Αναζητήστε σεισμούς ανά περιοχή ή χώρα

Τελευταία ανανενώση: 1 Δεκεμβρίου 2021 05:55 GMT -

Type place name, city, region or country to look up earthquakes:

Search!

Οι τελευταίοι σεισμοί, Ουέλλιγκτον, Wellington City, Ουέλλινγκτον, Νέα Ζηλανδία: τελευταίες 7 ημέρες

Τελευταία ανανενώση 1 Δεκεμβρίου 2021 05:55 GMT -
Φιλτράρετε κατά μέγεθος:
όλα
1.0+
2.0+
3.0+
Διαδραστικός χάρτης
[μικρότερα] [μεγαλύτερα]
όλα
1.0+
2.0+
3.0+
Απόκρυψη 2 μη επιβεβαιωμένοι σεισμοί
Showing quakes από μέγεθος 0.1 ή μεγαλύτερο (37 σεισμοί):
Ημερομηνία και ώραΜέγεθος
Βάθος
Πλησιέστερα ηφαίστειο (απόσταση)ΤοποθεσίαΛεπτομέριεςΧάρτης
Τετάρτη, 1 Δεκεμβρίου 2021 00:42 GMT (1 σεισμός)
1 Δεκ 2021 13:42 (GMT +13) (1 Δεκ 2021 00:42 GMT)
1.7

31 km
Marlborough District, 66 km δυτικά από Ουέλλιγκτον, Νέα Ζηλανδία ΠερισσότεροΧάρτης
Τρίτη, 30 Νοεμβρίου 2021 13:43 GMT (5 σεισμοί)
1 Δεκ 2021 02:43 (GMT +13) (30 Νοε 2021 13:43 GMT)
2.1

20 km
South Wairarapa District, 22 km νοτιοανατολικά από Upper Hutt, Νέα Ζηλανδία ΠερισσότεροΧάρτης
1 Δεκ 2021 02:17 (GMT +13) (30 Νοε 2021 13:17 GMT)
?

n/a
Lower Hutt City, 14 km βορειοανατολικά από Ουέλλιγκτον, Νέα Ζηλανδία (unconfirmed)
Το ενιωσα - 1 αναφορά
ΠερισσότεροΧάρτης
30 Νοε 2021 18:01 (GMT +13) (30 Νοε 2021 05:01 GMT)
2.2

17 km
Tasman Sea, 8.9 km δυτικά από Paraparaumu, Νέα Ζηλανδία ΠερισσότεροΧάρτης
30 Νοε 2021 15:03 (GMT +13) (30 Νοε 2021 02:03 GMT)
2.1

8.8 km
Tasman Sea, 20 km ανατολικά από Blenheim, Νέα Ζηλανδία ΠερισσότεροΧάρτης
30 Νοε 2021 14:59 (GMT +13) (30 Νοε 2021 01:59 GMT)
1.7

12 km
Tasman Sea, 52 km νοτιοδυτικά από Ουέλλιγκτον, Νέα Ζηλανδία ΠερισσότεροΧάρτης
Δευτέρα, 29 Νοεμβρίου 2021 20:04 GMT (7 σεισμοί)
30 Νοε 2021 09:04 (GMT +13) (29 Νοε 2021 20:04 GMT)
1.2

12 km
New Zealand ΠερισσότεροΧάρτης
30 Νοε 2021 08:46 (GMT +13) (29 Νοε 2021 19:46 GMT)
1.7

5.6 km
Tasman Sea, 49 km νοτιοδυτικά από Ουέλλιγκτον, Νέα Ζηλανδία ΠερισσότεροΧάρτης
30 Νοε 2021 08:45 (GMT +13) (29 Νοε 2021 19:45 GMT)
1.4

24 km
New Zealand ΠερισσότεροΧάρτης
30 Νοε 2021 01:02 (GMT +13) (29 Νοε 2021 12:02 GMT)
1.2

23 km
New Zealand ΠερισσότεροΧάρτης
29 Νοε 2021 21:28 (GMT +13) (29 Νοε 2021 08:28 GMT)
1.2

22 km
New Zealand ΠερισσότεροΧάρτης
29 Νοε 2021 20:14 (GMT +13) (29 Νοε 2021 07:14 GMT)
1.4

5 km
New Zealand ΠερισσότεροΧάρτης
29 Νοε 2021 17:58 (GMT +13) (29 Νοε 2021 04:58 GMT)
1.8

14 km
Tasman Sea, 32 km νοτιοανατολικά από Blenheim, Νέα Ζηλανδία ΠερισσότεροΧάρτης
Κυριακή, 28 Νοεμβρίου 2021 21:30 GMT (4 σεισμοί)
29 Νοε 2021 10:30 (GMT +13) (28 Νοε 2021 21:30 GMT)
1.4

8.7 km
New Zealand ΠερισσότεροΧάρτης
29 Νοε 2021 00:23 (GMT +13) (28 Νοε 2021 11:23 GMT)
1.7

5 km
Tasman Sea, 40 km νοτιοδυτικά από Ουέλλιγκτον, Νέα Ζηλανδία ΠερισσότεροΧάρτης
28 Νοε 2021 19:18 (GMT +13) (28 Νοε 2021 06:18 GMT)
2.0

18 km
Tasman Sea, 46 km νότια από Ουέλλιγκτον, Νέα Ζηλανδία ΠερισσότεροΧάρτης
28 Νοε 2021 14:16 (GMT +13) (28 Νοε 2021 01:16 GMT)
1.2

5 km
New Zealand ΠερισσότεροΧάρτης
Σάββατο, 27 Νοεμβρίου 2021 20:08 GMT (6 σεισμοί)
28 Νοε 2021 09:08 (GMT +13) (27 Νοε 2021 20:08 GMT)
2.5

23 km
21 km ανατολικά από Paraparaumu, Νέα Ζηλανδία ΠερισσότεροΧάρτης
28 Νοε 2021 07:29 (GMT +13) (27 Νοε 2021 18:29 GMT)
?

n/a
0.2 km νότια από Paraparaumu, Νέα Ζηλανδία (unconfirmed)
Το ενιωσα - 1 αναφορά
ΠερισσότεροΧάρτης
28 Νοε 2021 05:56 (GMT +13) (27 Νοε 2021 16:56 GMT)
1.4

10.3 km
New Zealand ΠερισσότεροΧάρτης
28 Νοε 2021 05:50 (GMT +13) (27 Νοε 2021 16:50 GMT)
1.6

9.1 km
Tasman Sea, 69 km νοτιοδυτικά από Ουέλλιγκτον, Νέα Ζηλανδία ΠερισσότεροΧάρτης
28 Νοε 2021 03:42 (GMT +13) (27 Νοε 2021 14:42 GMT)
0.7

25 km
New Zealand ΠερισσότεροΧάρτης
28 Νοε 2021 01:10 (GMT +13) (27 Νοε 2021 12:10 GMT)
1.3

34 km
New Zealand ΠερισσότεροΧάρτης
Παρασκευή, 26 Νοεμβρίου 2021 20:47 GMT (2 σεισμοί)
27 Νοε 2021 09:47 (GMT +13) (26 Νοε 2021 20:47 GMT)
1.9

8.1 km
26 km νοτιοανατολικά από Blenheim, Νέα Ζηλανδία ΠερισσότεροΧάρτης
27 Νοε 2021 04:59 (GMT +13) (26 Νοε 2021 15:59 GMT)
1.5

21 km
13 km νοτιοανατολικά από Levin, Νέα Ζηλανδία ΠερισσότεροΧάρτης
Πέμπτη, 25 Νοεμβρίου 2021 19:19 GMT (8 σεισμοί)
26 Νοε 2021 08:19 (GMT +13) (25 Νοε 2021 19:19 GMT)
2.1

42 km
Tasman Sea, 56 km βορειοδυτικά από Ουέλλιγκτον, Νέα Ζηλανδία ΠερισσότεροΧάρτης
26 Νοε 2021 03:07 (GMT +13) (25 Νοε 2021 14:07 GMT)
2.7

34 km
19 km βόρεια από Blenheim, Νέα Ζηλανδία ΠερισσότεροΧάρτης
26 Νοε 2021 01:46 (GMT +13) (25 Νοε 2021 12:46 GMT)
1.5

16 km
South Wairarapa District, 65 km ανατολικά από Ουέλλιγκτον, Νέα Ζηλανδία ΠερισσότεροΧάρτης
26 Νοε 2021 01:11 (GMT +13) (25 Νοε 2021 12:11 GMT)
2.6

12 km
Tasman Sea, 47 km νοτιοδυτικά από Ουέλλιγκτον, Νέα Ζηλανδία ΠερισσότεροΧάρτης
25 Νοε 2021 23:30 (GMT +13) (25 Νοε 2021 10:30 GMT)
1.9

12 km
Tasman Sea, 53 km νοτιοδυτικά από Ουέλλιγκτον, Νέα Ζηλανδία ΠερισσότεροΧάρτης
25 Νοε 2021 23:24 (GMT +13) (25 Νοε 2021 10:24 GMT)
3.2

34 km
Tasman Sea, 28 km βόρεια από Ουέλλιγκτον, Νέα Ζηλανδία
Το ενιωσα - 4 εκθέσεις
ΠερισσότεροΧάρτης
25 Νοε 2021 20:06 (GMT +13) (25 Νοε 2021 07:06 GMT)
2.1

5 km
South Pacific Ocean, 46 km νότια από Blenheim, Νέα Ζηλανδία ΠερισσότεροΧάρτης
25 Νοε 2021 14:21 (GMT +13) (25 Νοε 2021 01:21 GMT)
1.7

27 km
Tasman Sea, 41 km βόρεια από Ουέλλιγκτον, Νέα Ζηλανδία ΠερισσότεροΧάρτης
Τετάρτη, 24 Νοεμβρίου 2021 21:30 GMT (4 σεισμοί)
25 Νοε 2021 10:30 (GMT +13) (24 Νοε 2021 21:30 GMT)
1.9

24 km
Tasman Sea, 35 km βορειοδυτικά από Ουέλλιγκτον, Νέα Ζηλανδία ΠερισσότεροΧάρτης
25 Νοε 2021 05:18 (GMT +13) (24 Νοε 2021 16:18 GMT)
1.3

6.2 km
New Zealand ΠερισσότεροΧάρτης
25 Νοε 2021 04:00 (GMT +13) (24 Νοε 2021 15:00 GMT)
1.8

14 km
28 km νοτιοανατολικά από Blenheim, Νέα Ζηλανδία ΠερισσότεροΧάρτης
24 Νοε 2021 20:37 (GMT +13) (24 Νοε 2021 07:37 GMT)
2.0

20 km
11 km βόρεια από Ουέλλιγκτον, Νέα Ζηλανδία ΠερισσότεροΧάρτης
Εκτιμώμενη συνδυασμένη σεισμική ενέργεια που απελευθερώνεται: 6.6 x 109 joules (1.82 megawatt hours, ισοδυναμεί με 1.57 τόνους TNT) Περισσότερες πληροφορίες
Δείτε περισσότερα

Earthquake Catalog - Αναζητήστε προηγούμενους σεισμούς

Βρείτε προηγούμενους σεισμούς σε αυτήν την περιοχή κατά ημερομηνία ή εύρος ημερομηνιών:
έως
Εμφάνιση των πιο πρόσφατων σεισμών και σεισμών

Διαδραστικός χάρτης

Volcanoes & Earthquakes - new app for Android
Try our free app!
Volcanoes & Earthquakes - new app for Android
Android | iOS version
Why is there advertising on this site?
Support us - Help us upgrade our services!
We truly love working to bring you the latest volcano and earthquake data from around the world. Maintaining our website and our free apps does require, however, considerable time and resources.
We need financing to increase hard- and software capacity as well as support our editor team. We're aiming to achieve uninterrupted service wherever an earthquake or volcano eruption unfolds, and your donations can make it happen! Every donation will be highly appreciated. If you find the information useful and would like to support our team in integrating further features, write great content, and in upgrading our soft- and hardware, please make a donation (PayPal or Online credit card payment).

Planned features:
  • Improved multilanguage support
  • Tsunami alerts
  • Faster responsiveness
Thanks to your past donations, these features have been added recently:
  • Earthquake archive from 1900 onwards
  • Detailed quake stats
  • Additional seismic data sources
Download and Upgrade the Volcanoes & Earthquakes app to get one of the fastest seismic and volcano alerts online:
Android | IOS
Thank you!
Copyrights: VolcanoDiscovery και από άλλες πηγές, όπως σημειώνεται.
Χρήση του υλικού: Τα περισσότερα κείμενα και εικόνες, συγκεκριμένα φωτογραφίες, σε αυτόν τον ιστότοπο προστατεύονται από πνευματικά δικαιώματα. Η περαιτέρω αναπαραγωγή και χρήση χωρίς άδεια συνήθως δεν συναινείται. Εάν δεν είστε σίγουροι ή χρειάζεστε δικαιώματα άδειας για φωτογραφίες, για παράδειγμα για δημοσιεύσεις και εμπορική χρήση, επικοινωνήστε παρακαλώ μαζί μας.
Home | Travel | Destinations | Volcanoes | Photos | Earthquakes | About | Glossary | News | Contact | Privacy | Imprint | EN | DE | EL | ES | FR | IT | RU
Ακολουθήστε μας:Follow us on facebookFollow us on InstagramFollow us on TwitterVisit our Youtube channel