Τελευταίοι σεισμοί, Devīn, Hormozgan, Ιράν, τις τελευταίες 7 ημέρες - λίστα, χάρτης, στατιστικά

Τελευταία ανανενώση 17 Αυγούστου 2022 01:49 GMT -
Ένιωσες σεισμό; Ανέφερέ το!
Σεισμοί κοντά μου!
Δείτε τη λίστα

Σεισμοί τις τελευταίες 7 ημέρες:

  • 2 σεισμοί μεγέθους 3 βαθμών και άνω
  • 2 σεισμοί μεγέθους μεταξύ 2 και 3 βαθμών
Τις τελευταίες 7 ημέρες, Devīn είχε 2 σεισμούς μεγέθους 3.0 ή μεγαλύτερο και 2 σεισμούς μεγέθους 2+.

Ο ισχυρότερος σεισμός: Mag. 3.5 | 43 km Α από Bandar-e Lengeh, Hormozgan, Ιράν -

Πρόσφατοι σεισμοί πάνω από μέγεθος 2.0 in or near Devīn, Hormozgan, Ιράν (ενημερώθηκε )

Τελευταίες 24 ώρες:Δεν υπάρχουν επιβεβαιωμένοι σεισμοί.
Τελευταίες 7 ημέρες:4 σεισμοί | 2 σεισμοί M2+ | 2 σεισμοί M3+
Τελευταίες 30 ημέρες:54 σεισμοί | 25 σεισμοί M2+ | 22 σεισμοί M3+ | 5 σεισμοί M4+ | 2 σεισμοί M5+
Τελευταίες 90 ημέρες:157 σεισμοί | 43 σεισμοί M2+ | 83 σεισμοί M3+ | 25 σεισμοί M4+ | 4 σεισμοί M5+ | 2 σεισμοί M6+
Τελευταίες 365 ημέρες:601 σεισμοί | 247 σεισμοί M2+ | 279 σεισμοί M3+ | 66 σεισμοί M4+ | 5 σεισμοί M5+ | 4 σεισμοί M6+

Σεισμοί σε κοντινές περιοχές

...Διαβάστε περισσότερα
Φιλτράρετε κατά μέγεθος:
όλα
2.0+
3.0+
Διαδραστικός χάρτης
[μικρότερα] [μεγαλύτερα]
όλα
2.0+
3.0+
Απόκρυψη 12 μη επιβεβαιωμένοι σεισμοί
Showing quakes από μέγεθος 0.1 ή μεγαλύτερο (16 σεισμοί):
Ημερομηνία και ώραΜέγεθος
Βάθος
Πλησιέστερα ηφαίστειο (απόσταση)ΤοποθεσίαΛεπτομέριεςΧάρτης
Τρίτη, 16 Αυγούστου 2022 GMT (1 σεισμός)
16 Αυγ 2022 18:09 (GMT +4:30) (16 Αυγ 2022 13:39 GMT)
?

n/a
91 km δυτικά από Μπαντάρ Αμπάς, Hormozgan, Ιράν (unconfirmed)
Το ενιωσα - 1 αναφορά
Περ.Χάρτης
Δευτέρα, 15 Αυγούστου 2022 GMT (7 σεισμοί)
16 Αυγ 2022 03:58 (GMT +4:30) (15 Αυγ 2022 23:28 GMT)
?

n/a
89 km δυτικά από Μπαντάρ Αμπάς, Hormozgan, Ιράν (unconfirmed)
Το ενιωσα - 1 αναφορά
Περ.Χάρτης
16 Αυγ 2022 03:15 (GMT +4:30) (15 Αυγ 2022 22:45 GMT)
?

n/a
94 km δυτικά από Μπαντάρ Αμπάς, Hormozgan, Ιράν (unconfirmed)
Το ενιωσα - 1 αναφορά
Περ.Χάρτης
15 Αυγ 2022 21:44 (GMT +4:30) (15 Αυγ 2022 17:14 GMT)
3.5

9 km
43 km ανατολικά από Bandar-e Lengeh, Hormozgan, Ιράν
Το ενιωσα
Περ.Χάρτης
15 Αυγ 2022 19:26 (GMT +4:30) (15 Αυγ 2022 14:56 GMT)
?

n/a
99 km δυτικά από Μπαντάρ Αμπάς, Hormozgan, Ιράν (unconfirmed)
Το ενιωσα - 1 αναφορά
Περ.Χάρτης
15 Αυγ 2022 11:48 (GMT +4:30) (15 Αυγ 2022 07:18 GMT)
?

n/a
84 km δυτικά από Μπαντάρ Αμπάς, Hormozgan, Ιράν (unconfirmed)
Το ενιωσα - 1 αναφορά
Περ.Χάρτης
15 Αυγ 2022 06:46 (GMT +4:30) (15 Αυγ 2022 02:16 GMT)
?

n/a
Southern Iran (unconfirmed)
Το ενιωσα - 3 εκθέσεις
Περ.Χάρτης
15 Αυγ 2022 04:39 (GMT +4:30) (15 Αυγ 2022 00:09 GMT)
?

n/a
Southern Iran (unconfirmed)
Το ενιωσα - 1 αναφορά
Περ.Χάρτης
Κυριακή, 14 Αυγούστου 2022 GMT (1 σεισμός)
14 Αυγ 2022 09:53 (GMT +4:30) (14 Αυγ 2022 05:23 GMT)
?

n/a
Southern Iran (unconfirmed)
Το ενιωσα - 1 αναφορά
Περ.Χάρτης
Παρασκευή, 12 Αυγούστου 2022 GMT (3 σεισμοί)
12 Αυγ 2022 20:07 (GMT +4:30) (12 Αυγ 2022 15:37 GMT)
?

n/a
Southern Iran (unconfirmed)
Το ενιωσα - 1 αναφορά
Περ.Χάρτης
12 Αυγ 2022 14:53 (GMT +4:30) (12 Αυγ 2022 10:23 GMT)
2.9

10 km
Iran: 19 Km of Bandar Khamir, Hormozgan 1 αναφοράΠερ.Χάρτης
12 Αυγ 2022 05:10 (GMT +4:30) (12 Αυγ 2022 00:40 GMT)
?

n/a
Southern Iran (unconfirmed)
Το ενιωσα - 2 εκθέσεις
Περ.Χάρτης
Πέμπτη, 11 Αυγούστου 2022 GMT (2 σεισμοί)
12 Αυγ 2022 01:30 (GMT +4:30) (11 Αυγ 2022 21:00 GMT)
?

n/a
Southern Iran (unconfirmed)
Το ενιωσα - 1 αναφορά
Περ.Χάρτης
11 Αυγ 2022 19:27 (GMT +4:30) (11 Αυγ 2022 14:57 GMT)
?

n/a
Southern Iran (unconfirmed)
Το ενιωσα - 1 αναφορά
Περ.Χάρτης
Τετάρτη, 10 Αυγούστου 2022 GMT (2 σεισμοί)
10 Αυγ 2022 18:31 (GMT +4:30) (10 Αυγ 2022 14:01 GMT)
2.8

10 km
Iran: 17 Km of Sargaz, Hormozgan Περ.Χάρτης
10 Αυγ 2022 16:28 (GMT +4:30) (10 Αυγ 2022 11:58 GMT)
3.5

10 km
SOUTHERN IRAN
Το ενιωσα
Περ.Χάρτης
Εκτιμώμενη συνδυασμένη σεισμική ενέργεια που απελευθερώνεται: 2.5 x 1010 joules (6.9 megawatt hours, ισοδυναμεί με 5.94 τόνους TNT) | about seismic energy

Earthquake Catalog - Αναζητήστε προηγούμενους σεισμούς

Βρείτε προηγούμενους σεισμούς σε αυτήν την περιοχή κατά ημερομηνία ή εύρος ημερομηνιών:
Εμφάνιση των πιο πρόσφατων σεισμών και σεισμών

Διαδραστικός χάρτης

Volcanoes & Earthquakes - new app for Android

Αναζητήστε σεισμούς ανά χώρα ή περιοχή

Τελευταία ανανενώση: 17 Αυγούστου 2022 01:49 GMT - Refresh

Search!

Try our free app!
Volcanoes & Earthquakes - new app for Android
Android | iOS version
Why is there advertising on this site?
Support us - Help us upgrade our services!
We truly love working to bring you the latest volcano and earthquake data from around the world. Maintaining our website and our free apps does require, however, considerable time and resources.
We need financing to increase hard- and software capacity as well as support our editor team. We're aiming to achieve uninterrupted service wherever an earthquake or volcano eruption unfolds, and your donations can make it happen! Every donation will be highly appreciated. If you find the information useful and would like to support our team in integrating further features, write great content, and in upgrading our soft- and hardware, please make a donation (PayPal or Online credit card payment).

Planned features:
  • Improved multilanguage support
  • Tsunami alerts
  • Faster responsiveness
Thanks to your past donations, these features have been added recently:
  • Earthquake archive from 1900 onwards
  • Detailed quake stats
  • Additional seismic data sources
Download and Upgrade the Volcanoes & Earthquakes app to get one of the fastest seismic and volcano alerts online:
Android | IOS
Thank you!
Sources: VolcanoDiscovery / VolcanoAdventures and other sources as noted.
Use of material: Most text and images on our websites are owned by us. Re-use is generally not permitted without authorization. Contact us for licensing rights.
Volcanoes & Earthquakes
VolcanoDiscovery Home
Adventure & Study Travel
Tours to Volcanoes and Volcanic Areas: walking tours, photo tours, study tours Get our newsletter!
Company info
Contact | Legal info | Terms & conditions
Follow us
Follow us on facebook Follow us on Instagram Follow us on Twitter Visit our Youtube channel
EN | DE | EL | ES | FR | IT | RU
VolcanoDiscovery GmbH, Germany, Reg. nr.: HRB 103744, EU Tax Id: DE 310 395 322 owned and created by
Dr. Tom Pfeiffer, volcanologist, volcano photographer, tour organizer member of
IAVCEI
Volcanological Society
Ecotourism Greece
Insured by R+V
VolcanoDiscovery © 2004- All Rights Reserved | Privacy - cookie settings