3 spots left on Iceland Geo Tour 16-30 July 2022

Τελευταίοι σεισμοί, Albertville, Auvergne-Rhône-Alpes, Γαλλία, τις τελευταίες 24 ώρες την Δευτέρα, 27 Ιουνίου 2022 - λίστα, χάρτης, στατιστικά

Τελευταία ανανενώση 27 Ιουνίου 2022 14:09 GMT -
Δείτε τη λίστα

Σεισμοί τις τελευταίες 24 ώρες:

  • 3 σεισμοί μεγέθους 2 βαθμών και άνω
  • 9 σεισμοί μεγέθους κάτω των 2 βαθμών
Τις τελευταίες 24 ώρες, Albertville είχε 3 σεισμούς μεγέθους 2.0 ή μεγαλύτερο. Σημειώθηκαν επίσης 9 μικροί σεισμοί κάτω των βαθμών 2.0 Ρίχτερ που οι άνθρωποι κανονικά δεν μπορούν να αισθανθούν.
Αδύναμος σεισμός μεγέθους 2.4 σημειώθηκε Πεδεμόντιο, Ιταλία, πριν από 6 ώρες.

Τελευταίος σεισμός: Mag. 1.0 | France: Near Chambéry -

Ο ισχυρότερος σεισμός σήμερα: Mag. 2.4 | 8.6 km ΝΔ από Mondovì, Ιταλία -

Πρόσφατοι σεισμοί πάνω από μέγεθος 1.0 in or near Albertville, Auvergne-Rhône-Alpes, Γαλλία (ενημερώθηκε )

Τελευταίες 24 ώρες:11 σεισμοί | 3 σεισμοί M2+
Τελευταίες 7 ημέρες:32 σεισμοί | 3 σεισμοί M2+
Τελευταίες 30 ημέρες:113 σεισμοί | 9 σεισμοί M2+
Τελευταίες 90 ημέρες:527 σεισμοί | 53 σεισμοί M2+ | 1 σεισμός M3+
Τελευταίες 365 ημέρες:1,989 σεισμοί | 181 σεισμοί M2+ | 11 σεισμοί M3+ | 3 σεισμοί M4+

Σεισμοί σε κοντινές περιοχές

...Διαβάστε περισσότερα
Φιλτράρετε κατά μέγεθος:
όλα
1.0+
2.0+
Διαδραστικός χάρτης
[μικρότερα] [μεγαλύτερα]
όλα
1.0+
2.0+
Απόκρυψη 1 μη επιβεβαιωμένος σεισμός
Showing quakes από μέγεθος 0.1 ή μεγαλύτερο (13 σεισμοί):
Ημερομηνία και ώραΜέγεθος
Βάθος
Πλησιέστερα ηφαίστειο (απόσταση)ΤοποθεσίαΛεπτομέριεςΧάρτης
Δευτέρα, 27 Ιουνίου 2022 GMT (7 σεισμοί)
27 Ιου 2022 14:57 (GMT +2) (27 Ιου 2022 12:57 GMT)
1.0

10.5 km
France: Near Chambéry Περ.Χάρτης
27 Ιου 2022 12:17 (GMT +2) (27 Ιου 2022 10:17 GMT)
1.5
11 km βορειοδυτικά από Valencia, Γαλλία Περ.Χάρτης
27 Ιου 2022 12:16 (GMT +2) (27 Ιου 2022 10:16 GMT)
1.5
10.9 km βορειοδυτικά από Valencia, Γαλλία Περ.Χάρτης
27 Ιου 2022 10:57 (GMT +2) (27 Ιου 2022 08:57 GMT)
1.4
17 km νοτιοδυτικά από Cuneo, Πεδεμόντιο, Ιταλία Περ.Χάρτης
27 Ιου 2022 09:58 (GMT +2) (27 Ιου 2022 07:58 GMT)
2.4
8.6 km νοτιοδυτικά από Mondovì, Ιταλία Περ.Χάρτης
27 Ιου 2022 08:16 (GMT +2) (27 Ιου 2022 06:16 GMT)
1.3

15 km
22 km δυτικά από Cuneo, Πεδεμόντιο, Ιταλία Περ.Χάρτης
27 Ιου 2022 07:28 (GMT +2) (27 Ιου 2022 05:28 GMT)
1.1

13 km
Italy: Near Menton Περ.Χάρτης
Κυριακή, 26 Ιουνίου 2022 GMT (6 σεισμοί)
26 Ιου 2022 23:20 (GMT +2) (26 Ιου 2022 21:20 GMT)
?

n/a
Provence-Alpes-Côte d’Azur, 21 km νότια από Saint-Jean-de-Maurienne, Γαλλία (unconfirmed)
Το ενιωσα - 1 αναφορά
Περ.Χάρτης
26 Ιου 2022 23:10 (GMT +2) (26 Ιου 2022 21:10 GMT)
1.9

6.8 km
24 km νοτιοδυτικά από Echirolles, Γαλλία 1 αναφοράΠερ.Χάρτης
26 Ιου 2022 21:19 (GMT +2) (26 Ιου 2022 19:19 GMT)
2.4

13 km
46 km νοτιοανατολικά από Γκρενόμπλ, Γαλλία Περ.Χάρτης
26 Ιου 2022 17:56 (GMT +2) (26 Ιου 2022 15:56 GMT)
2.4

10.3 km
25 km δυτικά από Saluzzo, Ιταλία 1 αναφοράΠερ.Χάρτης
26 Ιου 2022 17:42 (GMT +2) (26 Ιου 2022 15:42 GMT)
0.9

14 km
Italy: Near Nice Περ.Χάρτης
26 Ιου 2022 17:12 (GMT +2) (26 Ιου 2022 15:12 GMT)
1.4

12 km
Italy: 2 Km SE Moiola (CN) Περ.Χάρτης
Εκτιμώμενη συνδυασμένη σεισμική ενέργεια που απελευθερώνεται: 8.5 x 108 joules (236 kilowatt hours, ισοδυναμεί με 0.203 τόνους TNT) | about seismic energy

Earthquake Catalog - Αναζητήστε προηγούμενους σεισμούς

Βρείτε προηγούμενους σεισμούς σε αυτήν την περιοχή κατά ημερομηνία ή εύρος ημερομηνιών:
Εμφάνιση των πιο πρόσφατων σεισμών και σεισμών

Διαδραστικός χάρτης

Volcanoes & Earthquakes - new app for Android

Αναζητήστε σεισμούς ανά χώρα ή περιοχή

Τελευταία ανανενώση: 27 Ιουνίου 2022 14:09 GMT - Refresh

Search!

Try our free app!
Volcanoes & Earthquakes - new app for Android
Android | iOS version
Why is there advertising on this site?
Support us - Help us upgrade our services!
We truly love working to bring you the latest volcano and earthquake data from around the world. Maintaining our website and our free apps does require, however, considerable time and resources.
We need financing to increase hard- and software capacity as well as support our editor team. We're aiming to achieve uninterrupted service wherever an earthquake or volcano eruption unfolds, and your donations can make it happen! Every donation will be highly appreciated. If you find the information useful and would like to support our team in integrating further features, write great content, and in upgrading our soft- and hardware, please make a donation (PayPal or Online credit card payment).

Planned features:
  • Improved multilanguage support
  • Tsunami alerts
  • Faster responsiveness
Thanks to your past donations, these features have been added recently:
  • Earthquake archive from 1900 onwards
  • Detailed quake stats
  • Additional seismic data sources
Download and Upgrade the Volcanoes & Earthquakes app to get one of the fastest seismic and volcano alerts online:
Android | IOS
Thank you!
Copyrights: VolcanoDiscovery and other sources as noted.
Χρήση του υλικού: Τα περισσότερα κείμενα και εικόνες, συγκεκριμένα φωτογραφίες, σε αυτόν τον ιστότοπο προστατεύονται από πνευματικά δικαιώματα. Η περαιτέρω αναπαραγωγή και χρήση χωρίς άδεια συνήθως δεν συναινείται. Εάν δεν είστε σίγουροι ή χρειάζεστε δικαιώματα άδειας για φωτογραφίες, για παράδειγμα για δημοσιεύσεις και εμπορική χρήση, επικοινωνήστε παρακαλώ μαζί μας.