Επαφή | RSS | EN | DE | EL | ES | FR | IT | RU

Προηγούμενοι σεισμοί, Devīn, Hormozgan, Ιράν τον Αύγουστο του 2022 - λίστα, χάρτης, στατιστικά

Τελευταία ανανενώση: 3 Δεκεμβρίου 2022 19:20 GMT -
Ένιωσες σεισμό; Ανέφερέ το!
Σεισμοί κοντά μου!
Δείτε τη λίστα

Σεισμοί τον Αύγουστο του 2022:

  • 3 σεισμοί μεγέθους 4 βαθμών και άνω
  • 14 σεισμοί μεγέθους μεταξύ 3 και 4 βαθμών
  • 11 σεισμοί μεγέθους μεταξύ 2 και 3 βαθμών
Τον Αύγουστο του 2022, Devīn είχε 3 σεισμούς μεγέθους 4.0 ή μεγαλύτερο, 14 σεισμούς μεγέθους 3+ και 11 σεισμούς μεγέθους 2+.

Ο ισχυρότερος σεισμός: Mag. 4.2 | 57 km ΒΔ από Μπαντάρ Αμπάς, Hormozgan, Ιράν -

Σεισμοί σε κοντινές περιοχές

...Διαβάστε περισσότερα

Earthquake Catalog

Βρείτε προηγούμενους σεισμούς σε αυτήν την περιοχή κατά ημερομηνία ή εύρος ημερομηνιών:
ή
Αναζητήστε σεισμούς!
Φιλτράρετε κατά μέγεθος:

όλα
2.0+
3.0+
4.0+
Διαδραστικός χάρτης
[μικρότερα] [μεγαλύτερα]
όλα
2.0+
3.0+
4.0+
Απόκρυψη μη επιβεβαιωμένοι σεισμοί
Showing quakes από μέγεθος 0.1 ή μεγαλύτερο (59 σεισμοί):
Ημερομηνία και ώραΜέγεθος
Βάθος
Πλησιέστερα ηφαίστειο (απόσταση)ΤοποθεσίαΛεπτομέριεςΧάρτης
Τρίτη, 30 Αυγούστου 2022 GMT (5 σεισμοί)
31 Αυγ 2022 00:50 (GMT +4:30) (30 Αυγ 2022 20:20 GMT)
3.2

10 km
94 km δυτικά από Μπαντάρ Αμπάς, Hormozgan, Ιράν Περ.
31 Αυγ 2022 00:37 (GMT +4:30) (30 Αυγ 2022 20:07 GMT)
3.7

6 km
52 km βορειοανατολικά από Bandar-e Lengeh, Hormozgan, Ιράν Περ.
30 Αυγ 2022 13:14 (GMT +4:30) (30 Αυγ 2022 08:44 GMT)
2.9

10 km
88 km δυτικά από Μπαντάρ Αμπάς, Hormozgan, Ιράν Περ.
30 Αυγ 2022 12:12 (GMT +4:30) (30 Αυγ 2022 07:42 GMT)
?

n/a
Hormozgan, 84 km νοτιοανατολικά από Gerāsh, Ιράν (μη επιβεβαιωμένους) 2 εκθέσειςΠερ.
30 Αυγ 2022 10:25 (GMT +4:30) (30 Αυγ 2022 05:55 GMT)
2.9

13 km
37 km ανατολικά από Bandar-e Lengeh, Hormozgan, Ιράν Περ.
Δευτέρα, 29 Αυγούστου 2022 GMT (1 σεισμός)
30 Αυγ 2022 03:53 (GMT +4:30) (29 Αυγ 2022 23:23 GMT)
?

n/a
60 km βορειοανατολικά από Bandar-e Lengeh, Hormozgan, Ιράν (μη επιβεβαιωμένους) 1 αναφοράΠερ.
Κυριακή, 28 Αυγούστου 2022 GMT (1 σεισμός)
28 Αυγ 2022 07:10 (GMT +4:30) (28 Αυγ 2022 02:40 GMT)
2.8

10 km
94 km βορειοανατολικά από Μπαντάρ Αμπάς, Ιράν Περ.
Σάββατο, 27 Αυγούστου 2022 GMT (4 σεισμοί)
27 Αυγ 2022 19:54 (GMT +4:30) (27 Αυγ 2022 15:24 GMT)
4.0

16 km
99 km βόρεια από Mīnāb, Hormozgan, Ιράν Περ.
27 Αυγ 2022 18:59 (GMT +4:30) (27 Αυγ 2022 14:29 GMT)
3.4

10 km
44 km βορειοανατολικά από Bandar-e Lengeh, Hormozgan, Ιράν Περ.
27 Αυγ 2022 18:26 (GMT +4:30) (27 Αυγ 2022 13:56 GMT)
2.9

9 km
Iran: 31 Km of Bandar Khamir, Hormozgan 1 αναφοράΠερ.
27 Αυγ 2022 16:36 (GMT +4:30) (27 Αυγ 2022 12:06 GMT)
3.3

7 km
Iran: 51 Km of Roydar, Hormozgan Περ.
Παρασκευή, 26 Αυγούστου 2022 GMT (3 σεισμοί)
27 Αυγ 2022 03:00 (GMT +4:30) (26 Αυγ 2022 22:30 GMT)
?

n/a
Southern Iran (μη επιβεβαιωμένους) 1 αναφοράΠερ.
26 Αυγ 2022 21:06 (GMT +4:30) (26 Αυγ 2022 16:36 GMT)
3.3

9 km
Iran: 30 Km of Kookherd, Hormozgan 2 εκθέσειςΠερ.
26 Αυγ 2022 07:35 (GMT +4:30) (26 Αυγ 2022 03:05 GMT)
4.2

10 km
Southern Iran Περ.
Πέμπτη, 25 Αυγούστου 2022 GMT (1 σεισμός)
25 Αυγ 2022 23:50 (GMT +4:30) (25 Αυγ 2022 19:20 GMT)
?

n/a
Southern Iran (μη επιβεβαιωμένους) 1 αναφοράΠερ.
Τετάρτη, 24 Αυγούστου 2022 GMT (1 σεισμός)
25 Αυγ 2022 02:23 (GMT +4:30) (24 Αυγ 2022 21:53 GMT)
3.3

8 km
Iran: 27 Km of Bandar Khamir, Hormozgan 1 αναφοράΠερ.
Δευτέρα, 22 Αυγούστου 2022 GMT (3 σεισμοί)
23 Αυγ 2022 01:14 (GMT +4:30) (22 Αυγ 2022 20:44 GMT)
?

n/a
Southern Iran (μη επιβεβαιωμένους) 2 εκθέσειςΠερ.
22 Αυγ 2022 20:56 (GMT +4:30) (22 Αυγ 2022 16:26 GMT)
?

n/a
Southern Iran (μη επιβεβαιωμένους) 2 εκθέσειςΠερ.
22 Αυγ 2022 05:47 (GMT +4:30) (22 Αυγ 2022 01:17 GMT)
?

n/a
Southern Iran (μη επιβεβαιωμένους) 1 αναφοράΠερ.
Παρασκευή, 19 Αυγούστου 2022 GMT (2 σεισμοί)
19 Αυγ 2022 23:58 (GMT +4:30) (19 Αυγ 2022 19:28 GMT)
?

n/a
Southern Iran (μη επιβεβαιωμένους) 1 αναφοράΠερ.
19 Αυγ 2022 16:14 (GMT +4:30) (19 Αυγ 2022 11:44 GMT)
?

n/a
Southern Iran (μη επιβεβαιωμένους) 2 εκθέσειςΠερ.
Δείτε περισσότερα
Εκτιμώμενη συνδυασμένη σεισμική ενέργεια που απελευθερώνεται: 4.3 x 1011 joules (119 megawatt hours, ισοδυναμεί με 103 τόνους TNT) | about seismic energy

Διαδραστικός χάρτης

Volcanoes & Earthquakes - new app for Android

Αναζητήστε σεισμούς ανά χώρα ή περιοχή

Τελευταία ανανενώση: 3 Δεκεμβρίου 2022 19:20 GMT -

Αναζήτηση!
Try our free app!
Volcanoes & Earthquakes - new app for Android
Android | iOS version

Support us - Help us upgrade our services!

We truly love working to bring you the latest volcano and earthquake data from around the world. Maintaining our website and our free apps does require, however, considerable time and resources.
We need financing to increase hard- and software capacity as well as support our editor team. We're aiming to achieve uninterrupted service wherever an earthquake or volcano eruption unfolds, and your donations can make it happen! Every donation will be highly appreciated. If you find the information useful and would like to support our team in integrating further features, write great content, and in upgrading our soft- and hardware, please make a donation (PayPal or Online credit card payment).

Planned features:
  • Improved multilanguage support
  • Tsunami alerts
  • Faster responsiveness
Thanks to your past donations, these features have been added recently:
  • Design upgrade
  • Detailed quake stats
  • Additional seismic data sources
Download and Upgrade the Volcanoes & Earthquakes app to get one of the fastest seismic and volcano alerts online:
Android | IOS
Thank you!
Sources: VolcanoDiscovery / VolcanoAdventures and other sources as noted.
Use of material: Most text and images on our websites are owned by us. Re-use is generally not permitted without authorization. Contact us for licensing rights.
Volcanoes & Earthquakes
VolcanoDiscovery Home
Ηφαίστεια | Σεισμοί | Photos | News | App
Adventure & Study Travel
Tours to Volcanoes and Volcanic Areas: walking tours, photo tours, study tours
Tours & Dates | FAQ | About us
Get our newsletter!
Company info
Contact | Legal info | Terms & conditions
Follow us
Follow us on facebook Follow us on Instagram Follow us on Twitter Visit our Youtube channel
EN | DE | EL | ES | FR | IT | RU
VolcanoDiscovery GmbH, Germany, Reg. nr.: HRB 103744, EU Tax Id: DE 310 395 322 owned and created by
Dr. Tom Pfeiffer, volcanologist, volcano photographer, tour organizer member of
IAVCEI
Volcanological Society
Ecotourism Greece
Insured by R+V
VolcanoDiscovery © 2004- All Rights Reserved | Privacy - cookie settings