Help Ukraine

Οι μεγαλύτεροι σεισμοί από το 1900: Σαμψούντα, Τουρκία - λίστα, χάρτης, στατιστικά

Τελευταία ανανενώση 5 Μαΐου 2022 22:21 GMT -
Δείτε τη λίστα

Σεισμοί από το 1900:

  • 2 σεισμοί μεγέθους 7 βαθμών και άνω
  • 5 σεισμοί μεγέθους μεταξύ 5 και 6 βαθμών
  • 65 σεισμοί μεγέθους μεταξύ 4 και 5 βαθμών
  • 227 σεισμοί μεγέθους μεταξύ 3 και 4 βαθμών
Από το 1900, Σαμψούντα είχε 2 σεισμούς μεγέθους 7.0 ή μεγαλύτερο, 5 σεισμούς μεγέθους 5+, 65 σεισμούς μεγέθους 4+ και 227 σεισμούς μεγέθους 3+. Δείτε όλους τους σεισμούς τις τελευταίες 24 ώρες!

Τελευταίος σεισμός: Mag. 3.5 | 18 km Δ από Τοκάτ, Tokat, Τουρκία -

Ο ισχυρότερος σεισμός: Mag. 7.0 | Επαρχία Ορντού, 26 km ΒΑ από Erbaa, Tokat, Τουρκία -

Σεισμοί σε κοντινές περιοχές

...Διαβάστε περισσότερα
Φιλτράρετε κατά μέγεθος:
όλα
3.0+
4.0+
5.0+
6.0+
7.0+
Filter by age:
όλα
1y
3y
5y
10y
30y
Διαδραστικός χάρτης
[μικρότερα] [μεγαλύτερα]
όλα
3.0+
4.0+
5.0+
6.0+
7.0+
Showing quakes since 1900, από μέγεθος 3 ή μεγαλύτερο (299 σεισμοί):
Ημερομηνία και ώραΜέγεθος
Βάθος
Πλησιέστερα ηφαίστειο (απόσταση)ΤοποθεσίαΛεπτομέριεςΧάρτης
11 Απρ 2022 06:34 (GMT +3) (11 Απρ 2022 03:34 GMT)
3.5

2 km
209 km (130 mi)18 km δυτικά από Τοκάτ, Tokat, Τουρκία 1 αναφοράΠερ.Χάρτης
24 Φεβ 2022 14:05 (GMT +3) (24 Φεβ 2022 11:05 GMT)
3.3

5 km
291 km (181 mi)35 km βορειοδυτικά από Osmancık, Τουρκία Περ.Χάρτης
24 Φεβ 2022 12:51 (GMT +3) (24 Φεβ 2022 09:51 GMT)
3.7

13 km
290 km (180 mi)36 km βορειοδυτικά από Osmancık, Τουρκία Περ.Χάρτης
22 Φεβ 2022 11:42 (GMT +3) (22 Φεβ 2022 08:42 GMT)
3.2

2 km
290 km (180 mi)35 km βορειοδυτικά από Osmancık, Τουρκία Περ.Χάρτης
5 Φεβ 2022 23:01 (GMT +3) (5 Φεβ 2022 20:01 GMT)
3.2

2 km
225 km (140 mi)14 km νοτιοδυτικά από Αμάσεια, Τουρκία Περ.Χάρτης
22 Ιαν 2022 00:45 (GMT +3) (21 Ιαν 2022 21:45 GMT)
3.3

5 km
282 km (175 mi)Turkey: ISKENDERSEYH-KOYULHISAR (SIVAS) Περ.Χάρτης
21 Δεκ 2021 08:58 (GMT +3) (21 Δεκ 2021 05:58 GMT)
3.1

5 km
229 km (142 mi)37 km ανατολικά από Τσορούμ, Τουρκία Περ.Χάρτης
21 Νοε 2021 18:20 (GMT +3) (21 Νοε 2021 15:20 GMT)
3.2

7 km
218 km (135 mi)39 km ανατολικά από Τσορούμ, Τουρκία Περ.Χάρτης
20 Νοε 2021 12:27 (GMT +3) (20 Νοε 2021 09:27 GMT)
3.3

8 km
260 km (162 mi)16 km δυτικά από Niksar, Tokat, Τουρκία Περ.Χάρτης
20 Νοε 2021 10:03 (GMT +3) (20 Νοε 2021 07:03 GMT)
3.6

5.2 km
261 km (162 mi)15 km δυτικά από Niksar, Tokat, Τουρκία 1 αναφοράΠερ.Χάρτης
20 Νοε 2021 10:02 (GMT +3) (20 Νοε 2021 07:02 GMT)
4.0

12 km
258 km (160 mi)38 km βορειοανατολικά από Τοκάτ, Tokat, Τουρκία Περ.Χάρτης
30 Σεπ 2021 16:20 (GMT +3) (30 Σεπ 2021 13:20 GMT)
3.5

14 km
213 km (132 mi)15 km νότια από Τσορούμ, Τουρκία Περ.Χάρτης
21 Σεπ 2021 19:09 (GMT +3) (21 Σεπ 2021 16:09 GMT)
4.3

2 km
259 km (161 mi)2.7 km βορειοδυτικά από Niksar, Tokat, Τουρκία 4 εκθέσειςΠερ.Χάρτης
10 Ιου 2021 22:12 GMT
3.2

5 km
172 km (107 mi)13 km νοτιοανατολικά από Sungurlu, Τουρκία 1 αναφοράΠερ.Χάρτης
11 Jul 12:53 am (GMT +3) (10 Ιου 2021 21:53 GMT)
4.0
173 km (107 mi)9.7 km νοτιοανατολικά από Sungurlu, Τουρκία Περ.Χάρτης
5 Ιου 2021 14:56 GMT
3.0

5.4 km
311 km (193 mi)9.5 km βόρεια από Kumru, Επαρχία Ορντού, Τουρκία Περ.Χάρτης
Δείτε περισσότερα
Εκτιμώμενη συνδυασμένη σεισμική ενέργεια που απελευθερώνεται: 4.1 x 1015 joules (1133 gigawatt hours, ισοδυναμεί με 9.8 x 105 τόνους TNT ή 60.9 atomic bombs!) | about seismic energy

Earthquake Catalog - Αναζητήστε προηγούμενους σεισμούς

Βρείτε προηγούμενους σεισμούς σε αυτήν την περιοχή κατά ημερομηνία ή εύρος ημερομηνιών:
Εμφάνιση των πιο πρόσφατων σεισμών και σεισμών

Διαδραστικός χάρτης

Volcanoes & Earthquakes - new app for Android

Αναζητήστε σεισμούς ανά χώρα ή περιοχή

Τελευταία ανανενώση: 20 Μαΐου 2022 20:30 GMT - Refresh

Search!

Try our free app!
Volcanoes & Earthquakes - new app for Android
Android | iOS version
Why is there advertising on this site?
Support us - Help us upgrade our services!
We truly love working to bring you the latest volcano and earthquake data from around the world. Maintaining our website and our free apps does require, however, considerable time and resources.
We need financing to increase hard- and software capacity as well as support our editor team. We're aiming to achieve uninterrupted service wherever an earthquake or volcano eruption unfolds, and your donations can make it happen! Every donation will be highly appreciated. If you find the information useful and would like to support our team in integrating further features, write great content, and in upgrading our soft- and hardware, please make a donation (PayPal or Online credit card payment).

Planned features:
  • Improved multilanguage support
  • Tsunami alerts
  • Faster responsiveness
Thanks to your past donations, these features have been added recently:
  • Earthquake archive from 1900 onwards
  • Detailed quake stats
  • Additional seismic data sources
Download and Upgrade the Volcanoes & Earthquakes app to get one of the fastest seismic and volcano alerts online:
Android | IOS
Thank you!
Copyrights: VolcanoDiscovery and other sources as noted.
Χρήση του υλικού: Τα περισσότερα κείμενα και εικόνες, συγκεκριμένα φωτογραφίες, σε αυτόν τον ιστότοπο προστατεύονται από πνευματικά δικαιώματα. Η περαιτέρω αναπαραγωγή και χρήση χωρίς άδεια συνήθως δεν συναινείται. Εάν δεν είστε σίγουροι ή χρειάζεστε δικαιώματα άδειας για φωτογραφίες, για παράδειγμα για δημοσιεύσεις και εμπορική χρήση, επικοινωνήστε παρακαλώ μαζί μας.