Help Ukraine

Προηγούμενοι σεισμοί, Quchan, Razavi Khorasan, Ιράν κατά τη διάρκεια του 2021 - λίστα, χάρτης, στατιστικά

Τελευταία ανανενώση 21 Μαΐου 2022 09:18 GMT -
Δείτε τη λίστα

Σεισμοί κατά τη διάρκεια του 2021:

  • 3 σεισμοί μεγέθους 5 βαθμών και άνω
  • 7 σεισμοί μεγέθους μεταξύ 4 και 5 βαθμών
  • 36 σεισμοί μεγέθους μεταξύ 3 και 4 βαθμών
  • 85 σεισμοί μεγέθους μεταξύ 2 και 3 βαθμών
Κατά τη διάρκεια του 2021, Quchan είχε 3 σεισμούς μεγέθους 5.0 ή μεγαλύτερο, 7 σεισμούς μεγέθους 4+, 36 σεισμούς μεγέθους 3+ και 85 σεισμούς μεγέθους 2+.

Ο ισχυρότερος σεισμός: Mag. 5.5 | 54 km ΝΔ από Bojnourd, North Khorasan, Ιράν -

Σεισμοί σε κοντινές περιοχές

...Διαβάστε περισσότερα

Earthquake Catalog

Βρείτε προηγούμενους σεισμούς σε αυτήν την περιοχή κατά ημερομηνία ή εύρος ημερομηνιών:
Εμφάνιση των πιο πρόσφατων σεισμών και σεισμών
Φιλτράρετε κατά μέγεθος:
όλα
2.0+
3.0+
4.0+
5.0+
Διαδραστικός χάρτης
[μικρότερα] [μεγαλύτερα]
όλα
2.0+
3.0+
4.0+
5.0+
Showing quakes από μέγεθος 0.1 ή μεγαλύτερο (131 σεισμοί):
Ημερομηνία και ώραΜέγεθος
Βάθος
Πλησιέστερα ηφαίστειο (απόσταση)ΤοποθεσίαΛεπτομέριεςΧάρτης
Πέμπτη, 30 Δεκεμβρίου 2021 GMT (1 σεισμός)
30 Δεκ 2021 13:07 (GMT +3:30) (30 Δεκ 2021 09:37 GMT)
3.3

10 km
Iran: 5 Km of Ashkhaneh, North Khorasan Περ.Χάρτης
Παρασκευή, 24 Δεκεμβρίου 2021 GMT (3 σεισμοί)
25 Δεκ 2021 00:55 (GMT +3:30) (24 Δεκ 2021 21:25 GMT)
2.6

10 km
Iran: 32 Km of Rivash, Khorasan Razavi Περ.Χάρτης
25 Δεκ 2021 00:43 (GMT +3:30) (24 Δεκ 2021 21:13 GMT)
2.7

10 km
Iran: 34 Km of Rivash, Khorasan Razavi Περ.Χάρτης
24 Δεκ 2021 16:35 (GMT +3:30) (24 Δεκ 2021 13:05 GMT)
2.5

7 km
Iran: 7 Km of Hesargarmkhan, North Khorasan Περ.Χάρτης
Πέμπτη, 23 Δεκεμβρίου 2021 GMT (7 σεισμοί)
23 Δεκ 2021 22:13 (GMT +3:30) (23 Δεκ 2021 18:43 GMT)
2.5

10 km
Iran: 29 Km of Rivash, Khorasan Razavi Περ.Χάρτης
23 Δεκ 2021 21:54 (GMT +3:30) (23 Δεκ 2021 18:24 GMT)
2.8

8 km
Iran: 30 Km of Rivash, Khorasan Razavi Περ.Χάρτης
23 Δεκ 2021 21:28 (GMT +3:30) (23 Δεκ 2021 17:58 GMT)
3.4

8 km
Iran: 29 Km of Rivash, Khorasan Razavi Περ.Χάρτης
23 Δεκ 2021 21:11 (GMT +3:30) (23 Δεκ 2021 17:41 GMT)
2.6

8 km
Iran: 30 Km of Rivash, Khorasan Razavi Περ.Χάρτης
23 Δεκ 2021 19:25 (GMT +3:30) (23 Δεκ 2021 15:55 GMT)
3.6

8 km
Iran: 31 Km of Rivash, Khorasan Razavi Περ.Χάρτης
23 Δεκ 2021 19:23 (GMT +3:30) (23 Δεκ 2021 15:53 GMT)
3.0

8 km
Iran: 33 Km of Rivash, Khorasan Razavi Περ.Χάρτης
23 Δεκ 2021 19:17 (GMT +3:30) (23 Δεκ 2021 15:47 GMT)
4.0

8 km
Iran: 28 Km of Rivash, Khorasan Razavi Περ.Χάρτης
Τρίτη, 21 Δεκεμβρίου 2021 GMT (1 σεισμός)
21 Δεκ 2021 10:21 (GMT +3:30) (21 Δεκ 2021 06:51 GMT)
2.5

10 km
Iran: 29 Km of Bojnord, North Khorasan Περ.Χάρτης
Σάββατο, 18 Δεκεμβρίου 2021 GMT (3 σεισμοί)
18 Δεκ 2021 19:08 (GMT +3:30) (18 Δεκ 2021 15:38 GMT)
2.7

6 km
Iran: 33 Km of Rivash, Khorasan Razavi Περ.Χάρτης
18 Δεκ 2021 19:04 (GMT +3:30) (18 Δεκ 2021 15:34 GMT)
2.9

10 km
Iran: 32 Km of Rivash, Khorasan Razavi Περ.Χάρτης
18 Δεκ 2021 14:51 (GMT +3:30) (18 Δεκ 2021 11:21 GMT)
2.7

10 km
Iran: 27 Km of Quchan, Khorasan Razavi Περ.Χάρτης
Τρίτη, 14 Δεκεμβρίου 2021 GMT (6 σεισμοί)
15 Δεκ 2021 00:55 (GMT +3:30) (14 Δεκ 2021 21:25 GMT)
2.8

8 km
Iran: 1 Km of Davarzan, Khorasan Razavi Περ.Χάρτης
Δείτε περισσότερα
Εκτιμώμενη συνδυασμένη σεισμική ενέργεια που απελευθερώνεται: 2.1 x 1013 joules (5.96 gigawatt hours, ισοδυναμεί με 5124 τόνους TNT ή 0.3 atomic bombs!) | about seismic energy

Διαδραστικός χάρτης

Volcanoes & Earthquakes - new app for Android

Αναζητήστε σεισμούς ανά χώρα ή περιοχή

Τελευταία ανανενώση: 21 Μαΐου 2022 09:18 GMT - Refresh

Search!

Try our free app!
Volcanoes & Earthquakes - new app for Android
Android | iOS version
Why is there advertising on this site?
Support us - Help us upgrade our services!
We truly love working to bring you the latest volcano and earthquake data from around the world. Maintaining our website and our free apps does require, however, considerable time and resources.
We need financing to increase hard- and software capacity as well as support our editor team. We're aiming to achieve uninterrupted service wherever an earthquake or volcano eruption unfolds, and your donations can make it happen! Every donation will be highly appreciated. If you find the information useful and would like to support our team in integrating further features, write great content, and in upgrading our soft- and hardware, please make a donation (PayPal or Online credit card payment).

Planned features:
  • Improved multilanguage support
  • Tsunami alerts
  • Faster responsiveness
Thanks to your past donations, these features have been added recently:
  • Earthquake archive from 1900 onwards
  • Detailed quake stats
  • Additional seismic data sources
Download and Upgrade the Volcanoes & Earthquakes app to get one of the fastest seismic and volcano alerts online:
Android | IOS
Thank you!
Copyrights: VolcanoDiscovery and other sources as noted.
Χρήση του υλικού: Τα περισσότερα κείμενα και εικόνες, συγκεκριμένα φωτογραφίες, σε αυτόν τον ιστότοπο προστατεύονται από πνευματικά δικαιώματα. Η περαιτέρω αναπαραγωγή και χρήση χωρίς άδεια συνήθως δεν συναινείται. Εάν δεν είστε σίγουροι ή χρειάζεστε δικαιώματα άδειας για φωτογραφίες, για παράδειγμα για δημοσιεύσεις και εμπορική χρήση, επικοινωνήστε παρακαλώ μαζί μας.