Επαφή | RSS | EN | DE | EL | ES | FR | IT | RU

Προηγούμενοι σεισμοί, Devīn, Hormozgan, Ιράν τον Ιούλιο του 2022 - λίστα, χάρτης, στατιστικά

Τελευταία ανανενώση: 27 Σεπτεμβρίου 2022 17:33 GMT -
Ένιωσες σεισμό; Ανέφερέ το!
Σεισμοί κοντά μου!
Δείτε τη λίστα

Σεισμοί τον Ιούλιο του 2022:

  • 2 σεισμοί μεγέθους 6 βαθμών και άνω
  • 4 σεισμοί μεγέθους μεταξύ 5 και 6 βαθμών
  • 24 σεισμοί μεγέθους μεταξύ 4 και 5 βαθμών
  • 62 σεισμοί μεγέθους μεταξύ 3 και 4 βαθμών
  • 28 σεισμοί μεγέθους μεταξύ 2 και 3 βαθμών
Τον Ιούλιο του 2022, Devīn είχε 2 σεισμούς μεγέθους 6.0 ή μεγαλύτερο, 4 σεισμούς μεγέθους 5+, 24 σεισμούς μεγέθους 4+, 62 σεισμούς μεγέθους 3+ και 28 σεισμούς μεγέθους 2+.

Ο ισχυρότερος σεισμός: Mag. 6.0 | 58 km ΒΑ από Bandar-e Lengeh, Hormozgan, Ιράν -

Σεισμοί σε κοντινές περιοχές

...Διαβάστε περισσότερα

Κατάλογος σεισμών

Βρείτε προηγούμενους σεισμούς σε αυτήν την περιοχή κατά ημερομηνία ή εύρος ημερομηνιών:
ή
Αναζητήστε σεισμούς!
Φιλτράρετε κατά μέγεθος:

όλα
2.0+
3.0+
4.0+
5.0+
6.0+
Διαδραστικός χάρτης
[μικρότερα] [μεγαλύτερα]
όλα
2.0+
3.0+
4.0+
5.0+
6.0+
Απόκρυψη μη επιβεβαιωμένοι σεισμοί
Showing quakes από μέγεθος 0.1 ή μεγαλύτερο (168 σεισμοί):
Ημερομηνία και ώραΜέγεθος
Βάθος
Πλησιέστερα ηφαίστειο (απόσταση)ΤοποθεσίαΛεπτομέριεςΧάρτης
Κυριακή, 31 Ιουλίου 2022 GMT (4 σεισμοί)
31 Ιου 2022 22:57 (GMT +4:30) (31 Ιου 2022 18:27 GMT)
?

n/a
Kerman, 41 km νοτιοδυτικά από Μπαντάρ Αμπάς, Ιράν (μη επιβεβαιωμένους) 1 αναφοράΠερ.
31 Ιου 2022 16:14 (GMT +4:30) (31 Ιου 2022 11:44 GMT)
3.6

10 km
38 km βορειοανατολικά από Bandar-e Lengeh, Hormozgan, Ιράν Περ.
31 Ιου 2022 09:53 (GMT +4:30) (31 Ιου 2022 05:23 GMT)
2.9

14 km
94 km δυτικά από Μπαντάρ Αμπάς, Hormozgan, Ιράν 1 αναφοράΠερ.
31 Ιου 2022 04:55 (GMT +4:30) (31 Ιου 2022 00:25 GMT)
?

n/a
92 km δυτικά από Μπαντάρ Αμπάς, Hormozgan, Ιράν (μη επιβεβαιωμένους) 2 εκθέσειςΠερ.
Σάββατο, 30 Ιουλίου 2022 GMT (3 σεισμοί)
30 Ιου 2022 16:32 (GMT +4:30) (30 Ιου 2022 12:02 GMT)
?

n/a
22 km νότια από Μπαντάρ Αμπάς, Hormozgan, Ιράν (μη επιβεβαιωμένους) 1 αναφοράΠερ.
30 Ιου 2022 14:48 (GMT +4:30) (30 Ιου 2022 10:18 GMT)
?

n/a
49 km βόρεια από Bandar-e Lengeh, Hormozgan, Ιράν (μη επιβεβαιωμένους) 2 εκθέσειςΠερ.
30 Ιου 2022 09:15 (GMT +4:30) (30 Ιου 2022 04:45 GMT)
2.9

12 km
49 km βορειοδυτικά από Bandar-e Lengeh, Hormozgan, Ιράν Περ.
Παρασκευή, 29 Ιουλίου 2022 GMT (3 σεισμοί)
30 Ιου 2022 02:01 (GMT +4:30) (29 Ιου 2022 21:31 GMT)
?

n/a
53 km βορειοδυτικά από Bandar-e Lengeh, Hormozgan, Ιράν (μη επιβεβαιωμένους) 2 εκθέσειςΠερ.
29 Ιου 2022 19:00 (GMT +4:30) (29 Ιου 2022 14:30 GMT)
?

n/a
93 km δυτικά από Μπαντάρ Αμπάς, Hormozgan, Ιράν (μη επιβεβαιωμένους) 1 αναφοράΠερ.
29 Ιου 2022 09:19 (GMT +4:30) (29 Ιου 2022 04:49 GMT)
?

n/a
68 km δυτικά από Μπαντάρ Αμπάς, Hormozgan, Ιράν (μη επιβεβαιωμένους) 3 εκθέσειςΠερ.
Πέμπτη, 28 Ιουλίου 2022 GMT (3 σεισμοί)
28 Ιου 2022 22:41 (GMT +4:30) (28 Ιου 2022 18:11 GMT)
?

n/a
111 km βορειοδυτικά από Μπαντάρ Αμπάς, Ιράν (μη επιβεβαιωμένους) 1 αναφοράΠερ.
28 Ιου 2022 21:46 (GMT +4:30) (28 Ιου 2022 17:16 GMT)
?

n/a
55 km βορειοανατολικά από Bandar-e Lengeh, Hormozgan, Ιράν (μη επιβεβαιωμένους) 1 αναφοράΠερ.
28 Ιου 2022 10:15 (GMT +4:30) (28 Ιου 2022 05:45 GMT)
?

n/a
55 km βορειοανατολικά από Bandar-e Lengeh, Hormozgan, Ιράν (μη επιβεβαιωμένους) 2 εκθέσειςΠερ.
Τετάρτη, 27 Ιουλίου 2022 GMT (4 σεισμοί)
28 Ιου 2022 03:54 (GMT +4:30) (27 Ιου 2022 23:24 GMT)
?

n/a
55 km βορειοανατολικά από Bandar-e Lengeh, Hormozgan, Ιράν (μη επιβεβαιωμένους) 1 αναφοράΠερ.
28 Ιου 2022 01:56 (GMT +4:30) (27 Ιου 2022 21:26 GMT)
3.4

10 km
45 km βορειοανατολικά από Bandar-e Lengeh, Hormozgan, Ιράν Περ.
27 Ιου 2022 23:58 (GMT +4:30) (27 Ιου 2022 19:28 GMT)
?

n/a
98 km δυτικά από Μπαντάρ Αμπάς, Hormozgan, Ιράν (μη επιβεβαιωμένους) 1 αναφοράΠερ.
27 Ιου 2022 17:45 (GMT +4:30) (27 Ιου 2022 13:15 GMT)
3.4

10 km
48 km βορειοανατολικά από Bandar-e Lengeh, Hormozgan, Ιράν 2 εκθέσειςΠερ.
Τρίτη, 26 Ιουλίου 2022 GMT (6 σεισμοί)
27 Ιου 2022 02:24 (GMT +4:30) (26 Ιου 2022 21:54 GMT)
?

n/a
73 km δυτικά από Μπαντάρ Αμπάς, Hormozgan, Ιράν (μη επιβεβαιωμένους) 1 αναφοράΠερ.
26 Ιου 2022 15:25 (GMT +4:30) (26 Ιου 2022 10:55 GMT)
?

n/a
90 km δυτικά από Μπαντάρ Αμπάς, Hormozgan, Ιράν (μη επιβεβαιωμένους) 1 αναφοράΠερ.
26 Ιου 2022 14:26 (GMT +4:30) (26 Ιου 2022 09:56 GMT)
?

n/a
62 km βορειοανατολικά από Bandar-e Lengeh, Hormozgan, Ιράν (μη επιβεβαιωμένους) 1 αναφοράΠερ.
26 Ιου 2022 13:37 (GMT +4:30) (26 Ιου 2022 09:07 GMT)
?

n/a
92 km δυτικά από Μπαντάρ Αμπάς, Hormozgan, Ιράν (μη επιβεβαιωμένους) 1 αναφοράΠερ.
Δείτε περισσότερα
Εκτιμώμενη συνδυασμένη σεισμική ενέργεια που απελευθερώνεται: 1.8 x 1014 joules (50.6 gigawatt hours, ισοδυναμεί με 43548 τόνους TNT ή 2.7 atomic bombs!) | about seismic energy

Διαδραστικός χάρτης

Volcanoes & Earthquakes - new app for Android

Αναζητήστε σεισμούς ανά χώρα ή περιοχή

Τελευταία ανανενώση: 27 Σεπτεμβρίου 2022 17:33 GMT -

Αναζήτηση!
Try our free app!
Volcanoes & Earthquakes - new app for Android
Android | iOS version

Support us - Help us upgrade our services!

We truly love working to bring you the latest volcano and earthquake data from around the world. Maintaining our website and our free apps does require, however, considerable time and resources.
We need financing to increase hard- and software capacity as well as support our editor team. We're aiming to achieve uninterrupted service wherever an earthquake or volcano eruption unfolds, and your donations can make it happen! Every donation will be highly appreciated. If you find the information useful and would like to support our team in integrating further features, write great content, and in upgrading our soft- and hardware, please make a donation (PayPal or Online credit card payment).

Planned features:
  • Improved multilanguage support
  • Tsunami alerts
  • Faster responsiveness
Thanks to your past donations, these features have been added recently:
  • Design upgrade
  • Detailed quake stats
  • Additional seismic data sources
Download and Upgrade the Volcanoes & Earthquakes app to get one of the fastest seismic and volcano alerts online:
Android | IOS
Thank you!
Sources: VolcanoDiscovery / VolcanoAdventures and other sources as noted.
Use of material: Most text and images on our websites are owned by us. Re-use is generally not permitted without authorization. Contact us for licensing rights.
Volcanoes & Earthquakes
VolcanoDiscovery Home
Ηφαίστεια | Σεισμοί | Photos | News | App
Adventure & Study Travel
Tours to Volcanoes and Volcanic Areas: walking tours, photo tours, study tours
Tours & Dates | FAQ | About us
Get our newsletter!
Company info
Contact | Legal info | Terms & conditions
Follow us
Follow us on facebook Follow us on Instagram Follow us on Twitter Visit our Youtube channel
EN | DE | EL | ES | FR | IT | RU
VolcanoDiscovery GmbH, Germany, Reg. nr.: HRB 103744, EU Tax Id: DE 310 395 322 owned and created by
Dr. Tom Pfeiffer, volcanologist, volcano photographer, tour organizer member of
IAVCEI
Volcanological Society
Ecotourism Greece
Insured by R+V
VolcanoDiscovery © 2004- All Rights Reserved | Privacy - cookie settings