Επαφή | RSS | EN | DE | EL | ES | FR | IT | RU

Τελευταίοι σεισμοί, Big Bear, Καλιφόρνια, Ηνωμένες Πολιτείες, τις τελευταίες 24 ώρες την Παρασκευή, 3 Φεβρουαρίου 2023 - λίστα, χάρτης, στατιστικά

Τελευταία ανανενώση: 3 Φεβρουαρίου 2023 04:14 GMT -
Ένιωσες σεισμό; Ανέφερέ το!
Σεισμοί κοντά μου!
Δείτε τη λίστα

Σεισμοί τις τελευταίες 24 ώρες:

  • 2 σεισμοί μεγέθους 2 βαθμών και άνω
  • 27 σεισμοί μεγέθους κάτω των 2 βαθμών
Τις τελευταίες 24 ώρες, Big Bear είχε 2 σεισμούς μεγέθους 2.0 ή μεγαλύτερο. Σημειώθηκαν επίσης 27 μικροί σεισμοί κάτω των βαθμών 2.0 Ρίχτερ που οι άνθρωποι κανονικά δεν μπορούν να αισθανθούν.
Αδύναμος σεισμός μεγέθους 2.5 σημειώθηκε Καλιφόρνια, Ηνωμένες Πολιτείες, πριν από 4 ώρες.

Τελευταίος σεισμός: Mag. 0.8 | 8km ENE of Pala, CA -

Ο ισχυρότερος σεισμός σήμερα: Mag. 2.5 | 7.2 km ΒΑ από Banning, Riverside County, Καλιφόρνια, Ηνωμένες Πολιτείες -

Πρόσφατοι σεισμοί πάνω από μέγεθος 1.0 in or near Big Bear, Καλιφόρνια, Ηνωμένες Πολιτείες (ενημερώθηκε )

Τελευταίες 24 ώρες12 σεισμοί2 σεισμοί M2+
Τελευταίες 7 ημέρες124 σεισμοί13 σεισμοί M2+2 σεισμοί M3+
Τελευταίες 30 ημέρες464 σεισμοί43 σεισμοί M2+4 σεισμοί M3+
Τελευταίες 90 ημέρες1,484 σεισμοί122 σεισμοί M2+9 σεισμοί M3+1 σεισμός M4+
Τελευταίες 365 ημέρες6,174 σεισμοί563 σεισμοί M2+69 σεισμοί M3+3 σεισμοί M4+

Σεισμοί σε κοντινές περιοχές

...Διαβάστε περισσότερα
Φιλτράρετε κατά μέγεθος:

όλα
1.0+
2.0+
Διαδραστικός χάρτης
[μικρότερα] [μεγαλύτερα]
όλα
1.0+
2.0+
Απόκρυψη 3 μη επιβεβαιωμένοι σεισμοί
Showing quakes από μέγεθος 0.1 ή μεγαλύτερο (32 σεισμοί):
Ημερομηνία και ώραΜέγεθος
Βάθος
Πλησιέστερα ηφαίστειο (απόσταση)ΤοποθεσίαΛεπτομέριεςΧάρτης
Παρασκευή, 3 Φεβρουαρίου 2023 GMT (4 σεισμοί)
2 Φεβ 2023 19:26 (GMT -8) (3 Φεβ 2023 03:26 GMT)
?

n/a
25 km βορειοανατολικά από Ριβερσάιντ, Riverside County, Καλιφόρνια, Ηνωμένες Πολιτείες (preliminary) Early Alert!
Το ενιωσα - 1 αναφορά
Περ.
2 Φεβ 2023 17:54 (GMT -8) (3 Φεβ 2023 01:54 GMT)
?

n/a
39 km νοτιοανατολικά από Λος Άντζελες, Καλιφόρνια, Ηνωμένες Πολιτείες (unconfirmed)
Το ενιωσα - 1 αναφορά
Περ.
2 Φεβ 2023 16:31 (GMT -8) (3 Φεβ 2023 00:31 GMT)
0.8

17 km
8km ENE of Pala, CA Περ.
2 Φεβ 2023 16:03 (GMT -8) (3 Φεβ 2023 00:03 GMT)
1.4

5.3 km
28km SSW of Ocotillo Wells, CA Περ.
Πέμπτη, 2 Φεβρουαρίου 2023 GMT (28 σεισμοί)
2 Φεβ 2023 15:44 (GMT -8) (2 Φεβ 2023 23:44 GMT)
2.5

18 km
7.2 km βορειοανατολικά από Banning, Riverside County, Καλιφόρνια, Ηνωμένες Πολιτείες Περ.
2 Φεβ 2023 13:38 (GMT -8) (2 Φεβ 2023 21:38 GMT)
1.4

0.9 km
2km NW of Maywood, CA Περ.
2 Φεβ 2023 13:24 (GMT -8) (2 Φεβ 2023 21:24 GMT)
0.7

11 km
10km N of Borrego Springs, CA Περ.
2 Φεβ 2023 12:57 (GMT -8) (2 Φεβ 2023 20:57 GMT)
1.0

7.6 km
4km NNE of Palomar Observatory, CA Περ.
2 Φεβ 2023 11:45 (GMT -8) (2 Φεβ 2023 19:45 GMT)
2.0

0.5 km
7.8 km ανατολικά από Corona, Riverside County, Καλιφόρνια, Ηνωμένες Πολιτείες Περ.
2 Φεβ 2023 11:25 (GMT -8) (2 Φεβ 2023 19:25 GMT)
0.8

9.4 km
14km SE of Ocotillo Wells, CA Περ.
2 Φεβ 2023 11:19 (GMT -8) (2 Φεβ 2023 19:19 GMT)
1.5

8.2 km
14km SE of Ocotillo Wells, CA Περ.
2 Φεβ 2023 09:55 (GMT -8) (2 Φεβ 2023 17:55 GMT)
0.7

13 km
12km NNE of Cabazon, CA Περ.
2 Φεβ 2023 09:54 (GMT -8) (2 Φεβ 2023 17:54 GMT)
0.5

13 km
13km NNE of Cabazon, CA Περ.
2 Φεβ 2023 09:54 (GMT -8) (2 Φεβ 2023 17:54 GMT)
0.5

13 km
13km NNE of Cabazon, CA Περ.
2 Φεβ 2023 09:54 (GMT -8) (2 Φεβ 2023 17:54 GMT)
0.5

13 km
13km NNE of Cabazon, CA Περ.
2 Φεβ 2023 09:54 (GMT -8) (2 Φεβ 2023 17:54 GMT)
0.5

13 km
13km NNE of Cabazon, CA Περ.
2 Φεβ 2023 09:30 (GMT -8) (2 Φεβ 2023 17:30 GMT)
0.9

2.8 km
14km ENE of Thousand Palms, CA Περ.
2 Φεβ 2023 05:21 (GMT -8) (2 Φεβ 2023 13:21 GMT)
1.1

8.4 km
8km ESE of Ridgecrest, CA Περ.
2 Φεβ 2023 05:19 (GMT -8) (2 Φεβ 2023 13:19 GMT)
1.1

3.2 km
14km ENE of Thousand Palms, CA Περ.
2 Φεβ 2023 05:18 (GMT -8) (2 Φεβ 2023 13:18 GMT)
1.5

4.6 km
14km ENE of Thousand Palms, CA Περ.
2 Φεβ 2023 05:16 (GMT -8) (2 Φεβ 2023 13:16 GMT)
0.6

7.9 km
15km SE of Anza, CA Περ.
Δείτε περισσότερα
Εκτιμώμενη συνδυασμένη σεισμική ενέργεια που απελευθερώνεται: 4.9 x 108 joules (135 kilowatt hours, ισοδυναμεί με 0.117 τόνους TNT) | about seismic energy

Latest seismic signals

Seismic station: Big Bear Solar Observatory (BBR/CI network) | Show on map | Station Info
Seismic station Big Bear Solar Observatory: seismogram of vertical movement last 60 minutes (source: IRIS/BUD)
Seismogram (vertical component) last 60 minutes. Source: IRIS query builder webtool
Δείτε περισσότερα

Earthquake Catalog - Αναζητήστε προηγούμενους σεισμούς

Βρείτε προηγούμενους σεισμούς σε αυτήν την περιοχή κατά ημερομηνία ή εύρος ημερομηνιών:
ή
Εμφάνιση των πιο πρόσφατων σεισμών και σεισμών

Διαδραστικός χάρτης

Volcanoes & Earthquakes - new app for Android

Αναζητήστε σεισμούς ανά χώρα ή περιοχή

Τελευταία ανανενώση: 3 Φεβρουαρίου 2023 04:14 GMT -

Search!
Try our free app!
Volcanoes & Earthquakes - new app for Android
Android | iOS version

Support us - Help us upgrade our services!

We truly love working to bring you the latest volcano and earthquake data from around the world. Maintaining our website and our free apps does require, however, considerable time and resources.
We need financing to increase hard- and software capacity as well as support our editor team. We're aiming to achieve uninterrupted service wherever an earthquake or volcano eruption unfolds, and your donations can make it happen! Every donation will be highly appreciated. If you find the information useful and would like to support our team in integrating further features, write great content, and in upgrading our soft- and hardware, please make a donation (PayPal or Online credit card payment).

Planned features:
  • Improved multilanguage support
  • Tsunami alerts
  • Faster responsiveness
Thanks to your past donations, these features have been added recently:
  • Design upgrade
  • Detailed quake stats
  • Additional seismic data sources
Download and Upgrade the Volcanoes & Earthquakes app to get one of the fastest seismic and volcano alerts online:
Android | IOS
Thank you!
Sources: VolcanoDiscovery / VolcanoAdventures and other sources as noted.
Use of material: Most text and images on our websites are owned by us. Re-use is generally not permitted without authorization. Contact us for licensing rights.
Volcanoes & Earthquakes
VolcanoDiscovery Home
Ηφαίστεια | Σεισμοί | Photos | News | App
Adventure & Study Travel
Tours to Volcanoes and Volcanic Areas: walking tours, photo tours, study tours
Tours & Dates | FAQ | About us
Get our newsletter!
Company info
Contact | Legal info | Terms & conditions
Follow us
Follow us on facebook Follow us on Instagram Follow us on Twitter Visit our Youtube channel
EN | DE | EL | ES | FR | IT | RU
VolcanoDiscovery GmbH, Germany, Reg. nr.: HRB 103744, EU Tax Id: DE 310 395 322 owned and created by
Dr. Tom Pfeiffer, volcanologist, volcano photographer, tour organizer member of
IAVCEI
Volcanological Society
Ecotourism Greece
Insured by R+V
VolcanoDiscovery © 2004- All Rights Reserved | Privacy - cookie settings