2 spots left on Iceland Geo Tour 16-30 July 2022

Τελευταίοι σεισμοί στην Τουρκία: τελευταίες 24 ώρες, Τρίτη, 5 Ιουλίου 2022 - λίστα, χάρτης, στατιστικά

Adıyaman | Afyonkarahisar | Ankara | Ardahan | Ağrı | Bayburt | Bingöl | Bitlis | Bursa | Diyarbakır | Düzce | Elazığ | Erzincan | Erzurum | Gümüşhane | Hakkâri | Iğdır | Karabük | Kars | Muş | ...Προβολή όλων... | Επαρχία Χατάι | Ισταμπούλ
Τελευταία ανανενώση 5 Ιουλίου 2022 16:04 GMT -
Δείτε τη λίστα

Σεισμοί τις τελευταίες 24 ώρες:

  • 1 σεισμός μεγέθους 3 βαθμών και άνω
  • 23 σεισμοί μεγέθους μεταξύ 2 και 3 βαθμών
  • 22 σεισμοί μεγέθους κάτω των 2 βαθμών
Τις τελευταίες 24 ώρες, Τουρκία είχε 1 σεισμό μεγέθους 3.6 και 23 σεισμούς μεγέθους 2+. Σημειώθηκαν επίσης 22 μικροί σεισμοί κάτω των βαθμών 2.0 Ρίχτερ που οι άνθρωποι κανονικά δεν μπορούν να αισθανθούν.

Τελευταίος σεισμός: Mag. 1.2 | Turkey: KAYADERE-MILAS (MUGLA) -

Ο ισχυρότερος σεισμός σήμερα: Mag. 3.6 | Αιγαίο Πέλαγος, 82 km ΒΑ από Σητεία, Ελλάδα -

Πρόσφατοι σεισμοί πάνω από μέγεθος 1.0 στην Τουρκία (ενημερώθηκε )

Τελευταίες 24 ώρες:47 σεισμοί | 23 σεισμοί M2+ | 1 σεισμός M3+
Τελευταίες 7 ημέρες:245 σεισμοί | 101 σεισμοί M2+ | 12 σεισμοί M3+ | 1 σεισμός M4+
Τελευταίες 30 ημέρες:1,190 σεισμοί | 487 σεισμοί M2+ | 61 σεισμοί M3+ | 7 σεισμοί M4+ | 1 σεισμός M5+
Τελευταίες 90 ημέρες:3,858 σεισμοί | 1,433 σεισμοί M2+ | 170 σεισμοί M3+ | 25 σεισμοί M4+ | 2 σεισμοί M5+
Τελευταίες 365 ημέρες:19,045 σεισμοί | 7,769 σεισμοί M2+ | 1,100 σεισμοί M3+ | 126 σεισμοί M4+ | 11 σεισμοί M5+

Σεισμοί σε κοντινές περιοχές

Σεισμοί στην Τουρκία | Στον κόσμο

Adıyaman | Afyonkarahisar | Ankara | Ardahan | Ağrı | Bayburt | Bingöl | Bitlis | Bursa | Diyarbakır | Düzce | Elazığ | ...Προβολή όλων... | Επαρχία Χατάι | Ισταμπούλ
...Διαβάστε περισσότερα
Φιλτράρετε κατά μέγεθος:
όλα
1.0+
2.0+
3.0+
Διαδραστικός χάρτης
[μικρότερα] [μεγαλύτερα]
Δείξε σεισμούς!
όλα
1.0+
2.0+
3.0+
Απόκρυψη 1 μη επιβεβαιωμένος σεισμός
Showing quakes από μέγεθος 0.1 ή μεγαλύτερο (47 σεισμοί):
Ημερομηνία και ώραΜέγεθος
Βάθος
Πλησιέστερα ηφαίστειο (απόσταση)ΤοποθεσίαΛεπτομέριεςΧάρτης
Τρίτη, 5 Ιουλίου 2022 GMT (27 σεισμοί)
5 Ιου 2022 18:09 (GMT +3) (5 Ιου 2022 15:09 GMT)
1.2
Turkey: KAYADERE-MILAS (MUGLA) Περ.Χάρτης
5 Ιου 2022 17:57 (GMT +3) (5 Ιου 2022 14:57 GMT)
?

n/a
Near Antalya, Antalya, Turkey (unconfirmed)
Το ενιωσα - 1 αναφορά
Περ.Χάρτης
5 Ιου 2022 17:52 (GMT +3) (5 Ιου 2022 14:52 GMT)
2.0
Turkey: KAYAARASI-TAVSANLI (KUTAHYA) Περ.Χάρτης
5 Ιου 2022 17:18 (GMT +3) (5 Ιου 2022 14:18 GMT)
1.6
Turkey: BOGURTLEN-SIVRIHISAR (ESKISEHIR) Περ.Χάρτης
5 Ιου 2022 16:44 (GMT +3) (5 Ιου 2022 13:44 GMT)
2.0

28 km
WESTERN TURKEY Περ.Χάρτης
5 Ιου 2022 15:29 (GMT +3) (5 Ιου 2022 12:29 GMT)
1.5

7.9 km
Turkey: YESILOVACIK ACIKLARI-MERSIN (MEDITERRANEAN SEA) Περ.Χάρτης
5 Ιου 2022 14:20 (GMT +3) (5 Ιου 2022 11:20 GMT)
2.4

8 km
WESTERN TURKEY Περ.Χάρτης
5 Ιου 2022 13:59 (GMT +3) (5 Ιου 2022 10:59 GMT)
1.8

23 km
Turkey: KALEBASI-SARIKAMIS (KARS) Περ.Χάρτης
5 Ιου 2022 13:10 (GMT +3) (5 Ιου 2022 10:10 GMT)
1.8
Turkey: YANISLI-GULNAR (MERSIN) Περ.Χάρτης
5 Ιου 2022 13:02 (GMT +3) (5 Ιου 2022 10:02 GMT)
1.3

3.6 km
Turkey: FETHIYE-YENISEHIR (BURSA) Περ.Χάρτης
5 Ιου 2022 12:59 (GMT +3) (5 Ιου 2022 09:59 GMT)
1.5
Turkey: KANLIPINAR-ODUNPAZARI (ESKISEHIR) Περ.Χάρτης
5 Ιου 2022 10:48 (GMT +3) (5 Ιου 2022 07:48 GMT)
2.0
Turkey: KOZANLI-SOMA (MANISA) Περ.Χάρτης
5 Ιου 2022 10:30 (GMT +3) (5 Ιου 2022 07:30 GMT)
2.0

9.3 km
Turkey: AEGEAN SEA Περ.Χάρτης
5 Ιου 2022 10:27 (GMT +3) (5 Ιου 2022 07:27 GMT)
1.8

19 km
Turkey: KUSADASI KORFEZI (AEGEAN SEA) Περ.Χάρτης
5 Ιου 2022 10:21 (GMT +3) (5 Ιου 2022 07:21 GMT)
1.5

24 km
Turkey: ZEYTINKOY-SELCUK (IZMIR) Περ.Χάρτης
5 Ιου 2022 10:21 (GMT +3) (5 Ιου 2022 07:21 GMT)
2.0

7 km
WESTERN TURKEY Περ.Χάρτης
Δείτε περισσότερα
Εκτιμώμενη συνδυασμένη σεισμική ενέργεια που απελευθερώνεται: 2.2 x 1010 joules (6.18 megawatt hours, ισοδυναμεί με 5.32 τόνους TNT) | about seismic energy

Earthquake Catalog - Αναζητήστε προηγούμενους σεισμούς

Βρείτε προηγούμενους σεισμούς σε αυτήν την περιοχή κατά ημερομηνία ή εύρος ημερομηνιών:
Εμφάνιση των πιο πρόσφατων σεισμών και σεισμών
Βάθος και μέγεθος σεισμών έναντι χρονικού σχεδίου
Σεισμικά βάθη και χρόνος

Διαδραστικός χάρτης

Volcanoes & Earthquakes - new app for Android

Στατιστικά στοιχεία για σεισμούς

Έχει αυξηθεί ή μειωθεί η σεισμική δραστηριότητα; Ελέγξτε το Quake-O-Meter!
Αριθμός σεισμών έναντι χρόνου:
Τελευταία 24ωρα:
Αριθμός σεισμών και ενέργειας το τελευταίο 24ωρο
Τελευταίες 30 ημέρες:
Αριθμός σεισμών και ενέργειας τις τελευταίες 30 ημέρες
Τελευταίες 90 ημέρες:
Αριθμός σεισμών έναντι χρόνου
Δείτε περισσότερα

Κατανομή μεγέθους και ενέργεια που απελευθερώνεται:
Τελευταία 24ωρα:
Αριθμός σεισμών και ενέργειας έναντι μεγέθους τις τελευταίες 24 ώρες Τα μεγέθη των σεισμών και της ενέργειας έναντι του χρόνου μετά από 24 ώρες
Τελευταίες 7 ημέρες:
Number of quakes and energy over magnitude past 7 days Magnitudes of quakes and energy over time past 7 days
Τελευταίες 30 ημέρες:
Number of quakes and energy over magnitude past 30 days Magnitudes of quakes and energy over time past 30 days
Try our free app!
Volcanoes & Earthquakes - new app for Android
Android | iOS version
Why is there advertising on this site?
Support us - Help us upgrade our services!
We truly love working to bring you the latest volcano and earthquake data from around the world. Maintaining our website and our free apps does require, however, considerable time and resources.
We need financing to increase hard- and software capacity as well as support our editor team. We're aiming to achieve uninterrupted service wherever an earthquake or volcano eruption unfolds, and your donations can make it happen! Every donation will be highly appreciated. If you find the information useful and would like to support our team in integrating further features, write great content, and in upgrading our soft- and hardware, please make a donation (PayPal or Online credit card payment).

Planned features:
  • Improved multilanguage support
  • Tsunami alerts
  • Faster responsiveness
Thanks to your past donations, these features have been added recently:
  • Earthquake archive from 1900 onwards
  • Detailed quake stats
  • Additional seismic data sources
Download and Upgrade the Volcanoes & Earthquakes app to get one of the fastest seismic and volcano alerts online:
Android | IOS
Thank you!
Copyrights: VolcanoDiscovery and other sources as noted.
Χρήση του υλικού: Τα περισσότερα κείμενα και εικόνες, συγκεκριμένα φωτογραφίες, σε αυτόν τον ιστότοπο προστατεύονται από πνευματικά δικαιώματα. Η περαιτέρω αναπαραγωγή και χρήση χωρίς άδεια συνήθως δεν συναινείται. Εάν δεν είστε σίγουροι ή χρειάζεστε δικαιώματα άδειας για φωτογραφίες, για παράδειγμα για δημοσιεύσεις και εμπορική χρήση, επικοινωνήστε παρακαλώ μαζί μας.
Home | Travel | Destinations | Volcanoes | Photos | Earthquakes | About | Glossary | News | Contact | Privacy | Imprint | EN | DE | EL | ES | FR | IT | RU
Follow us:Follow us on facebookFollow us on InstagramFollow us on TwitterVisit our Youtube channel