Επαφή | RSS | EN | DE | EL | ES | FR | IT | RU

Τελευταίοι σεισμοί, Devīn, Hormozgan, Ιράν, τις τελευταίες 7 ημέρες - λίστα, χάρτης, στατιστικά

Τελευταία ανανενώση: 6 Οκτωβρίου 2022 07:42 GMT -
Ένιωσες σεισμό; Ανέφερέ το!
Σεισμοί κοντά μου!
Δείτε τη λίστα

Σεισμοί τις τελευταίες 7 ημέρες:

  • 3 σεισμοί μεγέθους 3 βαθμών και άνω
  • 2 σεισμοί μεγέθους μεταξύ 2 και 3 βαθμών
Τις τελευταίες 7 ημέρες, Devīn είχε 3 σεισμούς μεγέθους 3.0 ή μεγαλύτερο και 2 σεισμούς μεγέθους 2+.

Τελευταίος σεισμός: Mag. 3.0 | 42 km ΒΑ από Bandar-e Lengeh, Hormozgan, Ιράν -

Ο ισχυρότερος σεισμός: Mag. 3.4 | 44 km ΒΑ από Bandar-e Lengeh, Hormozgan, Ιράν -

Πρόσφατοι σεισμοί πάνω από μέγεθος 2.0 in or near Devīn, Hormozgan, Ιράν (ενημερώθηκε )

Τελευταίες 24 ώρεςΔεν υπάρχουν επιβεβαιωμένοι σεισμοί.
Τελευταίες 7 ημέρες5 σεισμοί | 2 σεισμοί M2+ | 3 σεισμοί M3+
Τελευταίες 30 ημέρες29 σεισμοί | 10 σεισμοί M2+ | 17 σεισμοί M3+ | 1 σεισμός M4+ | 1 σεισμός M5+
Τελευταίες 90 ημέρες124 σεισμοί | 48 σεισμοί M2+ | 63 σεισμοί M3+ | 9 σεισμοί M4+ | 4 σεισμοί M5+
Τελευταίες 365 ημέρες633 σεισμοί | 257 σεισμοί M2+ | 300 σεισμοί M3+ | 65 σεισμοί M4+ | 7 σεισμοί M5+ | 4 σεισμοί M6+

Σεισμοί σε κοντινές περιοχές

...Διαβάστε περισσότερα
Φιλτράρετε κατά μέγεθος:

όλα
2.0+
3.0+
Διαδραστικός χάρτης
[μικρότερα] [μεγαλύτερα]
όλα
2.0+
3.0+
Απόκρυψη 8 μη επιβεβαιωμένοι σεισμοί
Showing quakes από μέγεθος 0.1 ή μεγαλύτερο (13 σεισμοί):
Ημερομηνία και ώραΜέγεθος
Βάθος
Πλησιέστερα ηφαίστειο (απόσταση)ΤοποθεσίαΛεπτομέριεςΧάρτης
Τρίτη, 4 Οκτωβρίου 2022 GMT (4 σεισμοί)
4 Οκτ 2022 23:14 (GMT +3:30) (4 Οκτ 2022 19:44 GMT)
?

n/a
Southern Iran (μη επιβεβαιωμένους)
Το ενιωσα - 1 αναφορά
Περ.
4 Οκτ 2022 17:07 (GMT +3:30) (4 Οκτ 2022 13:37 GMT)
?

n/a
Southern Iran (μη επιβεβαιωμένους)
Το ενιωσα - 2 εκθέσεις
Περ.
4 Οκτ 2022 05:33 (GMT +3:30) (4 Οκτ 2022 02:03 GMT)
3.0

17 km
Iran: 36 Km of Kong, Hormozgan
Το ενιωσα
Περ.
4 Οκτ 2022 04:33 (GMT +3:30) (4 Οκτ 2022 01:03 GMT)
3.2

16 km
Iran: 27 Km of Bandar Khamir, Hormozgan
Το ενιωσα - 1 αναφορά
Περ.
Δευτέρα, 3 Οκτωβρίου 2022 GMT (2 σεισμοί)
3 Οκτ 2022 17:46 (GMT +3:30) (3 Οκτ 2022 14:16 GMT)
?

n/a
Southern Iran (μη επιβεβαιωμένους)
Το ενιωσα - 1 αναφορά
Περ.
3 Οκτ 2022 13:41 (GMT +3:30) (3 Οκτ 2022 10:11 GMT)
?

n/a
Southern Iran (μη επιβεβαιωμένους)
Το ενιωσα - 1 αναφορά
Περ.
Κυριακή, 2 Οκτωβρίου 2022 GMT (3 σεισμοί)
2 Οκτ 2022 13:00 (GMT +3:30) (2 Οκτ 2022 09:30 GMT)
2.7

8 km
Iran: 38 Km of Boluk, Kerman
Το ενιωσα
Περ.
2 Οκτ 2022 08:19 (GMT +3:30) (2 Οκτ 2022 04:49 GMT)
?

n/a
Southern Iran (μη επιβεβαιωμένους)
Το ενιωσα - 1 αναφορά
Περ.
2 Οκτ 2022 06:18 (GMT +3:30) (2 Οκτ 2022 02:48 GMT)
2.8

10 km
Iran: 13 Km of Bandar Khamir, Hormozgan Περ.
Σάββατο, 1 Οκτωβρίου 2022 GMT (1 σεισμός)
1 Οκτ 2022 23:36 (GMT +3:30) (1 Οκτ 2022 20:06 GMT)
?

n/a
Southern Iran (μη επιβεβαιωμένους)
Το ενιωσα - 1 αναφορά
Περ.
Παρασκευή, 30 Σεπτεμβρίου 2022 GMT (1 σεισμός)
30 Σεπ 2022 07:26 (GMT +3:30) (30 Σεπ 2022 03:56 GMT)
?

n/a
Southern Iran (μη επιβεβαιωμένους)
Το ενιωσα - 1 αναφορά
Περ.
Πέμπτη, 29 Σεπτεμβρίου 2022 GMT (2 σεισμοί)
29 Σεπ 2022 15:50 (GMT +3:30) (29 Σεπ 2022 12:20 GMT)
3.4

12 km
Iran: 37 Km of Kong, Hormozgan
Το ενιωσα
Περ.
29 Σεπ 2022 11:23 (GMT +3:30) (29 Σεπ 2022 07:53 GMT)
?

n/a
Southern Iran (μη επιβεβαιωμένους)
Το ενιωσα - 2 εκθέσεις
Περ.
Εκτιμώμενη συνδυασμένη σεισμική ενέργεια που απελευθερώνεται: 1.6 x 1010 joules (4.34 megawatt hours, ισοδυναμεί με 3.74 τόνους TNT) | about seismic energy

Latest seismic signals

Seismic station: Univ. of Sharjah, Sharjah, United Arab Emirates (UOSS/II network) | Show on map | Station Info
Seismic station Univ. of Sharjah, Sharjah, United Arab Emirates: seismogram of vertical movement last 60 minutes (source: IRIS/BUD)
Seismogram (vertical component) last 60 minutes. Source: IRIS query builder webtool
Δείτε περισσότερα

Earthquake Catalog - Αναζητήστε προηγούμενους σεισμούς

Βρείτε προηγούμενους σεισμούς σε αυτήν την περιοχή κατά ημερομηνία ή εύρος ημερομηνιών:
ή
Αναζητήστε σεισμούς!

Διαδραστικός χάρτης

Volcanoes & Earthquakes - new app for Android

Αναζητήστε σεισμούς ανά χώρα ή περιοχή

Τελευταία ανανενώση: 6 Οκτωβρίου 2022 07:42 GMT -

Αναζήτηση!
Try our free app!
Volcanoes & Earthquakes - new app for Android
Android | iOS version

Support us - Help us upgrade our services!

We truly love working to bring you the latest volcano and earthquake data from around the world. Maintaining our website and our free apps does require, however, considerable time and resources.
We need financing to increase hard- and software capacity as well as support our editor team. We're aiming to achieve uninterrupted service wherever an earthquake or volcano eruption unfolds, and your donations can make it happen! Every donation will be highly appreciated. If you find the information useful and would like to support our team in integrating further features, write great content, and in upgrading our soft- and hardware, please make a donation (PayPal or Online credit card payment).

Planned features:
  • Improved multilanguage support
  • Tsunami alerts
  • Faster responsiveness
Thanks to your past donations, these features have been added recently:
  • Design upgrade
  • Detailed quake stats
  • Additional seismic data sources
Download and Upgrade the Volcanoes & Earthquakes app to get one of the fastest seismic and volcano alerts online:
Android | IOS
Thank you!
Sources: VolcanoDiscovery / VolcanoAdventures and other sources as noted.
Use of material: Most text and images on our websites are owned by us. Re-use is generally not permitted without authorization. Contact us for licensing rights.
Volcanoes & Earthquakes
VolcanoDiscovery Home
Ηφαίστεια | Σεισμοί | Photos | News | App
Adventure & Study Travel
Tours to Volcanoes and Volcanic Areas: walking tours, photo tours, study tours
Tours & Dates | FAQ | About us
Get our newsletter!
Company info
Contact | Legal info | Terms & conditions
Follow us
Follow us on facebook Follow us on Instagram Follow us on Twitter Visit our Youtube channel
EN | DE | EL | ES | FR | IT | RU
VolcanoDiscovery GmbH, Germany, Reg. nr.: HRB 103744, EU Tax Id: DE 310 395 322 owned and created by
Dr. Tom Pfeiffer, volcanologist, volcano photographer, tour organizer member of
IAVCEI
Volcanological Society
Ecotourism Greece
Insured by R+V
VolcanoDiscovery © 2004- All Rights Reserved | Privacy - cookie settings