Επαφή | RSS | EN | DE | EL | ES | FR | IT | RU
19 σεισμοί Mag. 2+
12 σεισμοί Mag. 3+
Αριθμός σεισμών έναντι μέσου όρου, τελευταίες 7 ημέρες

Τελευταίοι σεισμοί στην Ρωσία: τελευταίες 7 ημέρες - λίστα, χάρτης, στατιστικά

πριν από 6 ώρες: Μέγεθος 5.1 Σεισμός North of Severnaya Zemlya
Επικαιροποιημένο: 29 Φεβρουαρίου 2024 12:25 GMT -
Βρείτε όλους τους τελευταίους σεισμούς στην Ρωσία στη λίστα μας παρακάτω! Συχνά τα συμβάντα αναφέρονται μέσα σε λίγα λεπτά. Χρησιμοποιήστε το εικονίδιο ανανέωσης για να ελέγξετε για τυχόν σεισμούς που συμβαίνουν αυτήν τη στιγμή!

Αριθμός σεισμών ανά έτος

.
Τις τελευταίες 24 ώρες, στην Ρωσία σημειώθηκαν 2 σεισμοί μεγέθους έως 5.1 Ρίχτερ.

Τις τελευταίες 7 ημέρες, στην Ρωσία σημειώθηκαν 23 σεισμοί μεγέθους έως 5.1 Ρίχτερ:

  • 2 σεισμοί μεγέθους 5 βαθμών και άνω
  • 5 σεισμοί μεγέθους μεταξύ 4 και 5 βαθμών
  • 5 σεισμοί μεγέθους μεταξύ 3 και 4 βαθμών
  • 7 σεισμοί μεγέθους μεταξύ 2 και 3 βαθμών
  • 4 σεισμοί μεγέθους κάτω των 2 βαθμών
Τελευταίος σεισμός σήμερα: Mag. 2.8 Σεισμός 23 km ΒΔ από Kitami, Χοκκάιντο, Ιαπωνία -
Το πιο δυνατό: Mag. 5.1 Σεισμός North of Severnaya Zemlya -
Διαβάστε περισσότερα
Εμφάνιση διαδραστικού χάρτη
[μικρότερος] [μεγαλύτερος]
Φιλτράρισμα κατά μέγεθος:
όλα
1.0+
2.0+
3.0+
4.0+
5.0+
in sec
Εμφάνιση όλων των πρόσφατων ή σημαντικών σεισμών τις τελευταίες 7 ημέρες, από μέγεθος 0 ή μεγαλύτερο, σε απόσταση έως και 300 χλμ (35 σεισμούς):
Ημερομην. κ. ώραMag
Βάθος
Πλησιέστερο ηφαίστειοΤοποθεσίαΣτοιχείαΧάρ.
29 Φεβ 20:35 (GMT +9)
29 Φεβ 11:35 GMT

2.8

183 km
136 km ανατολικά 23 km βορειοδυτικά από Kitami, Χοκκάιντο, Ιαπωνία Περ.
29 Φεβ 22:34 (GMT +11)
29 Φεβ 11:34 GMT

3.2

165 km
31 km ανατολικά Sea of Okhotsk, 35 km ανατολικά από Yuzhno-Kurilsk, Yuzhno-Kurilsky District, Sakhalin Oblast, Ρωσία
I FELT IT
Περ.
29 Φεβ 12:24 (GMT +6)
29 Φεβ 06:24 GMT

5.1

10 km
460 km βόρεια North of Severnaya Zemlya
I FELT IT
Περ.
Τετάρτη, 28 Φεβρουαρίου 2024 GMT (3 σεισμοί)
29 Φεβ 07:57 (GMT +9)
28 Φεβ 22:57 GMT

2.6

131 km
245 km ανατολικά 48 km δυτικά από Obihiro, Χοκκάιντο, Ιαπωνία Περ.
28 Φεβ 12:00 (Moscow)
28 Φεβ 09:00 GMT

3.7

0 km
Orel Oblast, 25 km δυτικά από Zheleznogorsk, Kursk Oblast, Ρωσία
I FELT IT
Περ.
28 Φεβ 17:23 (GMT +9)
28 Φεβ 08:23 GMT

2.6

23 km
100 km ανατολικά North Pacific Ocean, 76 km νότια από Nemuro, Ιαπωνία Περ.
Τρίτη, 27 Φεβρουαρίου 2024 GMT (5 σεισμοί)
28 Φεβ 01:59 (GMT +9)
27 Φεβ 16:59 GMT

2.9

78 km
107 km ανατολικά North Pacific Ocean, 90 km ανατολικά από Kushiro, Ιαπωνία Περ.
27 Φεβ 13:58 (Moscow)
27 Φεβ 10:58 GMT

2.1

0 km
40 km βορειοδυτικά από Kostomuksha, Δημοκρατία της Καρελίας, Ρωσία Περ.
27 Φεβ 13:06 (Moscow)
27 Φεβ 10:06 GMT

2.3

0 km
35 km βορειοανατολικά από Kostomuksha, Δημοκρατία της Καρελίας, Ρωσία Περ.
27 Φεβ 16:23 (GMT +9)
27 Φεβ 07:23 GMT

3.3

192 km
253 km ανατολικά 46 km ανατολικά από Shizunai-furukawachō, Ιαπωνία
I FELT IT
Περ.
27 Φεβ 12:41 (Irkutsk)
27 Φεβ 04:41 GMT

3.5

10 km
19 km βόρεια από Turka, Buryatiya Republic, Ρωσία
I FELT IT
Περ.
Δείτε περισσότερα
Εκτιμώμενη συνδυασμένη σεισμική ενέργεια που απελευθερώνεται: 7 x 1012 joules (1.95 gigawatt hours, ισοδυναμεί με 1676 τόνους TNT ή 0.1 ατομικές βόμβες!) | για τη σεισμική ενέργεια

Ρωσία Quake-O-Meter

Έχει αυξηθεί ή μειωθεί η σεισμική δραστηριότητα;
Αριθμός σεισμών: -
Αριθμός σεισμών έναντι μέσου όρου
Σεισμική Δραστηριότητα: ? %
Σεισμική δραστηριότητα έναντι μέσου όρου
Κάτω από το μέσο όρο
Φυσιολογικό εύρος
Ανω του μέσω όρου
Επικαιροποιημένο

Σεισμοί, μέγεθος και βάθος με την πάροδο του χρόνου

Τελευταίες 48 ώρες
Τελευταίες 7 ημέρες
14 ημέρες
30 μέρες
1 χρόνος
Οικόπεδο βάθους σεισμού
Βάθος και μέγεθος σεισμών με την πάροδο του χρόνου
Οικόπεδο βάθους σεισμού
Βάθος και μέγεθος σεισμών με την πάροδο του χρόνου
Οικόπεδο βάθους σεισμού
Βάθος και μέγεθος σεισμών με την πάροδο του χρόνου
Οικόπεδο βάθους σεισμού
Βάθος και μέγεθος σεισμών με την πάροδο του χρόνου
Οικόπεδο βάθους σεισμού
Βάθος και μέγεθος σεισμών με την πάροδο του χρόνου

Τελευταία σεισμικά σήματα

Seismic station: Ulaanbaatar, Mongolia (ULN/IU network) | Εμφάνιση στον χάρτη | Station Info
Seismic station Ulaanbaatar, Mongolia: seismogram of vertical movement last 60 minutes (source: IRIS/BUD)
Seismogram (vertical component) last 60 minutes. Source: IRIS query builder webtool
Δείτε περισσότερα

Κατάλογος σεισμών - Δείτε τους προηγούμενους σεισμούς

Βρείτε προηγούμενους σεισμούς σε αυτήν την περιοχή κατά ημερομηνία ή εύρος ημερομηνιών:
ή
Εμφάνιση των πιο πρόσφατων σεισμών και σεισμών
Ένιωσες σεισμό; Ανέφερέ το!
Σεισμοί κοντά μου!

Στατιστικά σεισμού

Αριθμός σεισμών ανά έτος

Σημείωση:
Η φαινομενική αύξηση του αριθμού των σεισμών από περίπου το 2010 δεν οφείλεται στο ότι η σεισμική δραστηριότητα έχει αυξηθεί, αλλά κυρίως σε τρεις παράγοντες:
1) Αρχίσαμε να συλλέγουμε συστηματικά σεισμικά δεδομένα για μικρότερους σεισμούς παγκοσμίως από το 2010.
2) Ο αριθμός των σεισμικών δικτύων σε όλο τον κόσμο και η ευαισθησία τους για την ανίχνευση μικρότερων σεισμών έχει αυξηθεί δραστικά τα τελευταία χρόνια.
3) Η διαθεσιμότητα δεδομένων μέσω του διαδικτύου έχει επίσης αυξηθεί σημαντικά. Πολλές εθνικές υπηρεσίες άρχισαν να αναφέρουν δημοσίως τους σεισμούς μόλις τα τελευταία 10 χρόνια περίπου.

Μέσος αριθμός σεισμών

Με βάση δεδομένα από τα τελευταία 10 χρόνια και το αρχείο σεισμών μας με δεδομένα από το 1900, υπάρχουν περίπου 46,000 σεισμοί κατά μέσο όρο ανά έτος στη Ρωσία:
  • Mag. 8 ή υψηλότερο: 0.07 σεισμοί ανά έτος (ή 1 σεισμός κάθε 14.3 χρόνια)
  • Mag. 7 ή υψηλότερο: 0.77 σεισμοί ανά έτος (ή 1 σεισμός κάθε 1.3 χρόνια)
  • Mag. 6 ή υψηλότερο: 7.8 σεισμοί ανά έτος
  • Mag. 5 ή υψηλότερο: 61 σεισμοί ανά έτος
  • Mag. 4 ή υψηλότερο: 502 σεισμοί ανά έτος (ή 42 σεισμούς ανά μήνα)
  • Mag. 3 ή υψηλότερο: 767 σεισμοί ανά έτος (ή 64 σεισμούς ανά μήνα)
  • Mag. 2 ή υψηλότερο: 1,300 σεισμοί ανά έτος (ή 3.7 σεισμούς ανά ημέρα)
  • Mag. 1 ή υψηλότερο: 4,300 σεισμοί ανά έτος (ή 11.8 σεισμούς ανά ημέρα)
Η Ρωσία έχει μέτριο επίπεδο σεισμικής δραστηριότητας. Ωστόσο, η Ρωσία είχε τουλάχιστον 10 σεισμούς πάνω μεγέθους 8 από το 1900, γεγονός που υποδηλώνει ότι μεγαλύτεροι σεισμοί αυτού του μεγέθους συμβαίνουν σπάνια, πιθανώς κατά μέσο όρο περίπου κάθε 10 έως 15 χρόνια.

Αριθμός πρόσφατων σεισμών στην Ρωσία ανά μέγεθος

7 ημέρες
30 ημέρες
90 ημέρες
365 ημέρες
3 χρόνια
10 χρόνια
Τραπέζι
Mag
 
Αριθμός σεισμών (23 συνολικά ως 100%)
7+
-
no quakes Mag 7 or higher
6+
-
no quakes Mag 6 or higher
5+
2 σεισμοί
betw. Mag 5 - 6 (8.7%)
4+
5 σεισμοί
betw. Mag 4 - 5 (21.74%)
3+
5 σεισμοί
betw. Mag 3 - 4 (21.74%)
2+
7 σεισμοί
betw. Mag 2 - 3 (30.43%)
παρακάτω M2
4 σεισμοί
(17.39%)
Mag
 
Αριθμός σεισμών (112 συνολικά ως 100%)
7+
-
no quakes Mag 7 or higher
6+
-
no quakes Mag 6 or higher
5+
3 σεισμοί
betw. Mag 5 - 6 (2.68%)
4+
35 σεισμοί
betw. Mag 4 - 5 (31.25%)
3+
29 σεισμοί
betw. Mag 3 - 4 (25.89%)
2+
32 σεισμοί
betw. Mag 2 - 3 (28.57%)
παρακάτω M2
13 σεισμοί
(11.61%)
Mag
 
Αριθμός σεισμών (343 συνολικά ως 100%)
7+
-
no quakes Mag 7 or higher
6+
2 σεισμοί
betw. Mag 6 - 7 (0.58%)
5+
12 σεισμοί
betw. Mag 5 - 6 (3.5%)
4+
111 σεισμοί
betw. Mag 4 - 5 (32.36%)
3+
72 σεισμοί
betw. Mag 3 - 4 (20.99%)
2+
102 σεισμοί
betw. Mag 2 - 3 (29.74%)
παρακάτω M2
44 σεισμοί
(12.83%)
Mag
 
Αριθμός σεισμών (1,369 συνολικά ως 100%)
7+
-
no quakes Mag 7 or higher
6+
4 σεισμοί
betw. Mag 6 - 7 (0.29%)
5+
54 σεισμοί
betw. Mag 5 - 6 (3.94%)
4+
533 σεισμοί
betw. Mag 4 - 5 (38.93%)
3+
310 σεισμοί
betw. Mag 3 - 4 (22.64%)
2+
332 σεισμοί
betw. Mag 2 - 3 (24.25%)
παρακάτω M2
136 σεισμοί
(9.93%)
Mag
 
Αριθμός σεισμών (4,564 συνολικά ως 100%)
7+
-
no quakes Mag 7 or higher
6+
8 σεισμοί
betw. Mag 6 - 7 (0.18%)
5+
177 σεισμοί
betw. Mag 5 - 6 (3.88%)
4+
1,924 σεισμοί
betw. Mag 4 - 5 (42.16%)
3+
1,017 σεισμοί
betw. Mag 3 - 4 (22.28%)
2+
1,096 σεισμοί
betw. Mag 2 - 3 (24.01%)
παρακάτω M2
342 σεισμοί
(7.49%)
Mag
 
Αριθμός σεισμών (45,722 συνολικά ως 100%)
7+
4 σεισμοί
Mag 7 or higher (0.01%)
6+
38 σεισμοί
betw. Mag 6 - 7 (0.08%)
5+
544 σεισμοί
betw. Mag 5 - 6 (1.19%)
4+
4,465 σεισμοί
betw. Mag 4 - 5 (9.77%)
3+
2,691 σεισμοί
betw. Mag 3 - 4 (5.89%)
2+
5,852 σεισμοί
betw. Mag 2 - 3 (12.8%)
παρακάτω M2
32,128 σεισμοί
(70.27%)
Total number<M2M2+M3+M4+M5+M6+M7+
Τελευταίες 24 ώρες2 σεισμοί--1-1--
Τελευταίες 7 ημέρες23 σεισμοί17552--
Τελευταίες 30 ημέρες112 σεισμοί73229353--
Τελευταίες 90 ημέρες343 σεισμοί3410272111122-
Τελευταίες 365 ημέρες1,369 σεισμοί96332310533544-
Τελευταία 3 χρόνια4,564 σεισμοί2621,0961,0171,9241778-
Τελευταία 10 χρόνια45,722 σεισμοί30,0525,8522,6914,465544384
Μέγεθος 0.0+, σε απόσταση έως και 50 χλμ, επικαιροποιημένο

Αριθμός σεισμών με την πάροδο του χρόνου

Τελευταίες 90 ημέρες
30 μέρες
7 ημέρες
24 ώρες
2023
2024 μέχρι τώρα
Αριθμός σεισμών με την πάροδο του χρόνου: Τελευταίες 90 ημέρες
Αριθμός σεισμών με την πάροδο του χρόνου: 30 μέρες
Αριθμός σεισμών με την πάροδο του χρόνου: 7 ημέρες
Αριθμός σεισμών με την πάροδο του χρόνου: 24 ώρες
Αριθμός σεισμών με την πάροδο του χρόνου: 2023
Αριθμός σεισμών με την πάροδο του χρόνου: 2024 μέχρι τώρα

Μέγεθος και σεισμική ενέργεια με την πάροδο του χρόνου

Τελευταίες 90 ημέρες
30 μέρες
7 ημέρες
24 ώρες
2023
2024 μέχρι τώρα
Μέγεθος και σεισμική ενέργεια με την πάροδο του χρόνου: Τελευταίες 90 ημέρες
Μέγεθος και σεισμική ενέργεια με την πάροδο του χρόνου: 30 μέρες
Μέγεθος και σεισμική ενέργεια με την πάροδο του χρόνου: 7 ημέρες
Μέγεθος και σεισμική ενέργεια με την πάροδο του χρόνου: 24 ώρες
Μέγεθος και σεισμική ενέργεια με την πάροδο του χρόνου: 2023
Μέγεθος και σεισμική ενέργεια με την πάροδο του χρόνου: 2024 μέχρι τώρα

Μέγεθος και κατανομή ενέργειας

Τελευταίες 90 ημέρες
30 μέρες
7 ημέρες
24 ώρες
2023
2024 μέχρι τώρα
Μέγεθος και κατανομή ενέργειας: Τελευταίες 90 ημέρες
Μέγεθος και κατανομή ενέργειας: 30 μέρες
Μέγεθος και κατανομή ενέργειας: 7 ημέρες
Μέγεθος και κατανομή ενέργειας: 24 ώρες
Μέγεθος και κατανομή ενέργειας: 2023
Μέγεθος και κατανομή ενέργειας: 2024 μέχρι τώρα

Ενσωματώστε ή μοιραστείτε αυτόνομο χάρτη

Μεγαλύτεροι σεισμοί στην Ρωσία

Ο ισχυρότερος σεισμός των τελευταίων 10 ετών

Mag. 7.4 σεισμός North Pacific Ocean, Sakhalin Oblast, Ρωσία - 25 Μαρ 2020 - πριν από 4 χρόνια
Ο μεγαλύτερος σεισμός που σημειώθηκε στην Ρωσία τα τελευταία 10 χρόνια ήταν ένας σεισμός μεγέθους 7.4 πριν από 4 χρόνια που χτυπήστε North Pacific Ocean,  Ρωσία, τ. Τετ, 25 Μαρ 2020, στις 13:49 (GMT +11).

Ο ισχυρότερος σεισμός από το 1900

Mag. 9.0 σεισμός North Pacific Ocean, Kamchatka, Ρωσία - 5 Νοε 1952 - πριν από 71 χρόνια
Πριν από 71 χρόνια, Τετ, 5 Νοε 1952, στις 04:58 (GMT +12), North Pacific Ocean,  Ρωσία, επλήγη από σεισμό μεγέθους 9.0. Αυτός ήταν ο μεγαλύτερος σεισμός που έχει συμβεί στην Ρωσία εδώ και περισσότερα από 100 χρόνια (από το 1900).
Παρακάτω είναι μια λίστα και ένας χάρτης με τους μεγαλύτερους σεισμούς στην Ρωσία των τελευταίων ετών και από το 1900.
Ημερομην. κ. ώραMag
Βάθος
###DIST_LABEL###ΤοποθεσίαΣτοιχείαΧάρ.
28 Δεκ 2023 09:15 GMT
28 Δεκ 2023 19:15 (GMT +10)
6.5

24 km
83 km ανατολικά North Pacific Ocean, 109 km νοτιοανατολικά από Ιτουρούπ , Kurilsky District, Sakhalin Oblast, Ρωσία 3 reportsΠερ.
3 Απρ 2023 03:06 GMT
3 Απρ 2023 15:06 (Kamchatka)
6.5

106 km
Yelizovskiy Rayon, 33 km νότια από Πετροπάβλοφσκ Καμτσάτσκι, Kamchatka, Ρωσία 105 reportsΠερ.
16 Μαρ 2021 18:38 GMT
17 Μαρ 2021 06:38 (GMT +12)
6.6

22 km
179 km ανατολικά North Pacific Ocean, Ρωσία Περ.
25 Μαρ 2020 02:49 GMT
25 Μαρ 2020 13:49 (GMT +11)
7.4

42 km
196 km ανατολικά North Pacific Ocean, 198 km νοτιοανατολικά από Ostrov Ptenets , Sakhalin Oblast, Ρωσία 80 reportsΠερ.
13 Φεβ 2020 10:33 GMT
13 Φεβ 2020 21:33 (Magadan)
6.9

147 km
16 km ανατολικά Sea of Okhotsk, 29 km βορειοανατολικά από Ostrov Shlem , Sakhalin Oblast, Ρωσία 21 reportsΠερ.
20 Δεκ 2018 17:01 GMT
21 Δεκ 2018 05:01 (GMT +12)
7.3

17 km
75 km ανατολικά North Pacific Ocean, 101 km δυτικά από Bering , Kamchatka, Ρωσία 38 reportsΠερ.
10 Οκτ 2018 23:16 GMT
11 Οκτ 2018 09:16 (GMT +10)
6.6

10 km
97 km ανατολικά North Pacific Ocean, 100 km νοτιοανατολικά από Ostrov Dym , Sakhalin Oblast, Ρωσία 1 reportΠερ.
17 Ιου 2017 23:34 GMT
18 Ιου 2017 11:34 (GMT +12)
7.2

10 km
51 km βορειοανατολικά Bering Sea, 75 km ανατολικά από Copper , Kamchatka, Ρωσία 1 reportΠερ.
29 Μαρ 2017 04:09 GMT
29 Μαρ 2017 16:09 (Kamchatka)
6.6

10 km
Ust’-Kamchatskiy Rayon, 83 km βόρεια από Ust’-Kamchatsk Staryy, Ust-Kamchatsky District, Kamchatka, Ρωσία 3 reportsΠερ.
30 Ιαν 2016 03:25 GMT
30 Ιαν 2016 15:25 (Kamchatka)
7.2

162 km
Mil’kovskiy Rayon, 91 km βόρεια από Yelizovo, Kamchatka, Ρωσία 4 reportsΠερ.
13 Ιαν 2007 04:23 GMT
13 Ιαν 2007 14:23 (GMT +10)
8.1

10 km
193 km ανατολικά North Pacific Ocean, 198 km νοτιοανατολικά από Ketoi , Sakhalin Oblast, Ρωσία Περ.
15 Νοε 2006 11:14 GMT
15 Νοε 2006 21:14 (GMT +10)
8.3

10 km
96 km ανατολικά North Pacific Ocean, 102 km νοτιοανατολικά από Ketoi , Sakhalin Oblast, Ρωσία Περ.
4 Οκτ 1994 13:22 GMT
4 Οκτ 1994 23:22 (GMT +10)
8.3

14 km
34 km ανατολικά North Pacific Ocean, 48 km ανατολικά από Shikotan, Sakhalin Oblast, Ρωσία Περ.
11 Αυγ 1969 21:27 GMT
12 Αυγ 1969 07:27 (GMT +10)
8.2

30 km
90 km ανατολικά North Pacific Ocean, 99 km νοτιοανατολικά από Shikotan , Yuzhno-Kurilsky District, Sakhalin Oblast, Ρωσία Περ.
13 Οκτ 1963 05:17 GMT
13 Οκτ 1963 15:17 (GMT +10)
8.5

35 km
73 km ανατολικά North Pacific Ocean, 134 km ανατολικά από Ιτουρούπ , Kurilsky District, Sakhalin Oblast, Ρωσία Περ.
6 Νοε 1958 22:58 GMT
7 Νοε 1958 08:58 (GMT +10)
8.3

35 km
72 km ανατολικά North Pacific Ocean, 96 km νοτιοανατολικά από Kuril'sk, Sakhalin Oblast, Ρωσία Περ.
4 Νοε 1952 16:58 GMT
5 Νοε 1952 04:58 (GMT +12)
9.0

22 km
300 km ανατολικά North Pacific Ocean, 92 km νοτιοανατολικά από Πετροπάβλοφσκ Καμτσάτσκι, Kamchatka, Ρωσία Περ.
3 Φεβ 1923 16:01 GMT
4 Φεβ 1923 04:01 (Kamchatka)
8.4

15 km
Yelizovskiy Rayon, 199 km βορειοανατολικά από Πετροπάβλοφσκ Καμτσάτσκι, Kamchatka, Ρωσία Περ.
7 Σεπ 1918 17:16 GMT
8 Σεπ 1918 05:16 (Magadan)
8.1

15 km
6 km ανατολικά Sea of Okhotsk, 29 km βορειοδυτικά από Chirpoy , Sakhalin Oblast, Ρωσία Περ.
9 Ιου 1905 09:40 GMT
9 Ιου 1905 17:40 (Ulaanbaatar)
8.0

15 km
46 km νότια 121 km δυτικά από Moronii Huryee, Hövsgöl Aymag, Μογγολία Περ.

Χάρτης με τους ισχυρότερους σεισμούς στην Ρωσία

[μικρότερος] [μεγαλύτερος]

Σεισμοί στην Ρωσία

Adygeya Republic | Altai | Altai Krai | Amur Oblast | Arkhangelskaya | Astrakhanskaya Oblast’ | Bashkortostan Republic | Belgorod Oblast | Bryansk Oblast | Buryatiya Republic | Chechen Republic | Chelyabinsk | Chukotka | Chuvashia | Ingushetiya Republic | Irkutsk Oblast | Ivanovo Oblast | Kabardino-Balkariya Republic | Kaliningrad Oblast | Kalmykiya Republic | ...Προβολή όλων... | Περιφέρεια Μόσχας | Περιφέρεια Ουλιάνοφσκ

Σεισμοί σε κοντινές περιοχές

Volcanoes & Earthquakes - new app for Android

Στην σελίδα:

Try our free app!
Volcanoes & Earthquakes - new app for Android
Android | iOS version

Support us - Help us upgrade our services!

We truly love working to bring you the latest volcano and earthquake data from around the world. Maintaining our website and our free apps does require, however, considerable time and resources.
We need financing to increase hard- and software capacity as well as support our editor team. We're aiming to achieve uninterrupted service wherever an earthquake or volcano eruption unfolds, and your donations can make it happen! Every donation will be highly appreciated. If you find the information useful and would like to support our team in integrating further features, write great content, and in upgrading our soft- and hardware, please make a donation (PayPal or Online credit card payment).

Planned features:
  • Improved multilanguage support
  • Tsunami alerts
  • Faster responsiveness
Thanks to your past donations, these features have been added recently:
  • Design upgrade
  • Detailed quake stats
  • Additional seismic data sources
Download and Upgrade the Volcanoes & Earthquakes app to get one of the fastest seismic and volcano alerts online:
Android | IOS
Thank you!
Sources: VolcanoDiscovery / VolcanoAdventures and other sources as noted.
Use of material: Most text and images on our websites are owned by us. Re-use is generally not permitted without authorization. Contact us for licensing rights.
Volcanoes & Earthquakes
VolcanoDiscovery Home
Ηφαίστεια | Σεισμοί | Photos | News | App
Adventure & Study Travel
Tours to Volcanoes and Volcanic Areas: walking tours, photo tours, study tours
Tours & Dates | FAQ | About us
Get our newsletter!
Company info
Contact | Legal info | Terms & conditions
Follow us
Follow us on facebook Follow us on Instagram Follow us on Twitter Visit our Youtube channel
EN | DE | EL | ES | FR | IT | RU
VolcanoDiscovery GmbH, Germany, Reg. nr.: HRB 103744, EU Tax Id: DE 297 465 123 owned and created by
Dr. Tom Pfeiffer, volcanologist, volcano photographer, tour organizer member of
IAVCEI
Volcanological Society
Ecotourism Greece
Insured by R+V
VolcanoDiscovery © 2004- All Rights Reserved | Privacy - cookie settings