Help Ukraine

Οι μεγαλύτεροι σεισμοί από το 1900: Soddy-Daisy, Τενεσί, Ηνωμένες Πολιτείες - λίστα, χάρτης, στατιστικά

Τελευταία ανανενώση 11 Μαΐου 2022 02:18 GMT -
Δείτε τη λίστα

Σεισμοί από το 1900:

  • 1 σεισμός μεγέθους 5 βαθμών και άνω
  • 7 σεισμοί μεγέθους μεταξύ 4 και 5 βαθμών
  • 56 σεισμοί μεγέθους μεταξύ 3 και 4 βαθμών
  • 590 σεισμοί μεγέθους μεταξύ 2 και 3 βαθμών
Από το 1900, Soddy-Daisy είχε 1 σεισμό μεγέθους 5.1, 7 σεισμούς μεγέθους 4+, 56 σεισμούς μεγέθους 3+ και 590 σεισμούς μεγέθους 2+. Δείτε όλους τους σεισμούς τις τελευταίες 24 ώρες!

Τελευταίος σεισμός: Mag. 2.4 | 6 Km WNW of Niota, Tennessee -

Ο ισχυρότερος σεισμός: Mag. 5.1 | 25 km ΒΔ από Athens, McMinn County, Τενεσί, Ηνωμένες Πολιτείες -

Σεισμοί σε κοντινές περιοχές

...Διαβάστε περισσότερα
Φιλτράρετε κατά μέγεθος:
όλα
2.0+
3.0+
4.0+
5.0+
Filter by age:
όλα
1y
3y
5y
10y
30y
Διαδραστικός χάρτης
[μικρότερα] [μεγαλύτερα]
όλα
2.0+
3.0+
4.0+
5.0+
Showing quakes since 1900, από μέγεθος 2 ή μεγαλύτερο (654 σεισμοί):
Ημερομηνία και ώραΜέγεθος
Βάθος
Πλησιέστερα ηφαίστειο (απόσταση)ΤοποθεσίαΛεπτομέριεςΧάρτης
30 Απρ 2022 04:15 (GMT -4) (30 Απρ 2022 08:15 GMT)
2.4

17 km
1957 km (1216 mi)6 Km WNW of Niota, Tennessee Περ.Χάρτης
30 Μαρ 2022 02:19 (GMT -4) (30 Μαρ 2022 06:19 GMT)
2.0

10.6 km
1915 km (1190 mi)16 Km SW of Dalton, Georgia 1 αναφοράΠερ.Χάρτης
17 Μαρ 2022 09:28 (GMT -4) (17 Μαρ 2022 13:28 GMT)
2.5

20 km
2044 km (1270 mi)8 Km WSW of New Market, Tennessee Περ.Χάρτης
21 Φεβ 2022 09:47 (GMT -5) (21 Φεβ 2022 14:47 GMT)
2.4

20 km
2005 km (1246 mi)7 Km NNE of Garland, Tennessee Περ.Χάρτης
20 Ιαν 2022 23:47 (GMT -5) (21 Ιαν 2022 04:47 GMT)
2.9

15 km
1948 km (1210 mi)Georgia, Ηνωμένες Πολιτείες 236 εκθέσειςΠερ.Χάρτης
19 Ιαν 2022 19:46 (GMT -5) (20 Ιαν 2022 00:46 GMT)
2.1

5.1 km
1955 km (1215 mi)5 Km E of Riceville, Tennessee 1 αναφοράΠερ.Χάρτης
18 Ιαν 2022 23:33 (GMT -6) (19 Ιαν 2022 05:33 GMT)
2.3

14 km
1862 km (1157 mi)11 Km ESE of McMinnville, Tennessee 1 αναφοράΠερ.Χάρτης
11 Δεκ 2021 12:34 (GMT -6) (11 Δεκ 2021 18:34 GMT)
2.2

23 km
1843 km (1145 mi)4 Km SSE of Dutton, Alabama Περ.Χάρτης
8 Δεκ 2021 01:44 (GMT -5) (8 Δεκ 2021 06:44 GMT)
2.5

9.1 km
2022 km (1256 mi)Tennessee-North Carolina Border Region 13 εκθέσειςΠερ.Χάρτης
3 Δεκ 2021 06:09 (GMT -5) (3 Δεκ 2021 11:09 GMT)
2.1

9.3 km
1945 km (1209 mi)10 Km NNE of Decatur, Tennessee 1 αναφοράΠερ.Χάρτης
8 Νοε 2021 02:39 (GMT -5) (8 Νοε 2021 07:39 GMT)
2.1

7.4 km
1988 km (1235 mi)1 Km N of Lilburn, Georgia 13 εκθέσειςΠερ.Χάρτης
24 Οκτ 2021 13:55 (GMT -4) (24 Οκτ 2021 17:55 GMT)
2.7

7.6 km
2014 km (1251 mi)27 km νότια από Maryville, Blount County, Τενεσί, Ηνωμένες Πολιτείες 19 εκθέσειςΠερ.Χάρτης
14 Οκτ 2021 17:53 (GMT -4) (14 Οκτ 2021 21:53 GMT)
2.3

14 km
1977 km (1228 mi)6 Km N of Ducktown, Tennessee 2 εκθέσειςΠερ.Χάρτης
13 Οκτ 2021 15:22 (GMT -5) (13 Οκτ 2021 20:22 GMT)
2.3

19 km
1882 km (1169 mi)4 Km ESE of Powells Crossroads, Tennessee Περ.Χάρτης
5 Οκτ 2021 21:51 (GMT -4) (6 Οκτ 2021 01:51 GMT)
2.0

21 km
2043 km (1269 mi)6 Km WSW of New Tazewell, Tennessee Περ.Χάρτης
11 Σεπ 2021 08:08 (GMT -4) (11 Σεπ 2021 12:08 GMT)
2.3

3.6 km
1873 km (1164 mi)3 Km WSW of Trenton, Georgia 3 εκθέσειςΠερ.Χάρτης
Δείτε περισσότερα
Εκτιμώμενη συνδυασμένη σεισμική ενέργεια που απελευθερώνεται: 5.3 x 1012 joules (1.47 gigawatt hours, ισοδυναμεί με 1262 τόνους TNT) | about seismic energy

Earthquake Catalog - Αναζητήστε προηγούμενους σεισμούς

Βρείτε προηγούμενους σεισμούς σε αυτήν την περιοχή κατά ημερομηνία ή εύρος ημερομηνιών:
Αναζητήστε σεισμούς!

Διαδραστικός χάρτης

Volcanoes & Earthquakes - new app for Android

Αναζητήστε σεισμούς ανά χώρα ή περιοχή

Τελευταία ανανενώση: 16 Μαΐου 2022 23:19 GMT - ανανέωση

Αναζήτηση!

Try our free app!
Volcanoes & Earthquakes - new app for Android
Android | iOS version
Why is there advertising on this site?
Support us - Help us upgrade our services!
We truly love working to bring you the latest volcano and earthquake data from around the world. Maintaining our website and our free apps does require, however, considerable time and resources.
We need financing to increase hard- and software capacity as well as support our editor team. We're aiming to achieve uninterrupted service wherever an earthquake or volcano eruption unfolds, and your donations can make it happen! Every donation will be highly appreciated. If you find the information useful and would like to support our team in integrating further features, write great content, and in upgrading our soft- and hardware, please make a donation (PayPal or Online credit card payment).

Planned features:
  • Improved multilanguage support
  • Tsunami alerts
  • Faster responsiveness
Thanks to your past donations, these features have been added recently:
  • Earthquake archive from 1900 onwards
  • Detailed quake stats
  • Additional seismic data sources
Download and Upgrade the Volcanoes & Earthquakes app to get one of the fastest seismic and volcano alerts online:
Android | IOS
Thank you!
Copyrights: VolcanoDiscovery and other sources as noted.
Χρήση του υλικού: Τα περισσότερα κείμενα και εικόνες, συγκεκριμένα φωτογραφίες, σε αυτόν τον ιστότοπο προστατεύονται από πνευματικά δικαιώματα. Η περαιτέρω αναπαραγωγή και χρήση χωρίς άδεια συνήθως δεν συναινείται. Εάν δεν είστε σίγουροι ή χρειάζεστε δικαιώματα άδειας για φωτογραφίες, για παράδειγμα για δημοσιεύσεις και εμπορική χρήση, επικοινωνήστε παρακαλώ μαζί μας.