Αναζητήστε σεισμούς ανά περιοχή ή χώρα

Τελευταία ανανενώση: 23 Ιανουαρίου 2022 15:36 GMT - ανανέωση

Search!

Προηγούμενοι σεισμοί, Druzhba, Alakol District, Almaty Oblysy, Καζακστάν: Νοέμβριος 2021

Τελευταία ανανενώση 23 Ιανουαρίου 2022 15:36 GMT -

Earthquake Catalog

Βρείτε προηγούμενους σεισμούς σε αυτήν την περιοχή κατά ημερομηνία ή εύρος ημερομηνιών:
Αναζητήστε σεισμούς!
Φιλτράρετε κατά μέγεθος:
όλα
2.0+
3.0+
4.0+
Διαδραστικός χάρτης
[μικρότερα] [μεγαλύτερα]
όλα
2.0+
3.0+
4.0+
Showing quakes από μέγεθος 0.1 ή μεγαλύτερο (15 σεισμοί):
Ημερομηνία και ώραΜέγεθος
Βάθος
Πλησιέστερα ηφαίστειο (απόσταση)ΤοποθεσίαΛεπτομέριεςΧάρτης
Τρίτη, 30 Νοεμβρίου 2021 08:14 GMT (1 σεισμός)
30 Νοε 2021 16:14 (GMT +8) (30 Νοε 2021 08:14 GMT)
3.8

10 km
Xinjiang, 39 km νοτιοδυτικά από Druzhba, Καζακστάν Περ.Χάρτης
Σάββατο, 13 Νοεμβρίου 2021 00:38 GMT (1 σεισμός)
13 Νοε 2021 08:38 (GMT +8) (13 Νοε 2021 00:38 GMT)
2.8

10 km
Xinjiang, 63 km νοτιοδυτικά από Druzhba, Καζακστάν Περ.Χάρτης
Παρασκευή, 12 Νοεμβρίου 2021 10:32 GMT (1 σεισμός)
12 Νοε 2021 18:32 (GMT +8) (12 Νοε 2021 10:32 GMT)
3.9

10 km
Xinjiang, 49 km νοτιοδυτικά από Druzhba, Καζακστάν Περ.Χάρτης
Τετάρτη, 10 Νοεμβρίου 2021 13:09 GMT (1 σεισμός)
10 Νοε 2021 21:09 (GMT +8) (10 Νοε 2021 13:09 GMT)
4.2

10 km
Xinjiang, 41 km βορειοανατολικά από Druzhba, Καζακστάν Περ.Χάρτης
Τρίτη, 9 Νοεμβρίου 2021 11:08 GMT (2 σεισμοί)
9 Νοε 2021 17:08 (GMT +6) (9 Νοε 2021 11:08 GMT)
2.3

10 km
48 km βορειοδυτικά από Druzhba, Καζακστάν Περ.Χάρτης
9 Νοε 2021 14:19 (GMT +8) (9 Νοε 2021 06:19 GMT)
3.7

10 km
Καζακστάν, 135 km βόρεια από Xinyuan, Xinjiang, Κίνα Περ.Χάρτης
Δευτέρα, 8 Νοεμβρίου 2021 09:24 GMT (2 σεισμοί)
8 Νοε 2021 17:24 (GMT +8) (8 Νοε 2021 09:24 GMT)
4.0

10 km
Xinjiang, 56 km νοτιοδυτικά από Druzhba, Καζακστάν Περ.Χάρτης
8 Νοε 2021 16:18 (GMT +8) (8 Νοε 2021 08:18 GMT)
4.6

10 km
Xinjiang, 63 km νοτιοδυτικά από Druzhba, Καζακστάν Περ.Χάρτης
Κυριακή, 7 Νοεμβρίου 2021 07:28 GMT (1 σεισμός)
7 Νοε 2021 15:28 (GMT +8) (7 Νοε 2021 07:28 GMT)
4.8

10 km
Xinjiang, 63 km νοτιοδυτικά από Druzhba, Καζακστάν Περ.Χάρτης
Σάββατο, 6 Νοεμβρίου 2021 09:16 GMT (1 σεισμός)
6 Νοε 2021 17:16 (GMT +8) (6 Νοε 2021 09:16 GMT)
4.0

10 km
Xinjiang, 161 km ανατολικά από Sarkand, Καζακστάν Περ.Χάρτης
Πέμπτη, 4 Νοεμβρίου 2021 09:25 GMT (1 σεισμός)
4 Νοε 2021 17:25 (GMT +8) (4 Νοε 2021 09:25 GMT)
4.9

10 km
Xinjiang, 68 km νοτιοδυτικά από Druzhba, Καζακστάν Περ.Χάρτης
Τρίτη, 2 Νοεμβρίου 2021 07:51 GMT (1 σεισμός)
2 Νοε 2021 15:51 (GMT +8) (2 Νοε 2021 07:51 GMT)
4.6

10 km
Xinjiang, 50 km νοτιοδυτικά από Druzhba, Καζακστάν Περ.Χάρτης
Δευτέρα, 1 Νοεμβρίου 2021 12:00 GMT (3 σεισμοί)
1 Νοε 2021 20:00 (GMT +8) (1 Νοε 2021 12:00 GMT)
3.5

10 km
Xinjiang, 48 km νότια από Druzhba, Καζακστάν Περ.Χάρτης
1 Νοε 2021 15:55 (GMT +8) (1 Νοε 2021 07:55 GMT)
4.9

10 km
Xinjiang, 56 km νοτιοδυτικά από Druzhba, Καζακστάν Περ.Χάρτης
1 Νοε 2021 15:48 (GMT +8) (1 Νοε 2021 07:48 GMT)
4.4

10 km
Xinjiang, 56 km νοτιοδυτικά από Druzhba, Καζακστάν Περ.Χάρτης
Εκτιμώμενη συνδυασμένη σεισμική ενέργεια που απελευθερώνεται: 5.4 x 1012 joules (1.51 gigawatt hours, ισοδυναμεί με 1301 τόνους TNT) | about seismic energy

Διαδραστικός χάρτης

Volcanoes & Earthquakes - new app for Android
Try our free app!
Volcanoes & Earthquakes - new app for Android
Android | iOS version
Why is there advertising on this site?
Support us - Help us upgrade our services!
We truly love working to bring you the latest volcano and earthquake data from around the world. Maintaining our website and our free apps does require, however, considerable time and resources.
We need financing to increase hard- and software capacity as well as support our editor team. We're aiming to achieve uninterrupted service wherever an earthquake or volcano eruption unfolds, and your donations can make it happen! Every donation will be highly appreciated. If you find the information useful and would like to support our team in integrating further features, write great content, and in upgrading our soft- and hardware, please make a donation (PayPal or Online credit card payment).

Planned features:
  • Improved multilanguage support
  • Tsunami alerts
  • Faster responsiveness
Thanks to your past donations, these features have been added recently:
  • Earthquake archive from 1900 onwards
  • Detailed quake stats
  • Additional seismic data sources
Download and Upgrade the Volcanoes & Earthquakes app to get one of the fastest seismic and volcano alerts online:
Android | IOS
Thank you!
Copyrights: VolcanoDiscovery και από άλλες πηγές, όπως σημειώνεται.
Χρήση του υλικού: Τα περισσότερα κείμενα και εικόνες, συγκεκριμένα φωτογραφίες, σε αυτόν τον ιστότοπο προστατεύονται από πνευματικά δικαιώματα. Η περαιτέρω αναπαραγωγή και χρήση χωρίς άδεια συνήθως δεν συναινείται. Εάν δεν είστε σίγουροι ή χρειάζεστε δικαιώματα άδειας για φωτογραφίες, για παράδειγμα για δημοσιεύσεις και εμπορική χρήση, επικοινωνήστε παρακαλώ μαζί μας.
Home | Travel | Destinations | Volcanoes | Photos | Earthquakes | About | Glossary | News | Contact | Privacy | Imprint | EN | DE | EL | ES | FR | IT | RU
Ακολουθήστε μας:Ακολουθήστε μας στο FacebookFollow us on InstagramΑκολουθήστε μας στο TwitterΕπισκεφτείτε το κανάλι μας στο Youtube