Επαφή | RSS | EN | DE | EL | ES | FR | IT | RU

Νιώσατε σεισμό; Γράψτε παρακαλώ μία σχετική αναφορά!

Τελευταία ανανενώση: 6 Δεκεμβρίου 2022 08:38 GMT -
Τελευταία ανανενώση: 6 Δεκεμβρίου 2022 08:38 GMT -
Ένιωσες σεισμό; Ανέφερέ το!
Σεισμοί κοντά μου!
Δείτε τη λίστα

Σεισμοί τις τελευταίες 2 ώρες:

  • 3 σεισμοί μεγέθους 4 βαθμών και άνω
  • 4 σεισμοί μεγέθους μεταξύ 3 και 4 βαθμών
  • 16 σεισμοί μεγέθους μεταξύ 2 και 3 βαθμών
  • 42 σεισμοί μεγέθους κάτω των 2 βαθμών
Τις τελευταίες 2 ώρες σημειώθηκαν 3 σεισμούς μεγέθους 4.0 ή μεγαλύτερο, 4 σεισμούς μεγέθους 3+ και 16 σεισμούς μεγέθους 2+. Σημειώθηκαν επίσης 42 μικροί σεισμοί κάτω των βαθμών 2.0 Ρίχτερ που οι άνθρωποι κανονικά δεν μπορούν να αισθανθούν. Δείτε όλους τους σεισμούς τις τελευταίες 24 ώρες!

Τελευταίος σεισμός: Mag. 4.1 | Indian Ocean, 281 km Ν από Jember, East Java, Ινδονησία -

Ο ισχυρότερος σεισμός: Mag. 4.8 | 71 km Ν από Gorontalo, Ινδονησία -

...Διαβάστε περισσότερα
Φιλτράρετε κατά μέγεθος:

όλα
2.0+
3.0+
4.0+
Διαδραστικός χάρτης
[μικρότερα] [μεγαλύτερα]
όλα
2.0+
3.0+
4.0+
Απόκρυψη 4 μη επιβεβαιωμένοι σεισμοί
Εμφάνιση των πιο πρόσφατων σεισμών και σεισμών από μέγεθος 2 ή μεγαλύτερο (27 στα 65 σεισμοί, Δείτε περισσότερα):
Ημερομηνία και ώραΜέγεθος
Βάθος
Πλησιέστερα ηφαίστειο (απόσταση)ΤοποθεσίαΛεπτομέριεςΧάρτης
Τρίτη, 6 Δεκεμβρίου 2022 GMT (27 σεισμοί)
6 Δεκ 2022 08:15 GMT
6 Δεκ 2022 16:15 (GMT +8)
4.1

10 km
Indian Ocean, 281 km νότια από Jember, East Java, Ινδονησία
Το ενιωσα
Περ.
6 Δεκ 2022 08:14 GMT
6 Δεκ 2022 02:14 (GMT -6)
2.9

38 km
North Pacific Ocean, 87 km νοτιοδυτικά από Ουσουλουτάν, Ελ Σαλβαδόρ Περ.
6 Δεκ 2022 08:05 GMT
6 Δεκ 2022 03:05 (GMT -5)
?

n/a
Κεντάκι, 40 km βορειοανατολικά από Fort Knox, Hardin County, Kentucky, Ηνωμένες Πολιτείες (preliminary) Early Alert!
Το ενιωσα - 2 εκθέσεις
Περ.
6 Δεκ 2022 08:01 GMT
6 Δεκ 2022 16:01 (GMT +8)
4.8

132 km
71 km νότια από Gorontalo, Ινδονησία
Το ενιωσα
Περ.
6 Δεκ 2022 07:56 GMT
6 Δεκ 2022 08:56 (GMT +1)
2.4

9.5 km
16 km ανατολικά από Citta di Castello, Ιταλία Περ.
6 Δεκ 2022 07:51 GMT
6 Δεκ 2022 01:51 (GMT -6)
2.9

10 km
North Pacific Ocean, 202 km δυτικά από Μανάγκουα, Νικαράγουα Περ.
6 Δεκ 2022 07:48 GMT
6 Δεκ 2022 02:48 (GMT -5)
?

n/a
54 km νοτιοανατολικά από Worcester, Μασαχουσέτη, Ηνωμένες Πολιτείες (preliminary) Early Alert!
Το ενιωσα - 1 αναφορά
Περ.
6 Δεκ 2022 07:41 GMT
6 Δεκ 2022 04:41 (GMT -3)
3.8

252 km
181 km δυτικά από Jujuy, Departamento de Doctor Manuel Belgrano, Jujuy, Αργεντινή
Το ενιωσα
Περ.
6 Δεκ 2022 07:39 GMT
6 Δεκ 2022 06:39 (GMT -1)
2.1

1 km
12 km βορειοδυτικά από Άγκρα ντο Ερόϊσμο, Πορτογαλία Περ.
6 Δεκ 2022 07:38 GMT
5 Δεκ 2022 23:38 (GMT -8)
?

n/a
39 km νοτιοανατολικά από Stockton, San Joaquin County, Καλιφόρνια, Ηνωμένες Πολιτείες (preliminary) Early Alert!
Το ενιωσα - 1 αναφορά
Περ.
6 Δεκ 2022 07:33 GMT
5 Δεκ 2022 23:33 (GMT -8)
?

n/a
16 km νοτιοανατολικά από Ρίνο, Washoe County, Νεβάδα, Ηνωμένες Πολιτείες (μη επιβεβαιωμένους)
Το ενιωσα - 1 αναφορά
Περ.
6 Δεκ 2022 07:29 GMT
6 Δεκ 2022 13:29 (GMT +6)
3.5

10 km
201 km δυτικά από Σεμέι, East Kazakhstan, Καζακστάν
Το ενιωσα
Περ.
6 Δεκ 2022 07:24 GMT
6 Δεκ 2022 12:24 (GMT +5)
2.7

10 km
40 km νοτιοανατολικά από Khorugh, Τατζικιστάν Περ.
6 Δεκ 2022 07:20 GMT
6 Δεκ 2022 20:20 (GMT +13)
2.0

5 km
15 km νοτιοδυτικά από Taupo, Waikato, Νέα Ζηλανδία Περ.
6 Δεκ 2022 07:20 GMT
6 Δεκ 2022 15:20 (GMT +8)
3.5

10 km
Indian Ocean, 181 km νότια από Jember, East Java, Ινδονησία
Το ενιωσα - 1 αναφορά
Περ.
6 Δεκ 2022 07:15 GMT
6 Δεκ 2022 15:15 (GMT +8)
3.9

10 km
Indian Ocean, Ινδονησία
Το ενιωσα
Περ.
6 Δεκ 2022 07:14 GMT
6 Δεκ 2022 09:14 (GMT +2)
2.3

6 km
8.6 km νότια από Μπάνσκο, Bansko, Blagoevgrad, Βουλγαρία Περ.
6 Δεκ 2022 07:08 GMT
6 Δεκ 2022 08:08 (GMT +1)
2.2

10.4 km
Tyrrhenian Sea, 36 km βορειοδυτικά από Milazzo, Ιταλία Περ.
6 Δεκ 2022 07:05 GMT
6 Δεκ 2022 20:05 (GMT +13)
2.3

7.5 km
22 km νοτιοδυτικά από Taupo, Waikato, Νέα Ζηλανδία Περ.
6 Δεκ 2022 06:56 GMT
6 Δεκ 2022 19:56 (GMT +13)
2.2

5 km
15 km νοτιοδυτικά από Taupo, Waikato, Νέα Ζηλανδία Περ.
6 Δεκ 2022 06:51 GMT
6 Δεκ 2022 19:51 (GMT +13)
2.0

5 km
22 km νοτιοδυτικά από Taupo, Waikato, Νέα Ζηλανδία Περ.
Δείτε περισσότερα
Εκτιμώμενη συνδυασμένη σεισμική ενέργεια που απελευθερώνεται: 1.4 x 1012 joules (382 megawatt hours, ισοδυναμεί με 328 τόνους TNT) | about seismic energy

Κατάλογος σεισμών - Αναζητήστε προηγούμενους σεισμούς

Βρείτε προηγούμενους σεισμούς σε αυτήν την περιοχή κατά ημερομηνία ή εύρος ημερομηνιών:
ή
Αναζητήστε σεισμούς!

Διαδραστικός χάρτης

Volcanoes & Earthquakes - new app for Android

Στατιστικά στοιχεία για σεισμούς

Έχει αυξηθεί ή μειωθεί η σεισμική δραστηριότητα; Ελέγξτε το Quake-O-Meter!
Αριθμός σεισμών έναντι χρόνου:
Τελευταία 24ωρα:
Αριθμός σεισμών και ενέργειας το τελευταίο 24ωρο
Τελευταίες 30 ημέρες:
Αριθμός σεισμών και ενέργειας τις τελευταίες 30 ημέρες
Τελευταίες 90 ημέρες:
Αριθμός σεισμών έναντι χρόνου
Δείτε περισσότερα

Κατανομή μεγέθους και ενέργεια που απελευθερώνεται:
Τελευταία 24ωρα:
Αριθμός σεισμών και ενέργειας έναντι μεγέθους τις τελευταίες 24 ώρες Τα μεγέθη των σεισμών και της ενέργειας έναντι του χρόνου μετά από 24 ώρες
Τελευταίες 7 ημέρες:
Number of quakes and energy over magnitude past 7 days Magnitudes of quakes and energy over time past 7 days
Τελευταίες 30 ημέρες:
Number of quakes and energy over magnitude past 30 days Magnitudes of quakes and energy over time past 30 days
Try our free app!
Volcanoes & Earthquakes - new app for Android
Android | iOS version

Support us - Help us upgrade our services!

We truly love working to bring you the latest volcano and earthquake data from around the world. Maintaining our website and our free apps does require, however, considerable time and resources.
We need financing to increase hard- and software capacity as well as support our editor team. We're aiming to achieve uninterrupted service wherever an earthquake or volcano eruption unfolds, and your donations can make it happen! Every donation will be highly appreciated. If you find the information useful and would like to support our team in integrating further features, write great content, and in upgrading our soft- and hardware, please make a donation (PayPal or Online credit card payment).

Planned features:
  • Improved multilanguage support
  • Tsunami alerts
  • Faster responsiveness
Thanks to your past donations, these features have been added recently:
  • Design upgrade
  • Detailed quake stats
  • Additional seismic data sources
Download and Upgrade the Volcanoes & Earthquakes app to get one of the fastest seismic and volcano alerts online:
Android | IOS
Thank you!
Sources: VolcanoDiscovery / VolcanoAdventures and other sources as noted.
Use of material: Most text and images on our websites are owned by us. Re-use is generally not permitted without authorization. Contact us for licensing rights.
Volcanoes & Earthquakes
VolcanoDiscovery Home
Ηφαίστεια | Σεισμοί | Photos | News | App
Adventure & Study Travel
Tours to Volcanoes and Volcanic Areas: walking tours, photo tours, study tours
Tours & Dates | FAQ | About us
Get our newsletter!
Company info
Contact | Legal info | Terms & conditions
Follow us
Follow us on facebook Follow us on Instagram Follow us on Twitter Visit our Youtube channel
EN | DE | EL | ES | FR | IT | RU
VolcanoDiscovery GmbH, Germany, Reg. nr.: HRB 103744, EU Tax Id: DE 310 395 322 owned and created by
Dr. Tom Pfeiffer, volcanologist, volcano photographer, tour organizer member of
IAVCEI
Volcanological Society
Ecotourism Greece
Insured by R+V
VolcanoDiscovery © 2004- All Rights Reserved | Privacy - cookie settings