Help Ukraine

Τελευταίοι σεισμοί, Margahayukencana, West Java, Ινδονησία, τις τελευταίες 14 ημέρες - λίστα, χάρτης, στατιστικά

Τελευταία ανανενώση 17 Μαΐου 2022 09:03 GMT -
Δείτε τη λίστα

Σεισμοί τις τελευταίες 14 ημέρες:

  • 4 σεισμοί μεγέθους 4 βαθμών και άνω
  • 2 σεισμοί μεγέθους μεταξύ 3 και 4 βαθμών
  • 7 σεισμοί μεγέθους μεταξύ 2 και 3 βαθμών
Τις τελευταίες 14 ημέρες, Margahayukencana είχε 4 σεισμούς μεγέθους 4.0 ή μεγαλύτερο, 2 σεισμούς μεγέθους 3+ και 7 σεισμούς μεγέθους 2+.

Τελευταίος σεισμός: Mag. 2.7 | Indian Ocean, 97 km Ν από Tasikmalaya, West Java, Ινδονησία -

Ο ισχυρότερος σεισμός: Mag. 4.4 | Indian Ocean, 106 km Ν από Tasikmalaya, West Java, Ινδονησία -

Πρόσφατοι σεισμοί πάνω από μέγεθος 1.0 in or near Margahayukencana, West Java, Ινδονησία (ενημερώθηκε )

Τελευταίες 24 ώρες:Δεν υπάρχουν επιβεβαιωμένοι σεισμοί.
Τελευταίες 7 ημέρες:10 σεισμοί | 6 σεισμοί M2+ | 2 σεισμοί M3+ | 2 σεισμοί M4+
Τελευταίες 30 ημέρες:24 σεισμοί | 10 σεισμοί M2+ | 9 σεισμοί M3+ | 5 σεισμοί M4+
Τελευταίες 90 ημέρες:74 σεισμοί | 28 σεισμοί M2+ | 34 σεισμοί M3+ | 11 σεισμοί M4+ | 1 σεισμός M5+
Τελευταίες 365 ημέρες:261 σεισμοί | 82 σεισμοί M2+ | 141 σεισμοί M3+ | 35 σεισμοί M4+ | 1 σεισμός M5+

Σεισμοί σε κοντινές περιοχές

...Διαβάστε περισσότερα
Φιλτράρετε κατά μέγεθος:
όλα
2.0+
3.0+
4.0+
Διαδραστικός χάρτης
[μικρότερα] [μεγαλύτερα]
όλα
2.0+
3.0+
4.0+
Απόκρυψη 1 μη επιβεβαιωμένος σεισμός
Showing quakes από μέγεθος 0.1 ή μεγαλύτερο (14 σεισμοί):
Ημερομηνία και ώραΜέγεθος
Βάθος
Πλησιέστερα ηφαίστειο (απόσταση)ΤοποθεσίαΛεπτομέριεςΧάρτης
Κυριακή, 15 Μαΐου 2022 GMT (4 σεισμοί)
16 Μαΐ 2022 04:03 (GMT +7) (15 Μαΐ 2022 21:03 GMT)
2.7

10 km
Indian Ocean, 97 km νότια από Tasikmalaya, West Java, Ινδονησία Περ.Χάρτης
16 Μαΐ 2022 03:59 (GMT +7) (15 Μαΐ 2022 20:59 GMT)
2.8

10 km
Indian Ocean, 96 km νότια από Kawalu, West Java, Ινδονησία Περ.Χάρτης
15 Μαΐ 2022 16:29 (GMT +7) (15 Μαΐ 2022 09:29 GMT)
4.1

10 km
Indian Ocean, 86 km νότια από Pelabuhanratu, Ινδονησία
Το ενιωσα
Περ.Χάρτης
15 Μαΐ 2022 09:47 (GMT +7) (15 Μαΐ 2022 02:47 GMT)
3.0

10 km
Indian Ocean, 99 km νότια από Banjar, West Java, Ινδονησία
Το ενιωσα
Περ.Χάρτης
Σάββατο, 14 Μαΐου 2022 GMT (1 σεισμός)
15 Μαΐ 2022 06:09 (GMT +7) (14 Μαΐ 2022 23:09 GMT)
2.7

16 km
Indian Ocean, 19 km νοτιοδυτικά από Pelabuhanratu, Ινδονησία Περ.Χάρτης
Πέμπτη, 12 Μαΐου 2022 GMT (1 σεισμός)
12 Μαΐ 2022 08:41 (GMT +7) (12 Μαΐ 2022 01:41 GMT)
?

n/a
8.9 km βορειοανατολικά από Caringin, Ινδονησία (μη επιβεβαιωμένους)
Το ενιωσα
Περ.Χάρτης
Τετάρτη, 11 Μαΐου 2022 GMT (3 σεισμοί)
12 Μαΐ 2022 03:15 (GMT +7) (11 Μαΐ 2022 20:15 GMT)
2.5

14 km
13 km νοτιοδυτικά από Cicurug, West Java, Ινδονησία Περ.Χάρτης
11 Μαΐ 2022 13:19 (GMT +7) (11 Μαΐ 2022 06:19 GMT)
3.5

96 km
44 km νοτιοδυτικά από Paseh, West Java, Ινδονησία
Το ενιωσα
Περ.Χάρτης
11 Μαΐ 2022 07:53 (GMT +7) (11 Μαΐ 2022 00:53 GMT)
2.7

10 km
28 km νοτιοδυτικά από Banjar, West Java, Ινδονησία Περ.Χάρτης
Τρίτη, 10 Μαΐου 2022 GMT (2 σεισμοί)
11 Μαΐ 2022 03:58 (GMT +7) (10 Μαΐ 2022 20:58 GMT)
4.2

10 km
Indian Ocean, 96 km νοτιοδυτικά από Banjar, Ινδονησία
Το ενιωσα
Περ.Χάρτης
10 Μαΐ 2022 23:46 (GMT +7) (10 Μαΐ 2022 16:46 GMT)
2.6

74 km
34 km νότια από Sukabumi, West Java, Ινδονησία Περ.Χάρτης
Δευτέρα, 9 Μαΐου 2022 GMT (3 σεισμοί)
10 Μαΐ 2022 04:17 (GMT +7) (9 Μαΐ 2022 21:17 GMT)
2.7

22 km
24 km βορειοδυτικά από Sumedang, West Java, Ινδονησία Περ.Χάρτης
9 Μαΐ 2022 22:48 (GMT +7) (9 Μαΐ 2022 15:48 GMT)
4.3

116 km
Indian Ocean, 63 km νότια από Ciamis, West Java, Ινδονησία Περ.Χάρτης
9 Μαΐ 2022 11:50 (GMT +7) (9 Μαΐ 2022 04:50 GMT)
4.4

23 km
Indian Ocean, 106 km νότια από Tasikmalaya, Ινδονησία 3 εκθέσειςΠερ.Χάρτης
Εκτιμώμενη συνδυασμένη σεισμική ενέργεια που απελευθερώνεται: 6.6 x 1011 joules (184 megawatt hours, ισοδυναμεί με 158 τόνους TNT) | about seismic energy

Earthquake Catalog - Αναζητήστε προηγούμενους σεισμούς

Βρείτε προηγούμενους σεισμούς σε αυτήν την περιοχή κατά ημερομηνία ή εύρος ημερομηνιών:
Αναζητήστε σεισμούς!

Διαδραστικός χάρτης

Volcanoes & Earthquakes - new app for Android

Αναζητήστε σεισμούς ανά χώρα ή περιοχή

Τελευταία ανανενώση: 17 Μαΐου 2022 09:03 GMT - ανανέωση

Αναζήτηση!

Try our free app!
Volcanoes & Earthquakes - new app for Android
Android | iOS version
Why is there advertising on this site?
Support us - Help us upgrade our services!
We truly love working to bring you the latest volcano and earthquake data from around the world. Maintaining our website and our free apps does require, however, considerable time and resources.
We need financing to increase hard- and software capacity as well as support our editor team. We're aiming to achieve uninterrupted service wherever an earthquake or volcano eruption unfolds, and your donations can make it happen! Every donation will be highly appreciated. If you find the information useful and would like to support our team in integrating further features, write great content, and in upgrading our soft- and hardware, please make a donation (PayPal or Online credit card payment).

Planned features:
  • Improved multilanguage support
  • Tsunami alerts
  • Faster responsiveness
Thanks to your past donations, these features have been added recently:
  • Earthquake archive from 1900 onwards
  • Detailed quake stats
  • Additional seismic data sources
Download and Upgrade the Volcanoes & Earthquakes app to get one of the fastest seismic and volcano alerts online:
Android | IOS
Thank you!
Copyrights: VolcanoDiscovery and other sources as noted.
Χρήση του υλικού: Τα περισσότερα κείμενα και εικόνες, συγκεκριμένα φωτογραφίες, σε αυτόν τον ιστότοπο προστατεύονται από πνευματικά δικαιώματα. Η περαιτέρω αναπαραγωγή και χρήση χωρίς άδεια συνήθως δεν συναινείται. Εάν δεν είστε σίγουροι ή χρειάζεστε δικαιώματα άδειας για φωτογραφίες, για παράδειγμα για δημοσιεύσεις και εμπορική χρήση, επικοινωνήστε παρακαλώ μαζί μας.