Αναζητήστε σεισμούς ανά περιοχή ή χώρα

Τελευταία ανανενώση: 19 Οκτωβρίου 2021 19:16 GMT -

Πληκτρολογήστε τοπωνύμιο, πόλη, περιοχή ή χώρα για να αναζητήσετε σεισμούς:

Search!

Οι τελευταίοι σεισμοί, Ivrea, Turin, Πεδεμόντιο, Ιταλία: τελευταίες 7 ημέρες

Τελευταία ανανενώση 19 Οκτωβρίου 2021 19:16 GMT -

Ο μεγαλύτερος σεισμός: Μέγεθος 1.7 - Hérens District, Valais, Ελβετία, Τετ, 13 Οκτ 2021 16:32 (GMT +2)
Ο μεγαλύτερος σεισμός σήμερα: Μέγεθος 1.4 - Italy: 1 Km NW Villeneuve (AO), Τρί, 19 Οκτ 2021 09:05 (GMT +2)
...Read More
Φιλτράρετε κατά μέγεθος:
όλα
1.0+
Διαδραστικός χάρτης
[μικρότερα] [μεγαλύτερα]
όλα
1.0+
Απόκρυψη 1 μη επιβεβαιωμένος σεισμός
Showing quakes από μέγεθος 0.1 ή μεγαλύτερο (16 σεισμοί):
Ημερομηνία και ώραΜέγεθος
Βάθος
Πλησιέστερα ηφαίστειο (απόσταση)ΤοποθεσίαΛεπτομέριεςΧάρτης
Τρίτη, 19 Οκτωβρίου 2021 07:05 GMT (1 σεισμός)
19 Οκτ 2021 09:05 (GMT +2) (19 Οκτ 2021 07:05 GMT)
1.4

8 km
329 km (204 mi)Italy: 1 Km NW Villeneuve (AO) ΠερισσότεροΧάρτης
Δευτέρα, 18 Οκτωβρίου 2021 19:47 GMT (2 σεισμοί)
18 Οκτ 2021 21:47 (GMT +2) (18 Οκτ 2021 19:47 GMT)
1.1

1.6 km
367 km (228 mi)Italy: Zermatt VS ΠερισσότεροΧάρτης
18 Οκτ 2021 08:32 (GMT +2) (18 Οκτ 2021 06:32 GMT)
1.6

7.5 km
377 km (234 mi)Visp District, Valais, Ελβετία ΠερισσότεροΧάρτης
Κυριακή, 17 Οκτωβρίου 2021 23:25 GMT (2 σεισμοί)
18 Οκτ 2021 01:25 (GMT +2) (17 Οκτ 2021 23:25 GMT)
0.8

1.9 km
348 km (216 mi)Switzerland: Arolla VS ΠερισσότεροΧάρτης
17 Οκτ 2021 17:21 (GMT +2) (17 Οκτ 2021 15:21 GMT)
0.9
351 km (218 mi)Switzerland: Arolla VS ΠερισσότεροΧάρτης
Παρασκευή, 15 Οκτωβρίου 2021 20:24 GMT (2 σεισμοί)
15 Οκτ 2021 22:24 (GMT +2) (15 Οκτ 2021 20:24 GMT)
1.0

1 km
366 km (227 mi)Italy: Zermatt VS ΠερισσότεροΧάρτης
15 Οκτ 2021 12:39 (GMT +2) (15 Οκτ 2021 10:39 GMT)
1.6

0.2 km
319 km (198 mi)5.2 km ανατολικά από Laval, Γαλλία ΠερισσότεροΧάρτης
Πέμπτη, 14 Οκτωβρίου 2021 22:38 GMT (2 σεισμοί)
15 Οκτ 2021 00:38 (GMT +2) (14 Οκτ 2021 22:38 GMT)
0.7

0.6 km
352 km (219 mi)Switzerland: Arolla VS ΠερισσότεροΧάρτης
14 Οκτ 2021 23:16 (GMT +2) (14 Οκτ 2021 21:16 GMT)
1.1

0.8 km
314 km (195 mi)France: Chamonix F ΠερισσότεροΧάρτης
Τετάρτη, 13 Οκτωβρίου 2021 23:24 GMT (7 σεισμοί)
14 Οκτ 2021 01:24 (GMT +2) (13 Οκτ 2021 23:24 GMT)
1.1

0.6 km
352 km (219 mi)Switzerland: Arolla VS ΠερισσότεροΧάρτης
14 Οκτ 2021 01:24 (GMT +2) (13 Οκτ 2021 23:24 GMT)
0.5

2 km
352 km (219 mi)Switzerland: Arolla VS ΠερισσότεροΧάρτης
13 Οκτ 2021 21:55 (GMT +2) (13 Οκτ 2021 19:55 GMT)
0.7

3.1 km
317 km (197 mi)Switzerland: Bourg-Saint-Pierre VS ΠερισσότεροΧάρτης
13 Οκτ 2021 16:49 (GMT +2) (13 Οκτ 2021 14:49 GMT)
1.1

5 km
352 km (219 mi)Switzerland: Arolla VS ΠερισσότεροΧάρτης
13 Οκτ 2021 16:49 (GMT +2) (13 Οκτ 2021 14:49 GMT)
1.5

0.4 km
352 km (219 mi)Hérens District, Valais, Ελβετία ΠερισσότεροΧάρτης
13 Οκτ 2021 16:32 (GMT +2) (13 Οκτ 2021 14:32 GMT)
1.7
352 km (219 mi)Hérens District, Valais, Ελβετία ΠερισσότεροΧάρτης
13 Οκτ 2021 12:52 (GMT +2) (13 Οκτ 2021 10:52 GMT)
?

n/a
435 km (270 mi)0.4 km βορειοανατολικά από Pallanza-Intra-Suna, Ιταλία (μη επιβεβαιωμένους)
Το ενιωσα - 1 αναφορά
ΠερισσότεροΧάρτης
Εκτιμώμενη συνδυασμένη σεισμική ενέργεια που απελευθερώνεται: 9.1 x 107 joules (25.2 kilowatt hours) Περισσότερες πληροφορίες
Δείτε περισσότερα

Διαδραστικός χάρτης

Volcanoes & Earthquakes - new app for Android

Κατάλογος σεισμών - Αναζητήστε προηγούμενους σεισμούς

Βρείτε προηγούμενους σεισμούς σε αυτήν την περιοχή κατά ημερομηνία ή εύρος ημερομηνιών:
έως
Αναζητήστε σεισμούς!
Try our free app!
Volcanoes & Earthquakes - new app for Android
Android | iOS version
Why is there advertising on this site?
Support us - Help us upgrade our services!
We truly love working to bring you the latest volcano and earthquake data from around the world. Maintaining our website and our free apps does require, however, considerable time and resources.
We need financing to increase hard- and software capacity as well as support our editor team. We're aiming to achieve uninterrupted service wherever an earthquake or volcano eruption unfolds, and your donations can make it happen! Every donation will be highly appreciated. If you find the information useful and would like to support our team in integrating further features, write great content, and in upgrading our soft- and hardware, please make a donation (PayPal or Online credit card payment).

Planned features:
  • Improved multilanguage support
  • Tsunami alerts
  • Faster responsiveness
Thanks to your past donations, these features have been added recently:
  • Earthquake archive from 1900 onwards
  • Detailed quake stats
  • Additional seismic data sources
Download and Upgrade the Volcanoes & Earthquakes app to get one of the fastest seismic and volcano alerts online:
Android | IOS
Thank you!
Copyrights: VolcanoDiscovery και από άλλες πηγές, όπως σημειώνεται.
Χρήση του υλικού: Τα περισσότερα κείμενα και εικόνες, συγκεκριμένα φωτογραφίες, σε αυτόν τον ιστότοπο προστατεύονται από πνευματικά δικαιώματα. Η περαιτέρω αναπαραγωγή και χρήση χωρίς άδεια συνήθως δεν συναινείται. Εάν δεν είστε σίγουροι ή χρειάζεστε δικαιώματα άδειας για φωτογραφίες, για παράδειγμα για δημοσιεύσεις και εμπορική χρήση, επικοινωνήστε παρακαλώ μαζί μας.
Home | Travel | Destinations | Volcanoes | Photos | Earthquakes | About | Glossary | News | Contact | Privacy | Imprint || EN | DE | ES | EL
Ακολουθήστε μας: Ακολουθήστε μας στο FacebookΑκολουθήστε μας στο InstagramΑκολουθήστε μας στο TwitterΕπισκεφτείτε το κανάλι μας στο Youtube