Οι μεγαλύτεροι σεισμοί από το 1900: Devīn, Hormozgan, Ιράν - λίστα, χάρτης, στατιστικά

Τελευταία ανανενώση 11 Αυγούστου 2022 22:07 GMT -
Ένιωσες σεισμό; Ανέφερέ το!
Σεισμοί κοντά μου!
Δείτε τη λίστα

Σεισμοί από το 1900:

  • 14 σεισμοί μεγέθους 6 βαθμών και άνω
  • 167 σεισμοί μεγέθους μεταξύ 5 και 6 βαθμών
Από το 1900, Devīn είχε 14 σεισμούς μεγέθους 6.0 ή μεγαλύτερο και 167 σεισμούς μεγέθους 5+. Δείτε όλους τους σεισμούς τις τελευταίες 24 ώρες!

Τελευταίος σεισμός: Mag. 5.6 | 190 km ΝΑ από Dārāb, Fars, Ιράν -

Ο ισχυρότερος σεισμός: Mag. 6.9 | 48 km Β από Μπαντάρ Αμπάς, Hormozgan, Ιράν -

Σεισμοί σε κοντινές περιοχές

...Διαβάστε περισσότερα
Φιλτράρετε κατά μέγεθος:
όλα
5.0+
6.0+
Filter by age:
όλα
1y
3y
5y
10y
30y
Διαδραστικός χάρτης
[μικρότερα] [μεγαλύτερα]
όλα
5.0+
6.0+
Showing quakes since 1900, από μέγεθος 5 ή μεγαλύτερο (181 σεισμοί):
Ημερομηνία και ώραΜέγεθος
Βάθος
Πλησιέστερα ηφαίστειο (απόσταση)ΤοποθεσίαΛεπτομέριεςΧάρτης
23 Ιου 2022 20:39 (GMT +4:30) (23 Ιου 2022 16:09 GMT)
5.6

10 km
343 km (213 mi)92 km δυτικά από Μπαντάρ Αμπάς, Hormozgan, Ιράν 178 εκθέσειςΠερ.Χάρτης
23 Ιου 2022 20:37 (GMT +4:30) (23 Ιου 2022 16:07 GMT)
5.4

10 km
361 km (224 mi)51 km βορειοανατολικά από Bandar-e Lengeh, Hormozgan, Ιράν 194 εκθέσειςΠερ.Χάρτης
2 Ιου 2022 03:55 (GMT +4:30) (1 Ιου 2022 23:25 GMT)
6.0

10 km
355 km (221 mi)2.2 km δυτικά από Ντόχα, Baladīyat ad Dawḩah, Κατάρ 354 εκθέσειςΠερ.Χάρτης
2 Ιου 2022 03:54 (GMT +4:30) (1 Ιου 2022 23:24 GMT)
5.7

10 km
357 km (222 mi)46 km βορειοανατολικά από Bandar-e Lengeh, Hormozgan, Ιράν 289 εκθέσειςΠερ.Χάρτης
2 Ιου 2022 01:47 (GMT +4) (1 Ιου 2022 21:47 GMT)
5.0

10 km
362 km (225 mi)41 km βορειοανατολικά από Bandar-e Lengeh, Hormozgan, Ιράν 153 εκθέσειςΠερ.Χάρτης
2 Ιου 2022 01:32 (GMT +4) (1 Ιου 2022 21:32 GMT)
6.0

16 km
356 km (221 mi)55 km βορειοανατολικά από Bandar-e Lengeh, Hormozgan, Ιράν 1956 εκθέσειςΠερ.Χάρτης
17 Μαρ 2022 02:45 (GMT +3:30) (16 Μαρ 2022 23:15 GMT)
5.8

10 km
391 km (243 mi)57 km βορειοδυτικά από Bandar-e Lengeh, Hormozgan, Ιράν 555 εκθέσειςΠερ.Χάρτης
14 Νοε 2021 16:08 (GMT +4) (14 Νοε 2021 12:08 GMT)
6.3

10 km
238 km (148 mi)64 km βόρεια από Μπαντάρ Αμπάς, Hormozgan, Ιράν 446 εκθέσειςΠερ.Χάρτης
14 Νοε 2021 15:37 (GMT +3:30) (14 Νοε 2021 12:07 GMT)
6.0

7 km
241 km (150 mi)63 km βόρεια από Μπαντάρ Αμπάς, Hormozgan, Ιράν 450 εκθέσειςΠερ.Χάρτης
12 Αυγ 2021 16:54 (GMT +4:30) (12 Αυγ 2021 12:24 GMT)
5.2

10 km
126 km (78 mi)122 km νοτιοδυτικά από Bam, Kerman, Ιράν 2 εκθέσειςΠερ.Χάρτης
14 Μαρ 2021 16:24 (GMT +3:30) (14 Μαρ 2021 12:54 GMT)
5.2

30 km
154 km (96 mi)Kerman, 127 km βορειοανατολικά από Μπαντάρ Αμπάς, Ιράν 2 εκθέσειςΠερ.Χάρτης
16 Ιαν 2021 01:01 (GMT +3:30) (15 Ιαν 2021 21:31 GMT)
5.5

10 km
354 km (220 mi)60 km βορειοανατολικά από Bandar-e Lengeh, Hormozgan, Ιράν 32 εκθέσειςΠερ.Χάρτης
27 Μαρ 2020 06:40 GMT
5.2

10 km
138 km (86 mi)Kerman, 119 km βόρεια από Mīnāb, Hormozgan, Ιράν 5 εκθέσειςΠερ.Χάρτης
15 Μαρ 2020 22:04 GMT
5.4

10 km
309 km (192 mi)88 km δυτικά από Μπαντάρ Αμπάς, Hormozgan, Ιράν 32 εκθέσειςΠερ.Χάρτης
16 Φεβ 2020 12:30 GMT
5.7

10 km
302 km (188 mi)46 km δυτικά από Μπαντάρ Αμπάς, Hormozgan, Ιράν 35 εκθέσειςΠερ.Χάρτης
22 Ιαν 2020 19:23 GMT
5.7

10 km
174 km (108 mi)Kerman, 107 km βόρεια από Μπαντάρ Αμπάς, Ιράν 4 εκθέσειςΠερ.Χάρτης
30 Δεκ 2019 13:49 GMT
5.1

21 km
230 km (143 mi)54 km βορειοανατολικά από Μπαντάρ Αμπάς, Ιράν 7 εκθέσειςΠερ.Χάρτης
6 Νοε 2019 07:40 GMT
5.3

10 km
344 km (214 mi)82 km βόρεια από Bandar-e Lengeh, Hormozgan, Ιράν 6 εκθέσειςΠερ.Χάρτης
21 Οκτ 2019 10:58 GMT
5.5

10 km
350 km (217 mi)71 km βόρεια από Bandar-e Lengeh, Hormozgan, Ιράν 46 εκθέσειςΠερ.Χάρτης
10 Φεβ 2019 10:54 GMT
5.1

10 km
322 km (200 mi)39 km βόρεια από Qeshm , Hormozgan, Ιράν 41 εκθέσειςΠερ.Χάρτης
22 Ιου 2018 20:59 GMT
5.1

10 km
335 km (208 mi)71 km ανατολικά από Gerāsh, Gerash, Fars, Ιράν Περ.Χάρτης
Δείτε περισσότερα
Εκτιμώμενη συνδυασμένη σεισμική ενέργεια που απελευθερώνεται: 5.2 x 1015 joules (1438 gigawatt hours, ισοδυναμεί με 1.2 x 106 τόνους TNT ή 77.3 atomic bombs!) | about seismic energy

Earthquake Catalog - Αναζητήστε προηγούμενους σεισμούς

Βρείτε προηγούμενους σεισμούς σε αυτήν την περιοχή κατά ημερομηνία ή εύρος ημερομηνιών:
Εμφάνιση των πιο πρόσφατων σεισμών και σεισμών

Διαδραστικός χάρτης

Volcanoes & Earthquakes - new app for Android

Αναζητήστε σεισμούς ανά χώρα ή περιοχή

Τελευταία ανανενώση: 14 Αυγούστου 2022 08:59 GMT - Refresh

Search!

Try our free app!
Volcanoes & Earthquakes - new app for Android
Android | iOS version
Why is there advertising on this site?
Support us - Help us upgrade our services!
We truly love working to bring you the latest volcano and earthquake data from around the world. Maintaining our website and our free apps does require, however, considerable time and resources.
We need financing to increase hard- and software capacity as well as support our editor team. We're aiming to achieve uninterrupted service wherever an earthquake or volcano eruption unfolds, and your donations can make it happen! Every donation will be highly appreciated. If you find the information useful and would like to support our team in integrating further features, write great content, and in upgrading our soft- and hardware, please make a donation (PayPal or Online credit card payment).

Planned features:
  • Improved multilanguage support
  • Tsunami alerts
  • Faster responsiveness
Thanks to your past donations, these features have been added recently:
  • Earthquake archive from 1900 onwards
  • Detailed quake stats
  • Additional seismic data sources
Download and Upgrade the Volcanoes & Earthquakes app to get one of the fastest seismic and volcano alerts online:
Android | IOS
Thank you!
Sources: VolcanoDiscovery / VolcanoAdventures and other sources as noted.
Use of material: Most text and images on our websites are owned by us. Re-use is generally not permitted without authorization. Contact us for licensing rights.
Volcanoes & Earthquakes
VolcanoDiscovery Home
Adventure & Study Travel
Tours to Volcanoes and Volcanic Areas: walking tours, photo tours, study tours Get our newsletter!
Company info
Contact | Legal info | Terms & conditions
Follow us
Follow us on facebook Follow us on Instagram Follow us on Twitter Visit our Youtube channel
EN | DE | EL | ES | FR | IT | RU
VolcanoDiscovery GmbH, Germany, Reg. nr.: HRB 103744, EU Tax Id: DE 310 395 322 owned and created by
Dr. Tom Pfeiffer, volcanologist, volcano photographer, tour organizer member of
IAVCEI
Volcanological Society
Ecotourism Greece
Insured by R+V
VolcanoDiscovery © 2004- All Rights Reserved | Privacy - cookie settings