Help Ukraine

Οι μεγαλύτεροι σεισμοί από το 1900: Bileća, Bosnia Serb Republic, Βοσνία - Ερζεγοβίνη - λίστα, χάρτης, στατιστικά

Τελευταία ανανενώση 7 Απριλίου 2022 03:59 GMT -
Δείτε τη λίστα

Σεισμοί από το 1900:

  • 5 σεισμοί μεγέθους 6 βαθμών και άνω
  • 48 σεισμοί μεγέθους μεταξύ 5 και 6 βαθμών
  • 530 σεισμοί μεγέθους μεταξύ 4 και 5 βαθμών
Από το 1900, Bileća είχε 5 σεισμούς μεγέθους 6.0 ή μεγαλύτερο, 48 σεισμούς μεγέθους 5+ και 530 σεισμούς μεγέθους 4+. Δείτε όλους τους σεισμούς τις τελευταίες 24 ώρες!

Τελευταίος σεισμός: Mag. 4.1 | 14 km ΝΔ από Kukës, Qarku i Kukësit, Αλβανία -

Ο ισχυρότερος σεισμός: Mag. 6.9 | Bar, 24 km Ν από Kamenik , Μαυροβούνιο -

Σεισμοί σε κοντινές περιοχές

...Διαβάστε περισσότερα
Φιλτράρετε κατά μέγεθος:
όλα
4.0+
5.0+
6.0+
Filter by age:
όλα
1y
3y
5y
10y
30y
Διαδραστικός χάρτης
[μικρότερα] [μεγαλύτερα]
όλα
4.0+
5.0+
6.0+
Showing quakes since 1900, από μέγεθος 4 ή μεγαλύτερο (583 σεισμοί):
Ημερομηνία και ώραΜέγεθος
Βάθος
Πλησιέστερα ηφαίστειο (απόσταση)ΤοποθεσίαΛεπτομέριεςΧάρτης
4 Μαΐ 2022 21:13 (GMT +2) (4 Μαΐ 2022 19:13 GMT)
4.1

10 km
506 km (314 mi)14 km νοτιοδυτικά από Kukës, Qarku i Kukësit, Αλβανία 2 εκθέσειςΠερ.Χάρτης
24 Απρ 2022 06:27 (GMT +2) (24 Απρ 2022 04:27 GMT)
4.8

10 km
395 km (245 mi)Bosnia Serb Republic, 41 km νοτιοανατολικά από Μόσταρ, Βοσνία - Ερζεγοβίνη 438 εκθέσειςΠερ.Χάρτης
23 Απρ 2022 04:20 (GMT +2) (23 Απρ 2022 02:20 GMT)
4.4

10 km
392 km (244 mi)Bosnia Serb Republic, 34 km νοτιοανατολικά από Μόσταρ, Βοσνία - Ερζεγοβίνη 79 εκθέσειςΠερ.Χάρτης
23 Απρ 2022 02:59 (GMT +2) (23 Απρ 2022 00:59 GMT)
4.1

10 km
381 km (237 mi)37 km νότια από Μόσταρ, Βοσνία - Ερζεγοβίνη 16 εκθέσειςΠερ.Χάρτης
22 Απρ 2022 23:07 (GMT +2) (22 Απρ 2022 21:07 GMT)
5.7

10 km
398 km (247 mi)Bosnia Serb Republic, 89 km νότια από Σαράγεβο, Βοσνία - Ερζεγοβίνη 2944 εκθέσειςΠερ.Χάρτης
10 Απρ 2022 02:58 (GMT +2) (10 Απρ 2022 00:58 GMT)
4.2

10 km
508 km (316 mi)36 km βορειοδυτικά από Kukës, Qarku i Kukësit, Αλβανία 23 εκθέσειςΠερ.Χάρτης
14 Ιαν 2022 22:37 (GMT +1) (14 Ιαν 2022 21:37 GMT)
4.3

10 km
489 km (304 mi)Shkoder, 76 km βόρεια από Τίρανα, Tirana District, Αλβανία 111 εκθέσειςΠερ.Χάρτης
29 Οκτ 2021 12:23 (GMT +2) (29 Οκτ 2021 10:23 GMT)
4.3

10 km
468 km (291 mi)Qarku i Dibrës, 56 km βορειοανατολικά από Τίρανα, Αλβανία 1 αναφοράΠερ.Χάρτης
29 Οκτ 2021 08:10 (GMT +2) (29 Οκτ 2021 06:10 GMT)
4.5

10 km
460 km (286 mi)Qarku i Dibrës, 45 km βορειοανατολικά από Τίρανα, Αλβανία 33 εκθέσειςΠερ.Χάρτης
17 Οκτ 2021 22:13 (GMT +2) (17 Οκτ 2021 20:13 GMT)
4.5

10 km
451 km (280 mi)Qarku i Lezhës, Αλβανία 185 εκθέσειςΠερ.Χάρτης
6 Οκτ 2021 21:57 (GMT +2) (6 Οκτ 2021 19:57 GMT)
4.8

10 km
371 km (231 mi)33 km βορειοανατολικά από Σπλιτ, Split, Κροατία 885 εκθέσειςΠερ.Χάρτης
21 Σεπ 2021 16:04 (GMT +2) (21 Σεπ 2021 14:04 GMT)
4.0

10 km
471 km (293 mi)Qarku i Dibrës, 23 km βορειοανατολικά από Τίρανα, Αλβανία 54 εκθέσειςΠερ.Χάρτης
15 Σεπ 2021 14:26 (GMT +2) (15 Σεπ 2021 12:26 GMT)
4.2

10 km
449 km (279 mi)24 km βόρεια από Shkoder, Rrethi i Shkodrës, Shkoder, Αλβανία 58 εκθέσειςΠερ.Χάρτης
15 Σεπ 2021 04:19 (GMT +2) (15 Σεπ 2021 02:19 GMT)
4.3

5 km
451 km (280 mi)25 km βόρεια από Shkoder, Rrethi i Shkodrës, Shkoder, Αλβανία 124 εκθέσειςΠερ.Χάρτης
27 Jul 10:00 pm (GMT +2) (27 Ιου 2021 20:00 GMT)
4.2

10 km
437 km (272 mi)Adriatic Sea, 34 km νότια από Shkoder, Αλβανία 101 εκθέσειςΠερ.Χάρτης
29 Jun 7:02 pm (GMT +2) (29 Ιου 2021 17:02 GMT)
4.5

5 km
435 km (270 mi)Danilovgrad, 15 km βορειοδυτικά από Ποντγκόριτσα, Μαυροβούνιο 1 αναφοράΠερ.Χάρτης
Δείτε περισσότερα
Εκτιμώμενη συνδυασμένη σεισμική ενέργεια που απελευθερώνεται: 2.3 x 1015 joules (647 gigawatt hours, ισοδυναμεί με 5.6 x 105 τόνους TNT ή 34.8 atomic bombs!) | about seismic energy

Earthquake Catalog - Αναζητήστε προηγούμενους σεισμούς

Βρείτε προηγούμενους σεισμούς σε αυτήν την περιοχή κατά ημερομηνία ή εύρος ημερομηνιών:
Αναζητήστε σεισμούς!

Διαδραστικός χάρτης

Volcanoes & Earthquakes - new app for Android

Αναζητήστε σεισμούς ανά χώρα ή περιοχή

Τελευταία ανανενώση: 16 Μαΐου 2022 11:47 GMT - ανανέωση

Αναζήτηση!

Try our free app!
Volcanoes & Earthquakes - new app for Android
Android | iOS version
Why is there advertising on this site?
Support us - Help us upgrade our services!
We truly love working to bring you the latest volcano and earthquake data from around the world. Maintaining our website and our free apps does require, however, considerable time and resources.
We need financing to increase hard- and software capacity as well as support our editor team. We're aiming to achieve uninterrupted service wherever an earthquake or volcano eruption unfolds, and your donations can make it happen! Every donation will be highly appreciated. If you find the information useful and would like to support our team in integrating further features, write great content, and in upgrading our soft- and hardware, please make a donation (PayPal or Online credit card payment).

Planned features:
  • Improved multilanguage support
  • Tsunami alerts
  • Faster responsiveness
Thanks to your past donations, these features have been added recently:
  • Earthquake archive from 1900 onwards
  • Detailed quake stats
  • Additional seismic data sources
Download and Upgrade the Volcanoes & Earthquakes app to get one of the fastest seismic and volcano alerts online:
Android | IOS
Thank you!
Copyrights: VolcanoDiscovery and other sources as noted.
Χρήση του υλικού: Τα περισσότερα κείμενα και εικόνες, συγκεκριμένα φωτογραφίες, σε αυτόν τον ιστότοπο προστατεύονται από πνευματικά δικαιώματα. Η περαιτέρω αναπαραγωγή και χρήση χωρίς άδεια συνήθως δεν συναινείται. Εάν δεν είστε σίγουροι ή χρειάζεστε δικαιώματα άδειας για φωτογραφίες, για παράδειγμα για δημοσιεύσεις και εμπορική χρήση, επικοινωνήστε παρακαλώ μαζί μας.