Αναζητήστε σεισμούς ανά περιοχή ή χώρα

Τελευταία ανανενώση: 28 Νοεμβρίου 2021 18:08 GMT -

Πληκτρολογήστε τοπωνύμιο, πόλη, περιοχή ή χώρα για να αναζητήσετε σεισμούς:

Search!

Οι τελευταίοι σεισμοί, Ridgecrest, Kern County, Καλιφόρνια, Ηνωμένες Πολιτείες: τελευταίες 7 ημέρες

Τελευταία ανανενώση 28 Νοεμβρίου 2021 18:08 GMT -

Ο μεγαλύτερος σεισμός: Μέγεθος 2.2 - 8km ESE of Ridgecrest, CA, Δευ, 22 Νοε 2021 07:40 (GMT -8)
Ο μεγαλύτερος σεισμός σήμερα: Μέγεθος 1.4 - 22km ESE of Little Lake, CA, Κυρ, 28 Νοε 2021 02:32 (GMT -8)
Ο πιο πρόσφατος σεισμός: Μέγεθος 1.0 - 14km ESE of Olancha, CA, Κυρ, 28 Νοε 2021 07:23 (GMT -8)
...Read More
Φιλτράρετε κατά μέγεθος:
όλα
1.0+
2.0+
Διαδραστικός χάρτης
[μικρότερα] [μεγαλύτερα]
όλα
1.0+
2.0+
Showing quakes από μέγεθος 0.8 ή μεγαλύτερο (66 στα 106 σεισμοί, Δείτε περισσότερα):
Ημερομηνία και ώραΜέγεθος
Βάθος
Πλησιέστερα ηφαίστειο (απόσταση)ΤοποθεσίαΛεπτομέριεςΧάρτης
Κυριακή, 28 Νοεμβρίου 2021 15:23 GMT (5 σεισμοί)
28 Νοε 2021 07:23 (GMT -8) (28 Νοε 2021 15:23 GMT)
1.0

2.4 km
14km ESE of Olancha, CA ΠερισσότεροΧάρτης
28 Νοε 2021 05:29 (GMT -8) (28 Νοε 2021 13:29 GMT)
1.2

1.6 km
10km SSW of Searles Valley, CA ΠερισσότεροΧάρτης
28 Νοε 2021 04:25 (GMT -8) (28 Νοε 2021 12:25 GMT)
1.1

9.3 km
18km S of Searles Valley, CA ΠερισσότεροΧάρτης
28 Νοε 2021 02:32 (GMT -8) (28 Νοε 2021 10:32 GMT)
1.4

9.4 km
22km ESE of Little Lake, CA ΠερισσότεροΧάρτης
27 Νοε 2021 16:39 (GMT -8) (28 Νοε 2021 00:39 GMT)
1.4

1.3 km
12km ENE of Coso Junction, CA ΠερισσότεροΧάρτης
Σάββατο, 27 Νοεμβρίου 2021 19:49 GMT (8 σεισμοί)
27 Νοε 2021 11:49 (GMT -8) (27 Νοε 2021 19:49 GMT)
0.9

4.8 km
12km NNE of Coso Junction, CA ΠερισσότεροΧάρτης
27 Νοε 2021 07:25 (GMT -8) (27 Νοε 2021 15:25 GMT)
1.0

2.6 km
9km NE of Coso Junction, CA ΠερισσότεροΧάρτης
27 Νοε 2021 06:08 (GMT -8) (27 Νοε 2021 14:08 GMT)
0.8

4.6 km
17km SSW of Trona, CA ΠερισσότεροΧάρτης
27 Νοε 2021 05:43 (GMT -8) (27 Νοε 2021 13:43 GMT)
1.3

3 km
9km NE of Coso Junction, CA ΠερισσότεροΧάρτης
26 Νοε 2021 21:40 (GMT -8) (27 Νοε 2021 05:40 GMT)
0.9

2.9 km
4km N of Little Lake, CA ΠερισσότεροΧάρτης
26 Νοε 2021 20:56 (GMT -8) (27 Νοε 2021 04:56 GMT)
1.2

4.4 km
12km NE of Coso Junction, CA ΠερισσότεροΧάρτης
26 Νοε 2021 20:53 (GMT -8) (27 Νοε 2021 04:53 GMT)
1.1

4.1 km
11km NE of Coso Junction, CA ΠερισσότεροΧάρτης
26 Νοε 2021 17:44 (GMT -8) (27 Νοε 2021 01:44 GMT)
0.9

3.1 km
9km NE of Coso Junction, CA ΠερισσότεροΧάρτης
Παρασκευή, 26 Νοεμβρίου 2021 18:20 GMT (7 σεισμοί)
26 Νοε 2021 10:20 (GMT -8) (26 Νοε 2021 18:20 GMT)
1.2

6.6 km
23km N of Ridgecrest, CA ΠερισσότεροΧάρτης
26 Νοε 2021 06:48 (GMT -8) (26 Νοε 2021 14:48 GMT)
1.9

5.5 km
13km SE of Bodfish, CA ΠερισσότεροΧάρτης
26 Νοε 2021 04:08 (GMT -8) (26 Νοε 2021 12:08 GMT)
1.2

7.6 km
18km S of Trona, CA ΠερισσότεροΧάρτης
26 Νοε 2021 00:45 (GMT -8) (26 Νοε 2021 08:45 GMT)
1.7

0.8 km
13km E of Coso Junction, CA ΠερισσότεροΧάρτης
26 Νοε 2021 00:43 (GMT -8) (26 Νοε 2021 08:43 GMT)
0.8

1.2 km
13km E of Coso Junction, CA ΠερισσότεροΧάρτης
25 Νοε 2021 19:39 (GMT -8) (26 Νοε 2021 03:39 GMT)
1.3

4 km
26km WSW of Olancha, CA ΠερισσότεροΧάρτης
25 Νοε 2021 17:59 (GMT -8) (26 Νοε 2021 01:59 GMT)
1.1

0.8 km
9km WNW of Mojave, CA ΠερισσότεροΧάρτης
Πέμπτη, 25 Νοεμβρίου 2021 13:45 GMT (6 σεισμοί)
25 Νοε 2021 05:45 (GMT -8) (25 Νοε 2021 13:45 GMT)
0.9

4.9 km
11km SSW of Searles Valley, CA ΠερισσότεροΧάρτης
25 Νοε 2021 02:49 (GMT -8) (25 Νοε 2021 10:49 GMT)
1.3

2.7 km
12km SW of Searles Valley, CA ΠερισσότεροΧάρτης
25 Νοε 2021 01:21 (GMT -8) (25 Νοε 2021 09:21 GMT)
1.3

11 km
14km SSW of Searles Valley, CA ΠερισσότεροΧάρτης
24 Νοε 2021 23:11 (GMT -8) (25 Νοε 2021 07:11 GMT)
0.9

1.2 km
10km S of Olancha, CA ΠερισσότεροΧάρτης
24 Νοε 2021 23:01 (GMT -8) (25 Νοε 2021 07:01 GMT)
1.1

2.6 km
12km SE of Bodfish, CA ΠερισσότεροΧάρτης
24 Νοε 2021 16:19 (GMT -8) (25 Νοε 2021 00:19 GMT)
1.7

0.3 km
5km NW of Boron, CA ΠερισσότεροΧάρτης
Τετάρτη, 24 Νοεμβρίου 2021 22:33 GMT (12 σεισμοί)
24 Νοε 2021 14:33 (GMT -8) (24 Νοε 2021 22:33 GMT)
1.2

6.1 km
14km W of Searles Valley, CA ΠερισσότεροΧάρτης
24 Νοε 2021 14:22 (GMT -8) (24 Νοε 2021 22:22 GMT)
1.3

4.3 km
11km S of Olancha, CA ΠερισσότεροΧάρτης
24 Νοε 2021 12:28 (GMT -8) (24 Νοε 2021 20:28 GMT)
1.3

0.8 km
13km SE of Tehachapi, CA ΠερισσότεροΧάρτης
24 Νοε 2021 12:00 (GMT -8) (24 Νοε 2021 20:00 GMT)
1.2

0.8 km
Quarry Blast - 6km SSW of Mojave, CA ΠερισσότεροΧάρτης
24 Νοε 2021 08:23 (GMT -8) (24 Νοε 2021 16:23 GMT)
1.3

3.2 km
12km SE of Bodfish, CA ΠερισσότεροΧάρτης
24 Νοε 2021 06:57 (GMT -8) (24 Νοε 2021 14:57 GMT)
1.5

3.1 km
13km SE of Bodfish, CA ΠερισσότεροΧάρτης
24 Νοε 2021 06:48 (GMT -8) (24 Νοε 2021 14:48 GMT)
1.3

4.9 km
20km ESE of Little Lake, CA ΠερισσότεροΧάρτης
24 Νοε 2021 03:37 (GMT -8) (24 Νοε 2021 11:37 GMT)
1.2

7.3 km
21km ESE of Little Lake, CA ΠερισσότεροΧάρτης
24 Νοε 2021 01:54 (GMT -8) (24 Νοε 2021 09:54 GMT)
1.4

2.3 km
25km N of Searles Valley, CA ΠερισσότεροΧάρτης
23 Νοε 2021 23:58 (GMT -8) (24 Νοε 2021 07:58 GMT)
1.4

1.4 km
24km N of Searles Valley, CA ΠερισσότεροΧάρτης
23 Νοε 2021 23:23 (GMT -8) (24 Νοε 2021 07:23 GMT)
0.8

6.8 km
12km E of Ridgecrest, CA ΠερισσότεροΧάρτης
23 Νοε 2021 17:23 (GMT -8) (24 Νοε 2021 01:23 GMT)
1.0

2.1 km
11km ENE of Coso Junction, CA ΠερισσότεροΧάρτης
Τρίτη, 23 Νοεμβρίου 2021 23:46 GMT (12 σεισμοί)
23 Νοε 2021 15:46 (GMT -8) (23 Νοε 2021 23:46 GMT)
0.9

7.8 km
12km SW of Searles Valley, CA ΠερισσότεροΧάρτης
23 Νοε 2021 15:11 (GMT -8) (23 Νοε 2021 23:11 GMT)
1.4

7.5 km
17km W of Searles Valley, CA ΠερισσότεροΧάρτης
23 Νοε 2021 09:37 (GMT -8) (23 Νοε 2021 17:37 GMT)
1.2

7.4 km
18km W of Searles Valley, CA ΠερισσότεροΧάρτης
23 Νοε 2021 07:47 (GMT -8) (23 Νοε 2021 15:47 GMT)
0.8

6.9 km
13km SSW of Searles Valley, CA ΠερισσότεροΧάρτης
23 Νοε 2021 06:12 (GMT -8) (23 Νοε 2021 14:12 GMT)
0.8

4.1 km
20km E of Little Lake, CA ΠερισσότεροΧάρτης
23 Νοε 2021 03:22 (GMT -8) (23 Νοε 2021 11:22 GMT)
1.0

5.3 km
33km ENE of Coso Junction, CA ΠερισσότεροΧάρτης
23 Νοε 2021 01:13 (GMT -8) (23 Νοε 2021 09:13 GMT)
1.2

3.2 km
6km NE of Coso Junction, CA ΠερισσότεροΧάρτης
23 Νοε 2021 00:47 (GMT -8) (23 Νοε 2021 08:47 GMT)
1.1

3.3 km
31km WSW of Olancha, CA ΠερισσότεροΧάρτης
23 Νοε 2021 00:42 (GMT -8) (23 Νοε 2021 08:42 GMT)
1.0

7.3 km
20km W of Searles Valley, CA ΠερισσότεροΧάρτης
23 Νοε 2021 00:36 (GMT -8) (23 Νοε 2021 08:36 GMT)
0.9

5.6 km
21km E of Little Lake, CA ΠερισσότεροΧάρτης
22 Νοε 2021 20:40 (GMT -8) (23 Νοε 2021 04:40 GMT)
0.9

10.1 km
14km ENE of Ridgecrest, CA ΠερισσότεροΧάρτης
22 Νοε 2021 16:17 (GMT -8) (23 Νοε 2021 00:17 GMT)
1.7

0.3 km
5km NW of Boron, CA ΠερισσότεροΧάρτης
Δευτέρα, 22 Νοεμβρίου 2021 23:50 GMT (14 σεισμοί)
22 Νοε 2021 15:50 (GMT -8) (22 Νοε 2021 23:50 GMT)
0.9

4.8 km
12km SW of Searles Valley, CA ΠερισσότεροΧάρτης
22 Νοε 2021 15:28 (GMT -8) (22 Νοε 2021 23:28 GMT)
1.2

6.7 km
11km SW of Searles Valley, CA ΠερισσότεροΧάρτης
22 Νοε 2021 14:43 (GMT -8) (22 Νοε 2021 22:43 GMT)
1.2

0.8 km
6km S of Mojave, CA ΠερισσότεροΧάρτης
22 Νοε 2021 11:43 (GMT -8) (22 Νοε 2021 19:43 GMT)
1.3

1 km
13km SE of Tehachapi, CA ΠερισσότεροΧάρτης
22 Νοε 2021 09:32 (GMT -8) (22 Νοε 2021 17:32 GMT)
0.9

5.8 km
21km E of Little Lake, CA ΠερισσότεροΧάρτης
22 Νοε 2021 07:40 (GMT -8) (22 Νοε 2021 15:40 GMT)
2.2

4.4 km
8km ESE of Ridgecrest, CA ΠερισσότεροΧάρτης
22 Νοε 2021 06:56 (GMT -8) (22 Νοε 2021 14:56 GMT)
1.0

8.5 km
11km SW of Searles Valley, CA ΠερισσότεροΧάρτης
22 Νοε 2021 04:51 (GMT -8) (22 Νοε 2021 12:51 GMT)
1.2

9.9 km
22km ESE of Little Lake, CA ΠερισσότεροΧάρτης
22 Νοε 2021 04:05 (GMT -8) (22 Νοε 2021 12:05 GMT)
0.9

1.4 km
14km SSW of Olancha, CA ΠερισσότεροΧάρτης
22 Νοε 2021 00:24 (GMT -8) (22 Νοε 2021 08:24 GMT)
0.9

2.2 km
15km E of Coso Junction, CA ΠερισσότεροΧάρτης
22 Νοε 2021 00:14 (GMT -8) (22 Νοε 2021 08:14 GMT)
1.0

4.2 km
21km WNW of Inyokern, CA ΠερισσότεροΧάρτης
21 Νοε 2021 22:45 (GMT -8) (22 Νοε 2021 06:45 GMT)
1.0

9.8 km
16km W of Searles Valley, CA 1 αναφοράΠερισσότεροΧάρτης
21 Νοε 2021 22:23 (GMT -8) (22 Νοε 2021 06:23 GMT)
1.4

8.5 km
16km W of Searles Valley, CA ΠερισσότεροΧάρτης
21 Νοε 2021 21:19 (GMT -8) (22 Νοε 2021 05:19 GMT)
0.9

4 km
21km E of Little Lake, CA ΠερισσότεροΧάρτης
Κυριακή, 21 Νοεμβρίου 2021 21:20 GMT (2 σεισμοί)
21 Νοε 2021 13:20 (GMT -8) (21 Νοε 2021 21:20 GMT)
0.8

7 km
15km W of Searles Valley, CA ΠερισσότεροΧάρτης
21 Νοε 2021 12:20 (GMT -8) (21 Νοε 2021 20:20 GMT)
0.8

1.8 km
8km E of Coso Junction, CA ΠερισσότεροΧάρτης
Εκτιμώμενη συνδυασμένη σεισμική ενέργεια που απελευθερώνεται: 4.5 x 108 joules (125 kilowatt hours, ισοδυναμεί με 0.108 τόνους TNT) Περισσότερες πληροφορίες
Δείτε περισσότερα

Κατάλογος σεισμών - Αναζητήστε προηγούμενους σεισμούς

Βρείτε προηγούμενους σεισμούς σε αυτήν την περιοχή κατά ημερομηνία ή εύρος ημερομηνιών:
έως
Αναζητήστε σεισμούς!

Διαδραστικός χάρτης

Volcanoes & Earthquakes - new app for Android
Try our free app!
Volcanoes & Earthquakes - new app for Android
Android | iOS version
Why is there advertising on this site?
Support us - Help us upgrade our services!
We truly love working to bring you the latest volcano and earthquake data from around the world. Maintaining our website and our free apps does require, however, considerable time and resources.
We need financing to increase hard- and software capacity as well as support our editor team. We're aiming to achieve uninterrupted service wherever an earthquake or volcano eruption unfolds, and your donations can make it happen! Every donation will be highly appreciated. If you find the information useful and would like to support our team in integrating further features, write great content, and in upgrading our soft- and hardware, please make a donation (PayPal or Online credit card payment).

Planned features:
  • Improved multilanguage support
  • Tsunami alerts
  • Faster responsiveness
Thanks to your past donations, these features have been added recently:
  • Earthquake archive from 1900 onwards
  • Detailed quake stats
  • Additional seismic data sources
Download and Upgrade the Volcanoes & Earthquakes app to get one of the fastest seismic and volcano alerts online:
Android | IOS
Thank you!
Copyrights: VolcanoDiscovery και από άλλες πηγές, όπως σημειώνεται.
Χρήση του υλικού: Τα περισσότερα κείμενα και εικόνες, συγκεκριμένα φωτογραφίες, σε αυτόν τον ιστότοπο προστατεύονται από πνευματικά δικαιώματα. Η περαιτέρω αναπαραγωγή και χρήση χωρίς άδεια συνήθως δεν συναινείται. Εάν δεν είστε σίγουροι ή χρειάζεστε δικαιώματα άδειας για φωτογραφίες, για παράδειγμα για δημοσιεύσεις και εμπορική χρήση, επικοινωνήστε παρακαλώ μαζί μας.
Home | Travel | Destinations | Volcanoes | Photos | Earthquakes | About | Glossary | News | Contact | Privacy | Imprint | EN | DE | EL | ES | FR | IT | RU
Ακολουθήστε μας:Ακολουθήστε μας στο FacebookΑκολουθήστε μας στο InstagramΑκολουθήστε μας στο TwitterΕπισκεφτείτε το κανάλι μας στο Youtube