Επαφή | RSS | EN | DE | EL | ES | FR | IT | RU

Τελευταίοι σεισμοί, Santa Rosa del Sur, Departamento de Bolivar, Κολομβία, τις τελευταίες 24 ώρες το Σάββατο, 1 Οκτωβρίου 2022 - λίστα, χάρτης, στατιστικά

Τελευταία ανανενώση: 1 Οκτωβρίου 2022 21:42 GMT -
Ένιωσες σεισμό; Ανέφερέ το!
Σεισμοί κοντά μου!
Δείτε τη λίστα

Σεισμοί τις τελευταίες 24 ώρες:

  • 3 σεισμοί μεγέθους 2 βαθμών και άνω
  • 12 σεισμοί μεγέθους κάτω των 2 βαθμών
Τις τελευταίες 24 ώρες, Santa Rosa del Sur είχε 3 σεισμούς μεγέθους 2.0 ή μεγαλύτερο. Σημειώθηκαν επίσης 12 μικροί σεισμοί κάτω των βαθμών 2.0 Ρίχτερ που οι άνθρωποι κανονικά δεν μπορούν να αισθανθούν.
Μικρός σεισμός μεγέθους 2.9 σημειώθηκε Santander, Κολομβία, πριν από 23 ώρες.

Τελευταίος σεισμός: Mag. 1.8 | 34 km Ν από Bucaramanga, Santander, Κολομβία -

Ο ισχυρότερος σεισμός σήμερα: Mag. 2.9 | 24 km ΝΔ από Piedecuesta, Santander, Κολομβία -

Πρόσφατοι σεισμοί πάνω από μέγεθος 1.0 in or near Santa Rosa del Sur, Departamento de Bolivar, Κολομβία (ενημερώθηκε )

Τελευταίες 24 ώρες15 σεισμοί | 3 σεισμοί M2+
Τελευταίες 7 ημέρες178 σεισμοί | 51 σεισμοί M2+ | 2 σεισμοί M3+
Τελευταίες 30 ημέρες796 σεισμοί | 262 σεισμοί M2+ | 22 σεισμοί M3+ | 4 σεισμοί M4+
Τελευταίες 90 ημέρες2,337 σεισμοί | 862 σεισμοί M2+ | 65 σεισμοί M3+ | 9 σεισμοί M4+
Τελευταίες 365 ημέρες5,463 σεισμοί | 2,074 σεισμοί M2+ | 134 σεισμοί M3+ | 36 σεισμοί M4+ | 1 σεισμός M5+

Σεισμοί σε κοντινές περιοχές

...Διαβάστε περισσότερα
Φιλτράρετε κατά μέγεθος:

όλα
1.0+
2.0+
Διαδραστικός χάρτης
[μικρότερα] [μεγαλύτερα]
όλα
1.0+
2.0+
Απόκρυψη 1 μη επιβεβαιωμένος σεισμός
Showing quakes από μέγεθος 0.1 ή μεγαλύτερο (16 σεισμοί):
Ημερομηνία και ώραΜέγεθος
Βάθος
Πλησιέστερα ηφαίστειο (απόσταση)ΤοποθεσίαΛεπτομέριεςΧάρτης
Σάββατο, 1 Οκτωβρίου 2022 GMT (13 σεισμοί)
1 Οκτ 2022 08:56 (GMT -5) (1 Οκτ 2022 13:56 GMT)
1.8

143 km
34 km νότια από Bucaramanga, Santander, Κολομβία Περ.
1 Οκτ 2022 06:06 (GMT -5) (1 Οκτ 2022 11:06 GMT)
1.8

94 km
Departamento del Cesar, 28 km νοτιοανατολικά από El Banco, Κολομβία Περ.
1 Οκτ 2022 05:21 (GMT -5) (1 Οκτ 2022 10:21 GMT)
1.9

139 km
23 km νοτιοδυτικά από Piedecuesta, Santander, Κολομβία Περ.
1 Οκτ 2022 03:38 (GMT -5) (1 Οκτ 2022 08:38 GMT)
2.2

140 km
39 km βόρεια από Bucaramanga, Santander, Κολομβία Περ.
1 Οκτ 2022 03:37 (GMT -5) (1 Οκτ 2022 08:37 GMT)
1.5

143 km
3.8 km νότια από Bucaramanga, Santander, Κολομβία Περ.
1 Οκτ 2022 02:43 (GMT -5) (1 Οκτ 2022 07:43 GMT)
1.9

145 km
22 km νοτιοδυτικά από Piedecuesta, Santander, Κολομβία Περ.
1 Οκτ 2022 00:53 (GMT -5) (1 Οκτ 2022 05:53 GMT)
1.6

137 km
23 km νοτιοδυτικά από Piedecuesta, Santander, Κολομβία Περ.
1 Οκτ 2022 00:24 (GMT -5) (1 Οκτ 2022 05:24 GMT)
?

n/a
31 km δυτικά από San Jose de Cucuta, Κολομβία (unconfirmed)
Το ενιωσα - 1 αναφορά
Περ.
30 Σεπ 2022 21:20 (GMT -5) (1 Οκτ 2022 02:20 GMT)
1.9

138 km
38 km νότια από Bucaramanga, Santander, Κολομβία Περ.
30 Σεπ 2022 21:00 (GMT -5) (1 Οκτ 2022 02:00 GMT)
1.9

145 km
19 km νοτιοδυτικά από Piedecuesta, Santander, Κολομβία Περ.
30 Σεπ 2022 19:35 (GMT -5) (1 Οκτ 2022 00:35 GMT)
2.1

132 km
19 km βόρεια από San Gil, Santander, Κολομβία Περ.
30 Σεπ 2022 19:10 (GMT -5) (1 Οκτ 2022 00:10 GMT)
1.7

130 km
15 km βόρεια από San Gil, Santander, Κολομβία Περ.
30 Σεπ 2022 19:04 (GMT -5) (1 Οκτ 2022 00:04 GMT)
1.9

133 km
42 km βόρεια από Bucaramanga, Santander, Κολομβία Περ.
Παρασκευή, 30 Σεπτεμβρίου 2022 GMT (3 σεισμοί)
30 Σεπ 2022 18:33 (GMT -5) (30 Σεπ 2022 23:33 GMT)
1.6

133 km
24 km βόρεια από San Gil, Santander, Κολομβία Περ.
30 Σεπ 2022 17:39 (GMT -5) (30 Σεπ 2022 22:39 GMT)
2.9

143 km
24 km νοτιοδυτικά από Piedecuesta, Santander, Κολομβία 1 αναφοράΠερ.
30 Σεπ 2022 17:28 (GMT -5) (30 Σεπ 2022 22:28 GMT)
1.3

15 km
Northern Colombia Περ.
Εκτιμώμενη συνδυασμένη σεισμική ενέργεια που απελευθερώνεται: 2 x 109 joules (551 kilowatt hours, ισοδυναμεί με 0.474 τόνους TNT) | about seismic energy

Latest seismic signals

Seismic station: San Jacinto, Bolivar, Colombia (SJC/CM network) | Show on map | Station Info
Seismic station San Jacinto, Bolivar, Colombia: seismogram of vertical movement last 60 minutes (source: IRIS/BUD)
Seismogram (vertical component) last 60 minutes. Source: IRIS query builder webtool
Δείτε περισσότερα

Earthquake Catalog - Αναζητήστε προηγούμενους σεισμούς

Βρείτε προηγούμενους σεισμούς σε αυτήν την περιοχή κατά ημερομηνία ή εύρος ημερομηνιών:
ή
Εμφάνιση των πιο πρόσφατων σεισμών και σεισμών

Διαδραστικός χάρτης

Volcanoes & Earthquakes - new app for Android

Αναζητήστε σεισμούς ανά χώρα ή περιοχή

Τελευταία ανανενώση: 1 Οκτωβρίου 2022 21:42 GMT -

Search!
Try our free app!
Volcanoes & Earthquakes - new app for Android
Android | iOS version

Support us - Help us upgrade our services!

We truly love working to bring you the latest volcano and earthquake data from around the world. Maintaining our website and our free apps does require, however, considerable time and resources.
We need financing to increase hard- and software capacity as well as support our editor team. We're aiming to achieve uninterrupted service wherever an earthquake or volcano eruption unfolds, and your donations can make it happen! Every donation will be highly appreciated. If you find the information useful and would like to support our team in integrating further features, write great content, and in upgrading our soft- and hardware, please make a donation (PayPal or Online credit card payment).

Planned features:
  • Improved multilanguage support
  • Tsunami alerts
  • Faster responsiveness
Thanks to your past donations, these features have been added recently:
  • Design upgrade
  • Detailed quake stats
  • Additional seismic data sources
Download and Upgrade the Volcanoes & Earthquakes app to get one of the fastest seismic and volcano alerts online:
Android | IOS
Thank you!
Sources: VolcanoDiscovery / VolcanoAdventures and other sources as noted.
Use of material: Most text and images on our websites are owned by us. Re-use is generally not permitted without authorization. Contact us for licensing rights.
Volcanoes & Earthquakes
VolcanoDiscovery Home
Ηφαίστεια | Σεισμοί | Photos | News | App
Adventure & Study Travel
Tours to Volcanoes and Volcanic Areas: walking tours, photo tours, study tours
Tours & Dates | FAQ | About us
Get our newsletter!
Company info
Contact | Legal info | Terms & conditions
Follow us
Follow us on facebook Follow us on Instagram Follow us on Twitter Visit our Youtube channel
EN | DE | EL | ES | FR | IT | RU
VolcanoDiscovery GmbH, Germany, Reg. nr.: HRB 103744, EU Tax Id: DE 310 395 322 owned and created by
Dr. Tom Pfeiffer, volcanologist, volcano photographer, tour organizer member of
IAVCEI
Volcanological Society
Ecotourism Greece
Insured by R+V
VolcanoDiscovery © 2004- All Rights Reserved | Privacy - cookie settings