Αναζητήστε σεισμούς ανά περιοχή ή χώρα

Τελευταία ανανενώση: 1 Δεκεμβρίου 2021 07:36 GMT -

Πληκτρολογήστε τοπωνύμιο, πόλη, περιοχή ή χώρα για να αναζητήσετε σεισμούς:

Search!

Οι τελευταίοι σεισμοί, Hamilton, Hamilton City, Waikato, Νέα Ζηλανδία: τελευταίες 7 ημέρες

Τελευταία ανανενώση 1 Δεκεμβρίου 2021 07:36 GMT -
Διαδραστικός χάρτης
[μικρότερα] [μεγαλύτερα]
Απόκρυψη 2 μη επιβεβαιωμένοι σεισμοί
Showing quakes από μέγεθος 0.1 ή μεγαλύτερο (9 σεισμοί):
Ημερομηνία και ώραΜέγεθος
Βάθος
Πλησιέστερα ηφαίστειο (απόσταση)ΤοποθεσίαΛεπτομέριεςΧάρτης
Τρίτη, 30 Νοεμβρίου 2021 01:29 GMT (1 σεισμός)
30 Νοε 2021 14:29 (GMT +13) (30 Νοε 2021 01:29 GMT)
?

n/a
1.8 km νοτιοανατολικά από Hamilton, Νέα Ζηλανδία (μη επιβεβαιωμένους)
Το ενιωσα - 1 αναφορά
ΠερισσότεροΧάρτης
Δευτέρα, 29 Νοεμβρίου 2021 19:14 GMT (4 σεισμοί)
30 Νοε 2021 08:14 (GMT +13) (29 Νοε 2021 19:14 GMT)
?

n/a
Waikato District, 19 km βορειοδυτικά από Hamilton, Νέα Ζηλανδία (μη επιβεβαιωμένους)
Το ενιωσα - 1 αναφορά
ΠερισσότεροΧάρτης
30 Νοε 2021 03:45 (GMT +13) (29 Νοε 2021 14:45 GMT)
1.8

157 km
South Waikato District, 29 km δυτικά από Rotorua, Νέα Ζηλανδία ΠερισσότεροΧάρτης
30 Νοε 2021 01:39 (GMT +13) (29 Νοε 2021 12:39 GMT)
2.3

160 km
South Waikato District, 28 km δυτικά από Rotorua, Νέα Ζηλανδία ΠερισσότεροΧάρτης
29 Νοε 2021 22:12 (GMT +13) (29 Νοε 2021 09:12 GMT)
1.9

143 km
23 km βορειοδυτικά από Rotorua, Νέα Ζηλανδία ΠερισσότεροΧάρτης
Κυριακή, 28 Νοεμβρίου 2021 00:58 GMT (1 σεισμός)
28 Νοε 2021 13:58 (GMT +13) (28 Νοε 2021 00:58 GMT)
2.4

185 km
South Waikato District, 60 km νοτιοανατολικά από Hamilton, Νέα Ζηλανδία ΠερισσότεροΧάρτης
Παρασκευή, 26 Νοεμβρίου 2021 14:00 GMT (2 σεισμοί)
27 Νοε 2021 03:00 (GMT +13) (26 Νοε 2021 14:00 GMT)
1.9

162 km
South Waikato District, 21 km δυτικά από Rotorua, Νέα Ζηλανδία ΠερισσότεροΧάρτης
27 Νοε 2021 01:44 (GMT +13) (26 Νοε 2021 12:44 GMT)
1.9

140 km
South Waikato District, 64 km νοτιοανατολικά από Hamilton, Νέα Ζηλανδία ΠερισσότεροΧάρτης
Τετάρτη, 24 Νοεμβρίου 2021 10:06 GMT (1 σεισμός)
24 Νοε 2021 23:06 (GMT +13) (24 Νοε 2021 10:06 GMT)
2.4

215 km
Western Bay of Plenty District, 22 km νοτιοδυτικά από Tauranga, Νέα Ζηλανδία ΠερισσότεροΧάρτης
Εκτιμώμενη συνδυασμένη σεισμική ενέργεια που απελευθερώνεται: 8.5 x 108 joules (235 kilowatt hours, ισοδυναμεί με 0.202 τόνους TNT) Περισσότερες πληροφορίες

Earthquake Catalog - Αναζητήστε προηγούμενους σεισμούς

Βρείτε προηγούμενους σεισμούς σε αυτήν την περιοχή κατά ημερομηνία ή εύρος ημερομηνιών:
έως
Αναζητήστε σεισμούς!

Διαδραστικός χάρτης

Volcanoes & Earthquakes - new app for Android
Try our free app!
Volcanoes & Earthquakes - new app for Android
Android | iOS version
Why is there advertising on this site?
Support us - Help us upgrade our services!
We truly love working to bring you the latest volcano and earthquake data from around the world. Maintaining our website and our free apps does require, however, considerable time and resources.
We need financing to increase hard- and software capacity as well as support our editor team. We're aiming to achieve uninterrupted service wherever an earthquake or volcano eruption unfolds, and your donations can make it happen! Every donation will be highly appreciated. If you find the information useful and would like to support our team in integrating further features, write great content, and in upgrading our soft- and hardware, please make a donation (PayPal or Online credit card payment).

Planned features:
  • Improved multilanguage support
  • Tsunami alerts
  • Faster responsiveness
Thanks to your past donations, these features have been added recently:
  • Earthquake archive from 1900 onwards
  • Detailed quake stats
  • Additional seismic data sources
Download and Upgrade the Volcanoes & Earthquakes app to get one of the fastest seismic and volcano alerts online:
Android | IOS
Thank you!
Copyrights: VolcanoDiscovery και από άλλες πηγές, όπως σημειώνεται.
Χρήση του υλικού: Τα περισσότερα κείμενα και εικόνες, συγκεκριμένα φωτογραφίες, σε αυτόν τον ιστότοπο προστατεύονται από πνευματικά δικαιώματα. Η περαιτέρω αναπαραγωγή και χρήση χωρίς άδεια συνήθως δεν συναινείται. Εάν δεν είστε σίγουροι ή χρειάζεστε δικαιώματα άδειας για φωτογραφίες, για παράδειγμα για δημοσιεύσεις και εμπορική χρήση, επικοινωνήστε παρακαλώ μαζί μας.
Home | Travel | Destinations | Volcanoes | Photos | Earthquakes | About | Glossary | News | Contact | Privacy | Imprint | EN | DE | EL | ES | FR | IT | RU
Ακολουθήστε μας:Ακολουθήστε μας στο FacebookFollow us on InstagramΑκολουθήστε μας στο TwitterΕπισκεφτείτε το κανάλι μας στο Youtube