Οι τελευταίοι σεισμοί, Arkansas, Ηνωμένες Πολιτείες: τελευταίες 7 ημέρες

Τελευταία ανανενώση 1 Δεκεμβρίου 2021 19:32 GMT -

Ο μεγαλύτερος σεισμός: Μέγεθος 2.6 - 3 Km E of Gosnell, Arkansas, Τετ, 1 Δεκ 2021 02:16 (GMT -6)
...Read More
Φιλτράρετε κατά μέγεθος:
όλα
1.0+
2.0+
Διαδραστικός χάρτης
[μικρότερα] [μεγαλύτερα]
Δείξε σεισμούς!
όλα
1.0+
2.0+
Απόκρυψη 3 μη επιβεβαιωμένοι σεισμοί
Showing quakes από μέγεθος 0.1 ή μεγαλύτερο (17 σεισμοί):
Ημερομηνία και ώραΜέγεθος
Βάθος
Πλησιέστερα ηφαίστειο (απόσταση)ΤοποθεσίαΛεπτομέριεςΧάρτης
Τετάρτη, 1 Δεκεμβρίου 2021 18:58 GMT (4 σεισμοί)
1 Δεκ 2021 12:58 (GMT -6) (1 Δεκ 2021 18:58 GMT)
?

n/a
6.8 km βορειοδυτικά από Rogers, Benton County, Αρκάνσας, Ηνωμένες Πολιτείες (preliminary) Early Alert!
Το ενιωσα - 1 αναφορά
ΠερισσότεροΧάρτης
1 Δεκ 2021 03:50 (GMT -6) (1 Δεκ 2021 09:50 GMT)
?

n/a
Stoddard County, 128 km νότια από Sikeston, Scott County, Μιζούρι, Ηνωμένες Πολιτείες (μη επιβεβαιωμένους)
Το ενιωσα - 2 εκθέσεις
ΠερισσότεροΧάρτης
1 Δεκ 2021 02:16 (GMT -6) (1 Δεκ 2021 08:16 GMT)
2.6

11 km
3 Km E of Gosnell, Arkansas 1 αναφοράΠερισσότεροΧάρτης
30 Νοε 2021 20:45 (GMT -6) (1 Δεκ 2021 02:45 GMT)
2.3

8.2 km
6 Km NW of Tiptonville, Tennessee ΠερισσότεροΧάρτης
Τρίτη, 30 Νοεμβρίου 2021 21:23 GMT (2 σεισμοί)
30 Νοε 2021 15:23 (GMT -6) (30 Νοε 2021 21:23 GMT)
1.2

6.9 km
3 Km SSW of Quinton, Oklahoma ΠερισσότεροΧάρτης
30 Νοε 2021 10:15 (GMT -6) (30 Νοε 2021 16:15 GMT)
2.4

13 km
6 Km S of Marston, Missouri 1 αναφοράΠερισσότεροΧάρτης
Δευτέρα, 29 Νοεμβρίου 2021 18:11 GMT (2 σεισμοί)
29 Νοε 2021 12:11 (GMT -6) (29 Νοε 2021 18:11 GMT)
?

n/a
Bowie County, Τέξας, 4.9 km νοτιοδυτικά από Texarkana, Miller County, Αρκάνσας, Ηνωμένες Πολιτείες (μη επιβεβαιωμένους)
Το ενιωσα - 3 εκθέσεις
ΠερισσότεροΧάρτης
28 Νοε 2021 21:47 (GMT -6) (29 Νοε 2021 03:47 GMT)
2.0

8.3 km
5 Km ESE of Marston, Missouri ΠερισσότεροΧάρτης
Κυριακή, 28 Νοεμβρίου 2021 23:03 GMT (1 σεισμός)
28 Νοε 2021 17:03 (GMT -6) (28 Νοε 2021 23:03 GMT)
2.3

7.8 km
3 Km W of Tiptonville, Tennessee ΠερισσότεροΧάρτης
Σάββατο, 27 Νοεμβρίου 2021 16:34 GMT (3 σεισμοί)
27 Νοε 2021 10:34 (GMT -6) (27 Νοε 2021 16:34 GMT)
2.2

2.5 km
2 Km SW of Quinton, Oklahoma ΠερισσότεροΧάρτης
26 Νοε 2021 20:50 (GMT -6) (27 Νοε 2021 02:50 GMT)
2.2

5 km
5 Km SSW of Quinton, Oklahoma ΠερισσότεροΧάρτης
26 Νοε 2021 18:45 (GMT -6) (27 Νοε 2021 00:45 GMT)
2.5

5 km
3 Km SW of Quinton, Oklahoma ΠερισσότεροΧάρτης
Παρασκευή, 26 Νοεμβρίου 2021 22:41 GMT (4 σεισμοί)
26 Νοε 2021 16:41 (GMT -6) (26 Νοε 2021 22:41 GMT)
2.1

11 km
7 Km S of Williamsville, Missouri 1 αναφοράΠερισσότεροΧάρτης
26 Νοε 2021 16:06 (GMT -6) (26 Νοε 2021 22:06 GMT)
2.4

5 km
3 Km S of Quinton, Oklahoma ΠερισσότεροΧάρτης
25 Νοε 2021 21:43 (GMT -6) (26 Νοε 2021 03:43 GMT)
2.0

7.6 km
6 Km ESE of Marston, Missouri 1 αναφοράΠερισσότεροΧάρτης
25 Νοε 2021 19:39 (GMT -6) (26 Νοε 2021 01:39 GMT)
2.1

7.4 km
4 Km SW of Caruthersville, Missouri ΠερισσότεροΧάρτης
Πέμπτη, 25 Νοεμβρίου 2021 01:37 GMT (1 σεισμός)
24 Νοε 2021 19:37 (GMT -6) (25 Νοε 2021 01:37 GMT)
1.9

1.4 km
4 Km SW of Quinton, Oklahoma ΠερισσότεροΧάρτης
Εκτιμώμενη συνδυασμένη σεισμική ενέργεια που απελευθερώνεται: 2.3 x 109 joules (644 kilowatt hours, ισοδυναμεί με 0.554 τόνους TNT) Περισσότερες πληροφορίες
Δείτε περισσότερα

Κατάλογος σεισμών - Αναζητήστε προηγούμενους σεισμούς

Βρείτε προηγούμενους σεισμούς σε αυτήν την περιοχή κατά ημερομηνία ή εύρος ημερομηνιών:
έως
Αναζητήστε σεισμούς!
Βάθος και μέγεθος σεισμών έναντι χρονικού σχεδίου
Σεισμικά βάθη και χρόνος

Διαδραστικός χάρτης

Volcanoes & Earthquakes - new app for Android

Στατιστικά στοιχεία για σεισμούς

Έχει αυξηθεί ή μειωθεί η σεισμική δραστηριότητα; Ελέγξτε το Quake-O-Meter!
Αριθμός σεισμών έναντι χρόνου:
Τελευταία 24ωρα:
Αριθμός σεισμών και ενέργειας το τελευταίο 24ωρο
Τελευταίες 30 ημέρες:
Αριθμός σεισμών και ενέργειας τις τελευταίες 30 ημέρες
Τελευταίες 90 ημέρες:
Αριθμός σεισμών έναντι χρόνου
Δείτε περισσότερα

Κατανομή μεγέθους και ενέργεια που απελευθερώνεται:
Τελευταία 24ωρα:
Αριθμός σεισμών και ενέργειας έναντι μεγέθους τις τελευταίες 24 ώρες Τα μεγέθη των σεισμών και της ενέργειας έναντι του χρόνου μετά από 24 ώρες
Τελευταίες 7 ημέρες:
Number of quakes and energy vs magnitude past 7 days Magnitudes of quakes and energy vs time past 7 days
Τελευταίες 30 ημέρες:
Number of quakes and energy vs magnitude past 30 days Magnitudes of quakes and energy vs time past 30 days
Try our free app!
Volcanoes & Earthquakes - new app for Android
Android | iOS version
Why is there advertising on this site?
Support us - Help us upgrade our services!
We truly love working to bring you the latest volcano and earthquake data from around the world. Maintaining our website and our free apps does require, however, considerable time and resources.
We need financing to increase hard- and software capacity as well as support our editor team. We're aiming to achieve uninterrupted service wherever an earthquake or volcano eruption unfolds, and your donations can make it happen! Every donation will be highly appreciated. If you find the information useful and would like to support our team in integrating further features, write great content, and in upgrading our soft- and hardware, please make a donation (PayPal or Online credit card payment).

Planned features:
  • Improved multilanguage support
  • Tsunami alerts
  • Faster responsiveness
Thanks to your past donations, these features have been added recently:
  • Earthquake archive from 1900 onwards
  • Detailed quake stats
  • Additional seismic data sources
Download and Upgrade the Volcanoes & Earthquakes app to get one of the fastest seismic and volcano alerts online:
Android | IOS
Thank you!
Copyrights: VolcanoDiscovery και από άλλες πηγές, όπως σημειώνεται.
Χρήση του υλικού: Τα περισσότερα κείμενα και εικόνες, συγκεκριμένα φωτογραφίες, σε αυτόν τον ιστότοπο προστατεύονται από πνευματικά δικαιώματα. Η περαιτέρω αναπαραγωγή και χρήση χωρίς άδεια συνήθως δεν συναινείται. Εάν δεν είστε σίγουροι ή χρειάζεστε δικαιώματα άδειας για φωτογραφίες, για παράδειγμα για δημοσιεύσεις και εμπορική χρήση, επικοινωνήστε παρακαλώ μαζί μας.
Home | Travel | Destinations | Volcanoes | Photos | Earthquakes | About | Glossary | News | Contact | Privacy | Imprint | EN | DE | EL | ES | FR | IT | RU
Ακολουθήστε μας:Ακολουθήστε μας στο FacebookΑκολουθήστε μας στο InstagramΑκολουθήστε μας στο TwitterΕπισκεφτείτε το κανάλι μας στο Youtube