Επαφή | RSS | EN | DE | EL | ES | FR | IT | RU

Τελευταίοι σεισμοί στην Ινδονησία: τελευταίες 24 ώρες, Τρίτη, 6 Δεκεμβρίου 2022 - λίστα, χάρτης, στατιστικά

Τελευταία ανανενώση: 6 Δεκεμβρίου 2022 08:36 GMT -
Ένιωσες σεισμό; Ανέφερέ το!
Σεισμοί κοντά μου!
Δείτε τη λίστα

Σεισμοί τις τελευταίες 24 ώρες:

  • 1 σεισμός μεγέθους 6 βαθμών και άνω
  • 12 σεισμοί μεγέθους μεταξύ 4 και 5 βαθμών
  • 21 σεισμοί μεγέθους μεταξύ 3 και 4 βαθμών
  • 21 σεισμοί μεγέθους μεταξύ 2 και 3 βαθμών
Τις τελευταίες 24 ώρες, Ινδονησία είχε 1 σεισμό μεγέθους 6.2, 12 σεισμούς μεγέθους 4+, 21 σεισμούς μεγέθους 3+ και 21 σεισμούς μεγέθους 2+.
Πολύ δυνατός σεισμός μεγέθους 6.2 έπληξε Indian Ocean, Ινδονησία, πριν από 2 ώρες και 29 λεπτά.

Τελευταίος σεισμός: Mag. 4.1 | Indian Ocean, 281 km Ν από Jember, East Java, Ινδονησία -

Ο ισχυρότερος σεισμός σήμερα: Mag. 6.2 | Indian Ocean, 283 km Ν από Jember, East Java, Ινδονησία -

Πρόσφατοι σεισμοί πάνω από μέγεθος 1.0 στην Ινδονησία (ενημερώθηκε )

Τελευταίες 24 ώρες55 σεισμοί21 σεισμοί M2+21 σεισμοί M3+12 σεισμοί M4+0 σεισμοί M5+1 σεισμός M6+
Τελευταίες 7 ημέρες254 σεισμοί94 σεισμοί M2+109 σεισμοί M3+47 σεισμοί M4+2 σεισμοί M5+2 σεισμοί M6+
Τελευταίες 30 ημέρες983 σεισμοί333 σεισμοί M2+456 σεισμοί M3+166 σεισμοί M4+19 σεισμοί M5+3 σεισμοί M6+
Τελευταίες 90 ημέρες2,671 σεισμοί784 σεισμοί M2+1,284 σεισμοί M3+531 σεισμοί M4+53 σεισμοί M5+8 σεισμοί M6+
Τελευταίες 365 ημέρες10,269 σεισμοί2,695 σεισμοί M2+5,244 σεισμοί M3+2,092 σεισμοί M4+186 σεισμοί M5+18 σεισμοί M6+2 σεισμοί M7+

Σεισμοί σε κοντινές περιοχές

Σεισμοί στην Ινδονησία | Στον κόσμο

...Διαβάστε περισσότερα
Φιλτράρετε κατά μέγεθος:

όλα
2.0+
3.0+
4.0+
5.0+
6.0+
Διαδραστικός χάρτης
[μικρότερα] [μεγαλύτερα]
Δείξε σεισμούς!
όλα
2.0+
3.0+
4.0+
5.0+
6.0+
Showing quakes από μέγεθος 0.1 ή μεγαλύτερο (55 σεισμοί):
Ημερομηνία και ώραΜέγεθος
Βάθος
Πλησιέστερα ηφαίστειο (απόσταση)ΤοποθεσίαΛεπτομέριεςΧάρτης
Τρίτη, 6 Δεκεμβρίου 2022 GMT (16 σεισμοί)
6 Δεκ 2022 16:15 (GMT +8) (6 Δεκ 2022 08:15 GMT)
4.1

10 km
Indian Ocean, 281 km νότια από Jember, East Java, Ινδονησία
Το ενιωσα
Περ.
6 Δεκ 2022 16:01 (GMT +8) (6 Δεκ 2022 08:01 GMT)
4.8

132 km
71 km νότια από Gorontalo, Ινδονησία
Το ενιωσα
Περ.
6 Δεκ 2022 15:20 (GMT +8) (6 Δεκ 2022 07:20 GMT)
3.5

10 km
Indian Ocean, 181 km νότια από Jember, East Java, Ινδονησία
Το ενιωσα - 1 αναφορά
Περ.
6 Δεκ 2022 15:15 (GMT +8) (6 Δεκ 2022 07:15 GMT)
3.9

10 km
Indian Ocean, Ινδονησία
Το ενιωσα
Περ.
6 Δεκ 2022 14:49 (GMT +8) (6 Δεκ 2022 06:49 GMT)
4.3

10 km
Indian Ocean, 276 km νότια από Jember, East Java, Ινδονησία
Το ενιωσα
Περ.
6 Δεκ 2022 14:36 (GMT +8) (6 Δεκ 2022 06:36 GMT)
4.1

10 km
Indian Ocean, 288 km νοτιοδυτικά από Ντενπασάρ, Ινδονησία
Το ενιωσα - 1 αναφορά
Περ.
6 Δεκ 2022 14:25 (GMT +8) (6 Δεκ 2022 06:25 GMT)
4.6

10 km
Indian Ocean, 279 km νότια από Jember, East Java, Ινδονησία
Το ενιωσα
Περ.
6 Δεκ 2022 14:07 (GMT +8) (6 Δεκ 2022 06:07 GMT)
6.2

10 km
Indian Ocean, 283 km νότια από Jember, East Java, Ινδονησία
Το ενιωσα - 87 εκθέσεις
Περ.
6 Δεκ 2022 13:43 (GMT +8) (6 Δεκ 2022 05:43 GMT)
3.9

10 km
108 km δυτικά από Luwuk, Ινδονησία
Το ενιωσα
Περ.
6 Δεκ 2022 13:48 (GMT +9) (6 Δεκ 2022 04:48 GMT)
3.1

128 km
HALMAHERA, INDONESIA
Το ενιωσα
Περ.
6 Δεκ 2022 10:58 (GMT +7) (6 Δεκ 2022 03:58 GMT)
2.8

10 km
49 km νότια από Reuleuet, Aceh, Ινδονησία 1 αναφοράΠερ.
6 Δεκ 2022 11:56 (GMT +8) (6 Δεκ 2022 03:56 GMT)
2.8

20 km
Molucca Sea, 86 km νότια από Tondano, Ινδονησία Περ.
6 Δεκ 2022 10:13 (GMT +7) (6 Δεκ 2022 03:13 GMT)
2.6

27 km
Indian Ocean, 85 km νότια από Banjar, West Java, Ινδονησία Περ.
6 Δεκ 2022 10:34 (GMT +8) (6 Δεκ 2022 02:34 GMT)
4.5

54 km
70 km βόρεια από Kupang, East Nusa Tenggara, Ινδονησία
Το ενιωσα
Περ.
6 Δεκ 2022 08:22 (GMT +8) (6 Δεκ 2022 00:22 GMT)
2.7

14 km
25 km ανατολικά από Glan, Φιλιππίνες Περ.
6 Δεκ 2022 09:00 (GMT +9) (6 Δεκ 2022 00:00 GMT)
3.1

10 km
Molucca Sea, 122 km νοτιοανατολικά από Bitung, Ινδονησία
Το ενιωσα
Περ.
Δευτέρα, 5 Δεκεμβρίου 2022 GMT (39 σεισμοί)
6 Δεκ 2022 07:54 (GMT +8) (5 Δεκ 2022 23:54 GMT)
3.4

51 km
Molucca Sea, 56 km νοτιοανατολικά από Bitung, Ινδονησία
Το ενιωσα
Περ.
6 Δεκ 2022 04:42 (GMT +7) (5 Δεκ 2022 21:42 GMT)
2.8

5 km
35 km βόρεια από Sibolga, North Sumatra, Ινδονησία
Το ενιωσα
Περ.
6 Δεκ 2022 06:08 (GMT +9) (5 Δεκ 2022 21:08 GMT)
3.3

10 km
167 km βορειοανατολικά από Mas, Ινδονησία
Το ενιωσα
Περ.
6 Δεκ 2022 06:06 (GMT +9) (5 Δεκ 2022 21:06 GMT)
2.9

81 km
Ambon, 23 km βόρεια από Ambon City, Maluku, Ινδονησία Περ.
6 Δεκ 2022 04:50 (GMT +8) (5 Δεκ 2022 20:50 GMT)
4.5

10 km
Indian Ocean, Ινδονησία
Το ενιωσα - 1 αναφορά
Περ.
Δείτε περισσότερα
Εκτιμώμενη συνδυασμένη σεισμική ενέργεια που απελευθερώνεται: 1.3 x 1014 joules (36 gigawatt hours, ισοδυναμεί με 30981 τόνους TNT ή 1.9 atomic bombs!) | about seismic energy

Latest seismic signals

Seismic station: Kuching (KSM/MY network) | Show on map | Station Info
Seismic station Kuching: seismogram of vertical movement last 60 minutes (source: IRIS/BUD)
Seismogram (vertical component) last 60 minutes. Source: IRIS query builder webtool
Δείτε περισσότερα

Κατάλογος σεισμών - Αναζητήστε προηγούμενους σεισμούς

Βρείτε προηγούμενους σεισμούς σε αυτήν την περιοχή κατά ημερομηνία ή εύρος ημερομηνιών:
ή
Αναζητήστε σεισμούς!
Σεισμικά βάθη και χρόνος
Βάθος και μέγεθος σεισμών έναντι χρονικού σχεδίου

Διαδραστικός χάρτης

Volcanoes & Earthquakes - new app for Android

Στατιστικά στοιχεία για σεισμούς

Έχει αυξηθεί ή μειωθεί η σεισμική δραστηριότητα; Ελέγξτε το Quake-O-Meter!
Αριθμός σεισμών έναντι χρόνου:
Τελευταία 24ωρα:
Αριθμός σεισμών και ενέργειας το τελευταίο 24ωρο
Τελευταίες 30 ημέρες:
Αριθμός σεισμών και ενέργειας τις τελευταίες 30 ημέρες
Τελευταίες 90 ημέρες:
Αριθμός σεισμών έναντι χρόνου
Δείτε περισσότερα

Κατανομή μεγέθους και ενέργεια που απελευθερώνεται:
Τελευταία 24ωρα:
Αριθμός σεισμών και ενέργειας έναντι μεγέθους τις τελευταίες 24 ώρες Τα μεγέθη των σεισμών και της ενέργειας έναντι του χρόνου μετά από 24 ώρες
Τελευταίες 7 ημέρες:
Number of quakes and energy over magnitude past 7 days Magnitudes of quakes and energy over time past 7 days
Τελευταίες 30 ημέρες:
Number of quakes and energy over magnitude past 30 days Magnitudes of quakes and energy over time past 30 days
Try our free app!
Volcanoes & Earthquakes - new app for Android
Android | iOS version

Support us - Help us upgrade our services!

We truly love working to bring you the latest volcano and earthquake data from around the world. Maintaining our website and our free apps does require, however, considerable time and resources.
We need financing to increase hard- and software capacity as well as support our editor team. We're aiming to achieve uninterrupted service wherever an earthquake or volcano eruption unfolds, and your donations can make it happen! Every donation will be highly appreciated. If you find the information useful and would like to support our team in integrating further features, write great content, and in upgrading our soft- and hardware, please make a donation (PayPal or Online credit card payment).

Planned features:
  • Improved multilanguage support
  • Tsunami alerts
  • Faster responsiveness
Thanks to your past donations, these features have been added recently:
  • Design upgrade
  • Detailed quake stats
  • Additional seismic data sources
Download and Upgrade the Volcanoes & Earthquakes app to get one of the fastest seismic and volcano alerts online:
Android | IOS
Thank you!
Sources: VolcanoDiscovery / VolcanoAdventures and other sources as noted.
Use of material: Most text and images on our websites are owned by us. Re-use is generally not permitted without authorization. Contact us for licensing rights.
Volcanoes & Earthquakes
VolcanoDiscovery Home
Ηφαίστεια | Σεισμοί | Photos | News | App
Adventure & Study Travel
Tours to Volcanoes and Volcanic Areas: walking tours, photo tours, study tours
Tours & Dates | FAQ | About us
Get our newsletter!
Company info
Contact | Legal info | Terms & conditions
Follow us
Follow us on facebook Follow us on Instagram Follow us on Twitter Visit our Youtube channel
EN | DE | EL | ES | FR | IT | RU
VolcanoDiscovery GmbH, Germany, Reg. nr.: HRB 103744, EU Tax Id: DE 310 395 322 owned and created by
Dr. Tom Pfeiffer, volcanologist, volcano photographer, tour organizer member of
IAVCEI
Volcanological Society
Ecotourism Greece
Insured by R+V
VolcanoDiscovery © 2004- All Rights Reserved | Privacy - cookie settings