Επαφή | RSS | EN | DE | EL | ES | FR | IT | RU

Τελευταίοι σεισμοί, Develi, Επαρχία Καισάρειας, Τουρκία, τις τελευταίες 24 ώρες την Τρίτη, 7 Φεβρουαρίου 2023 - λίστα, χάρτης, στατιστικά

Τελευταία ανανενώση: 7 Φεβρουαρίου 2023 04:26 GMT -
Ένιωσες σεισμό; Ανέφερέ το!
Σεισμοί κοντά μου!
Δείτε τη λίστα

Σεισμοί τις τελευταίες 24 ώρες:

  • 1 σεισμός μεγέθους 7 βαθμών και άνω
  • 1 σεισμός μεγέθους μεταξύ 6 και 7 βαθμών
  • 8 σεισμοί μεγέθους μεταξύ 5 και 6 βαθμών
  • 52 σεισμοί μεγέθους μεταξύ 4 και 5 βαθμών
  • 127 σεισμοί μεγέθους μεταξύ 3 και 4 βαθμών
  • 17 σεισμοί μεγέθους μεταξύ 2 και 3 βαθμών
Τις τελευταίες 24 ώρες, Develi είχε 1 σεισμό μεγέθους 7.5, 1 σεισμό μεγέθους 6.0, 8 σεισμούς μεγέθους 5+, 52 σεισμούς μεγέθους 4+, 127 σεισμούς μεγέθους 3+ και 17 σεισμούς μεγέθους 2+.
Σεισμός μεγάλης κλίμακας μεγέθους 7.5 έπληξε Επαρχία Καχραμανμαράς, Τουρκία, πριν από 18 ώρες.

Τελευταίος σεισμός: Mag. 3.3 | 29 km Ν από Elbistan, Τουρκία -

Ο ισχυρότερος σεισμός σήμερα: Mag. 7.5 | 20 km Ν από Elbistan, Τουρκία -

Πρόσφατοι σεισμοί πάνω από μέγεθος 1.0 in or near Develi, Επαρχία Καισάρειας, Τουρκία (ενημερώθηκε )

Τελευταίες 24 ώρες206 σεισμοί17 σεισμοί M2+127 σεισμοί M3+52 σεισμοί M4+8 σεισμοί M5+1 σεισμός M6+1 σεισμός M7+
Τελευταίες 7 ημέρες258 σεισμοί24 σεισμοί M2+139 σεισμοί M3+66 σεισμοί M4+12 σεισμοί M5+2 σεισμοί M6+2 σεισμοί M7+
Τελευταίες 30 ημέρες300 σεισμοί38 σεισμοί M2+142 σεισμοί M3+66 σεισμοί M4+12 σεισμοί M5+2 σεισμοί M6+2 σεισμοί M7+
Τελευταίες 90 ημέρες480 σεισμοί76 σεισμοί M2+147 σεισμοί M3+67 σεισμοί M4+12 σεισμοί M5+2 σεισμοί M6+2 σεισμοί M7+
Τελευταίες 365 ημέρες1,138 σεισμοί264 σεισμοί M2+180 σεισμοί M3+72 σεισμοί M4+13 σεισμοί M5+2 σεισμοί M6+2 σεισμοί M7+

Σεισμοί σε κοντινές περιοχές

...Διαβάστε περισσότερα
Φιλτράρετε κατά μέγεθος:

όλα
2.0+
3.0+
4.0+
5.0+
6.0+
7.0+
Διαδραστικός χάρτης
[μικρότερα] [μεγαλύτερα]
όλα
2.0+
3.0+
4.0+
5.0+
6.0+
7.0+
Showing most recent quakes and quakes από μέγεθος 3 ή μεγαλύτερο (199 στα 206 σεισμοί, Δείτε περισσότερα):
Ημερομηνία και ώραΜέγεθος
Βάθος
Πλησιέστερα ηφαίστειο (απόσταση)ΤοποθεσίαΛεπτομέριεςΧάρτης
Τρίτη, 7 Φεβρουαρίου 2023 GMT (44 σεισμοί)
7 Φεβ 2023 07:03 (GMT +3) (7 Φεβ 2023 04:03 GMT)
3.3

9.3 km
29 km νότια από Elbistan, Τουρκία
Το ενιωσα
Περ.
7 Φεβ 2023 07:02 (GMT +3) (7 Φεβ 2023 04:02 GMT)
3.7

5 km
21 km νοτιοανατολικά από Καχραμανμαράς, Τουρκία
Το ενιωσα
Περ.
7 Φεβ 2023 06:58 (GMT +3) (7 Φεβ 2023 03:58 GMT)
4.3

6.3 km
26 km ανατολικά από Καχραμανμαράς, Τουρκία
Το ενιωσα - 1 αναφορά
Περ.
7 Φεβ 2023 06:46 (GMT +3) (7 Φεβ 2023 03:46 GMT)
2.5

8 km
9.2 km βορειοανατολικά από Göksun, Τουρκία Περ.
7 Φεβ 2023 06:42 (GMT +3) (7 Φεβ 2023 03:42 GMT)
3.0

5 km
28 km νότια από Καχραμανμαράς, Τουρκία
Το ενιωσα
Περ.
7 Φεβ 2023 06:26 (GMT +3) (7 Φεβ 2023 03:26 GMT)
3.3

7 km
31 km ανατολικά από Καχραμανμαράς, Τουρκία
Το ενιωσα
Περ.
7 Φεβ 2023 06:25 (GMT +3) (7 Φεβ 2023 03:25 GMT)
3.2

8 km
16 km βορειοανατολικά από Göksun, Τουρκία
Το ενιωσα
Περ.
7 Φεβ 2023 06:23 (GMT +3) (7 Φεβ 2023 03:23 GMT)
2.4

8.2 km
17 km βόρεια από Göksun, Τουρκία Περ.
7 Φεβ 2023 06:20 (GMT +3) (7 Φεβ 2023 03:20 GMT)
3.1

5.7 km
Επαρχία Γκαζιαντέπ, 33 km νότια από Καχραμανμαράς, Τουρκία
Το ενιωσα
Περ.
7 Φεβ 2023 06:16 (GMT +3) (7 Φεβ 2023 03:16 GMT)
4.2

5 km
27 km ανατολικά από Καχραμανμαράς, Τουρκία
Το ενιωσα
Περ.
7 Φεβ 2023 06:02 (GMT +3) (7 Φεβ 2023 03:02 GMT)
4.3

10 km
24 km βόρεια από Γκαζιαντέπ, Τουρκία
Το ενιωσα
Περ.
7 Φεβ 2023 05:53 (GMT +3) (7 Φεβ 2023 02:53 GMT)
4.2

10 km
Επαρχία Αδάνων, 28 km νοτιοδυτικά από Göksun, Τουρκία
Το ενιωσα
Περ.
7 Φεβ 2023 05:43 (GMT +3) (7 Φεβ 2023 02:43 GMT)
4.3

10 km
15 km νότια από Afşin, Τουρκία
Το ενιωσα
Περ.
7 Φεβ 2023 05:41 (GMT +3) (7 Φεβ 2023 02:41 GMT)
3.3

5 km
Επαρχία Γκαζιαντέπ, 11 km ανατολικά από Bahçe, Τουρκία
Το ενιωσα
Περ.
7 Φεβ 2023 05:37 (GMT +3) (7 Φεβ 2023 02:37 GMT)
3.0

4.4 km
Επαρχία Γκαζιαντέπ, 12 km ανατολικά από Bahçe, Τουρκία
Το ενιωσα
Περ.
7 Φεβ 2023 05:34 (GMT +3) (7 Φεβ 2023 02:34 GMT)
3.8

2 km
40 km βορειοδυτικά από Καχραμανμαράς, Τουρκία
Το ενιωσα
Περ.
7 Φεβ 2023 05:24 (GMT +3) (7 Φεβ 2023 02:24 GMT)
3.1

4 km
13 km νοτιοανατολικά από Elbistan, Τουρκία
Το ενιωσα
Περ.
7 Φεβ 2023 05:17 (GMT +3) (7 Φεβ 2023 02:17 GMT)
3.7

3.7 km
Επαρχία Καχραμανμαράς, 17 km δυτικά από Darende, Τουρκία
Το ενιωσα
Περ.
7 Φεβ 2023 05:12 (GMT +3) (7 Φεβ 2023 02:12 GMT)
3.4

5.5 km
16 km βορειοανατολικά από Göksun, Τουρκία
Το ενιωσα
Περ.
7 Φεβ 2023 05:04 (GMT +3) (7 Φεβ 2023 02:04 GMT)
3.1

4.6 km
2.3 km βορειοανατολικά από Göksun, Τουρκία
Το ενιωσα
Περ.
7 Φεβ 2023 04:51 (GMT +3) (7 Φεβ 2023 01:51 GMT)
3.4

7 km
26 km νοτιοανατολικά από Καχραμανμαράς, Τουρκία
Το ενιωσα
Περ.
Δείτε περισσότερα
Εκτιμώμενη συνδυασμένη σεισμική ενέργεια που απελευθερώνεται: 1.1 x 1016 joules (3147 gigawatt hours, ισοδυναμεί με 2.7 x 106 τόνους TNT ή 169.3 atomic bombs!) | about seismic energy

Latest seismic signals

Seismic station: Ankara, Turkey (ANTO/IU network) | Show on map | Station Info
Seismic station Ankara, Turkey: seismogram of vertical movement last 60 minutes (source: IRIS/BUD)
Seismogram (vertical component) last 60 minutes. Source: IRIS query builder webtool
Δείτε περισσότερα

Earthquake Catalog - Αναζητήστε προηγούμενους σεισμούς

Βρείτε προηγούμενους σεισμούς σε αυτήν την περιοχή κατά ημερομηνία ή εύρος ημερομηνιών:
ή
Εμφάνιση των πιο πρόσφατων σεισμών και σεισμών

Διαδραστικός χάρτης

Volcanoes & Earthquakes - new app for Android

Αναζητήστε σεισμούς ανά χώρα ή περιοχή

Τελευταία ανανενώση: 7 Φεβρουαρίου 2023 04:26 GMT -

Search!
Try our free app!
Volcanoes & Earthquakes - new app for Android
Android | iOS version

Support us - Help us upgrade our services!

We truly love working to bring you the latest volcano and earthquake data from around the world. Maintaining our website and our free apps does require, however, considerable time and resources.
We need financing to increase hard- and software capacity as well as support our editor team. We're aiming to achieve uninterrupted service wherever an earthquake or volcano eruption unfolds, and your donations can make it happen! Every donation will be highly appreciated. If you find the information useful and would like to support our team in integrating further features, write great content, and in upgrading our soft- and hardware, please make a donation (PayPal or Online credit card payment).

Planned features:
  • Improved multilanguage support
  • Tsunami alerts
  • Faster responsiveness
Thanks to your past donations, these features have been added recently:
  • Design upgrade
  • Detailed quake stats
  • Additional seismic data sources
Download and Upgrade the Volcanoes & Earthquakes app to get one of the fastest seismic and volcano alerts online:
Android | IOS
Thank you!
Sources: VolcanoDiscovery / VolcanoAdventures and other sources as noted.
Use of material: Most text and images on our websites are owned by us. Re-use is generally not permitted without authorization. Contact us for licensing rights.
Volcanoes & Earthquakes
VolcanoDiscovery Home
Ηφαίστεια | Σεισμοί | Photos | News | App
Adventure & Study Travel
Tours to Volcanoes and Volcanic Areas: walking tours, photo tours, study tours
Tours & Dates | FAQ | About us
Get our newsletter!
Company info
Contact | Legal info | Terms & conditions
Follow us
Follow us on facebook Follow us on Instagram Follow us on Twitter Visit our Youtube channel
EN | DE | EL | ES | FR | IT | RU
VolcanoDiscovery GmbH, Germany, Reg. nr.: HRB 103744, EU Tax Id: DE 310 395 322 owned and created by
Dr. Tom Pfeiffer, volcanologist, volcano photographer, tour organizer member of
IAVCEI
Volcanological Society
Ecotourism Greece
Insured by R+V
VolcanoDiscovery © 2004- All Rights Reserved | Privacy - cookie settings