Αναζητήστε σεισμούς ανά περιοχή ή χώρα

Τελευταία ανανενώση: 7 Δεκεμβρίου 2021 19:22 GMT -

Πληκτρολογήστε τοπωνύμιο, πόλη, περιοχή ή χώρα για να αναζητήσετε σεισμούς:

Search!

Προηγούμενοι σεισμοί, Gori, Shida Kartli, Γεωργία: 2020

Τελευταία ανανενώση 7 Δεκεμβρίου 2021 19:22 GMT -

Earthquake Catalog

Βρείτε προηγούμενους σεισμούς σε αυτήν την περιοχή κατά ημερομηνία ή εύρος ημερομηνιών:
έως
Αναζητήστε σεισμούς!
Φιλτράρετε κατά μέγεθος:
όλα
1.0+
2.0+
3.0+
4.0+
Διαδραστικός χάρτης
[μικρότερα] [μεγαλύτερα]
όλα
1.0+
2.0+
3.0+
4.0+
Showing quakes από μέγεθος 0.1 ή μεγαλύτερο (24 σεισμοί):
Ημερομηνία και ώραΜέγεθος
Βάθος
Πλησιέστερα ηφαίστειο (απόσταση)ΤοποθεσίαΛεπτομέριεςΧάρτης
Πέμπτη, 31 Δεκεμβρίου 2020 00:19 GMT (1 σεισμός)
31 Δεκ 2020 00:19 GMT
1.7

10.5 km
0.7 km βόρεια από Bakuriani, Samtskhe-Javakheti, Γεωργία ΠερισσότεροΧάρτης
Παρασκευή, 11 Δεκεμβρίου 2020 19:18 GMT (1 σεισμός)
11 Δεκ 2020 19:18 (GMT +0) (11 Δεκ 2020 19:18 GMT)
1.9

17 km
Kvemo Kartli, 35 km ανατολικά από Ninotsminda, Γεωργία ΠερισσότεροΧάρτης
Πέμπτη, 10 Δεκεμβρίου 2020 18:54 GMT (1 σεισμός)
10 Δεκ 2020 22:54 (GMT +4) (10 Δεκ 2020 18:54 GMT)
3.3

5 km
32 km βορειοανατολικά από Akhalts'ikhe, Γεωργία ΠερισσότεροΧάρτης
Σάββατο, 5 Δεκεμβρίου 2020 17:33 GMT (1 σεισμός)
5 Δεκ 2020 21:33 (GMT +4) (5 Δεκ 2020 17:33 GMT)
2.7

1.6 km
Kvemo Kartli, 72 km νοτιοδυτικά από Τιφλίδα, Γεωργία ΠερισσότεροΧάρτης
Πέμπτη, 3 Δεκεμβρίου 2020 18:34 GMT (1 σεισμός)
3 Δεκ 2020 22:34 (GMT +4) (3 Δεκ 2020 18:34 GMT)
2.3

27 km
40 km δυτικά από Luxemburg, Γεωργία ΠερισσότεροΧάρτης
Πέμπτη, 26 Νοεμβρίου 2020 00:45 GMT (1 σεισμός)
26 Νοε 2020 04:45 (GMT +4) (26 Νοε 2020 00:45 GMT)
2.4

2.1 km
Mamishlari, 43 km δυτικά από Luxemburg, Γεωργία ΠερισσότεροΧάρτης
Κυριακή, 22 Νοεμβρίου 2020 18:46 GMT (2 σεισμοί)
22 Νοε 2020 22:46 (GMT +4) (22 Νοε 2020 18:46 GMT)
2.0

6 km
9.6 km βορειοδυτικά από Akhalkalaki, Γεωργία ΠερισσότεροΧάρτης
22 Νοε 2020 18:46 GMT
2.0

5.7 km
Custer County, 25 km βόρεια από Akhalkalaki, Γεωργία ΠερισσότεροΧάρτης
Πέμπτη, 12 Νοεμβρίου 2020 23:27 GMT (1 σεισμός)
12 Νοε 2020 23:27 GMT
2.1

5 km
Aegean Sea, 45 km δυτικά από Luxemburg, Γεωργία ΠερισσότεροΧάρτης
Τετάρτη, 4 Νοεμβρίου 2020 14:05 GMT (1 σεισμός)
4 Νοε 2020 18:05 (GMT +4) (4 Νοε 2020 14:05 GMT)
3.9

5 km
Racha-Lechkhumi and Kvemo Svaneti, 16 km βορειοανατολικά από Sach'khere, Γεωργία ΠερισσότεροΧάρτης
Τετάρτη, 21 Οκτωβρίου 2020 08:03 GMT (1 σεισμός)
21 Oct 12:03 pm (GMT +4) (21 Οκτ 2020 08:03 GMT)
2.9

39 km
26 km δυτικά από Luxemburg, Γεωργία ΠερισσότεροΧάρτης
Παρασκευή, 16 Οκτωβρίου 2020 15:20 GMT (1 σεισμός)
16 Oct 7:20 pm (GMT +4) (16 Οκτ 2020 15:20 GMT)
3.3

8 km
9.4 km δυτικά από Luxemburg, Γεωργία 1 αναφοράΠερισσότεροΧάρτης
Τρίτη, 29 Σεπτεμβρίου 2020 21:48 GMT (1 σεισμός)
30 Sep 1:48 am (GMT +4) (29 Σεπ 2020 21:48 GMT)
2.1

4 km
Kvemo Kartli, 39 km βορειοανατολικά από Ninotsminda, Γεωργία ΠερισσότεροΧάρτης
Παρασκευή, 4 Σεπτεμβρίου 2020 03:44 GMT (1 σεισμός)
4 Σεπ 2020 03:44 GMT
3.1

1 km
Racha-Lechkhumi and Kvemo Svaneti, 19 km βόρεια από Sach'khere, Γεωργία ΠερισσότεροΧάρτης
Τρίτη, 18 Αυγούστου 2020 11:50 GMT (1 σεισμός)
18 Αυγ 2020 11:50 GMT
3.7

2 km
26 km βορειοδυτικά από Ts'khinvali, Shida Kartli, Γεωργία ΠερισσότεροΧάρτης
Τρίτη, 11 Αυγούστου 2020 19:56 GMT (2 σεισμοί)
11 Αυγ 2020 19:56 GMT
3.1

8.5 km
30 km ανατολικά από Akhalkalaki, Samtskhe-Javakheti, Γεωργία ΠερισσότεροΧάρτης
11 Αυγ 2020 19:21 GMT
3.3

9 km
29 km βορειοανατολικά από Ninotsminda, Γεωργία 1 αναφοράΠερισσότεροΧάρτης
Κυριακή, 12 Ιουλίου 2020 05:54 GMT (1 σεισμός)
12 Ιου 2020 05:54 GMT
4.2

10 km
13 km ανατολικά από Bakuriani, Samtskhe-Javakheti, Γεωργία 20 εκθέσειςΠερισσότεροΧάρτης
Σάββατο, 27 Ιουνίου 2020 22:41 GMT (2 σεισμοί)
27 Ιου 2020 22:41 GMT
2.8

4.9 km
29 km ανατολικά από Akhalkalaki, Samtskhe-Javakheti, Γεωργία 1 αναφοράΠερισσότεροΧάρτης
27 Ιου 2020 02:39 GMT
3.0

2.1 km
39 km δυτικά από Luxemburg, Γεωργία ΠερισσότεροΧάρτης
Παρασκευή, 15 Μαΐου 2020 03:27 GMT (1 σεισμός)
15 Μαΐ 2020 03:27 GMT
3.5

10 km
Racha-Lechkhumi and Kvemo Svaneti, 18 km βορειοανατολικά από Sach'khere, Γεωργία ΠερισσότεροΧάρτης
Δείτε περισσότερα
Εκτιμώμενη συνδυασμένη σεισμική ενέργεια που απελευθερώνεται: 2.4 x 1011 joules (65.8 megawatt hours, ισοδυναμεί με 56.6 τόνους TNT) Περισσότερες πληροφορίες

Διαδραστικός χάρτης

Volcanoes & Earthquakes - new app for Android
Try our free app!
Volcanoes & Earthquakes - new app for Android
Android | iOS version
Why is there advertising on this site?
Support us - Help us upgrade our services!
We truly love working to bring you the latest volcano and earthquake data from around the world. Maintaining our website and our free apps does require, however, considerable time and resources.
We need financing to increase hard- and software capacity as well as support our editor team. We're aiming to achieve uninterrupted service wherever an earthquake or volcano eruption unfolds, and your donations can make it happen! Every donation will be highly appreciated. If you find the information useful and would like to support our team in integrating further features, write great content, and in upgrading our soft- and hardware, please make a donation (PayPal or Online credit card payment).

Planned features:
  • Improved multilanguage support
  • Tsunami alerts
  • Faster responsiveness
Thanks to your past donations, these features have been added recently:
  • Earthquake archive from 1900 onwards
  • Detailed quake stats
  • Additional seismic data sources
Download and Upgrade the Volcanoes & Earthquakes app to get one of the fastest seismic and volcano alerts online:
Android | IOS
Thank you!
Copyrights: VolcanoDiscovery και από άλλες πηγές, όπως σημειώνεται.
Χρήση του υλικού: Τα περισσότερα κείμενα και εικόνες, συγκεκριμένα φωτογραφίες, σε αυτόν τον ιστότοπο προστατεύονται από πνευματικά δικαιώματα. Η περαιτέρω αναπαραγωγή και χρήση χωρίς άδεια συνήθως δεν συναινείται. Εάν δεν είστε σίγουροι ή χρειάζεστε δικαιώματα άδειας για φωτογραφίες, για παράδειγμα για δημοσιεύσεις και εμπορική χρήση, επικοινωνήστε παρακαλώ μαζί μας.
Home | Travel | Destinations | Volcanoes | Photos | Earthquakes | About | Glossary | News | Contact | Privacy | Imprint | EN | DE | EL | ES | FR | IT | RU
Ακολουθήστε μας:Ακολουθήστε μας στο FacebookFollow us on InstagramΑκολουθήστε μας στο TwitterΕπισκεφτείτε το κανάλι μας στο Youtube