Αναζητήστε σεισμούς ανά περιοχή ή χώρα

Τελευταία ανανενώση: 28 Νοεμβρίου 2021 08:52 GMT -

Type place name, city, region or country to look up earthquakes:

Search!

Οι τελευταίοι σεισμοί, University Place, Pierce County, Ουάσινγκτον, Ηνωμένες Πολιτείες: τελευταίες 7 ημέρες

Τελευταία ανανενώση 28 Νοεμβρίου 2021 08:52 GMT -

Ο μεγαλύτερος σεισμός: Μέγεθος 2.2 - 14 Km NNE of Ashford, Washington, Παρ, 26 Νοε 2021 15:57 (GMT -8)
...Read More
Φιλτράρετε κατά μέγεθος:
όλα
1.0+
2.0+
Διαδραστικός χάρτης
[μικρότερα] [μεγαλύτερα]
όλα
1.0+
2.0+
Απόκρυψη 6 μη επιβεβαιωμένοι σεισμοί
Showing quakes από μέγεθος 0.1 ή μεγαλύτερο (12 σεισμοί):
Ημερομηνία και ώραΜέγεθος
Βάθος
Πλησιέστερα ηφαίστειο (απόσταση)ΤοποθεσίαΛεπτομέριεςΧάρτης
Κυριακή, 28 Νοεμβρίου 2021 01:15 GMT (1 σεισμός)
27 Νοε 2021 17:15 (GMT -8) (28 Νοε 2021 01:15 GMT)
?

n/a
1.9 km βόρεια από Kent, King County, Ουάσινγκτον, Ηνωμένες Πολιτείες (unconfirmed)
Το ενιωσα - 1 αναφορά
ΠερισσότεροΧάρτης
Παρασκευή, 26 Νοεμβρίου 2021 23:57 GMT (3 σεισμοί)
26 Νοε 2021 15:57 (GMT -8) (26 Νοε 2021 23:57 GMT)
2.2

12 km
14 Km NNE of Ashford, Washington ΠερισσότεροΧάρτης
26 Νοε 2021 11:12 (GMT -8) (26 Νοε 2021 19:12 GMT)
1.8

12 km
13 Km N of Ashford, Washington ΠερισσότεροΧάρτης
26 Νοε 2021 06:05 (GMT -8) (26 Νοε 2021 14:05 GMT)
1.9

23 km
2 Km NE of Mirrormont, Washington ΠερισσότεροΧάρτης
Τετάρτη, 24 Νοεμβρίου 2021 08:07 GMT (3 σεισμοί)
24 Νοε 2021 00:07 (GMT -8) (24 Νοε 2021 08:07 GMT)
?

n/a
4 km νότια από City of Sammamish, King County, Ουάσινγκτον, Ηνωμένες Πολιτείες (unconfirmed)
Το ενιωσα - 1 αναφορά
ΠερισσότεροΧάρτης
23 Νοε 2021 23:07 (GMT -8) (24 Νοε 2021 07:07 GMT)
?

n/a
6.9 km νοτιοανατολικά από City of Sammamish, King County, Ουάσινγκτον, Ηνωμένες Πολιτείες (unconfirmed)
Το ενιωσα - 2 εκθέσεις
ΠερισσότεροΧάρτης
23 Νοε 2021 16:29 (GMT -8) (24 Νοε 2021 00:29 GMT)
0.5

13 km
1 Km NE of Lake Marcel-Stillwater, Washington ΠερισσότεροΧάρτης
Τρίτη, 23 Νοεμβρίου 2021 15:03 GMT (4 σεισμοί)
23 Νοε 2021 07:03 (GMT -8) (23 Νοε 2021 15:03 GMT)
0.9

1.9 km
22 Km ENE of Ashford, Washington ΠερισσότεροΧάρτης
23 Νοε 2021 03:51 (GMT -8) (23 Νοε 2021 11:51 GMT)
1.9

30 km
4 Km NE of Home, Washington ΠερισσότεροΧάρτης
22 Νοε 2021 21:03 (GMT -8) (23 Νοε 2021 05:03 GMT)
?

n/a
3.8 km βορειοδυτικά από Kirkland, King County, Ουάσινγκτον, Ηνωμένες Πολιτείες (unconfirmed)
Το ενιωσα - 1 αναφορά
ΠερισσότεροΧάρτης
22 Νοε 2021 17:01 (GMT -8) (23 Νοε 2021 01:01 GMT)
?

n/a
5.8 km βόρεια από Σιάτλ, King County, Ουάσινγκτον, Ηνωμένες Πολιτείες (unconfirmed)
Το ενιωσα
ΠερισσότεροΧάρτης
Κυριακή, 21 Νοεμβρίου 2021 22:43 GMT (1 σεισμός)
21 Νοε 2021 14:43 (GMT -8) (21 Νοε 2021 22:43 GMT)
?

n/a
6.4 km βορειοδυτικά από Bremerton, Kitsap County, Ουάσινγκτον, Ηνωμένες Πολιτείες (unconfirmed)
Το ενιωσα - 4 εκθέσεις
ΠερισσότεροΧάρτης
Εκτιμώμενη συνδυασμένη σεισμική ενέργεια που απελευθερώνεται: 2.5 x 108 joules (69.1 kilowatt hours) Περισσότερες πληροφορίες

Earthquake Catalog - Αναζητήστε προηγούμενους σεισμούς

Βρείτε προηγούμενους σεισμούς σε αυτήν την περιοχή κατά ημερομηνία ή εύρος ημερομηνιών:
έως
Εμφάνιση των πιο πρόσφατων σεισμών και σεισμών

Διαδραστικός χάρτης

Volcanoes & Earthquakes - new app for Android
Try our free app!
Volcanoes & Earthquakes - new app for Android
Android | iOS version
Why is there advertising on this site?
Support us - Help us upgrade our services!
We truly love working to bring you the latest volcano and earthquake data from around the world. Maintaining our website and our free apps does require, however, considerable time and resources.
We need financing to increase hard- and software capacity as well as support our editor team. We're aiming to achieve uninterrupted service wherever an earthquake or volcano eruption unfolds, and your donations can make it happen! Every donation will be highly appreciated. If you find the information useful and would like to support our team in integrating further features, write great content, and in upgrading our soft- and hardware, please make a donation (PayPal or Online credit card payment).

Planned features:
  • Improved multilanguage support
  • Tsunami alerts
  • Faster responsiveness
Thanks to your past donations, these features have been added recently:
  • Earthquake archive from 1900 onwards
  • Detailed quake stats
  • Additional seismic data sources
Download and Upgrade the Volcanoes & Earthquakes app to get one of the fastest seismic and volcano alerts online:
Android | IOS
Thank you!
Copyrights: VolcanoDiscovery και από άλλες πηγές, όπως σημειώνεται.
Χρήση του υλικού: Τα περισσότερα κείμενα και εικόνες, συγκεκριμένα φωτογραφίες, σε αυτόν τον ιστότοπο προστατεύονται από πνευματικά δικαιώματα. Η περαιτέρω αναπαραγωγή και χρήση χωρίς άδεια συνήθως δεν συναινείται. Εάν δεν είστε σίγουροι ή χρειάζεστε δικαιώματα άδειας για φωτογραφίες, για παράδειγμα για δημοσιεύσεις και εμπορική χρήση, επικοινωνήστε παρακαλώ μαζί μας.
Home | Travel | Destinations | Volcanoes | Photos | Earthquakes | About | Glossary | News | Contact | Privacy | Imprint | EN | DE | EL | ES | FR | IT | RU
Ακολουθήστε μας:Follow us on facebookFollow us on InstagramFollow us on TwitterVisit our Youtube channel