Help Ukraine

Οι μεγαλύτεροι σεισμοί από το 1900: Gushikawa, Okinawa, Ιαπωνία - λίστα, χάρτης, στατιστικά

Τελευταία ανανενώση 13 Μαΐου 2022 21:28 GMT -
Δείτε τη λίστα

Σεισμοί από το 1900:

  • 2 σεισμοί μεγέθους 7 βαθμών και άνω
  • 17 σεισμοί μεγέθους μεταξύ 6 και 7 βαθμών
  • 213 σεισμοί μεγέθους μεταξύ 5 και 6 βαθμών
Από το 1900, Gushikawa είχε 2 σεισμούς μεγέθους 7.0 ή μεγαλύτερο, 17 σεισμούς μεγέθους 6+ και 213 σεισμούς μεγέθους 5+. Δείτε όλους τους σεισμούς τις τελευταίες 24 ώρες!

Τελευταίος σεισμός: Mag. 5.5 | East China Sea, 137 km ΒΔ από Naha, Okinawa, Ιαπωνία -

Ο ισχυρότερος σεισμός: Mag. 7.5 | 80 km Ν από Naze, Amami Shi, Kagoshima, Ιαπωνία -

Σεισμοί σε κοντινές περιοχές

...Διαβάστε περισσότερα
Φιλτράρετε κατά μέγεθος:
όλα
5.0+
6.0+
7.0+
Filter by age:
όλα
1y
3y
5y
10y
30y
Διαδραστικός χάρτης
[μικρότερα] [μεγαλύτερα]
όλα
5.0+
6.0+
7.0+
Showing quakes since 1900, από μέγεθος 5 ή μεγαλύτερο (232 σεισμοί):
Ημερομηνία και ώραΜέγεθος
Βάθος
Πλησιέστερα ηφαίστειο (απόσταση)ΤοποθεσίαΛεπτομέριεςΧάρτης
7 Μαΐ 2022 20:53 (GMT +9) (7 Μαΐ 2022 11:53 GMT)
5.5

10 km
213 km (132 mi)East China Sea, 137 km βορειοδυτικά από Naha, Ιαπωνία 22 εκθέσειςΠερ.Χάρτης
6 Μαΐ 2022 22:21 (GMT +9) (6 Μαΐ 2022 13:21 GMT)
5.4

10 km
205 km (127 mi)East China Sea, 134 km βορειοδυτικά από Naha, Ιαπωνία 9 εκθέσειςΠερ.Χάρτης
14 Απρ 2022 08:15 (GMT +8) (14 Απρ 2022 00:15 GMT)
5.0

10 km
207 km (129 mi)East China Sea, 137 km βορειοδυτικά από Naha, Ιαπωνία Περ.Χάρτης
13 Απρ 2022 10:22 (GMT +9) (13 Απρ 2022 01:22 GMT)
5.6

8 km
211 km (131 mi)East China Sea, 146 km βορειοδυτικά από Naha, Ιαπωνία 1 αναφοράΠερ.Χάρτης
6 Απρ 2022 12:12 (GMT +9) (6 Απρ 2022 03:12 GMT)
5.0

10 km
221 km (137 mi)East China Sea, 134 km βορειοδυτικά από Naha, Ιαπωνία 1 αναφοράΠερ.Χάρτης
3 Απρ 2022 18:00 (GMT +9) (3 Απρ 2022 09:00 GMT)
5.0

10 km
214 km (133 mi)East China Sea, 141 km βορειοδυτικά από Naha, Ιαπωνία Περ.Χάρτης
30 Μαρ 2022 01:36 (GMT +8) (29 Μαρ 2022 17:36 GMT)
5.4

10 km
212 km (132 mi)East China Sea, 144 km βορειοδυτικά από Naha, Ιαπωνία 1 αναφοράΠερ.Χάρτης
27 Μαρ 2022 00:38 (GMT +9) (26 Μαρ 2022 15:38 GMT)
5.4

10 km
208 km (129 mi)East China Sea, 134 km βορειοδυτικά από Naha, Ιαπωνία 1 αναφοράΠερ.Χάρτης
24 Μαρ 2022 06:53 (GMT +8) (23 Μαρ 2022 22:53 GMT)
5.1

10 km
217 km (135 mi)East China Sea, 143 km βορειοδυτικά από Naha, Ιαπωνία Περ.Χάρτης
24 Μαρ 2022 03:11 (GMT +9) (23 Μαρ 2022 18:11 GMT)
5.3

10 km
217 km (135 mi)East China Sea, 148 km βορειοδυτικά από Naha, Ιαπωνία Περ.Χάρτης
17 Μαρ 2022 21:52 (GMT +9) (17 Μαρ 2022 12:52 GMT)
5.2

10 km
206 km (128 mi)East China Sea, 142 km βορειοδυτικά από Naha, Ιαπωνία 2 εκθέσειςΠερ.Χάρτης
17 Μαρ 2022 20:33 (GMT +9) (17 Μαρ 2022 11:33 GMT)
5.6

10 km
217 km (135 mi)East China Sea, 146 km βορειοδυτικά από Naha, Ιαπωνία 10 εκθέσειςΠερ.Χάρτης
25 Φεβ 2022 17:50 (GMT +9) (25 Φεβ 2022 08:50 GMT)
5.3

10 km
215 km (134 mi)East China Sea, 135 km βορειοδυτικά από Naha, Ιαπωνία 2 εκθέσειςΠερ.Χάρτης
24 Φεβ 2022 04:53 (GMT +9) (23 Φεβ 2022 19:53 GMT)
5.1

10 km
205 km (127 mi)East China Sea, 143 km βορειοδυτικά από Naha, Ιαπωνία 1 αναφοράΠερ.Χάρτης
22 Φεβ 2022 05:52 (GMT +9) (21 Φεβ 2022 20:52 GMT)
5.5

9.7 km
208 km (129 mi)East China Sea, 144 km βορειοδυτικά από Naha, Ιαπωνία 5 εκθέσειςΠερ.Χάρτης
9 Φεβ 2022 07:41 (GMT +9) (8 Φεβ 2022 22:41 GMT)
5.1

10 km
220 km (137 mi)East China Sea, 149 km βορειοδυτικά από Naha, Ιαπωνία Περ.Χάρτης
Δείτε περισσότερα
Εκτιμώμενη συνδυασμένη σεισμική ενέργεια που απελευθερώνεται: 2 x 1016 joules (5448 gigawatt hours, ισοδυναμεί με 4.7 x 106 τόνους TNT ή 293 atomic bombs!) | about seismic energy

Κατάλογος σεισμών - Αναζητήστε προηγούμενους σεισμούς

Βρείτε προηγούμενους σεισμούς σε αυτήν την περιοχή κατά ημερομηνία ή εύρος ημερομηνιών:
Αναζητήστε σεισμούς!

Διαδραστικός χάρτης

Volcanoes & Earthquakes - new app for Android

Αναζητήστε σεισμούς ανά χώρα ή περιοχή

Τελευταία ανανενώση: 27 Μαΐου 2022 22:58 GMT - ανανέωση

Αναζήτηση!

Try our free app!
Volcanoes & Earthquakes - new app for Android
Android | iOS version
Why is there advertising on this site?
Support us - Help us upgrade our services!
We truly love working to bring you the latest volcano and earthquake data from around the world. Maintaining our website and our free apps does require, however, considerable time and resources.
We need financing to increase hard- and software capacity as well as support our editor team. We're aiming to achieve uninterrupted service wherever an earthquake or volcano eruption unfolds, and your donations can make it happen! Every donation will be highly appreciated. If you find the information useful and would like to support our team in integrating further features, write great content, and in upgrading our soft- and hardware, please make a donation (PayPal or Online credit card payment).

Planned features:
  • Improved multilanguage support
  • Tsunami alerts
  • Faster responsiveness
Thanks to your past donations, these features have been added recently:
  • Earthquake archive from 1900 onwards
  • Detailed quake stats
  • Additional seismic data sources
Download and Upgrade the Volcanoes & Earthquakes app to get one of the fastest seismic and volcano alerts online:
Android | IOS
Thank you!
Copyrights: VolcanoDiscovery and other sources as noted.
Χρήση του υλικού: Τα περισσότερα κείμενα και εικόνες, συγκεκριμένα φωτογραφίες, σε αυτόν τον ιστότοπο προστατεύονται από πνευματικά δικαιώματα. Η περαιτέρω αναπαραγωγή και χρήση χωρίς άδεια συνήθως δεν συναινείται. Εάν δεν είστε σίγουροι ή χρειάζεστε δικαιώματα άδειας για φωτογραφίες, για παράδειγμα για δημοσιεύσεις και εμπορική χρήση, επικοινωνήστε παρακαλώ μαζί μας.