2 spots left on Iceland Geo Tour 16-30 July 2022

Τελευταίοι σεισμοί, Puebla, Baja California, Μεξικό, τις τελευταίες 24 ώρες την Πέμπτη, 30 Ιουνίου 2022 - λίστα, χάρτης, στατιστικά

Τελευταία ανανενώση 30 Ιουνίου 2022 23:20 GMT -
Δείτε τη λίστα

Σεισμοί τις τελευταίες 24 ώρες:

  • 1 σεισμός μεγέθους 3 βαθμών και άνω
  • 24 σεισμοί μεγέθους κάτω των 2 βαθμών
Τις τελευταίες 24 ώρες, Puebla είχε 1 σεισμό μεγέθους 3.4. Σημειώθηκαν επίσης 24 μικροί σεισμοί κάτω των βαθμών 2.0 Ρίχτερ που οι άνθρωποι κανονικά δεν μπορούν να αισθανθούν.
Ελαφρύς σεισμός μεγέθους 3.4 σημειώθηκε Baja California, Μεξικό, πριν από 16 ώρες.

Τελευταίος σεισμός: Mag. 1.0 | 14km ENE of Coachella, CA -

Ο ισχυρότερος σεισμός σήμερα: Mag. 3.4 | 68 km ΒΔ από San Felipe, Μεξικό -

Πρόσφατοι σεισμοί πάνω από μέγεθος 1.0 in or near Puebla, Baja California, Μεξικό (ενημερώθηκε )

Τελευταίες 24 ώρες:10 σεισμοί | 0 σεισμοί M2+ | 1 σεισμός M3+
Τελευταίες 7 ημέρες:87 σεισμοί | 10 σεισμοί M2+ | 12 σεισμοί M3+
Τελευταίες 30 ημέρες:324 σεισμοί | 40 σεισμοί M2+ | 49 σεισμοί M3+ | 2 σεισμοί M4+
Τελευταίες 90 ημέρες:995 σεισμοί | 143 σεισμοί M2+ | 135 σεισμοί M3+ | 6 σεισμοί M4+
Τελευταίες 365 ημέρες:4,046 σεισμοί | 484 σεισμοί M2+ | 539 σεισμοί M3+ | 18 σεισμοί M4+

Σεισμοί σε κοντινές περιοχές

...Διαβάστε περισσότερα
Φιλτράρετε κατά μέγεθος:
όλα
1.0+
2.0+
3.0+
Διαδραστικός χάρτης
[μικρότερα] [μεγαλύτερα]
όλα
1.0+
2.0+
3.0+
Απόκρυψη 1 μη επιβεβαιωμένος σεισμός
Showing quakes από μέγεθος 0.1 ή μεγαλύτερο (26 σεισμοί):
Ημερομηνία και ώραΜέγεθος
Βάθος
Πλησιέστερα ηφαίστειο (απόσταση)ΤοποθεσίαΛεπτομέριεςΧάρτης
Πέμπτη, 30 Ιουνίου 2022 GMT (25 σεισμοί)
30 Ιου 2022 12:30 (GMT -7) (30 Ιου 2022 19:30 GMT)
1.0

2.7 km
14km ENE of Coachella, CA Περ.Χάρτης
30 Ιου 2022 12:23 (GMT -7) (30 Ιου 2022 19:23 GMT)
0.9

7.2 km
4km NW of Palomar Observatory, CA Περ.Χάρτης
30 Ιου 2022 12:20 (GMT -7) (30 Ιου 2022 19:20 GMT)
0.8

15 km
9km SW of Idyllwild, CA Περ.Χάρτης
30 Ιου 2022 12:11 (GMT -7) (30 Ιου 2022 19:11 GMT)
1.3

4.2 km
15km ENE of Coachella, CA Περ.Χάρτης
30 Ιου 2022 12:09 (GMT -7) (30 Ιου 2022 19:09 GMT)
1.1

4.3 km
15km ENE of Coachella, CA Περ.Χάρτης
30 Ιου 2022 06:47 (GMT -7) (30 Ιου 2022 13:47 GMT)
?

n/a
Near San Luis Rio Colorado, Sonora, Mexico (μη επιβεβαιωμένους)
Το ενιωσα - 1 αναφορά
Περ.Χάρτης
30 Ιου 2022 03:47 (GMT -7) (30 Ιου 2022 10:47 GMT)
0.9

6.8 km
3km NW of Palomar Observatory, CA Περ.Χάρτης
30 Ιου 2022 03:08 (GMT -7) (30 Ιου 2022 10:08 GMT)
1.0

10.8 km
16km SW of Oasis, CA Περ.Χάρτης
30 Ιου 2022 02:51 (GMT -7) (30 Ιου 2022 09:51 GMT)
0.1

7.1 km
13km WNW of Anza, CA Περ.Χάρτης
30 Ιου 2022 02:18 (GMT -7) (30 Ιου 2022 09:18 GMT)
0.9

6.9 km
3km NW of Palomar Observatory, CA Περ.Χάρτης
30 Ιου 2022 02:08 (GMT -7) (30 Ιου 2022 09:08 GMT)
1.0

7 km
3km NW of Palomar Observatory, CA Περ.Χάρτης
30 Ιου 2022 01:23 (GMT -7) (30 Ιου 2022 08:23 GMT)
0.4

7.4 km
10km E of Pala, CA Περ.Χάρτης
30 Ιου 2022 00:48 (GMT -7) (30 Ιου 2022 07:48 GMT)
0.6

5.3 km
13km SSE of Anza, CA Περ.Χάρτης
30 Ιου 2022 00:40 (GMT -7) (30 Ιου 2022 07:40 GMT)
0.5

4.5 km
13km SSE of Anza, CA Περ.Χάρτης
30 Ιου 2022 00:13 (GMT -7) (30 Ιου 2022 07:13 GMT)
3.4

7 km
Mexico: 68 Km Al NOROESTE De SAN FELIPE, BC
Το ενιωσα
Περ.Χάρτης
29 Ιου 2022 23:58 (GMT -7) (30 Ιου 2022 06:58 GMT)
0.2

14 km
10km N of Anza, CA Περ.Χάρτης
Δείτε περισσότερα
Εκτιμώμενη συνδυασμένη σεισμική ενέργεια που απελευθερώνεται: 8 x 109 joules (2.23 megawatt hours, ισοδυναμεί με 1.92 τόνους TNT) | about seismic energy

Κατάλογος σεισμών - Αναζητήστε προηγούμενους σεισμούς

Βρείτε προηγούμενους σεισμούς σε αυτήν την περιοχή κατά ημερομηνία ή εύρος ημερομηνιών:
Αναζητήστε σεισμούς!

Διαδραστικός χάρτης

Volcanoes & Earthquakes - new app for Android

Αναζητήστε σεισμούς ανά χώρα ή περιοχή

Τελευταία ανανενώση: 30 Ιουνίου 2022 23:20 GMT - ανανέωση

Αναζήτηση!

Try our free app!
Volcanoes & Earthquakes - new app for Android
Android | iOS version
Why is there advertising on this site?
Support us - Help us upgrade our services!
We truly love working to bring you the latest volcano and earthquake data from around the world. Maintaining our website and our free apps does require, however, considerable time and resources.
We need financing to increase hard- and software capacity as well as support our editor team. We're aiming to achieve uninterrupted service wherever an earthquake or volcano eruption unfolds, and your donations can make it happen! Every donation will be highly appreciated. If you find the information useful and would like to support our team in integrating further features, write great content, and in upgrading our soft- and hardware, please make a donation (PayPal or Online credit card payment).

Planned features:
  • Improved multilanguage support
  • Tsunami alerts
  • Faster responsiveness
Thanks to your past donations, these features have been added recently:
  • Earthquake archive from 1900 onwards
  • Detailed quake stats
  • Additional seismic data sources
Download and Upgrade the Volcanoes & Earthquakes app to get one of the fastest seismic and volcano alerts online:
Android | IOS
Thank you!
Copyrights: VolcanoDiscovery and other sources as noted.
Χρήση του υλικού: Τα περισσότερα κείμενα και εικόνες, συγκεκριμένα φωτογραφίες, σε αυτόν τον ιστότοπο προστατεύονται από πνευματικά δικαιώματα. Η περαιτέρω αναπαραγωγή και χρήση χωρίς άδεια συνήθως δεν συναινείται. Εάν δεν είστε σίγουροι ή χρειάζεστε δικαιώματα άδειας για φωτογραφίες, για παράδειγμα για δημοσιεύσεις και εμπορική χρήση, επικοινωνήστε παρακαλώ μαζί μας.