Επαφή | RSS | EN | DE | EL | ES | FR | IT | RU

Τελευταίοι σεισμοί στην Αλάσκα και στα Αλεούτια νησιά: τελευταίες 24 ώρες, Σάββατο, 10 Δεκεμβρίου 2022 - λίστα, χάρτης, στατιστικά

Τελευταία ανανενώση: 10 Δεκεμβρίου 2022 09:20 GMT -
Ένιωσες σεισμό; Ανέφερέ το!
Σεισμοί κοντά μου!
Δείτε τη λίστα

Σεισμοί τις τελευταίες 24 ώρες:

  • 2 σεισμοί μεγέθους 3 βαθμών και άνω
  • 6 σεισμοί μεγέθους μεταξύ 2 και 3 βαθμών
  • 38 σεισμοί μεγέθους κάτω των 2 βαθμών
Τις τελευταίες 24 ώρες, Αλάσκα και Αλεούτια νησιά είχε 2 σεισμούς μεγέθους 3.0 ή μεγαλύτερο και 6 σεισμούς μεγέθους 2+. Σημειώθηκαν επίσης 38 μικροί σεισμοί κάτω των βαθμών 2.0 Ρίχτερ που οι άνθρωποι κανονικά δεν μπορούν να αισθανθούν.

Τελευταίος σεισμός: Mag. 1.6 | 57 Km S of Denali National Park, Alaska -

Ο ισχυρότερος σεισμός σήμερα: Mag. 3.7 | North Pacific Ocean, 192 km ΝΑ από Atka, Aleutians West, Αλάσκα, Ηνωμένες Πολιτείες -

Πρόσφατοι σεισμοί πάνω από μέγεθος 1.0 στην Αλάσκα και στα Αλεούτια νησιά (ενημερώθηκε )

Τελευταίες 24 ώρες40 σεισμοί6 σεισμοί M2+2 σεισμοί M3+
Τελευταίες 7 ημέρες388 σεισμοί79 σεισμοί M2+12 σεισμοί M3+3 σεισμοί M4+1 σεισμός M5+
Τελευταίες 30 ημέρες1,823 σεισμοί398 σεισμοί M2+75 σεισμοί M3+16 σεισμοί M4+2 σεισμοί M5+
Τελευταίες 90 ημέρες5,907 σεισμοί1,573 σεισμοί M2+239 σεισμοί M3+66 σεισμοί M4+4 σεισμοί M5+
Τελευταίες 365 ημέρες32,854 σεισμοί9,602 σεισμοί M2+2,286 σεισμοί M3+215 σεισμοί M4+33 σεισμοί M5+3 σεισμοί M6+
...Διαβάστε περισσότερα
Φιλτράρετε κατά μέγεθος:

όλα
1.0+
2.0+
3.0+
Διαδραστικός χάρτης
[μικρότερα] [μεγαλύτερα]
όλα
1.0+
2.0+
3.0+
Showing quakes από μέγεθος 0.1 ή μεγαλύτερο (46 σεισμοί):
Ημερομηνία και ώραΜέγεθος
Βάθος
Πλησιέστερα ηφαίστειο (απόσταση)ΤοποθεσίαΛεπτομέριεςΧάρτης
Σάββατο, 10 Δεκεμβρίου 2022 GMT (18 σεισμοί)
10 Δεκ 2022 09:13 GMT
1.6

4.2 km
57 Km S of Denali National Park, Alaska Περ.
10 Δεκ 2022 00:04 (GMT -9) (10 Δεκ 2022 09:04 GMT)
0.8

71 km
37 Km NW of Beluga, Alaska Περ.
9 Δεκ 2022 22:28 (GMT -9) (10 Δεκ 2022 07:28 GMT)
0.9

20 km
20 Km SE of Chickaloon, Alaska Περ.
9 Δεκ 2022 20:53 (GMT -9) (10 Δεκ 2022 05:53 GMT)
2.6

10 km
34 km βορειοδυτικά από Stevens Village, Yukon-Koyukuk, Αλάσκα, Ηνωμένες Πολιτείες Περ.
9 Δεκ 2022 20:30 (GMT -9) (10 Δεκ 2022 05:30 GMT)
2.1

56 km
61 km βορειοανατολικά από Chignik Lagoon, Lake and Peninsula, Αλάσκα, Ηνωμένες Πολιτείες Περ.
9 Δεκ 2022 19:55 (GMT -9) (10 Δεκ 2022 04:55 GMT)
1.4

80 km
Central Alaska Περ.
9 Δεκ 2022 19:27 (GMT -9) (10 Δεκ 2022 04:27 GMT)
1.6

17 km
46 Km SSW of South Van Horn, Alaska Περ.
9 Δεκ 2022 19:21 (GMT -9) (10 Δεκ 2022 04:21 GMT)
1.9

70 km
20 km βόρεια από Homer, Kenai Peninsula, Αλάσκα, Ηνωμένες Πολιτείες Περ.
9 Δεκ 2022 19:03 (GMT -9) (10 Δεκ 2022 04:03 GMT)
1.7

5.9 km
Central Alaska Περ.
9 Δεκ 2022 17:36 (GMT -9) (10 Δεκ 2022 02:36 GMT)
1.7

121 km
42 Km WSW of Denali Park, Alaska Περ.
9 Δεκ 2022 14:36 (GMT -12) (10 Δεκ 2022 02:36 GMT)
3.7

50 km
North Pacific Ocean, 192 km νοτιοανατολικά από Atka, Aleutians West, Αλάσκα, Ηνωμένες Πολιτείες
Το ενιωσα
Περ.
9 Δεκ 2022 17:23 (GMT -9) (10 Δεκ 2022 02:23 GMT)
1.6

121 km
Southern Alaska Περ.
9 Δεκ 2022 17:03 (GMT -9) (10 Δεκ 2022 02:03 GMT)
1.4

0.5 km
13 Km ENE of Fox, Alaska Περ.
9 Δεκ 2022 16:34 (GMT -9) (10 Δεκ 2022 01:34 GMT)
1.7

39 km
4 Km NNW of Point MacKenzie, Alaska Περ.
9 Δεκ 2022 16:16 (GMT -9) (10 Δεκ 2022 01:16 GMT)
1.7

10.5 km
97 Km E of McCarthy, Alaska Περ.
9 Δεκ 2022 15:42 (GMT -9) (10 Δεκ 2022 00:42 GMT)
2.2

114 km
109 km βορειοδυτικά από Susitna North, Matanuska-Susitna, Αλάσκα, Ηνωμένες Πολιτείες Περ.
9 Δεκ 2022 15:28 (GMT -9) (10 Δεκ 2022 00:28 GMT)
1.8

35 km
56 km βόρεια από Valdez, Αλάσκα, Ηνωμένες Πολιτείες Περ.
9 Δεκ 2022 15:28 (GMT -9) (10 Δεκ 2022 00:28 GMT)
1.6

134 km
68 Km ESE of Denali National Park, Alaska Περ.
Παρασκευή, 9 Δεκεμβρίου 2022 GMT (28 σεισμοί)
9 Δεκ 2022 14:17 (GMT -9) (9 Δεκ 2022 23:17 GMT)
0.2

2.1 km
86 Km NW of Karluk, Alaska Περ.
9 Δεκ 2022 13:41 (GMT -9) (9 Δεκ 2022 22:41 GMT)
1.8

109 km
99 km δυτικά από Trapper Creek, Matanuska-Susitna, Αλάσκα, Ηνωμένες Πολιτείες Περ.
9 Δεκ 2022 13:28 (GMT -9) (9 Δεκ 2022 22:28 GMT)
1.9

119 km
98 km δυτικά από Homer, Kenai Peninsula, Αλάσκα, Ηνωμένες Πολιτείες Περ.
Δείτε περισσότερα
Εκτιμώμενη συνδυασμένη σεισμική ενέργεια που απελευθερώνεται: 2.8 x 1010 joules (7.77 megawatt hours, ισοδυναμεί με 6.69 τόνους TNT) | about seismic energy

Latest seismic signals

Seismic station: North Ridge, Okmok Caldera, Alaska (OKNO/AV network) | Show on map | Station Info
Seismic station North Ridge, Okmok Caldera, Alaska: seismogram of vertical movement last 60 minutes (source: IRIS/BUD)
Seismogram (vertical component) last 60 minutes. Source: IRIS query builder webtool
Δείτε περισσότερα

Earthquake Catalog - Αναζητήστε προηγούμενους σεισμούς

Βρείτε προηγούμενους σεισμούς σε αυτήν την περιοχή κατά ημερομηνία ή εύρος ημερομηνιών:
ή
Εμφάνιση των πιο πρόσφατων σεισμών και σεισμών
Σεισμικά βάθη και χρόνος
Βάθος και μέγεθος σεισμών έναντι χρονικού σχεδίου

Διαδραστικός χάρτης

Volcanoes & Earthquakes - new app for Android

Στατιστικά στοιχεία για σεισμούς

Έχει αυξηθεί ή μειωθεί η σεισμική δραστηριότητα; Ελέγξτε το Quake-O-Meter!
Αριθμός σεισμών έναντι χρόνου:
Τελευταία 24ωρα:
Αριθμός σεισμών και ενέργειας το τελευταίο 24ωρο
Τελευταίες 30 ημέρες:
Αριθμός σεισμών και ενέργειας τις τελευταίες 30 ημέρες
Τελευταίες 90 ημέρες:
Αριθμός σεισμών έναντι χρόνου
Δείτε περισσότερα

Κατανομή μεγέθους και ενέργεια που απελευθερώνεται:
Τελευταία 24ωρα:
Αριθμός σεισμών και ενέργειας έναντι μεγέθους τις τελευταίες 24 ώρες Τα μεγέθη των σεισμών και της ενέργειας έναντι του χρόνου μετά από 24 ώρες
Τελευταίες 7 ημέρες:
Number of quakes and energy over magnitude past 7 days Magnitudes of quakes and energy over time past 7 days
Τελευταίες 30 ημέρες:
Number of quakes and energy over magnitude past 30 days Magnitudes of quakes and energy over time past 30 days
Try our free app!
Volcanoes & Earthquakes - new app for Android
Android | iOS version

Support us - Help us upgrade our services!

We truly love working to bring you the latest volcano and earthquake data from around the world. Maintaining our website and our free apps does require, however, considerable time and resources.
We need financing to increase hard- and software capacity as well as support our editor team. We're aiming to achieve uninterrupted service wherever an earthquake or volcano eruption unfolds, and your donations can make it happen! Every donation will be highly appreciated. If you find the information useful and would like to support our team in integrating further features, write great content, and in upgrading our soft- and hardware, please make a donation (PayPal or Online credit card payment).

Planned features:
  • Improved multilanguage support
  • Tsunami alerts
  • Faster responsiveness
Thanks to your past donations, these features have been added recently:
  • Design upgrade
  • Detailed quake stats
  • Additional seismic data sources
Download and Upgrade the Volcanoes & Earthquakes app to get one of the fastest seismic and volcano alerts online:
Android | IOS
Thank you!
Sources: VolcanoDiscovery / VolcanoAdventures and other sources as noted.
Use of material: Most text and images on our websites are owned by us. Re-use is generally not permitted without authorization. Contact us for licensing rights.
Volcanoes & Earthquakes
VolcanoDiscovery Home
Ηφαίστεια | Σεισμοί | Photos | News | App
Adventure & Study Travel
Tours to Volcanoes and Volcanic Areas: walking tours, photo tours, study tours
Tours & Dates | FAQ | About us
Get our newsletter!
Company info
Contact | Legal info | Terms & conditions
Follow us
Follow us on facebook Follow us on Instagram Follow us on Twitter Visit our Youtube channel
EN | DE | EL | ES | FR | IT | RU
VolcanoDiscovery GmbH, Germany, Reg. nr.: HRB 103744, EU Tax Id: DE 310 395 322 owned and created by
Dr. Tom Pfeiffer, volcanologist, volcano photographer, tour organizer member of
IAVCEI
Volcanological Society
Ecotourism Greece
Insured by R+V
VolcanoDiscovery © 2004- All Rights Reserved | Privacy - cookie settings