Αναζητήστε σεισμούς ανά περιοχή ή χώρα

Τελευταία ανανενώση: 20 Ιανουαρίου 2022 02:14 GMT - ανανέωση

Search!

Οι τελευταίοι σεισμοί, Lakeside, San Diego County, Καλιφόρνια, Ηνωμένες Πολιτείες: τελευταίες 7 ημέρες

Τελευταία ανανενώση 20 Ιανουαρίου 2022 02:14 GMT -

Ο μεγαλύτερος σεισμός: Μέγεθος 3.9 - Riverside County, Καλιφόρνια, Ηνωμένες Πολιτείες, Τετ, 12 Ιαν 2022 19:19 (GMT -8)
Ο μεγαλύτερος σεισμός σήμερα: Μέγεθος 2.1 - 17km SE of Anza, CA, Τετ, 19 Ιαν 2022 12:04 (GMT -8)
Ο πιο πρόσφατος σεισμός: Μέγεθος 1.0 - 6km S of Borrego Springs, CA, Τετ, 19 Ιαν 2022 17:35 (GMT -8)
...Read More
Φιλτράρετε κατά μέγεθος:
όλα
1.0+
2.0+
3.0+
Διαδραστικός χάρτης
[μικρότερα] [μεγαλύτερα]
όλα
1.0+
2.0+
3.0+
Απόκρυψη 3 μη επιβεβαιωμένοι σεισμοί
Showing quakes από μέγεθος 1 ή μεγαλύτερο (67 στα 125 σεισμοί, Δείτε περισσότερα):
Ημερομηνία και ώραΜέγεθος
Βάθος
Πλησιέστερα ηφαίστειο (απόσταση)ΤοποθεσίαΛεπτομέριεςΧάρτης
Πέμπτη, 20 Ιανουαρίου 2022 01:35 GMT (1 σεισμός)
19 Ιαν 2022 17:35 (GMT -8) (20 Ιαν 2022 01:35 GMT)
1.0

11 km
6km S of Borrego Springs, CA Περ.Χάρτης
Τετάρτη, 19 Ιανουαρίου 2022 22:42 GMT (5 σεισμοί)
19 Ιαν 2022 14:42 (GMT -8) (19 Ιαν 2022 22:42 GMT)
1.1

16 km
8km ENE of Jamul, CA Περ.Χάρτης
19 Ιαν 2022 13:03 (GMT -8) (19 Ιαν 2022 21:03 GMT)
1.6

4.8 km
8km ENE of Aguanga, CA Περ.Χάρτης
19 Ιαν 2022 13:00 (GMT -8) (19 Ιαν 2022 21:00 GMT)
1.4

5.1 km
3km ENE of Rancho San Diego, CA Περ.Χάρτης
19 Ιαν 2022 12:47 (GMT -8) (19 Ιαν 2022 20:47 GMT)
1.0

12 km
10km N of Borrego Springs, CA Περ.Χάρτης
19 Ιαν 2022 12:04 (GMT -8) (19 Ιαν 2022 20:04 GMT)
2.1

10.4 km
17km SE of Anza, CA Περ.Χάρτης
Τρίτη, 18 Ιανουαρίου 2022 15:55 GMT (5 σεισμοί)
18 Ιαν 2022 07:55 (GMT -8) (18 Ιαν 2022 15:55 GMT)
1.1

7.7 km
10km NNW of Ocotillo Wells, CA Περ.Χάρτης
18 Ιαν 2022 07:03 (GMT -8) (18 Ιαν 2022 15:03 GMT)
1.6

12 km
22km ESE of Anza, CA Περ.Χάρτης
18 Ιαν 2022 04:59 (GMT -8) (18 Ιαν 2022 12:59 GMT)
1.5

9.3 km
11km SE of Anza, CA Περ.Χάρτης
18 Ιαν 2022 00:08 (GMT -8) (18 Ιαν 2022 08:08 GMT)
1.2

11 km
13km WSW of Ocotillo Wells, CA Περ.Χάρτης
17 Ιαν 2022 22:10 (GMT -8) (18 Ιαν 2022 06:10 GMT)
1.0

12 km
15km SE of Anza, CA Περ.Χάρτης
Δευτέρα, 17 Ιανουαρίου 2022 22:29 GMT (4 σεισμοί)
17 Ιαν 2022 14:29 (GMT -8) (17 Ιαν 2022 22:29 GMT)
1.1

0.6 km
13km ESE of San Clemente, CA Περ.Χάρτης
17 Ιαν 2022 01:54 (GMT -8) (17 Ιαν 2022 09:54 GMT)
?

n/a
San Diego County, Καλιφόρνια, Ηνωμένες Πολιτείες (μη επιβεβαιωμένους)
Το ενιωσα - 2 εκθέσεις
Περ.Χάρτης
17 Ιαν 2022 01:52 (GMT -8) (17 Ιαν 2022 09:52 GMT)
1.2

11 km
9km NE of Borrego Springs, CA Περ.Χάρτης
16 Ιαν 2022 20:37 (GMT -8) (17 Ιαν 2022 04:37 GMT)
1.3

7.2 km
3km NW of Palomar Observatory, CA Περ.Χάρτης
Κυριακή, 16 Ιανουαρίου 2022 19:05 GMT (5 σεισμοί)
16 Ιαν 2022 11:05 (GMT -8) (16 Ιαν 2022 19:05 GMT)
1.3

13 km
23km SSW of La Quinta, CA Περ.Χάρτης
Δείτε περισσότερα
Εκτιμώμενη συνδυασμένη σεισμική ενέργεια που απελευθερώνεται: 4.8 x 1010 joules (13.4 megawatt hours, ισοδυναμεί με 11.5 τόνους TNT) | about seismic energy

Earthquake Catalog - Αναζητήστε προηγούμενους σεισμούς

Βρείτε προηγούμενους σεισμούς σε αυτήν την περιοχή κατά ημερομηνία ή εύρος ημερομηνιών:
Αναζητήστε σεισμούς!

Διαδραστικός χάρτης

Volcanoes & Earthquakes - new app for Android
Try our free app!
Volcanoes & Earthquakes - new app for Android
Android | iOS version
Why is there advertising on this site?
Support us - Help us upgrade our services!
We truly love working to bring you the latest volcano and earthquake data from around the world. Maintaining our website and our free apps does require, however, considerable time and resources.
We need financing to increase hard- and software capacity as well as support our editor team. We're aiming to achieve uninterrupted service wherever an earthquake or volcano eruption unfolds, and your donations can make it happen! Every donation will be highly appreciated. If you find the information useful and would like to support our team in integrating further features, write great content, and in upgrading our soft- and hardware, please make a donation (PayPal or Online credit card payment).

Planned features:
  • Improved multilanguage support
  • Tsunami alerts
  • Faster responsiveness
Thanks to your past donations, these features have been added recently:
  • Earthquake archive from 1900 onwards
  • Detailed quake stats
  • Additional seismic data sources
Download and Upgrade the Volcanoes & Earthquakes app to get one of the fastest seismic and volcano alerts online:
Android | IOS
Thank you!
Copyrights: VolcanoDiscovery και από άλλες πηγές, όπως σημειώνεται.
Χρήση του υλικού: Τα περισσότερα κείμενα και εικόνες, συγκεκριμένα φωτογραφίες, σε αυτόν τον ιστότοπο προστατεύονται από πνευματικά δικαιώματα. Η περαιτέρω αναπαραγωγή και χρήση χωρίς άδεια συνήθως δεν συναινείται. Εάν δεν είστε σίγουροι ή χρειάζεστε δικαιώματα άδειας για φωτογραφίες, για παράδειγμα για δημοσιεύσεις και εμπορική χρήση, επικοινωνήστε παρακαλώ μαζί μας.
Home | Travel | Destinations | Volcanoes | Photos | Earthquakes | About | Glossary | News | Contact | Privacy | Imprint | EN | DE | EL | ES | FR | IT | RU
Ακολουθήστε μας:Ακολουθήστε μας στο FacebookFollow us on InstagramΑκολουθήστε μας στο TwitterΕπισκεφτείτε το κανάλι μας στο Youtube