Επαφή | RSS | EN | DE | EL | ES | FR | IT | RU

Τελευταίοι σεισμοί, Νέα Μάκρη, Αττική, Ελλάδα, τις τελευταίες 24 ώρες την Τετάρτη, 1 Φεβρουαρίου 2023 - λίστα, χάρτης, στατιστικά

Τελευταία ανανενώση: 1 Φεβρουαρίου 2023 00:20 GMT -
Ένιωσες σεισμό; Ανέφερέ το!
Σεισμοί κοντά μου!
Δείτε τη λίστα

Σεισμοί τις τελευταίες 24 ώρες:

  • 6 σεισμοί μεγέθους 2 βαθμών και άνω
  • 12 σεισμοί μεγέθους κάτω των 2 βαθμών
Τις τελευταίες 24 ώρες, Νέα Μάκρη είχε 6 σεισμούς μεγέθους 2.0 ή μεγαλύτερο. Σημειώθηκαν επίσης 12 μικροί σεισμοί κάτω των βαθμών 2.0 Ρίχτερ που οι άνθρωποι κανονικά δεν μπορούν να αισθανθούν.
Αδύναμος σεισμός μεγέθους 2.7 σημειώθηκε Αιγαίο Πέλαγος, Ελλάδα, πριν από 2 ώρες και 5 λεπτά.

Τελευταίος σεισμός: Mag. 1.8 | 14 km ΝΔ από Κόρινθος, Ελλάδα -

Ο ισχυρότερος σεισμός σήμερα: Mag. 2.7 | Αιγαίο Πέλαγος, 43 km Β από Αθήνα, Ελλάδα -

Πρόσφατοι σεισμοί πάνω από μέγεθος 1.0 in or near Νέα Μάκρη, Αττική, Ελλάδα (ενημερώθηκε )

Τελευταίες 24 ώρες17 σεισμοί6 σεισμοί M2+
Τελευταίες 7 ημέρες130 σεισμοί29 σεισμοί M2+3 σεισμοί M3+
Τελευταίες 30 ημέρες776 σεισμοί145 σεισμοί M2+38 σεισμοί M3+
Τελευταίες 90 ημέρες2,306 σεισμοί585 σεισμοί M2+109 σεισμοί M3+7 σεισμοί M4+1 σεισμός M5+
Τελευταίες 365 ημέρες8,974 σεισμοί1,962 σεισμοί M2+247 σεισμοί M3+12 σεισμοί M4+2 σεισμοί M5+

Σεισμοί σε κοντινές περιοχές

...Διαβάστε περισσότερα
Φιλτράρετε κατά μέγεθος:

όλα
1.0+
2.0+
Διαδραστικός χάρτης
[μικρότερα] [μεγαλύτερα]
όλα
1.0+
2.0+
Showing quakes από μέγεθος 0.1 ή μεγαλύτερο (18 σεισμοί):
Ημερομηνία και ώραΜέγεθος
Βάθος
Πλησιέστερα ηφαίστειο (απόσταση)ΤοποθεσίαΛεπτομέριεςΧάρτης
Τρίτη, 31 Ιανουαρίου 2023 GMT (18 σεισμοί)
1 Φεβ 2023 01:33 (GMT +2) (31 Ιαν 2023 23:33 GMT)
1.8

15 km
14 km νοτιοδυτικά από Κόρινθος, Ελλάδα Περ.
1 Φεβ 2023 00:15 (GMT +2) (31 Ιαν 2023 22:15 GMT)
2.7

5.3 km
Αιγαίο Πέλαγος, 43 km βόρεια από Αθήνα, Ελλάδα
Το ενιωσα
Περ.
31 Ιαν 2023 17:00 (GMT +2) (31 Ιαν 2023 15:00 GMT)
1.6

13 km
Greece: 3 Km NNE From Prokopi Περ.
31 Ιαν 2023 11:49 (GMT +2) (31 Ιαν 2023 09:49 GMT)
2.0

10.5 km
34 km νοτιοανατολικά από Évvoia , Κεντρική Ελλάδα Περ.
31 Ιαν 2023 11:10 (GMT +2) (31 Ιαν 2023 09:10 GMT)
2.7

5 km
21 km νότια από Κόρινθος, Ελλάδα
Το ενιωσα
Περ.
31 Ιαν 2023 08:33 (GMT +2) (31 Ιαν 2023 06:33 GMT)
2.3

10 km
5.9 km νότια από Πάρος, Ελλάδα Περ.
31 Ιαν 2023 08:21 (GMT +2) (31 Ιαν 2023 06:21 GMT)
2.0

10.5 km
33 km νοτιοανατολικά από Évvoia , Κεντρική Ελλάδα Περ.
31 Ιαν 2023 08:21 (GMT +2) (31 Ιαν 2023 06:21 GMT)
2.0

10.5 km
33 km νοτιοανατολικά από Évvoia , Κεντρική Ελλάδα Περ.
31 Ιαν 2023 07:41 (GMT +2) (31 Ιαν 2023 05:41 GMT)
1.4

16 km
Greece: 9 Km SE From Kea Περ.
31 Ιαν 2023 07:41 (GMT +2) (31 Ιαν 2023 05:41 GMT)
1.4

16 km
Αιγαίο Πέλαγος, 75 km νοτιοανατολικά από Αθήνα, Ελλάδα Περ.
31 Ιαν 2023 07:36 (GMT +2) (31 Ιαν 2023 05:36 GMT)
1.5

10.2 km
Greece: 2 Km WSW From Xylokastron Περ.
31 Ιαν 2023 07:25 (GMT +2) (31 Ιαν 2023 05:25 GMT)
1.7

6.6 km
Greece: 4 Km S From Schinos Περ.
31 Ιαν 2023 05:35 (GMT +2) (31 Ιαν 2023 03:35 GMT)
1.4

13 km
Greece: 7 Km SSE From Zarakes Περ.
31 Ιαν 2023 05:15 (GMT +2) (31 Ιαν 2023 03:15 GMT)
1.6

18 km
Greece: 11 Km NNE From Ypato Voiotia Περ.
31 Ιαν 2023 05:04 (GMT +2) (31 Ιαν 2023 03:04 GMT)
0.8

10.5 km
Greece: 4 Km NE From Eratini Περ.
31 Ιαν 2023 04:51 (GMT +2) (31 Ιαν 2023 02:51 GMT)
1.5

14 km
Greece: 11 Km ESE From Zarakes Περ.
31 Ιαν 2023 03:33 (GMT +2) (31 Ιαν 2023 01:33 GMT)
1.1

16 km
Greece: 6 Km NNW From Malesina Περ.
31 Ιαν 2023 03:33 (GMT +2) (31 Ιαν 2023 01:33 GMT)
1.1

16 km
Greece Περ.
Εκτιμώμενη συνδυασμένη σεισμική ενέργεια που απελευθερώνεται: 1.9 x 109 joules (534 kilowatt hours, ισοδυναμεί με 0.459 τόνους TNT) | about seismic energy

Latest seismic signals

Seismic station: Castrocucco, Italy (CUC/MN network) | Show on map | Station Info
Seismic station Castrocucco, Italy: seismogram of vertical movement last 60 minutes (source: IRIS/BUD)
Seismogram (vertical component) last 60 minutes. Source: IRIS query builder webtool
Δείτε περισσότερα

Earthquake Catalog - Αναζητήστε προηγούμενους σεισμούς

Βρείτε προηγούμενους σεισμούς σε αυτήν την περιοχή κατά ημερομηνία ή εύρος ημερομηνιών:
ή
Αναζητήστε σεισμούς!

Διαδραστικός χάρτης

Volcanoes & Earthquakes - new app for Android

Αναζητήστε σεισμούς ανά χώρα ή περιοχή

Τελευταία ανανενώση: 1 Φεβρουαρίου 2023 00:20 GMT -

Αναζήτηση!
Try our free app!
Volcanoes & Earthquakes - new app for Android
Android | iOS version

Support us - Help us upgrade our services!

We truly love working to bring you the latest volcano and earthquake data from around the world. Maintaining our website and our free apps does require, however, considerable time and resources.
We need financing to increase hard- and software capacity as well as support our editor team. We're aiming to achieve uninterrupted service wherever an earthquake or volcano eruption unfolds, and your donations can make it happen! Every donation will be highly appreciated. If you find the information useful and would like to support our team in integrating further features, write great content, and in upgrading our soft- and hardware, please make a donation (PayPal or Online credit card payment).

Planned features:
  • Improved multilanguage support
  • Tsunami alerts
  • Faster responsiveness
Thanks to your past donations, these features have been added recently:
  • Design upgrade
  • Detailed quake stats
  • Additional seismic data sources
Download and Upgrade the Volcanoes & Earthquakes app to get one of the fastest seismic and volcano alerts online:
Android | IOS
Thank you!
Sources: VolcanoDiscovery / VolcanoAdventures and other sources as noted.
Use of material: Most text and images on our websites are owned by us. Re-use is generally not permitted without authorization. Contact us for licensing rights.
Volcanoes & Earthquakes
VolcanoDiscovery Home
Ηφαίστεια | Σεισμοί | Photos | News | App
Adventure & Study Travel
Tours to Volcanoes and Volcanic Areas: walking tours, photo tours, study tours
Tours & Dates | FAQ | About us
Get our newsletter!
Company info
Contact | Legal info | Terms & conditions
Follow us
Follow us on facebook Follow us on Instagram Follow us on Twitter Visit our Youtube channel
EN | DE | EL | ES | FR | IT | RU
VolcanoDiscovery GmbH, Germany, Reg. nr.: HRB 103744, EU Tax Id: DE 310 395 322 owned and created by
Dr. Tom Pfeiffer, volcanologist, volcano photographer, tour organizer member of
IAVCEI
Volcanological Society
Ecotourism Greece
Insured by R+V
VolcanoDiscovery © 2004- All Rights Reserved | Privacy - cookie settings