Τελευταίοι σεισμοί στη Γουατεμάλα: τελευταίες 24 ώρες, Τετάρτη, 6 Ιουλίου 2022 - λίστα, χάρτης, στατιστικά

Τελευταία ανανενώση 6 Ιουλίου 2022 20:10 GMT -
Δείτε τη λίστα

Σεισμοί τις τελευταίες 24 ώρες:

  • 3 σεισμοί μεγέθους 3 βαθμών και άνω
  • 3 σεισμοί μεγέθους μεταξύ 2 και 3 βαθμών
Τις τελευταίες 24 ώρες, Γουατεμάλα είχε 3 σεισμούς μεγέθους 3.0 ή μεγαλύτερο και 3 σεισμούς μεγέθους 2+.

Τελευταίος σεισμός: Mag. 2.9 | North Pacific Ocean, 31 km Ν από La Gomera, Γουατεμάλα -

Ο ισχυρότερος σεισμός σήμερα: Mag. 3.3 | 14 km Ν από La Gomera, Departamento de Escuintla, Γουατεμάλα -

Πρόσφατοι σεισμοί πάνω από μέγεθος 1.0 στη Γουατεμάλα (ενημερώθηκε )

Τελευταίες 24 ώρες:6 σεισμοί | 3 σεισμοί M2+ | 3 σεισμοί M3+
Τελευταίες 7 ημέρες:24 σεισμοί | 8 σεισμοί M2+ | 11 σεισμοί M3+ | 5 σεισμοί M4+
Τελευταίες 30 ημέρες:151 σεισμοί | 54 σεισμοί M2+ | 71 σεισμοί M3+ | 20 σεισμοί M4+
Τελευταίες 90 ημέρες:481 σεισμοί | 177 σεισμοί M2+ | 213 σεισμοί M3+ | 76 σεισμοί M4+ | 1 σεισμός M5+
Τελευταίες 365 ημέρες:1,448 σεισμοί | 373 σεισμοί M2+ | 747 σεισμοί M3+ | 274 σεισμοί M4+ | 10 σεισμοί M5+ | 1 σεισμός M6+

Σεισμοί σε κοντινές περιοχές

Σεισμοί στη Γουατεμάλα | Στον κόσμο

...Διαβάστε περισσότερα
Διαδραστικός χάρτης
[μικρότερα] [μεγαλύτερα]
Δείξε σεισμούς!
Showing quakes από μέγεθος 0.1 ή μεγαλύτερο (6 σεισμοί):
Ημερομηνία και ώραΜέγεθος
Βάθος
Πλησιέστερα ηφαίστειο (απόσταση)ΤοποθεσίαΛεπτομέριεςΧάρτης
Τετάρτη, 6 Ιουλίου 2022 GMT (6 σεισμοί)
6 Ιου 2022 08:06 (GMT -6) (6 Ιου 2022 14:06 GMT)
2.9

24 km
North Pacific Ocean, 31 km νότια από La Gomera, Γουατεμάλα Περ.Χάρτης
6 Ιου 2022 04:45 (GMT -6) (6 Ιου 2022 10:45 GMT)
3.3

88 km
14 km νότια από La Gomera, Γουατεμάλα
Το ενιωσα
Περ.Χάρτης
6 Ιου 2022 03:29 (GMT -6) (6 Ιου 2022 09:29 GMT)
3.2

8 km
North Pacific Ocean, 88 km νοτιοδυτικά από Brisas Barra de Suchiate, Μεξικό
Το ενιωσα
Περ.Χάρτης
5 Ιου 2022 22:38 (GMT -6) (6 Ιου 2022 04:38 GMT)
2.6

21 km
North Pacific Ocean, 43 km νότια από La Gomera, Γουατεμάλα Περ.Χάρτης
5 Ιου 2022 21:34 (GMT -6) (6 Ιου 2022 03:34 GMT)
3.2

1 km
13 km βορειοανατολικά από El Progreso, Ονδούρα
Το ενιωσα
Περ.Χάρτης
5 Ιου 2022 21:18 (GMT -6) (6 Ιου 2022 03:18 GMT)
2.9

211 km
San Marcos, 40 km δυτικά από Huehuetenango, Γουατεμάλα Περ.Χάρτης
Εκτιμώμενη συνδυασμένη σεισμική ενέργεια που απελευθερώνεται: 1.7 x 1010 joules (4.7 megawatt hours, ισοδυναμεί με 4.04 τόνους TNT) | about seismic energy

Earthquake Catalog - Αναζητήστε προηγούμενους σεισμούς

Βρείτε προηγούμενους σεισμούς σε αυτήν την περιοχή κατά ημερομηνία ή εύρος ημερομηνιών:
Αναζητήστε σεισμούς!
Βάθος και μέγεθος σεισμών έναντι χρονικού σχεδίου
Σεισμικά βάθη και χρόνος

Διαδραστικός χάρτης

Volcanoes & Earthquakes - new app for Android

Στατιστικά στοιχεία για σεισμούς

Έχει αυξηθεί ή μειωθεί η σεισμική δραστηριότητα; Ελέγξτε το Quake-O-Meter!
Αριθμός σεισμών έναντι χρόνου:
Τελευταία 24ωρα:
Αριθμός σεισμών και ενέργειας το τελευταίο 24ωρο
Τελευταίες 30 ημέρες:
Αριθμός σεισμών και ενέργειας τις τελευταίες 30 ημέρες
Τελευταίες 90 ημέρες:
Αριθμός σεισμών έναντι χρόνου
Δείτε περισσότερα

Κατανομή μεγέθους και ενέργεια που απελευθερώνεται:
Τελευταία 24ωρα:
Αριθμός σεισμών και ενέργειας έναντι μεγέθους τις τελευταίες 24 ώρες Τα μεγέθη των σεισμών και της ενέργειας έναντι του χρόνου μετά από 24 ώρες
Τελευταίες 7 ημέρες:
Number of quakes and energy over magnitude past 7 days Magnitudes of quakes and energy over time past 7 days
Τελευταίες 30 ημέρες:
Number of quakes and energy over magnitude past 30 days Magnitudes of quakes and energy over time past 30 days
Try our free app!
Volcanoes & Earthquakes - new app for Android
Android | iOS version
Why is there advertising on this site?
Support us - Help us upgrade our services!
We truly love working to bring you the latest volcano and earthquake data from around the world. Maintaining our website and our free apps does require, however, considerable time and resources.
We need financing to increase hard- and software capacity as well as support our editor team. We're aiming to achieve uninterrupted service wherever an earthquake or volcano eruption unfolds, and your donations can make it happen! Every donation will be highly appreciated. If you find the information useful and would like to support our team in integrating further features, write great content, and in upgrading our soft- and hardware, please make a donation (PayPal or Online credit card payment).

Planned features:
  • Improved multilanguage support
  • Tsunami alerts
  • Faster responsiveness
Thanks to your past donations, these features have been added recently:
  • Earthquake archive from 1900 onwards
  • Detailed quake stats
  • Additional seismic data sources
Download and Upgrade the Volcanoes & Earthquakes app to get one of the fastest seismic and volcano alerts online:
Android | IOS
Thank you!
Sources: VolcanoDiscovery / VolcanoAdventures and other sources as noted.
Use of material: Most text and images on our websites are owned by us. Re-use is generally not permitted without authorization. Contact us for licensing rights.
Volcanoes & Earthquakes
VolcanoDiscovery Home
Adventure & Study Travel
Tours to Volcanoes and Volcanic Areas: walking tours, photo tours, study tours Get our newsletter!
Company info
Contact | Legal info | Terms & conditions
Follow us
Follow us on facebook Follow us on Instagram Follow us on Twitter Visit our Youtube channel
EN | DE | EL | ES | FR | IT | RU
VolcanoDiscovery GmbH, Germany, Reg. nr.: HRB 103744, EU Tax Id: DE 310 395 322 owned and created by
Dr. Tom Pfeiffer, volcanologist, volcano photographer, tour organizer member of
IAVCEI
Volcanological Society
Ecotourism Greece
Insured by R+V
VolcanoDiscovery © 2004- All Rights Reserved | Privacy - cookie settings