Help Ukraine

Οι μεγαλύτεροι σεισμοί από το 1900: Kokpekty, Καζακστάν - λίστα, χάρτης, στατιστικά

Τελευταία ανανενώση never
Δείτε τη λίστα

Σεισμοί από το 1900:

  • 4 σεισμοί μεγέθους 5 βαθμών και άνω
  • 144 σεισμοί μεγέθους μεταξύ 4 και 5 βαθμών
  • 309 σεισμοί μεγέθους μεταξύ 3 και 4 βαθμών
  • 64 σεισμοί μεγέθους μεταξύ 2 και 3 βαθμών
  • 1 σεισμός μεγέθους κάτω των 2 βαθμών
Από το 1900, Kokpekty είχε 4 σεισμούς μεγέθους 5.0 ή μεγαλύτερο, 144 σεισμούς μεγέθους 4+, 309 σεισμούς μεγέθους 3+ και 64 σεισμούς μεγέθους 2+. Δείτε όλους τους σεισμούς τις τελευταίες 24 ώρες!

Ο ισχυρότερος σεισμός: Mag. 5.3 | 65 km ΝΑ από Ayagoz, Ayagöz awdanı, East Kazakhstan, Καζακστάν -

Σεισμοί σε κοντινές περιοχές

...Διαβάστε περισσότερα
Φιλτράρετε κατά μέγεθος:
όλα
1.0+
2.0+
3.0+
4.0+
5.0+
Filter by age:
όλα
1y
3y
5y
10y
30y
Διαδραστικός χάρτης
[μικρότερα] [μεγαλύτερα]
όλα
1.0+
2.0+
3.0+
4.0+
5.0+
Showing quakes since 1900, από μέγεθος 1.8 ή μεγαλύτερο (522 σεισμοί):
Ημερομηνία και ώραΜέγεθος
Βάθος
Πλησιέστερα ηφαίστειο (απόσταση)ΤοποθεσίαΛεπτομέριεςΧάρτης
27 Μαΐ 2022 13:25 (GMT +6) (27 Μαΐ 2022 07:25 GMT)
4.1

10 km
787 km (489 mi)31 km βορειοανατολικά από Georgievka, Καζακστάν
Το ενιωσα
Περ.Χάρτης
24 Μαΐ 2022 17:02 (GMT +6) (24 Μαΐ 2022 11:02 GMT)
3.7

10 km
776 km (482 mi)44 km δυτικά από Georgievka, Καζακστάν
Το ενιωσα
Περ.Χάρτης
24 Μαΐ 2022 13:33 (GMT +6) (24 Μαΐ 2022 07:33 GMT)
3.5

10 km
787 km (489 mi)31 km βορειοανατολικά από Georgievka, Καζακστάν
Το ενιωσα
Περ.Χάρτης
22 Μαΐ 2022 22:50 (GMT +6) (22 Μαΐ 2022 16:50 GMT)
3.1

10 km
683 km (424 mi)East Kazakhstan, 33 km ανατολικά από Kokpekty, Καζακστάν
Το ενιωσα
Περ.Χάρτης
22 Μαΐ 2022 20:21 (GMT +6) (22 Μαΐ 2022 14:21 GMT)
1.8

10 km
562 km (349 mi)91 km δυτικά από Tūghyl, Καζακστάν Περ.Χάρτης
22 Μαΐ 2022 11:18 (GMT +6) (22 Μαΐ 2022 05:18 GMT)
3.3

10 km
557 km (346 mi)41 km δυτικά από Zaysan, East Kazakhstan, Καζακστάν
Το ενιωσα
Περ.Χάρτης
21 Μαΐ 2022 06:29 (GMT +6) (21 Μαΐ 2022 00:29 GMT)
4.3

10 km
758 km (471 mi)64 km νοτιοδυτικά από Zyryanovsk, Καζακστάν Περ.Χάρτης
19 Μαΐ 2022 13:22 (GMT +6) (19 Μαΐ 2022 07:22 GMT)
3.6

10 km
705 km (438 mi)East Kazakhstan, 10.4 km βόρεια από Kokpekty, Καζακστάν Περ.Χάρτης
18 Μαΐ 2022 20:40 (GMT +6) (18 Μαΐ 2022 14:40 GMT)
3.9

10 km
705 km (438 mi)East Kazakhstan, 13 km βορειοανατολικά από Kokpekty, Καζακστάν Περ.Χάρτης
18 Μαΐ 2022 19:58 (GMT +6) (18 Μαΐ 2022 13:58 GMT)
3.9

10 km
780 km (485 mi)34 km νοτιοδυτικά από Shar, Καζακστάν Περ.Χάρτης
17 Μαΐ 2022 16:37 (GMT +6) (17 Μαΐ 2022 10:37 GMT)
3.4

10 km
739 km (459 mi)62 km νοτιοδυτικά από Georgievka, Καζακστάν Περ.Χάρτης
16 Μαΐ 2022 20:00 (GMT +6) (16 Μαΐ 2022 14:00 GMT)
3.4

10 km
585 km (364 mi)12 km νοτιοδυτικά από Tūghyl, Καζακστάν Περ.Χάρτης
16 Μαΐ 2022 14:18 (GMT +6) (16 Μαΐ 2022 08:18 GMT)
2.8

10 km
794 km (493 mi)40 km νοτιοδυτικά από Ust-Kamenogorsk, Καζακστάν Περ.Χάρτης
15 Μαΐ 2022 12:59 (GMT +6) (15 Μαΐ 2022 06:59 GMT)
3.8

10 km
716 km (445 mi)East Kazakhstan, 23 km βόρεια από Kokpekty, Καζακστάν Περ.Χάρτης
14 Μαΐ 2022 18:56 (GMT +6) (14 Μαΐ 2022 12:56 GMT)
4.1

10 km
805 km (500 mi)19 km νοτιοανατολικά από Zyryanovsk, Καζακστάν Περ.Χάρτης
13 Μαΐ 2022 21:54 (GMT +6) (13 Μαΐ 2022 15:54 GMT)
2.7

10 km
583 km (362 mi)94 km βορειοανατολικά από Urzhar, Καζακστάν Περ.Χάρτης
Δείτε περισσότερα
Εκτιμώμενη συνδυασμένη σεισμική ενέργεια που απελευθερώνεται: 5.1 x 1013 joules (14.2 gigawatt hours, ισοδυναμεί με 12199 τόνους TNT ή 0.8 atomic bombs!) | about seismic energy

Earthquake Catalog - Αναζητήστε προηγούμενους σεισμούς

Βρείτε προηγούμενους σεισμούς σε αυτήν την περιοχή κατά ημερομηνία ή εύρος ημερομηνιών:
Αναζητήστε σεισμούς!

Διαδραστικός χάρτης

Volcanoes & Earthquakes - new app for Android

Αναζητήστε σεισμούς ανά χώρα ή περιοχή

Τελευταία ανανενώση: 28 Μαΐου 2022 01:05 GMT - ανανέωση

Αναζήτηση!

Try our free app!
Volcanoes & Earthquakes - new app for Android
Android | iOS version
Why is there advertising on this site?
Support us - Help us upgrade our services!
We truly love working to bring you the latest volcano and earthquake data from around the world. Maintaining our website and our free apps does require, however, considerable time and resources.
We need financing to increase hard- and software capacity as well as support our editor team. We're aiming to achieve uninterrupted service wherever an earthquake or volcano eruption unfolds, and your donations can make it happen! Every donation will be highly appreciated. If you find the information useful and would like to support our team in integrating further features, write great content, and in upgrading our soft- and hardware, please make a donation (PayPal or Online credit card payment).

Planned features:
  • Improved multilanguage support
  • Tsunami alerts
  • Faster responsiveness
Thanks to your past donations, these features have been added recently:
  • Earthquake archive from 1900 onwards
  • Detailed quake stats
  • Additional seismic data sources
Download and Upgrade the Volcanoes & Earthquakes app to get one of the fastest seismic and volcano alerts online:
Android | IOS
Thank you!
Copyrights: VolcanoDiscovery and other sources as noted.
Χρήση του υλικού: Τα περισσότερα κείμενα και εικόνες, συγκεκριμένα φωτογραφίες, σε αυτόν τον ιστότοπο προστατεύονται από πνευματικά δικαιώματα. Η περαιτέρω αναπαραγωγή και χρήση χωρίς άδεια συνήθως δεν συναινείται. Εάν δεν είστε σίγουροι ή χρειάζεστε δικαιώματα άδειας για φωτογραφίες, για παράδειγμα για δημοσιεύσεις και εμπορική χρήση, επικοινωνήστε παρακαλώ μαζί μας.