Επαφή | RSS | EN | DE | EL | ES | FR | IT | RU

Τελευταίοι σεισμοί, Sardinata, Norte de Santander, Κολομβία, τις τελευταίες 24 ώρες την Τετάρτη, 30 Νοεμβρίου 2022 - λίστα, χάρτης, στατιστικά

Τελευταία ανανενώση: 30 Νοεμβρίου 2022 04:32 GMT -
Ένιωσες σεισμό; Ανέφερέ το!
Σεισμοί κοντά μου!
Δείτε τη λίστα

Σεισμοί τις τελευταίες 24 ώρες:

  • 6 σεισμοί μεγέθους 2 βαθμών και άνω
  • 12 σεισμοί μεγέθους κάτω των 2 βαθμών
Τις τελευταίες 24 ώρες, Sardinata είχε 6 σεισμούς μεγέθους 2.0 ή μεγαλύτερο. Σημειώθηκαν επίσης 12 μικροί σεισμοί κάτω των βαθμών 2.0 Ρίχτερ που οι άνθρωποι κανονικά δεν μπορούν να αισθανθούν.
Μικρός σεισμός μεγέθους 2.9 σημειώθηκε Santander, Κολομβία, πριν από 11 ώρες.

Τελευταίος σεισμός: Mag. 2.3 | 23 km Ν από Piedecuesta, Santander, Κολομβία -

Ο ισχυρότερος σεισμός σήμερα: Mag. 2.9 | 25 km ΝΔ από Piedecuesta, Santander, Κολομβία -

Πρόσφατοι σεισμοί πάνω από μέγεθος 1.0 in or near Sardinata, Norte de Santander, Κολομβία (ενημερώθηκε )

Τελευταίες 24 ώρες17 σεισμοί6 σεισμοί M2+
Τελευταίες 7 ημέρες198 σεισμοί38 σεισμοί M2+6 σεισμοί M3+
Τελευταίες 30 ημέρες761 σεισμοί210 σεισμοί M2+19 σεισμοί M3+1 σεισμός M4+
Τελευταίες 90 ημέρες2,207 σεισμοί701 σεισμοί M2+60 σεισμοί M3+8 σεισμοί M4+
Τελευταίες 365 ημέρες6,618 σεισμοί2,452 σεισμοί M2+168 σεισμοί M3+35 σεισμοί M4+

Σεισμοί σε κοντινές περιοχές

...Διαβάστε περισσότερα
Φιλτράρετε κατά μέγεθος:

όλα
1.0+
2.0+
Διαδραστικός χάρτης
[μικρότερα] [μεγαλύτερα]
όλα
1.0+
2.0+
Απόκρυψη 1 μη επιβεβαιωμένος σεισμός
Showing quakes από μέγεθος 0.1 ή μεγαλύτερο (19 σεισμοί):
Ημερομηνία και ώραΜέγεθος
Βάθος
Πλησιέστερα ηφαίστειο (απόσταση)ΤοποθεσίαΛεπτομέριεςΧάρτης
Τετάρτη, 30 Νοεμβρίου 2022 GMT (1 σεισμός)
29 Νοε 2022 23:09 (GMT -5) (30 Νοε 2022 04:09 GMT)
?

n/a
0.5 km νότια από Pamplona, Norte de Santander, Κολομβία (preliminary) Early Alert!
Το ενιωσα - 1 αναφορά
Περ.
Τρίτη, 29 Νοεμβρίου 2022 GMT (18 σεισμοί)
29 Νοε 2022 17:46 (GMT -5) (29 Νοε 2022 22:46 GMT)
2.3

144 km
23 km νότια από Piedecuesta, Santander, Κολομβία Περ.
29 Νοε 2022 17:17 (GMT -5) (29 Νοε 2022 22:17 GMT)
1.1

30 km
Northern Colombia Περ.
29 Νοε 2022 17:01 (GMT -5) (29 Νοε 2022 22:01 GMT)
1.7

139 km
20 km βόρεια από San Gil, Santander, Κολομβία Περ.
29 Νοε 2022 14:32 (GMT -5) (29 Νοε 2022 19:32 GMT)
1.5

139 km
Northern Colombia Περ.
29 Νοε 2022 12:42 (GMT -5) (29 Νοε 2022 17:42 GMT)
2.9

143 km
25 km νοτιοδυτικά από Piedecuesta, Santander, Κολομβία Περ.
29 Νοε 2022 12:31 (GMT -5) (29 Νοε 2022 17:31 GMT)
0.9

10 km
Northern Colombia Περ.
29 Νοε 2022 11:42 (GMT -5) (29 Νοε 2022 16:42 GMT)
2.4

139 km
23 km βόρεια από San Gil, Santander, Κολομβία Περ.
29 Νοε 2022 11:12 (GMT -5) (29 Νοε 2022 16:12 GMT)
1.7

136 km
Northern Colombia Περ.
29 Νοε 2022 09:44 (GMT -5) (29 Νοε 2022 14:44 GMT)
1.5

150 km
Northern Colombia Περ.
29 Νοε 2022 09:39 (GMT -5) (29 Νοε 2022 14:39 GMT)
1.8

138 km
18 km βόρεια από San Gil, Santander, Κολομβία Περ.
29 Νοε 2022 09:32 (GMT -5) (29 Νοε 2022 14:32 GMT)
1.6

143 km
Northern Colombia Περ.
29 Νοε 2022 07:40 (GMT -5) (29 Νοε 2022 12:40 GMT)
1.8

147 km
22 km βόρεια από San Gil, Santander, Κολομβία Περ.
29 Νοε 2022 06:10 (GMT -5) (29 Νοε 2022 11:10 GMT)
2.1

140 km
21 km βόρεια από San Gil, Santander, Κολομβία Περ.
29 Νοε 2022 04:41 (GMT -5) (29 Νοε 2022 09:41 GMT)
2.2

136 km
20 km βόρεια από San Gil, Santander, Κολομβία Περ.
29 Νοε 2022 03:46 (GMT -5) (29 Νοε 2022 08:46 GMT)
1.7

152 km
Northern Colombia Περ.
29 Νοε 2022 01:55 (GMT -5) (29 Νοε 2022 06:55 GMT)
1.9

149 km
23 km βόρεια από San Gil, Santander, Κολομβία Περ.
29 Νοε 2022 00:04 (GMT -5) (29 Νοε 2022 05:04 GMT)
2.4

137 km
17 km βόρεια από San Gil, Santander, Κολομβία Περ.
28 Νοε 2022 23:50 (GMT -5) (29 Νοε 2022 04:50 GMT)
1.6

142 km
Northern Colombia Περ.
Εκτιμώμενη συνδυασμένη σεισμική ενέργεια που απελευθερώνεται: 2.5 x 109 joules (706 kilowatt hours, ισοδυναμεί με 0.607 τόνους TNT) | about seismic energy

Latest seismic signals

Seismic station: La Rusia, Boyaca, Colombia (RUS/CM network) | Show on map | Station Info
Seismic station La Rusia, Boyaca, Colombia: seismogram of vertical movement last 60 minutes (source: IRIS/BUD)
Seismogram (vertical component) last 60 minutes. Source: IRIS query builder webtool
Δείτε περισσότερα

Earthquake Catalog - Αναζητήστε προηγούμενους σεισμούς

Βρείτε προηγούμενους σεισμούς σε αυτήν την περιοχή κατά ημερομηνία ή εύρος ημερομηνιών:
ή
Αναζητήστε σεισμούς!

Διαδραστικός χάρτης

Volcanoes & Earthquakes - new app for Android

Αναζητήστε σεισμούς ανά χώρα ή περιοχή

Τελευταία ανανενώση: 30 Νοεμβρίου 2022 04:32 GMT -

Αναζήτηση!
Try our free app!
Volcanoes & Earthquakes - new app for Android
Android | iOS version

Support us - Help us upgrade our services!

We truly love working to bring you the latest volcano and earthquake data from around the world. Maintaining our website and our free apps does require, however, considerable time and resources.
We need financing to increase hard- and software capacity as well as support our editor team. We're aiming to achieve uninterrupted service wherever an earthquake or volcano eruption unfolds, and your donations can make it happen! Every donation will be highly appreciated. If you find the information useful and would like to support our team in integrating further features, write great content, and in upgrading our soft- and hardware, please make a donation (PayPal or Online credit card payment).

Planned features:
  • Improved multilanguage support
  • Tsunami alerts
  • Faster responsiveness
Thanks to your past donations, these features have been added recently:
  • Design upgrade
  • Detailed quake stats
  • Additional seismic data sources
Download and Upgrade the Volcanoes & Earthquakes app to get one of the fastest seismic and volcano alerts online:
Android | IOS
Thank you!
Sources: VolcanoDiscovery / VolcanoAdventures and other sources as noted.
Use of material: Most text and images on our websites are owned by us. Re-use is generally not permitted without authorization. Contact us for licensing rights.
Volcanoes & Earthquakes
VolcanoDiscovery Home
Ηφαίστεια | Σεισμοί | Photos | News | App
Adventure & Study Travel
Tours to Volcanoes and Volcanic Areas: walking tours, photo tours, study tours
Tours & Dates | FAQ | About us
Get our newsletter!
Company info
Contact | Legal info | Terms & conditions
Follow us
Follow us on facebook Follow us on Instagram Follow us on Twitter Visit our Youtube channel
EN | DE | EL | ES | FR | IT | RU
VolcanoDiscovery GmbH, Germany, Reg. nr.: HRB 103744, EU Tax Id: DE 310 395 322 owned and created by
Dr. Tom Pfeiffer, volcanologist, volcano photographer, tour organizer member of
IAVCEI
Volcanological Society
Ecotourism Greece
Insured by R+V
VolcanoDiscovery © 2004- All Rights Reserved | Privacy - cookie settings