Αναζητήστε σεισμούς ανά περιοχή ή χώρα

Τελευταία ανανενώση: 3 Δεκεμβρίου 2021 22:53 GMT -

Πληκτρολογήστε τοπωνύμιο, πόλη, περιοχή ή χώρα για να αναζητήσετε σεισμούς:

Search!

Προηγούμενοι σεισμοί, Druzhba, Alakol District, Almaty Oblysy, Καζακστάν: Σεπτέμβριος 2021

Τελευταία ανανενώση 3 Δεκεμβρίου 2021 22:53 GMT -

Κατάλογος σεισμών

Βρείτε προηγούμενους σεισμούς σε αυτήν την περιοχή κατά ημερομηνία ή εύρος ημερομηνιών:
έως
Αναζητήστε σεισμούς!
Φιλτράρετε κατά μέγεθος:
όλα
2.0+
3.0+
4.0+
Διαδραστικός χάρτης
[μικρότερα] [μεγαλύτερα]
όλα
2.0+
3.0+
4.0+
Showing quakes από μέγεθος 0.1 ή μεγαλύτερο (36 σεισμοί):
Ημερομηνία και ώραΜέγεθος
Βάθος
Πλησιέστερα ηφαίστειο (απόσταση)ΤοποθεσίαΛεπτομέριεςΧάρτης
Τετάρτη, 29 Σεπτεμβρίου 2021 05:22 GMT (1 σεισμός)
29 Σεπ 2021 11:22 (GMT +6) (29 Σεπ 2021 05:22 GMT)
3.3

10 km
49 km δυτικά από Druzhba, Καζακστάν ΠερισσότεροΧάρτης
Τρίτη, 28 Σεπτεμβρίου 2021 14:54 GMT (2 σεισμοί)
28 Σεπ 2021 22:54 (GMT +8) (28 Σεπ 2021 14:54 GMT)
3.5

10 km
Καζακστάν, 102 km βορειοανατολικά από Huocheng, Κίνα ΠερισσότεροΧάρτης
28 Σεπ 2021 21:15 (GMT +8) (28 Σεπ 2021 13:15 GMT)
4.3

10 km
Xinjiang, 50 km νοτιοδυτικά από Druzhba, Καζακστάν ΠερισσότεροΧάρτης
Δευτέρα, 27 Σεπτεμβρίου 2021 11:16 GMT (1 σεισμός)
27 Σεπ 2021 19:16 (GMT +8) (27 Σεπ 2021 11:16 GMT)
4.4

10 km
Xinjiang, 57 km ανατολικά από Druzhba, Καζακστάν ΠερισσότεροΧάρτης
Κυριακή, 26 Σεπτεμβρίου 2021 15:22 GMT (4 σεισμοί)
26 Σεπ 2021 23:22 (GMT +8) (26 Σεπ 2021 15:22 GMT)
3.8

10 km
Xinjiang, 58 km νότια από Druzhba, Καζακστάν ΠερισσότεροΧάρτης
26 Σεπ 2021 20:22 (GMT +8) (26 Σεπ 2021 12:22 GMT)
4.5

10 km
Xinjiang, 171 km νοτιοανατολικά από Sarkand, Καζακστάν ΠερισσότεροΧάρτης
26 Σεπ 2021 20:00 (GMT +8) (26 Σεπ 2021 12:00 GMT)
3.9

10 km
Xinjiang, 80 km βορειοανατολικά από Druzhba, Καζακστάν ΠερισσότεροΧάρτης
26 Σεπ 2021 19:35 (GMT +8) (26 Σεπ 2021 11:35 GMT)
4.4

10 km
Xinjiang, 57 km ανατολικά από Druzhba, Καζακστάν ΠερισσότεροΧάρτης
Σάββατο, 25 Σεπτεμβρίου 2021 10:46 GMT (2 σεισμοί)
25 Σεπ 2021 18:46 (GMT +8) (25 Σεπ 2021 10:46 GMT)
3.4

10 km
Xinjiang, 44 km βόρεια από Druzhba, Καζακστάν ΠερισσότεροΧάρτης
25 Σεπ 2021 16:14 (GMT +8) (25 Σεπ 2021 08:14 GMT)
3.4

10 km
Xinjiang, 56 km νοτιοδυτικά από Druzhba, Καζακστάν ΠερισσότεροΧάρτης
Παρασκευή, 24 Σεπτεμβρίου 2021 11:57 GMT (1 σεισμός)
24 Σεπ 2021 19:57 (GMT +8) (24 Σεπ 2021 11:57 GMT)
4.1

10 km
Xinjiang, 62 km νοτιοανατολικά από Druzhba, Καζακστάν ΠερισσότεροΧάρτης
Πέμπτη, 23 Σεπτεμβρίου 2021 10:15 GMT (2 σεισμοί)
23 Σεπ 2021 18:15 (GMT +8) (23 Σεπ 2021 10:15 GMT)
2.9

10 km
Xinjiang, 69 km δυτικά από Druzhba, Καζακστάν ΠερισσότεροΧάρτης
23 Σεπ 2021 15:46 (GMT +8) (23 Σεπ 2021 07:46 GMT)
3.5

10 km
Xinjiang, 150 km νοτιοανατολικά από Sarkand, Καζακστάν ΠερισσότεροΧάρτης
Τετάρτη, 22 Σεπτεμβρίου 2021 11:44 GMT (1 σεισμός)
22 Σεπ 2021 19:44 (GMT +8) (22 Σεπ 2021 11:44 GMT)
3.4

10 km
Xinjiang, 71 km νοτιοδυτικά από Druzhba, Καζακστάν ΠερισσότεροΧάρτης
Τρίτη, 21 Σεπτεμβρίου 2021 18:30 GMT (1 σεισμός)
22 Σεπ 2021 02:30 (GMT +8) (21 Σεπ 2021 18:30 GMT)
3.4

10 km
Xinjiang, 62 km νοτιοανατολικά από Druzhba, Καζακστάν ΠερισσότεροΧάρτης
Δευτέρα, 20 Σεπτεμβρίου 2021 05:58 GMT (1 σεισμός)
20 Σεπ 2021 13:58 (GMT +8) (20 Σεπ 2021 05:58 GMT)
4.2

10 km
Xinjiang, 46 km νότια από Druzhba, Καζακστάν ΠερισσότεροΧάρτης
Κυριακή, 19 Σεπτεμβρίου 2021 17:09 GMT (2 σεισμοί)
19 Σεπ 2021 23:09 (GMT +6) (19 Σεπ 2021 17:09 GMT)
3.0

10 km
East Kazakhstan, 53 km βορειοδυτικά από Druzhba, Καζακστάν ΠερισσότεροΧάρτης
19 Σεπ 2021 18:06 (GMT +8) (19 Σεπ 2021 10:06 GMT)
4.5

10 km
Xinjiang, 161 km ανατολικά από Sarkand, Καζακστάν ΠερισσότεροΧάρτης
Σάββατο, 18 Σεπτεμβρίου 2021 06:23 GMT (1 σεισμός)
18 Σεπ 2021 14:23 (GMT +8) (18 Σεπ 2021 06:23 GMT)
4.4

10 km
Xinjiang, 56 km νοτιοδυτικά από Druzhba, Καζακστάν ΠερισσότεροΧάρτης
Παρασκευή, 17 Σεπτεμβρίου 2021 09:07 GMT (2 σεισμοί)
17 Σεπ 2021 17:07 (GMT +8) (17 Σεπ 2021 09:07 GMT)
4.2

10 km
Xinjiang, Κίνα, 21 km βόρεια από Druzhba, Καζακστάν ΠερισσότεροΧάρτης
17 Σεπ 2021 13:31 (GMT +8) (17 Σεπ 2021 05:31 GMT)
3.4

10 km
Xinjiang, 56 km νοτιοδυτικά από Druzhba, Καζακστάν ΠερισσότεροΧάρτης
Πέμπτη, 16 Σεπτεμβρίου 2021 02:02 GMT (1 σεισμός)
16 Σεπ 2021 08:02 (GMT +6) (16 Σεπ 2021 02:02 GMT)
3.5

10 km
East Kazakhstan, 68 km βόρεια από Druzhba, Καζακστάν ΠερισσότεροΧάρτης
Τρίτη, 14 Σεπτεμβρίου 2021 06:18 GMT (1 σεισμός)
14 Σεπ 2021 14:18 (GMT +8) (14 Σεπ 2021 06:18 GMT)
4.6

10 km
Xinjiang, 50 km νοτιοδυτικά από Druzhba, Καζακστάν 1 αναφοράΠερισσότεροΧάρτης
Δευτέρα, 13 Σεπτεμβρίου 2021 10:45 GMT (2 σεισμοί)
13 Σεπ 2021 18:45 (GMT +8) (13 Σεπ 2021 10:45 GMT)
4.1

10 km
Xinjiang, 50 km νοτιοδυτικά από Druzhba, Καζακστάν 1 αναφοράΠερισσότεροΧάρτης
13 Σεπ 2021 16:42 (GMT +8) (13 Σεπ 2021 08:42 GMT)
3.4

10 km
Xinjiang, 71 km νοτιοδυτικά από Druzhba, Καζακστάν ΠερισσότεροΧάρτης
Κυριακή, 5 Σεπτεμβρίου 2021 12:34 GMT (2 σεισμοί)
5 Σεπ 2021 20:34 (GMT +8) (5 Σεπ 2021 12:34 GMT)
4.3

10 km
Xinjiang, 46 km νοτιοανατολικά από Druzhba, Καζακστάν ΠερισσότεροΧάρτης
5 Σεπ 2021 19:18 (GMT +8) (5 Σεπ 2021 11:18 GMT)
3.0

10 km
Xinjiang, 74 km βορειοανατολικά από Druzhba, Καζακστάν ΠερισσότεροΧάρτης
Σάββατο, 4 Σεπτεμβρίου 2021 10:10 GMT (1 σεισμός)
4 Σεπ 2021 18:10 (GMT +8) (4 Σεπ 2021 10:10 GMT)
3.9

10 km
Xinjiang, 61 km ανατολικά από Druzhba, Καζακστάν ΠερισσότεροΧάρτης
Παρασκευή, 3 Σεπτεμβρίου 2021 15:40 GMT (3 σεισμοί)
3 Σεπ 2021 23:40 (GMT +8) (3 Σεπ 2021 15:40 GMT)
2.8

10 km
Xinjiang, 65 km νότια από Druzhba, Καζακστάν ΠερισσότεροΧάρτης
3 Σεπ 2021 19:31 (GMT +8) (3 Σεπ 2021 11:31 GMT)
4.1

10 km
Xinjiang, 51 km νοτιοδυτικά από Druzhba, Καζακστάν ΠερισσότεροΧάρτης
3 Σεπ 2021 15:27 (GMT +8) (3 Σεπ 2021 07:27 GMT)
3.9

10 km
Xinjiang, 70 km βόρεια από Druzhba, Καζακστάν ΠερισσότεροΧάρτης
Πέμπτη, 2 Σεπτεμβρίου 2021 12:37 GMT (4 σεισμοί)
2 Σεπ 2021 20:37 (GMT +8) (2 Σεπ 2021 12:37 GMT)
3.5

10 km
Xinjiang, 39 km νοτιοδυτικά από Druzhba, Καζακστάν ΠερισσότεροΧάρτης
2 Σεπ 2021 18:15 (GMT +8) (2 Σεπ 2021 10:15 GMT)
4.6

10 km
Xinjiang, 46 km ανατολικά από Druzhba, Καζακστάν ΠερισσότεροΧάρτης
2 Σεπ 2021 15:30 (GMT +8) (2 Σεπ 2021 07:30 GMT)
2.9

10 km
Xinjiang, 87 km βορειοανατολικά από Druzhba, Καζακστάν ΠερισσότεροΧάρτης
2 Σεπ 2021 13:53 (GMT +8) (2 Σεπ 2021 05:53 GMT)
4.2

10 km
Xinjiang, 71 km νότια από Druzhba, Καζακστάν ΠερισσότεροΧάρτης
Τετάρτη, 1 Σεπτεμβρίου 2021 15:24 GMT (1 σεισμός)
1 Σεπ 2021 21:24 (GMT +6) (1 Σεπ 2021 15:24 GMT)
3.3

10 km
18 km βορειοδυτικά από Druzhba, Καζακστάν ΠερισσότεροΧάρτης
Εκτιμώμενη συνδυασμένη σεισμική ενέργεια που απελευθερώνεται: 3.7 x 1012 joules (1.04 gigawatt hours, ισοδυναμεί με 895 τόνους TNT) Περισσότερες πληροφορίες
Δείτε περισσότερα

Διαδραστικός χάρτης

Volcanoes & Earthquakes - new app for Android
Try our free app!
Volcanoes & Earthquakes - new app for Android
Android | iOS version
Why is there advertising on this site?
Support us - Help us upgrade our services!
We truly love working to bring you the latest volcano and earthquake data from around the world. Maintaining our website and our free apps does require, however, considerable time and resources.
We need financing to increase hard- and software capacity as well as support our editor team. We're aiming to achieve uninterrupted service wherever an earthquake or volcano eruption unfolds, and your donations can make it happen! Every donation will be highly appreciated. If you find the information useful and would like to support our team in integrating further features, write great content, and in upgrading our soft- and hardware, please make a donation (PayPal or Online credit card payment).

Planned features:
  • Improved multilanguage support
  • Tsunami alerts
  • Faster responsiveness
Thanks to your past donations, these features have been added recently:
  • Earthquake archive from 1900 onwards
  • Detailed quake stats
  • Additional seismic data sources
Download and Upgrade the Volcanoes & Earthquakes app to get one of the fastest seismic and volcano alerts online:
Android | IOS
Thank you!
Copyrights: VolcanoDiscovery και από άλλες πηγές, όπως σημειώνεται.
Χρήση του υλικού: Τα περισσότερα κείμενα και εικόνες, συγκεκριμένα φωτογραφίες, σε αυτόν τον ιστότοπο προστατεύονται από πνευματικά δικαιώματα. Η περαιτέρω αναπαραγωγή και χρήση χωρίς άδεια συνήθως δεν συναινείται. Εάν δεν είστε σίγουροι ή χρειάζεστε δικαιώματα άδειας για φωτογραφίες, για παράδειγμα για δημοσιεύσεις και εμπορική χρήση, επικοινωνήστε παρακαλώ μαζί μας.
Home | Travel | Destinations | Volcanoes | Photos | Earthquakes | About | Glossary | News | Contact | Privacy | Imprint | EN | DE | EL | ES | FR | IT | RU
Ακολουθήστε μας:Ακολουθήστε μας στο FacebookΑκολουθήστε μας στο InstagramΑκολουθήστε μας στο TwitterΕπισκεφτείτε το κανάλι μας στο Youtube