Αναζητήστε σεισμούς ανά περιοχή ή χώρα

Τελευταία ανανενώση: 3 Δεκεμβρίου 2021 09:29 GMT -

Πληκτρολογήστε τοπωνύμιο, πόλη, περιοχή ή χώρα για να αναζητήσετε σεισμούς:

Search!

Προηγούμενοι σεισμοί, Evanston, Uinta County, Ουαϊόμινγκ, Ηνωμένες Πολιτείες: 2020

Τελευταία ανανενώση 3 Δεκεμβρίου 2021 09:29 GMT -

Κατάλογος σεισμών

Βρείτε προηγούμενους σεισμούς σε αυτήν την περιοχή κατά ημερομηνία ή εύρος ημερομηνιών:
έως
Αναζητήστε σεισμούς!
Φιλτράρετε κατά μέγεθος:
όλα
1.0+
2.0+
3.0+
Διαδραστικός χάρτης
[μικρότερα] [μεγαλύτερα]
όλα
1.0+
2.0+
3.0+
Showing quakes από μέγεθος 0.1 ή μεγαλύτερο (50 σεισμοί):
Ημερομηνία και ώραΜέγεθος
Βάθος
Πλησιέστερα ηφαίστειο (απόσταση)ΤοποθεσίαΛεπτομέριεςΧάρτης
Πέμπτη, 31 Δεκεμβρίου 2020 01:31 GMT (1 σεισμός)
31 Δεκ 2020 01:31 GMT
0.7

10.5 km
18 km νοτιοανατολικά από Logan, Cache County, Γιούτα, Ηνωμένες Πολιτείες ΠερισσότεροΧάρτης
Πέμπτη, 24 Δεκεμβρίου 2020 04:14 GMT (3 σεισμοί)
24 Δεκ 2020 04:14 GMT
1.1

12 km
27 km ανατολικά από Ogden, Weber County, Γιούτα, Ηνωμένες Πολιτείες ΠερισσότεροΧάρτης
24 Δεκ 2020 04:12 GMT
0.9

13 km
27 km ανατολικά από Ogden, Weber County, Γιούτα, Ηνωμένες Πολιτείες ΠερισσότεροΧάρτης
24 Δεκ 2020 04:06 GMT
1.6

13 km
27 km ανατολικά από Ogden, Weber County, Γιούτα, Ηνωμένες Πολιτείες ΠερισσότεροΧάρτης
Τρίτη, 15 Δεκεμβρίου 2020 11:16 GMT (1 σεισμός)
15 Δεκ 2020 11:16 GMT
0.8

12 km
23 km νοτιοανατολικά από Logan, Cache County, Γιούτα, Ηνωμένες Πολιτείες ΠερισσότεροΧάρτης
Τρίτη, 8 Δεκεμβρίου 2020 19:03 GMT (1 σεισμός)
8 Δεκ 2020 12:03 (GMT -7) (8 Δεκ 2020 19:03 GMT)
1.1

10.1 km
23 km νοτιοανατολικά από Logan, Cache County, Γιούτα, Ηνωμένες Πολιτείες ΠερισσότεροΧάρτης
Παρασκευή, 4 Δεκεμβρίου 2020 05:07 GMT (1 σεισμός)
4 Δεκ 2020 05:07 GMT
0.8

17 km
12 km ανατολικά από Logan, Cache County, Γιούτα, Ηνωμένες Πολιτείες ΠερισσότεροΧάρτης
Τρίτη, 24 Νοεμβρίου 2020 08:42 GMT (1 σεισμός)
24 Νοε 2020 08:42 GMT
2.0

10.6 km
Morgan County, Γιούτα, 7.8 km δυτικά από Coalville, Summit County, Utah, Ηνωμένες Πολιτείες ΠερισσότεροΧάρτης
Παρασκευή, 20 Νοεμβρίου 2020 11:03 GMT (8 σεισμοί)
20 Νοε 2020 11:03 GMT
0.1

13 km
17 km νοτιοανατολικά από Logan, Cache County, Γιούτα, Ηνωμένες Πολιτείες ΠερισσότεροΧάρτης
20 Νοε 2020 11:03 GMT
0.9

11 km
17 km νοτιοανατολικά από Logan, Cache County, Γιούτα, Ηνωμένες Πολιτείες ΠερισσότεροΧάρτης
20 Νοε 2020 04:33 GMT
0.7

8.7 km
17 km νοτιοανατολικά από Logan, Cache County, Γιούτα, Ηνωμένες Πολιτείες ΠερισσότεροΧάρτης
20 Νοε 2020 04:33 GMT
1.1

10 km
17 km νοτιοανατολικά από Logan, Cache County, Γιούτα, Ηνωμένες Πολιτείες ΠερισσότεροΧάρτης
20 Νοε 2020 03:38 GMT
0.9

7.6 km
19 km νοτιοανατολικά από Logan, Cache County, Γιούτα, Ηνωμένες Πολιτείες ΠερισσότεροΧάρτης
20 Νοε 2020 03:38 GMT
1.5

8.1 km
17 km νοτιοανατολικά από Logan, Cache County, Γιούτα, Ηνωμένες Πολιτείες ΠερισσότεροΧάρτης
20 Νοε 2020 03:37 GMT
1.2

8.9 km
17 km νοτιοανατολικά από Logan, Cache County, Γιούτα, Ηνωμένες Πολιτείες ΠερισσότεροΧάρτης
20 Νοε 2020 03:37 GMT
1.1

9.4 km
17 km νοτιοανατολικά από Logan, Cache County, Γιούτα, Ηνωμένες Πολιτείες ΠερισσότεροΧάρτης
Παρασκευή, 13 Νοεμβρίου 2020 20:22 GMT (3 σεισμοί)
13 Νοε 2020 20:22 GMT
1.4

7.7 km
22 km βορειοανατολικά από Logan, Cache County, Γιούτα, Ηνωμένες Πολιτείες ΠερισσότεροΧάρτης
13 Νοε 2020 19:13 GMT
0.9

10.5 km
19 km βορειοανατολικά από Logan, Cache County, Γιούτα, Ηνωμένες Πολιτείες ΠερισσότεροΧάρτης
13 Νοε 2020 11:18 GMT
0.8

12 km
6.7 km βορειοανατολικά από Summit Park, Summit County, Γιούτα, Ηνωμένες Πολιτείες ΠερισσότεροΧάρτης
Πέμπτη, 29 Οκτωβρίου 2020 06:38 GMT (1 σεισμός)
29 Οκτ 2020 06:38 GMT
0.7

17 km
10.4 km ανατολικά από Logan, Cache County, Γιούτα, Ηνωμένες Πολιτείες ΠερισσότεροΧάρτης
Παρασκευή, 9 Οκτωβρίου 2020 15:28 GMT (1 σεισμός)
9 Οκτ 2020 15:28 GMT
1.9

2 km
Lincoln County, 61 km βορειοανατολικά από Evanston, Uinta County, Ουαϊόμινγκ, Ηνωμένες Πολιτείες ΠερισσότεροΧάρτης
Παρασκευή, 2 Οκτωβρίου 2020 19:08 GMT (1 σεισμός)
2 Οκτ 2020 19:08 GMT
0.9

9.3 km
Salt Lake County, 5.5 km νοτιοδυτικά από Snyderville, Summit County, Γιούτα, Ηνωμένες Πολιτείες ΠερισσότεροΧάρτης
Τρίτη, 29 Σεπτεμβρίου 2020 09:18 GMT (1 σεισμός)
29 Σεπ 2020 09:18 GMT
0.7

10.2 km
19 km ανατολικά από Ogden, Weber County, Γιούτα, Ηνωμένες Πολιτείες ΠερισσότεροΧάρτης
Δευτέρα, 21 Σεπτεμβρίου 2020 19:12 GMT (1 σεισμός)
21 Σεπ 2020 19:12 GMT
1.3

12 km
Γιούτα, 9.3 km νότια από Coalville, Summit County, Utah, Ηνωμένες Πολιτείες ΠερισσότεροΧάρτης
Κυριακή, 20 Σεπτεμβρίου 2020 15:50 GMT (2 σεισμοί)
20 Σεπ 2020 15:50 GMT
1.0

1.4 km
26 km ανατολικά από North Ogden, Weber County, Γιούτα, Ηνωμένες Πολιτείες ΠερισσότεροΧάρτης
20 Σεπ 2020 03:56 GMT
2.7

18 km
11 km ανατολικά από Logan, Cache County, Γιούτα, Ηνωμένες Πολιτείες 6 εκθέσειςΠερισσότεροΧάρτης
Παρασκευή, 11 Σεπτεμβρίου 2020 02:28 GMT (1 σεισμός)
11 Σεπ 2020 02:28 GMT
0.4

8.1 km
Salt Lake County, 5.1 km νότια από Summit Park, Summit County, Γιούτα, Ηνωμένες Πολιτείες ΠερισσότεροΧάρτης
Τετάρτη, 2 Σεπτεμβρίου 2020 13:39 GMT (1 σεισμός)
2 Σεπ 2020 13:39 GMT
0.8

9.5 km
Cache County, 24 km ανατολικά από Brigham City, Box Elder County, Γιούτα, Ηνωμένες Πολιτείες ΠερισσότεροΧάρτης
Πέμπτη, 6 Αυγούστου 2020 22:34 GMT (1 σεισμός)
6 Αυγ 2020 22:34 GMT
0.9

12 km
14 km WNW of Wanship, Utah (USA) ΠερισσότεροΧάρτης
Τετάρτη, 5 Αυγούστου 2020 10:29 GMT (1 σεισμός)
5 Αυγ 2020 10:29 GMT
1.9

10.3 km
19 km νοτιοδυτικά από Lonetree, Uinta County, Ουαϊόμινγκ, Ηνωμένες Πολιτείες ΠερισσότεροΧάρτης
Πέμπτη, 30 Ιουλίου 2020 20:11 GMT (1 σεισμός)
30 Ιου 2020 20:11 GMT
1.4

7.7 km
8 km SSW of Morgan, Utah (USA) ΠερισσότεροΧάρτης
Τρίτη, 28 Ιουλίου 2020 10:59 GMT (1 σεισμός)
28 Ιου 2020 10:59 GMT
1.7

12 km
16 km ENE of Oakley, Utah (USA) ΠερισσότεροΧάρτης
Παρασκευή, 26 Ιουνίου 2020 04:42 GMT (1 σεισμός)
26 Ιου 2020 04:42 GMT
0.8

7.7 km
5 km E of Huntsville, Utah (USA) ΠερισσότεροΧάρτης
Τετάρτη, 24 Ιουνίου 2020 17:34 GMT (2 σεισμοί)
24 Ιου 2020 17:34 GMT
0.8

5.2 km
7 km NNE of Canyon Rim, Utah (USA) ΠερισσότεροΧάρτης
24 Ιου 2020 08:32 GMT
0.5

11 km
14 km ENE of North Logan, Utah (USA) ΠερισσότεροΧάρτης
Κυριακή, 14 Ιουνίου 2020 22:55 GMT (1 σεισμός)
14 Ιου 2020 22:55 GMT
0.6

10.2 km
14 km ENE of North Logan, Utah (USA) ΠερισσότεροΧάρτης
Τετάρτη, 3 Ιουνίου 2020 08:54 GMT (1 σεισμός)
3 Ιου 2020 08:54 GMT
0.6

9.3 km
9 km SW of Laketown, Utah (USA) ΠερισσότεροΧάρτης
Τρίτη, 2 Ιουνίου 2020 22:15 GMT (2 σεισμοί)
2 Ιου 2020 22:15 GMT
1.2

12 km
16 km ESE of Millville, Utah (USA) ΠερισσότεροΧάρτης
2 Ιου 2020 22:15 GMT
0.5

12 km
16 km ENE of Avon, Utah (USA) ΠερισσότεροΧάρτης
Δευτέρα, 1 Ιουνίου 2020 18:19 GMT (1 σεισμός)
1 Ιου 2020 18:19 GMT
2.0

12 km
Summit County, Γιούτα, 23 km νότια από Evanston, Uinta County, Ουαϊόμινγκ, Ηνωμένες Πολιτείες ΠερισσότεροΧάρτης
Πέμπτη, 28 Μαΐου 2020 09:54 GMT (1 σεισμός)
2020-05-28 02:54:51 -07:00 (28 Μαΐ 2020 09:54 GMT)
0.7

17 km
19km NNW of Randolph, Utah (USA) ΠερισσότεροΧάρτης
Τρίτη, 26 Μαΐου 2020 13:10 GMT (1 σεισμός)
2020-05-26 06:10:10 -07:00 (26 Μαΐ 2020 13:10 GMT)
1.1

13 km
7km ESE of Wolf Creek, Utah (USA) ΠερισσότεροΧάρτης
Τρίτη, 7 Απριλίου 2020 12:04 GMT (2 σεισμοί)
2020-04-07 05:04:42 -07:00 (7 Απρ 2020 12:04 GMT)
2.0

9.4 km
Morgan County, 20 km ανατολικά από Farmington, Davis County, Γιούτα, Ηνωμένες Πολιτείες ΠερισσότεροΧάρτης
2020-04-06 17:55:52 -07:00 (7 Απρ 2020 00:55 GMT)
0.5

15 km
11km E of North Logan, Utah (USA) ΠερισσότεροΧάρτης
Τετάρτη, 25 Μαρτίου 2020 02:59 GMT (1 σεισμός)
2020-03-24 19:59:12 -07:00 (25 Μαρ 2020 02:59 GMT)
3.5

14 km
Morgan County, Γιούτα, 30 km δυτικά από Evanston, Uinta County, Ουαϊόμινγκ, Ηνωμένες Πολιτείες 8 εκθέσειςΠερισσότεροΧάρτης
Παρασκευή, 20 Μαρτίου 2020 01:36 GMT (1 σεισμός)
2020-03-19 18:36:52 -07:00 (20 Μαρ 2020 01:36 GMT)
2.5

13 km
14 km ανατολικά από Logan, Cache County, Γιούτα, Ηνωμένες Πολιτείες ΠερισσότεροΧάρτης
Παρασκευή, 21 Φεβρουαρίου 2020 01:24 GMT (1 σεισμός)
2020-02-20 18:24:55 -07:00 (21 Φεβ 2020 01:24 GMT)
1.1

10 km
6km SE of Wolf Creek, Utah (USA) ΠερισσότεροΧάρτης
Πέμπτη, 20 Φεβρουαρίου 2020 03:59 GMT (1 σεισμός)
2020-02-19 20:59:34 -07:00 (20 Φεβ 2020 03:59 GMT)
1.2

4 km
29km NW of Randolph, Utah (USA) ΠερισσότεροΧάρτης
Τρίτη, 14 Ιανουαρίου 2020 05:53 GMT (1 σεισμός)
2020-01-13 22:53:06 -07:00 (14 Ιαν 2020 05:53 GMT)
0.1

9.7 km
2km NW of Summit Park, Utah (USA) ΠερισσότεροΧάρτης
Τετάρτη, 1 Ιανουαρίου 2020 17:07 GMT (1 σεισμός)
2020-01-01 09:07:00 -08:00 (1 Ιαν 2020 17:07 GMT)
1.3

10.3 km
2km NNE of Summit Park, Utah (USA) ΠερισσότεροΧάρτης
Εκτιμώμενη συνδυασμένη σεισμική ενέργεια που απελευθερώνεται: 1.3 x 1010 joules (3.52 megawatt hours, ισοδυναμεί με 3.03 τόνους TNT) Περισσότερες πληροφορίες
Δείτε περισσότερα

Διαδραστικός χάρτης

Volcanoes & Earthquakes - new app for Android
Try our free app!
Volcanoes & Earthquakes - new app for Android
Android | iOS version
Why is there advertising on this site?
Support us - Help us upgrade our services!
We truly love working to bring you the latest volcano and earthquake data from around the world. Maintaining our website and our free apps does require, however, considerable time and resources.
We need financing to increase hard- and software capacity as well as support our editor team. We're aiming to achieve uninterrupted service wherever an earthquake or volcano eruption unfolds, and your donations can make it happen! Every donation will be highly appreciated. If you find the information useful and would like to support our team in integrating further features, write great content, and in upgrading our soft- and hardware, please make a donation (PayPal or Online credit card payment).

Planned features:
  • Improved multilanguage support
  • Tsunami alerts
  • Faster responsiveness
Thanks to your past donations, these features have been added recently:
  • Earthquake archive from 1900 onwards
  • Detailed quake stats
  • Additional seismic data sources
Download and Upgrade the Volcanoes & Earthquakes app to get one of the fastest seismic and volcano alerts online:
Android | IOS
Thank you!
Copyrights: VolcanoDiscovery και από άλλες πηγές, όπως σημειώνεται.
Χρήση του υλικού: Τα περισσότερα κείμενα και εικόνες, συγκεκριμένα φωτογραφίες, σε αυτόν τον ιστότοπο προστατεύονται από πνευματικά δικαιώματα. Η περαιτέρω αναπαραγωγή και χρήση χωρίς άδεια συνήθως δεν συναινείται. Εάν δεν είστε σίγουροι ή χρειάζεστε δικαιώματα άδειας για φωτογραφίες, για παράδειγμα για δημοσιεύσεις και εμπορική χρήση, επικοινωνήστε παρακαλώ μαζί μας.
Home | Travel | Destinations | Volcanoes | Photos | Earthquakes | About | Glossary | News | Contact | Privacy | Imprint | EN | DE | EL | ES | FR | IT | RU
Ακολουθήστε μας:Ακολουθήστε μας στο FacebookΑκολουθήστε μας στο InstagramΑκολουθήστε μας στο TwitterΕπισκεφτείτε το κανάλι μας στο Youtube