Αναζητήστε σεισμούς ανά περιοχή ή χώρα

Τελευταία ανανενώση: 27 Ιανουαρίου 2022 07:42 GMT - ανανέωση

Search!

Προηγούμενοι σεισμοί, Kerýneia, Επαρχία Κερύνειας, Κύπρος: Οκτώβριος 2021

Τελευταία ανανενώση 27 Ιανουαρίου 2022 07:42 GMT -

Earthquake Catalog

Βρείτε προηγούμενους σεισμούς σε αυτήν την περιοχή κατά ημερομηνία ή εύρος ημερομηνιών:
Αναζητήστε σεισμούς!
Φιλτράρετε κατά μέγεθος:
όλα
1.0+
2.0+
3.0+
Διαδραστικός χάρτης
[μικρότερα] [μεγαλύτερα]
όλα
1.0+
2.0+
3.0+
Απόκρυψη 9 μη επιβεβαιωμένοι σεισμοί
Showing quakes από μέγεθος 0.1 ή μεγαλύτερο (21 σεισμοί):
Ημερομηνία και ώραΜέγεθος
Βάθος
Πλησιέστερα ηφαίστειο (απόσταση)ΤοποθεσίαΛεπτομέριεςΧάρτης
Πέμπτη, 28 Οκτωβρίου 2021 03:08 GMT (1 σεισμός)
28 Οκτ 2021 06:08 (GMT +3) (28 Οκτ 2021 03:08 GMT)
3.1

6.8 km
Near Limassol, Limassol, Cyprus 53 εκθέσειςΠερ.Χάρτης
Τετάρτη, 27 Οκτωβρίου 2021 16:29 GMT (5 σεισμοί)
27 Οκτ 2021 19:29 (GMT +3) (27 Οκτ 2021 16:29 GMT)
?

n/a
Επαρχία Λάρνακας, 12 km ανατολικά από Lemesós, Κύπρος (μη επιβεβαιωμένους) 1 αναφοράΠερ.Χάρτης
27 Οκτ 2021 17:37 (GMT +3) (27 Οκτ 2021 14:37 GMT)
?

n/a
Kalyvákia, 20 km βορειοανατολικά από Λευκωσία, Κύπρος (μη επιβεβαιωμένους) 3 εκθέσειςΠερ.Χάρτης
27 Οκτ 2021 12:44 (GMT +3) (27 Οκτ 2021 09:44 GMT)
2.1

15 km
Álassa, 14 km βορειοδυτικά από Lemesós, Κύπρος Περ.Χάρτης
27 Οκτ 2021 08:00 (GMT +3) (27 Οκτ 2021 05:00 GMT)
2.7

7.8 km
Soúni-Zanakiá, 16 km βορειοδυτικά από Lemesós, Κύπρος 35 εκθέσειςΠερ.Χάρτης
27 Οκτ 2021 07:53 (GMT +3) (27 Οκτ 2021 04:53 GMT)
3.5

17 km
Korfí, 13 km βορειοδυτικά από Lemesós, Κύπρος 114 εκθέσειςΠερ.Χάρτης
Σάββατο, 23 Οκτωβρίου 2021 23:03 GMT (2 σεισμοί)
24 Οκτ 2021 02:03 (GMT +3) (23 Οκτ 2021 23:03 GMT)
2.6

20 km
Eastern Mediterranean, 38 km βορειοδυτικά από Kýpros , Κύπρος Περ.Χάρτης
24 Οκτ 2021 00:21 (GMT +3) (23 Οκτ 2021 21:21 GMT)
2.3

54 km
Eastern Mediterranean, 46 km βορειοδυτικά από Kýpros , Κύπρος 1 αναφοράΠερ.Χάρτης
Παρασκευή, 22 Οκτωβρίου 2021 20:58 GMT (1 σεισμός)
22 Οκτ 2021 23:58 (GMT +3) (22 Οκτ 2021 20:58 GMT)
?

n/a
Pýla, 8.6 km βορειοανατολικά από Λάρνακα, Κύπρος (μη επιβεβαιωμένους) 1 αναφοράΠερ.Χάρτης
Πέμπτη, 21 Οκτωβρίου 2021 22:15 GMT (1 σεισμός)
22 Οκτ 2021 01:15 (GMT +3) (21 Οκτ 2021 22:15 GMT)
2.7

46 km
Sotíra, 16 km νότια από Ammóchostos, Κύπρος 1 αναφοράΠερ.Χάρτης
Τετάρτη, 13 Οκτωβρίου 2021 22:01 GMT (1 σεισμός)
14 Οκτ 2021 01:01 (GMT +3) (13 Οκτ 2021 22:01 GMT)
?

n/a
Ágios Dométios, Επαρχία Λευκωσίας, Κύπρος (μη επιβεβαιωμένους) 1 αναφοράΠερ.Χάρτης
Τρίτη, 12 Οκτωβρίου 2021 10:11 GMT (2 σεισμοί)
12 Οκτ 2021 13:11 (GMT +3) (12 Οκτ 2021 10:11 GMT)
?

n/a
Stróvolos, Επαρχία Λευκωσίας, Κύπρος (μη επιβεβαιωμένους) 1 αναφοράΠερ.Χάρτης
12 Οκτ 2021 12:24 (GMT +3) (12 Οκτ 2021 09:24 GMT)
?

n/a
Kokkinotrimithiá, Επαρχία Λευκωσίας, Κύπρος (μη επιβεβαιωμένους) 28 εκθέσειςΠερ.Χάρτης
Δευτέρα, 11 Οκτωβρίου 2021 02:37 GMT (2 σεισμοί)
11 Οκτ 2021 05:37 (GMT +3) (11 Οκτ 2021 02:37 GMT)
?

n/a
Láneia, Επαρχία Λεμεσού, Κύπρος (μη επιβεβαιωμένους) 2 εκθέσειςΠερ.Χάρτης
11 Οκτ 2021 05:37 (GMT +3) (11 Οκτ 2021 02:37 GMT)
1.9

5 km
Kýpros, Επαρχία Λεμεσού, Κύπρος 4 εκθέσειςΠερ.Χάρτης
Κυριακή, 3 Οκτωβρίου 2021 07:09 GMT (1 σεισμός)
3 Οκτ 2021 10:09 (GMT +3) (3 Οκτ 2021 07:09 GMT)
1.7

26 km
Stýlloi, 8.6 km βορειοδυτικά από Ammóchostos, Κύπρος Περ.Χάρτης
Δείτε περισσότερα
Εκτιμώμενη συνδυασμένη σεισμική ενέργεια που απελευθερώνεται: 1.6 x 1010 joules (4.56 megawatt hours, ισοδυναμεί με 3.92 τόνους TNT) | about seismic energy

Διαδραστικός χάρτης

Volcanoes & Earthquakes - new app for Android
Try our free app!
Volcanoes & Earthquakes - new app for Android
Android | iOS version
Why is there advertising on this site?
Support us - Help us upgrade our services!
We truly love working to bring you the latest volcano and earthquake data from around the world. Maintaining our website and our free apps does require, however, considerable time and resources.
We need financing to increase hard- and software capacity as well as support our editor team. We're aiming to achieve uninterrupted service wherever an earthquake or volcano eruption unfolds, and your donations can make it happen! Every donation will be highly appreciated. If you find the information useful and would like to support our team in integrating further features, write great content, and in upgrading our soft- and hardware, please make a donation (PayPal or Online credit card payment).

Planned features:
  • Improved multilanguage support
  • Tsunami alerts
  • Faster responsiveness
Thanks to your past donations, these features have been added recently:
  • Earthquake archive from 1900 onwards
  • Detailed quake stats
  • Additional seismic data sources
Download and Upgrade the Volcanoes & Earthquakes app to get one of the fastest seismic and volcano alerts online:
Android | IOS
Thank you!
Copyrights: VolcanoDiscovery και από άλλες πηγές, όπως σημειώνεται.
Χρήση του υλικού: Τα περισσότερα κείμενα και εικόνες, συγκεκριμένα φωτογραφίες, σε αυτόν τον ιστότοπο προστατεύονται από πνευματικά δικαιώματα. Η περαιτέρω αναπαραγωγή και χρήση χωρίς άδεια συνήθως δεν συναινείται. Εάν δεν είστε σίγουροι ή χρειάζεστε δικαιώματα άδειας για φωτογραφίες, για παράδειγμα για δημοσιεύσεις και εμπορική χρήση, επικοινωνήστε παρακαλώ μαζί μας.
Home | Travel | Destinations | Volcanoes | Photos | Earthquakes | About | Glossary | News | Contact | Privacy | Imprint | EN | DE | EL | ES | FR | IT | RU
Ακολουθήστε μας:Ακολουθήστε μας στο FacebookFollow us on InstagramΑκολουθήστε μας στο TwitterΕπισκεφτείτε το κανάλι μας στο Youtube