Help Ukraine

Οι μεγαλύτεροι σεισμοί από το 1900: Talagang, Παντζάμπ, Πακιστάν - λίστα, χάρτης, στατιστικά

Τελευταία ανανενώση never
Δείτε τη λίστα

Σεισμοί από το 1900:

  • 1 σεισμός μεγέθους 6 βαθμών και άνω
  • 23 σεισμοί μεγέθους μεταξύ 5 και 6 βαθμών
  • 191 σεισμοί μεγέθους μεταξύ 4 και 5 βαθμών
Από το 1900, Talagang είχε 1 σεισμό μεγέθους 6.3, 23 σεισμούς μεγέθους 5+ και 191 σεισμούς μεγέθους 4+. Δείτε όλους τους σεισμούς τις τελευταίες 24 ώρες!

Τελευταίος σεισμός: Mag. 4.6 | 6 km ΝΔ από Attock City, Πακιστάν -

Ο ισχυρότερος σεισμός: Mag. 6.3 | 26 km ΝΔ από Kohat, Kohāt, Khyber Pakhtunkhwa, Πακιστάν -

Σεισμοί σε κοντινές περιοχές

...Διαβάστε περισσότερα
Φιλτράρετε κατά μέγεθος:
όλα
4.0+
5.0+
6.0+
Filter by age:
όλα
1y
3y
5y
10y
30y
Διαδραστικός χάρτης
[μικρότερα] [μεγαλύτερα]
όλα
4.0+
5.0+
6.0+
Showing quakes since 1900, από μέγεθος 4 ή μεγαλύτερο (215 σεισμοί):
Ημερομηνία και ώραΜέγεθος
Βάθος
Πλησιέστερα ηφαίστειο (απόσταση)ΤοποθεσίαΛεπτομέριεςΧάρτης
6 Μαρ 2022 12:55 (GMT +5) (6 Μαρ 2022 07:55 GMT)
4.6

68 km
404 km (251 mi)6 km νοτιοδυτικά από Attock City, Πακιστάν Περ.Χάρτης
18 Ιαν 2022 05:30 (GMT +5) (18 Ιαν 2022 00:30 GMT)
4.0

5 km
590 km (367 mi)Παντζάμπ, 183 km νοτιοανατολικά από Ισλαμαμπάντ, Πακιστάν 15 εκθέσειςΠερ.Χάρτης
15 Δεκ 2021 13:53 (GMT +5) (15 Δεκ 2021 08:53 GMT)
4.4

10 km
468 km (291 mi)3.5 km βορειοδυτικά από Ισλαμαμπάντ, Πακιστάν Περ.Χάρτης
15 Δεκ 2021 03:18 (GMT +5) (14 Δεκ 2021 22:18 GMT)
4.6

146 km
489 km (304 mi)28 km βορειοανατολικά από Chakwal, Πακιστάν Περ.Χάρτης
13 Δεκ 2021 00:49 (GMT +5) (12 Δεκ 2021 19:49 GMT)
4.4

5 km
293 km (182 mi)43 km δυτικά από Πεσαβάρ, Πακιστάν Περ.Χάρτης
20 Νοε 2021 11:31 (GMT +5) (20 Νοε 2021 06:31 GMT)
4.3

5 km
389 km (242 mi)44 km δυτικά από Talagang, Chakwāl, Παντζάμπ, Πακιστάν Περ.Χάρτης
12 Νοε 2021 12:09 (GMT +5) (12 Νοε 2021 07:09 GMT)
4.5

10 km
528 km (328 mi)28 km βορειοδυτικά από Kotli, Azad Kashmir, Πακιστάν 1 αναφοράΠερ.Χάρτης
2 Οκτ 2021 16:21 (GMT +5) (2 Οκτ 2021 11:21 GMT)
4.1

12 km
529 km (329 mi)31 km νοτιοδυτικά από Mandi Bahauddin, Πακιστάν 1 αναφοράΠερ.Χάρτης
19 Σεπ 2021 00:59 (GMT +5) (18 Σεπ 2021 19:59 GMT)
4.0

279 km
326 km (203 mi)47 km βορειοδυτικά από Mianwali, Πακιστάν Περ.Χάρτης
14 Σεπ 2021 15:40 (GMT +5) (14 Σεπ 2021 10:40 GMT)
4.8

220 km
386 km (240 mi)4.2 km βορειοανατολικά από Jand, Πακιστάν 8 εκθέσειςΠερ.Χάρτης
26 Ιου 2021 20:36 (GMT +5) (26 Ιου 2021 15:36 GMT)
4.8

10 km
498 km (309 mi)10.7 km βορειοδυτικά από Gujar Khan, Πακιστάν Περ.Χάρτης
16 Ιου 2021 09:23 (GMT +5) (16 Ιου 2021 04:23 GMT)
4.4

662 km
423 km (263 mi)41 km βορειοανατολικά από Dullewala, Πακιστάν Περ.Χάρτης
23 Jun 6:09 am (GMT +5) (23 Ιου 2021 01:09 GMT)
4.9

10 km
339 km (211 mi)16 km νοτιοανατολικά από Kohat, Πακιστάν 46 εκθέσειςΠερ.Χάρτης
16 Ιου 2021 02:52 (GMT +5) (15 Ιου 2021 21:52 GMT)
4.8

5 km
441 km (274 mi)35 km βορειοδυτικά από Chakwal, Πακιστάν 3 εκθέσειςΠερ.Χάρτης
9 Ιου 2021 16:36 (GMT +5) (9 Ιου 2021 11:36 GMT)
4.1

10 km
505 km (314 mi)25 km νοτιοανατολικά από Sargodha, Πακιστάν 1 αναφοράΠερ.Χάρτης
30 Apr 1:05 am (GMT +5) (29 Απρ 2021 20:05 GMT)
4.8

10 km
355 km (221 mi)8 km νοτιοανατολικά από Charsadda, Πακιστάν Περ.Χάρτης
Δείτε περισσότερα
Εκτιμώμενη συνδυασμένη σεισμική ενέργεια που απελευθερώνεται: 4.1 x 1014 joules (114 gigawatt hours, ισοδυναμεί με 98367 τόνους TNT ή 6.1 atomic bombs!) | about seismic energy

Earthquake Catalog - Αναζητήστε προηγούμενους σεισμούς

Βρείτε προηγούμενους σεισμούς σε αυτήν την περιοχή κατά ημερομηνία ή εύρος ημερομηνιών:
Αναζητήστε σεισμούς!

Διαδραστικός χάρτης

Volcanoes & Earthquakes - new app for Android

Αναζητήστε σεισμούς ανά χώρα ή περιοχή

Τελευταία ανανενώση: 21 Μαΐου 2022 11:49 GMT - ανανέωση

Αναζήτηση!

Try our free app!
Volcanoes & Earthquakes - new app for Android
Android | iOS version
Why is there advertising on this site?
Support us - Help us upgrade our services!
We truly love working to bring you the latest volcano and earthquake data from around the world. Maintaining our website and our free apps does require, however, considerable time and resources.
We need financing to increase hard- and software capacity as well as support our editor team. We're aiming to achieve uninterrupted service wherever an earthquake or volcano eruption unfolds, and your donations can make it happen! Every donation will be highly appreciated. If you find the information useful and would like to support our team in integrating further features, write great content, and in upgrading our soft- and hardware, please make a donation (PayPal or Online credit card payment).

Planned features:
  • Improved multilanguage support
  • Tsunami alerts
  • Faster responsiveness
Thanks to your past donations, these features have been added recently:
  • Earthquake archive from 1900 onwards
  • Detailed quake stats
  • Additional seismic data sources
Download and Upgrade the Volcanoes & Earthquakes app to get one of the fastest seismic and volcano alerts online:
Android | IOS
Thank you!
Copyrights: VolcanoDiscovery and other sources as noted.
Χρήση του υλικού: Τα περισσότερα κείμενα και εικόνες, συγκεκριμένα φωτογραφίες, σε αυτόν τον ιστότοπο προστατεύονται από πνευματικά δικαιώματα. Η περαιτέρω αναπαραγωγή και χρήση χωρίς άδεια συνήθως δεν συναινείται. Εάν δεν είστε σίγουροι ή χρειάζεστε δικαιώματα άδειας για φωτογραφίες, για παράδειγμα για δημοσιεύσεις και εμπορική χρήση, επικοινωνήστε παρακαλώ μαζί μας.