Help Ukraine

Οι μεγαλύτεροι σεισμοί από το 1900: Baijiantan, Xinjiang, Κίνα - λίστα, χάρτης, στατιστικά

Τελευταία ανανενώση 20 Απριλίου 2022 12:32 GMT -
Δείτε τη λίστα

Σεισμοί από το 1900:

  • 1 σεισμός μεγέθους 7 βαθμών και άνω
  • 1 σεισμός μεγέθους μεταξύ 6 και 7 βαθμών
  • 13 σεισμοί μεγέθους μεταξύ 5 και 6 βαθμών
  • 198 σεισμοί μεγέθους μεταξύ 4 και 5 βαθμών
  • 380 σεισμοί μεγέθους μεταξύ 3 και 4 βαθμών
  • 68 σεισμοί μεγέθους μεταξύ 2 και 3 βαθμών
  • 2 σεισμοί μεγέθους κάτω των 2 βαθμών
Από το 1900, Baijiantan είχε 1 σεισμό μεγέθους 7.8, 1 σεισμό μεγέθους 6.3, 13 σεισμούς μεγέθους 5+, 198 σεισμούς μεγέθους 4+, 380 σεισμούς μεγέθους 3+ και 68 σεισμούς μεγέθους 2+. Σημειώθηκαν επίσης 2 μικροί σεισμοί κάτω των βαθμών 2.0 Ρίχτερ που οι άνθρωποι κανονικά δεν μπορούν να αισθανθούν. Δείτε όλους τους σεισμούς τις τελευταίες 24 ώρες!

Ο ισχυρότερος σεισμός: Mag. 7.8 | northern Xinjiang, China -

Σεισμοί σε κοντινές περιοχές

...Διαβάστε περισσότερα
Φιλτράρετε κατά μέγεθος:
όλα
1.0+
2.0+
3.0+
4.0+
5.0+
6.0+
7.0+
Filter by age:
όλα
1y
3y
5y
10y
30y
Διαδραστικός χάρτης
[μικρότερα] [μεγαλύτερα]
όλα
1.0+
2.0+
3.0+
4.0+
5.0+
6.0+
7.0+
Showing quakes since 1900, από μέγεθος 1.7 ή μεγαλύτερο (663 σεισμοί):
Ημερομηνία και ώραΜέγεθος
Βάθος
Πλησιέστερα ηφαίστειο (απόσταση)ΤοποθεσίαΛεπτομέριεςΧάρτης
28 Μαΐ 2022 11:13 (GMT +8) (28 Μαΐ 2022 03:13 GMT)
3.7

10 km
373 km (232 mi)Καζακστάν, 92 km δυτικά από Karamay, Xinjiang, Κίνα
Το ενιωσα
Περ.Χάρτης
28 Μαΐ 2022 06:30 (GMT +8) (27 Μαΐ 2022 22:30 GMT)
3.5

10 km
302 km (188 mi)Καζακστάν, 119 km νοτιοδυτικά από Karamay, Κίνα
Το ενιωσα
Περ.Χάρτης
27 Μαΐ 2022 22:09 (GMT +8) (27 Μαΐ 2022 14:09 GMT)
3.6

10 km
375 km (233 mi)25 km δυτικά από Karamay, Xinjiang, Κίνα
Το ενιωσα
Περ.Χάρτης
26 Μαΐ 2022 19:36 (GMT +8) (26 Μαΐ 2022 11:36 GMT)
2.9

10 km
500 km (311 mi)Xinjiang, Κίνα, 100 km νοτιοδυτικά από Tūghyl, Καζακστάν Περ.Χάρτης
25 Μαΐ 2022 10:35 (GMT +8) (25 Μαΐ 2022 02:35 GMT)
3.8

10 km
412 km (256 mi)26 km βόρεια από Karamay, Xinjiang, Κίνα
Το ενιωσα
Περ.Χάρτης
23 Μαΐ 2022 13:47 (GMT +8) (23 Μαΐ 2022 05:47 GMT)
4.1

10 km
354 km (220 mi)Xinjiang, 72 km βορειοανατολικά από Druzhba, Καζακστάν
Το ενιωσα
Περ.Χάρτης
22 Μαΐ 2022 11:11 (GMT +8) (22 Μαΐ 2022 03:11 GMT)
4.1

10 km
287 km (178 mi)117 km νοτιοδυτικά από Karamay, Xinjiang, Κίνα
Το ενιωσα
Περ.Χάρτης
21 Μαΐ 2022 20:43 (GMT +8) (21 Μαΐ 2022 12:43 GMT)
3.6

10 km
511 km (318 mi)45 km δυτικά από Hoxtolgay, Tacheng Diqu, Xinjiang, Κίνα
Το ενιωσα
Περ.Χάρτης
21 Μαΐ 2022 20:15 (GMT +8) (21 Μαΐ 2022 12:15 GMT)
4.5

10 km
520 km (323 mi)Xinjiang, 63 km νότια από Zaysan, East Kazakhstan, Καζακστάν
Το ενιωσα
Περ.Χάρτης
21 Μαΐ 2022 19:33 (GMT +8) (21 Μαΐ 2022 11:33 GMT)
4.6

10 km
289 km (180 mi)Xinjiang, 81 km ανατολικά από Druzhba, Καζακστάν
Το ενιωσα
Περ.Χάρτης
20 Μαΐ 2022 11:30 (GMT +8) (20 Μαΐ 2022 03:30 GMT)
3.9

10 km
392 km (244 mi)8.5 km βορειοδυτικά από Karamay, Xinjiang, Κίνα Περ.Χάρτης
19 Μαΐ 2022 04:20 (GMT +6) (18 Μαΐ 2022 22:20 GMT)
3.3

10 km
514 km (319 mi)92 km νοτιοδυτικά από Zaysan, East Kazakhstan, Καζακστάν Περ.Χάρτης
18 Μαΐ 2022 19:42 (GMT +8) (18 Μαΐ 2022 11:42 GMT)
2.6

10 km
424 km (263 mi)81 km βορειοδυτικά από Karamay, Xinjiang, Κίνα Περ.Χάρτης
18 Μαΐ 2022 17:31 (GMT +8) (18 Μαΐ 2022 09:31 GMT)
4.8

10 km
254 km (158 mi)Xinjiang, 77 km νοτιοανατολικά από Druzhba, Καζακστάν Περ.Χάρτης
18 Μαΐ 2022 16:56 (GMT +8) (18 Μαΐ 2022 08:56 GMT)
4.0

10 km
528 km (328 mi)64 km βόρεια από Hoxtolgay, Tacheng Diqu, Xinjiang, Κίνα Περ.Χάρτης
18 Μαΐ 2022 15:21 (GMT +8) (18 Μαΐ 2022 07:21 GMT)
4.2

10 km
485 km (301 mi)47 km βορειοανατολικά από Hoxtolgay, Κίνα Περ.Χάρτης
Δείτε περισσότερα
Εκτιμώμενη συνδυασμένη σεισμική ενέργεια που απελευθερώνεται: 3.2 x 1016 joules (8877 gigawatt hours, ισοδυναμεί με 7.6 x 106 τόνους TNT ή 477.4 atomic bombs!) | about seismic energy

Earthquake Catalog - Αναζητήστε προηγούμενους σεισμούς

Βρείτε προηγούμενους σεισμούς σε αυτήν την περιοχή κατά ημερομηνία ή εύρος ημερομηνιών:
Εμφάνιση των πιο πρόσφατων σεισμών και σεισμών

Διαδραστικός χάρτης

Volcanoes & Earthquakes - new app for Android

Αναζητήστε σεισμούς ανά χώρα ή περιοχή

Τελευταία ανανενώση: 28 Μαΐου 2022 07:58 GMT - Refresh

Search!

Try our free app!
Volcanoes & Earthquakes - new app for Android
Android | iOS version
Why is there advertising on this site?
Support us - Help us upgrade our services!
We truly love working to bring you the latest volcano and earthquake data from around the world. Maintaining our website and our free apps does require, however, considerable time and resources.
We need financing to increase hard- and software capacity as well as support our editor team. We're aiming to achieve uninterrupted service wherever an earthquake or volcano eruption unfolds, and your donations can make it happen! Every donation will be highly appreciated. If you find the information useful and would like to support our team in integrating further features, write great content, and in upgrading our soft- and hardware, please make a donation (PayPal or Online credit card payment).

Planned features:
  • Improved multilanguage support
  • Tsunami alerts
  • Faster responsiveness
Thanks to your past donations, these features have been added recently:
  • Earthquake archive from 1900 onwards
  • Detailed quake stats
  • Additional seismic data sources
Download and Upgrade the Volcanoes & Earthquakes app to get one of the fastest seismic and volcano alerts online:
Android | IOS
Thank you!
Copyrights: VolcanoDiscovery and other sources as noted.
Χρήση του υλικού: Τα περισσότερα κείμενα και εικόνες, συγκεκριμένα φωτογραφίες, σε αυτόν τον ιστότοπο προστατεύονται από πνευματικά δικαιώματα. Η περαιτέρω αναπαραγωγή και χρήση χωρίς άδεια συνήθως δεν συναινείται. Εάν δεν είστε σίγουροι ή χρειάζεστε δικαιώματα άδειας για φωτογραφίες, για παράδειγμα για δημοσιεύσεις και εμπορική χρήση, επικοινωνήστε παρακαλώ μαζί μας.