά από Kerýneia, Κύπρος ΠερισσότεροΧάρτης
Κυριακή, 6 Σεπτεμβρίου 2020 21:20 GMT (1 σεισμός)
6 Σεπ 2020 21:20 GMT
2.3

46 km
Eastern Mediterranean, 15 km νοτιοανατολικά από Λάρνακα, Κύπρος ΠερισσότεροΧάρτης
Σάββατο, 5 Σεπτεμβρίου 2020 16:47 GMT (1 σεισμός)
5 Σεπ 2020 16:47 GMT
3.2

10 km
Lakatámia, 5.8 km νοτιοδυτικά από Stróvolos, Κύπρος ΠερισσότεροΧάρτης
Παρασκευή, 4 Σεπτεμβρίου 2020 08:56 GMT (2 σεισμοί)
4 Σεπ 2020 08:56 GMT
1.4

5 km
Επαρχία Αμμοχώστου, 24 km ανατολικά από Λευκωσία, Κύπρος ΠερισσότεροΧάρτης
4 Σεπ 2020 08:37 GMT
1.3

5.1 km
Επαρχία Αμμοχώστου, 22 km ανατολικά από Λευκωσία, Κύπρος ΠερισσότεροΧάρτης
Δευτέρα, 31 Αυγούστου 2020 09:36 GMT (1 σεισμός)
31 Αυγ 2020 09:36 GMT
1.2
Επαρχία Κερύνειας, 17 km βορειοανατολικά από Λευκωσία, Κύπρος ΠερισσότεροΧάρτης
Πέμπτη, 20 Αυγούστου 2020 01:38 GMT (1 σεισμός)
20 Αυγ 2020 01:38 GMT
2.1

19 km
Δήμος Αμμοχώστου, Επαρχία Αμμοχώστου, 34 km βορειοανατολικά από Λευκωσία, Κύπρος ΠερισσότεροΧάρτης
Τρίτη, 18 Αυγούστου 2020 08:59 GMT (1 σεισμός)
18 Αυγ 2020 08:59 GMT
1.5

8 km
Eastern Mediterranean, 24 km ανατολικά από Kerýneia, Κύπρος ΠερισσότεροΧάρτης
Πέμπτη, 30 Ιουλίου 2020 02:31 GMT (1 σεισμός)
30 Ιου 2020 02:31 GMT
3.7

63 km
Kýpros, 3.2 km βορειοδυτικά από Aplíki, Κύπρος 5 εκθέσειςΠερισσότεροΧάρτης
Παρασκευή, 24 Ιουλίου 2020 09:29 GMT (1 σεισμός)
24 Ιου 2020 09:29 GMT
2.0

6.3 km
10.9 km νοτιοδυτικά από Lefkonoiko, Κύπρος ΠερισσότεροΧάρτης
Δείτε περισσότερα
Εκτιμώμενη συνδυασμένη σεισμική ενέργεια που απελευθερώνεται: 3.8 x 1010 joules (10.6 megawatt hours, ισοδυναμεί με 9.14 τόνους TNT) Περισσότερες πληροφορίες

Διαδραστικός χάρτης

Volcanoes & Earthquakes - new app for Android
Try our free app!
Volcanoes & Earthquakes - new app for Android
Android | iOS version
Why is there advertising on this site?
Support us - Help us upgrade our services!
We truly love working to bring you the latest volcano and earthquake data from around the world. Maintaining our website and our free apps does require, however, considerable time and resources.
We need financing to increase hard- and software capacity as well as support our editor team. We're aiming to achieve uninterrupted service wherever an earthquake or volcano eruption unfolds, and your donations can make it happen! Every donation will be highly appreciated. If you find the information useful and would like to support our team in integrating further features, write great content, and in upgrading our soft- and hardware, please make a donation (PayPal or Online credit card payment).

Planned features:
  • Improved multilanguage support
  • Tsunami alerts
  • Faster responsiveness
Thanks to your past donations, these features have been added recently:
  • Earthquake archive from 1900 onwards
  • Detailed quake stats
  • Additional seismic data sources
Download and Upgrade the Volcanoes & Earthquakes app to get one of the fastest seismic and volcano alerts online:
Android | IOS
Thank you!
Copyrights: VolcanoDiscovery και από άλλες πηγές, όπως σημειώνεται.
Χρήση του υλικού: Τα περισσότερα κείμενα και εικόνες, συγκεκριμένα φωτογραφίες, σε αυτόν τον ιστότοπο προστατεύονται από πνευματικά δικαιώματα. Η περαιτέρω αναπαραγωγή και χρήση χωρίς άδεια συνήθως δεν συναινείται. Εάν δεν είστε σίγουροι ή χρειάζεστε δικαιώματα άδειας για φωτογραφίες, για παράδειγμα για δημοσιεύσεις και εμπορική χρήση, επικοινωνήστε παρακαλώ μαζί μας.
Home | Travel | Destinations | Volcanoes | Photos | Earthquakes | About | Glossary | News | Contact | Privacy | Imprint | EN | DE | EL | ES | FR | IT | RU
Ακολουθήστε μας:Ακολουθήστε μας στο FacebookΑκολουθήστε μας στο InstagramΑκολουθήστε μας στο TwitterΕπισκεφτείτε το κανάλι μας στο Youtube