Επαφή | RSS | EN | DE | EL | ES | FR | IT | RU

Τελευταίοι σεισμοί, Özdere, İzmir, Τουρκία, τις τελευταίες 24 ώρες την Τρίτη, 7 Φεβρουαρίου 2023 - λίστα, χάρτης, στατιστικά

Τελευταία ανανενώση: 7 Φεβρουαρίου 2023 16:22 GMT -
Ένιωσες σεισμό; Ανέφερέ το!
Σεισμοί κοντά μου!
Δείτε τη λίστα

Σεισμοί τις τελευταίες 24 ώρες:

  • 4 σεισμοί μεγέθους 3 βαθμών και άνω
  • 3 σεισμοί μεγέθους μεταξύ 2 και 3 βαθμών
  • 1 σεισμός μεγέθους κάτω των 2 βαθμών
Τις τελευταίες 24 ώρες, Özdere είχε 4 σεισμούς μεγέθους 3.0 ή μεγαλύτερο και 3 σεισμούς μεγέθους 2+.
Ελαφρύς σεισμός μεγέθους 3.8 σημειώθηκε Eastern Mediterranean, Τουρκία, πριν από 20 ώρες.

Τελευταίος σεισμός: Mag. 1.5 | Turkey: KISIK-MENDERES (IZMIR) -

Ο ισχυρότερος σεισμός σήμερα: Mag. 3.8 | Eastern Mediterranean, 6.2 km Ν από Sarigerme, Τουρκία -

Πρόσφατοι σεισμοί πάνω από μέγεθος 1.0 in or near Özdere, İzmir, Τουρκία (ενημερώθηκε )

Τελευταίες 24 ώρες9 σεισμοί3 σεισμοί M2+5 σεισμοί M3+
Τελευταίες 7 ημέρες110 σεισμοί29 σεισμοί M2+15 σεισμοί M3+3 σεισμοί M4+
Τελευταίες 30 ημέρες1,594 σεισμοί556 σεισμοί M2+71 σεισμοί M3+4 σεισμοί M4+
Τελευταίες 90 ημέρες2,678 σεισμοί891 σεισμοί M2+112 σεισμοί M3+9 σεισμοί M4+
Τελευταίες 365 ημέρες7,186 σεισμοί2,264 σεισμοί M2+262 σεισμοί M3+20 σεισμοί M4+2 σεισμοί M5+

Σεισμοί σε κοντινές περιοχές

...Διαβάστε περισσότερα
Διαδραστικός χάρτης
[μικρότερα] [μεγαλύτερα]
Απόκρυψη 2 μη επιβεβαιωμένοι σεισμοί
Showing quakes από μέγεθος 0.1 ή μεγαλύτερο (10 σεισμοί):
Ημερομηνία και ώραΜέγεθος
Βάθος
Πλησιέστερα ηφαίστειο (απόσταση)ΤοποθεσίαΛεπτομέριεςΧάρτης
Τρίτη, 7 Φεβρουαρίου 2023 GMT (4 σεισμοί)
7 Φεβ 2023 15:28 (GMT +3) (7 Φεβ 2023 12:28 GMT)
1.5

16 km
Turkey: KISIK-MENDERES (IZMIR) Περ.
7 Φεβ 2023 12:33 (GMT +2) (7 Φεβ 2023 10:33 GMT)
2.8

13 km
Αιγαίο Πέλαγος, 15 km δυτικά από Κάλυμνος, Ελλάδα Περ.
7 Φεβ 2023 11:08 (GMT +2) (7 Φεβ 2023 09:08 GMT)
2.3

9 km
24 km δυτικά από Lesvos , Ελλάδα Περ.
7 Φεβ 2023 03:15 (GMT +3) (7 Φεβ 2023 00:15 GMT)
?

n/a
44 km δυτικά από Ayvalik, Τουρκία (μη επιβεβαιωμένους)
Το ενιωσα - 1 αναφορά
Περ.
Δευτέρα, 6 Φεβρουαρίου 2023 GMT (6 σεισμοί)
7 Φεβ 2023 01:24 (GMT +2) (6 Φεβ 2023 23:24 GMT)
3.2

80 km
Αιγαίο Πέλαγος, 23 km νότια από Νάξος, Ελλάδα
Το ενιωσα
Περ.
6 Φεβ 2023 23:17 (GMT +2) (6 Φεβ 2023 21:17 GMT)
3.4

10 km
Αιγαίο Πέλαγος, 33 km βορειοανατολικά από Mykonos, Ελλάδα
Το ενιωσα
Περ.
6 Φεβ 2023 23:14 (GMT +2) (6 Φεβ 2023 21:14 GMT)
2.8

13 km
Lesvos, 44 km βορειοδυτικά από Μυτιλήνη, Ελλάδα 1 αναφοράΠερ.
6 Φεβ 2023 23:39 (GMT +3) (6 Φεβ 2023 20:39 GMT)
3.8

10 km
Eastern Mediterranean, 6.2 km νότια από Sarigerme, Τουρκία
Το ενιωσα - 1 αναφορά
Περ.
6 Φεβ 2023 21:35 (GMT +2) (6 Φεβ 2023 19:35 GMT)
?

n/a
30 km βορειοανατολικά από Ερεσός, Ελλάδα (μη επιβεβαιωμένους)
Το ενιωσα - 1 αναφορά
Περ.
6 Φεβ 2023 19:33 (GMT +3) (6 Φεβ 2023 16:33 GMT)
3.7

10 km
Eastern Mediterranean, 21 km δυτικά από Μάκρη, Τουρκία
Το ενιωσα
Περ.
Εκτιμώμενη συνδυασμένη σεισμική ενέργεια που απελευθερώνεται: 6.8 x 1010 joules (18.9 megawatt hours, ισοδυναμεί με 16.3 τόνους TNT) | about seismic energy

Latest seismic signals

Seismic station: Ankara, Turkey (ANTO/IU network) | Show on map | Station Info
Seismic station Ankara, Turkey: seismogram of vertical movement last 60 minutes (source: IRIS/BUD)
Seismogram (vertical component) last 60 minutes. Source: IRIS query builder webtool
Δείτε περισσότερα

Κατάλογος σεισμών - Αναζητήστε προηγούμενους σεισμούς

Βρείτε προηγούμενους σεισμούς σε αυτήν την περιοχή κατά ημερομηνία ή εύρος ημερομηνιών:
ή
Αναζητήστε σεισμούς!

Διαδραστικός χάρτης

Volcanoes & Earthquakes - new app for Android

Αναζητήστε σεισμούς ανά χώρα ή περιοχή

Τελευταία ανανενώση: 7 Φεβρουαρίου 2023 16:22 GMT -

Αναζήτηση!
Try our free app!
Volcanoes & Earthquakes - new app for Android
Android | iOS version

Support us - Help us upgrade our services!

We truly love working to bring you the latest volcano and earthquake data from around the world. Maintaining our website and our free apps does require, however, considerable time and resources.
We need financing to increase hard- and software capacity as well as support our editor team. We're aiming to achieve uninterrupted service wherever an earthquake or volcano eruption unfolds, and your donations can make it happen! Every donation will be highly appreciated. If you find the information useful and would like to support our team in integrating further features, write great content, and in upgrading our soft- and hardware, please make a donation (PayPal or Online credit card payment).

Planned features:
  • Improved multilanguage support
  • Tsunami alerts
  • Faster responsiveness
Thanks to your past donations, these features have been added recently:
  • Design upgrade
  • Detailed quake stats
  • Additional seismic data sources
Download and Upgrade the Volcanoes & Earthquakes app to get one of the fastest seismic and volcano alerts online:
Android | IOS
Thank you!
Sources: VolcanoDiscovery / VolcanoAdventures and other sources as noted.
Use of material: Most text and images on our websites are owned by us. Re-use is generally not permitted without authorization. Contact us for licensing rights.
Volcanoes & Earthquakes
VolcanoDiscovery Home
Ηφαίστεια | Σεισμοί | Photos | News | App
Adventure & Study Travel
Tours to Volcanoes and Volcanic Areas: walking tours, photo tours, study tours
Tours & Dates | FAQ | About us
Get our newsletter!
Company info
Contact | Legal info | Terms & conditions
Follow us
Follow us on facebook Follow us on Instagram Follow us on Twitter Visit our Youtube channel
EN | DE | EL | ES | FR | IT | RU
VolcanoDiscovery GmbH, Germany, Reg. nr.: HRB 103744, EU Tax Id: DE 310 395 322 owned and created by
Dr. Tom Pfeiffer, volcanologist, volcano photographer, tour organizer member of
IAVCEI
Volcanological Society
Ecotourism Greece
Insured by R+V
VolcanoDiscovery © 2004- All Rights Reserved | Privacy - cookie settings