Αναζητήστε σεισμούς ανά περιοχή ή χώρα

Τελευταία ανανενώση: 18 Οκτωβρίου 2021 14:15 GMT -

Πληκτρολογήστε τοπωνύμιο, πόλη, περιοχή ή χώρα για να αναζητήσετε σεισμούς:

Search!

Οι τελευταίοι σεισμοί, La Zubia, Granada, Ανδαλουσία, Ισπανία: τελευταίες 7 ημέρες

Τελευταία ανανενώση 18 Οκτωβρίου 2021 14:15 GMT -

Ο μεγαλύτερος σεισμός: Μέγεθος 2.8 - Alboran Sea, Ισπανία, Δευ, 18 Οκτ 2021 01:43 (GMT +2)
Ο πιο πρόσφατος σεισμός: Μέγεθος 1.6 - Γρανάδα, Ανδαλουσία, Ισπανία, Δευ, 18 Οκτ 2021 12:55 (GMT +2)
...Read More
Διαδραστικός χάρτης
[μικρότερα] [μεγαλύτερα]
Showing quakes από μέγεθος 0.1 ή μεγαλύτερο (10 σεισμοί):
Ημερομηνία και ώραΜέγεθος
Βάθος
Πλησιέστερα ηφαίστειο (απόσταση)ΤοποθεσίαΛεπτομέριεςΧάρτης
Δευτέρα, 18 Οκτωβρίου 2021 10:55 GMT (1 σεισμός)
18 Οκτ 2021 12:55 (GMT +2) (18 Οκτ 2021 10:55 GMT)
1.6
242 km (150 mi)Γρανάδα, Ανδαλουσία, Ισπανία ΠερισσότεροΧάρτης
Κυριακή, 17 Οκτωβρίου 2021 23:43 GMT (5 σεισμοί)
18 Οκτ 2021 01:43 (GMT +2) (17 Οκτ 2021 23:43 GMT)
2.8

3 km
277 km (172 mi)Alboran Sea, Ισπανία
Το ενιωσα - 4 εκθέσεις
ΠερισσότεροΧάρτης
17 Οκτ 2021 19:38 (GMT +2) (17 Οκτ 2021 17:38 GMT)
1.7

3 km
186 km (116 mi)Γρανάδα, Ανδαλουσία, Ισπανία ΠερισσότεροΧάρτης
17 Οκτ 2021 03:33 (GMT +2) (17 Οκτ 2021 01:33 GMT)
1.2

5 km
187 km (116 mi)Spain: N SANTA FE.GR ΠερισσότεροΧάρτης
17 Οκτ 2021 03:27 (GMT +2) (17 Οκτ 2021 01:27 GMT)
0.6

7 km
184 km (114 mi)Spain: NW ATARFE.GR ΠερισσότεροΧάρτης
17 Οκτ 2021 03:17 (GMT +2) (17 Οκτ 2021 01:17 GMT)
1.1

5 km
186 km (116 mi)Spain: NW SANTA FE.GR ΠερισσότεροΧάρτης
Σάββατο, 16 Οκτωβρίου 2021 03:07 GMT (2 σεισμοί)
16 Οκτ 2021 05:07 (GMT +2) (16 Οκτ 2021 03:07 GMT)
2.0

1 km
185 km (115 mi)Γρανάδα, Ανδαλουσία, Ισπανία ΠερισσότεροΧάρτης
16 Οκτ 2021 03:40 (GMT +2) (16 Οκτ 2021 01:40 GMT)
2.0

2 km
269 km (167 mi)Alboran Sea, Ισπανία ΠερισσότεροΧάρτης
Παρασκευή, 15 Οκτωβρίου 2021 22:56 GMT (2 σεισμοί)
16 Οκτ 2021 00:56 (GMT +2) (15 Οκτ 2021 22:56 GMT)
1.9
152 km (94 mi)Jaen, Ανδαλουσία, Ισπανία ΠερισσότεροΧάρτης
15 Οκτ 2021 17:51 (GMT +2) (15 Οκτ 2021 15:51 GMT)
1.6

4 km
238 km (148 mi)Γρανάδα, Ανδαλουσία, Ισπανία ΠερισσότεροΧάρτης
Εκτιμώμενη συνδυασμένη σεισμική ενέργεια που απελευθερώνεται: 1.2 x 109 joules (342 kilowatt hours, ισοδυναμεί με 0.295 τόνους TNT) Περισσότερες πληροφορίες

Διαδραστικός χάρτης

Volcanoes & Earthquakes - new app for Android

Earthquake Catalog - Αναζητήστε προηγούμενους σεισμούς

Βρείτε προηγούμενους σεισμούς σε αυτήν την περιοχή κατά ημερομηνία ή εύρος ημερομηνιών:
έως
Αναζητήστε σεισμούς!
Try our free app!
Volcanoes & Earthquakes - new app for Android
Android | iOS version
Why is there advertising on this site?
Support us - Help us upgrade our services!
We truly love working to bring you the latest volcano and earthquake data from around the world. Maintaining our website and our free apps does require, however, considerable time and resources.
We need financing to increase hard- and software capacity as well as support our editor team. We're aiming to achieve uninterrupted service wherever an earthquake or volcano eruption unfolds, and your donations can make it happen! Every donation will be highly appreciated. If you find the information useful and would like to support our team in integrating further features, write great content, and in upgrading our soft- and hardware, please make a donation (PayPal or Online credit card payment).

Planned features:
  • Improved multilanguage support
  • Tsunami alerts
  • Faster responsiveness
Thanks to your past donations, these features have been added recently:
  • Earthquake archive from 1900 onwards
  • Detailed quake stats
  • Additional seismic data sources
Download and Upgrade the Volcanoes & Earthquakes app to get one of the fastest seismic and volcano alerts online:
Android | IOS
Thank you!
Copyrights: VolcanoDiscovery και από άλλες πηγές, όπως σημειώνεται.
Χρήση του υλικού: Τα περισσότερα κείμενα και εικόνες, συγκεκριμένα φωτογραφίες, σε αυτόν τον ιστότοπο προστατεύονται από πνευματικά δικαιώματα. Η περαιτέρω αναπαραγωγή και χρήση χωρίς άδεια συνήθως δεν συναινείται. Εάν δεν είστε σίγουροι ή χρειάζεστε δικαιώματα άδειας για φωτογραφίες, για παράδειγμα για δημοσιεύσεις και εμπορική χρήση, επικοινωνήστε παρακαλώ μαζί μας.
Home | Travel | Destinations | Volcanoes | Photos | Earthquakes | About | Glossary | News | Contact | Privacy | Imprint || EN | DE | ES | EL
Ακολουθήστε μας: Ακολουθήστε μας στο FacebookFollow us on InstagramΑκολουθήστε μας στο TwitterΕπισκεφτείτε το κανάλι μας στο Youtube