Επαφή | RSS | EN | DE | EL | ES | FR | IT | RU


Τελευταίοι σεισμοί στην Ευρώπη: τελευταίες 24 ώρες, Δευτέρα, 30 Ιανουαρίου 2023 - λίστα, χάρτης, στατιστικά

Τελευταία ανανενώση: 30 Ιανουαρίου 2023 02:56 GMT -
Ένιωσες σεισμό; Ανέφερέ το!
Σεισμοί κοντά μου!
Δείτε τη λίστα

Σεισμοί τις τελευταίες 24 ώρες:

  • 4 σεισμοί μεγέθους 4 βαθμών και άνω
  • 4 σεισμοί μεγέθους μεταξύ 3 και 4 βαθμών
  • 58 σεισμοί μεγέθους μεταξύ 2 και 3 βαθμών
  • 144 σεισμοί μεγέθους κάτω των 2 βαθμών
Τις τελευταίες 24 ώρες, Ευρώπη είχε 4 σεισμούς μεγέθους 4.0 ή μεγαλύτερο, 4 σεισμούς μεγέθους 3+ και 58 σεισμούς μεγέθους 2+. Σημειώθηκαν επίσης 144 μικροί σεισμοί κάτω των βαθμών 2.0 Ρίχτερ που οι άνθρωποι κανονικά δεν μπορούν να αισθανθούν.
Μέτριος σεισμός μεγέθους 4.3 σημειώθηκε Eastern Mediterranean, Μάλτα, πριν από 1 ώρα και 54 λεπτά.

Τελευταίος σεισμός: Mag. 2.3 | 15 km ΒΑ από Brescia, Lombardy, Ιταλία -

Ο ισχυρότερος σεισμός σήμερα: Mag. 4.3 | Eastern Mediterranean, 119 km Ν από Birkirkara, Μάλτα -

Πρόσφατοι σεισμοί πάνω από μέγεθος 1.0 στην Ευρώπη (ενημερώθηκε )

Τελευταίες 24 ώρες184 σεισμοί58 σεισμοί M2+4 σεισμοί M3+4 σεισμοί M4+
Τελευταίες 7 ημέρες1,670 σεισμοί635 σεισμοί M2+
Τελευταίες 30 ημέρες7,929 σεισμοί2,400 σεισμοί M2+248 σεισμοί M3+45 σεισμοί M4+6 σεισμοί M5+
Τελευταίες 90 ημέρες23,022 σεισμοί6,378 σεισμοί M2+768 σεισμοί M3+127 σεισμοί M4+13 σεισμοί M5+1 σεισμός M6+
Τελευταίες 365 ημέρες103,345 σεισμοί26,283 σεισμοί M2+3,420 σεισμοί M3+458 σεισμοί M4+41 σεισμοί M5+1 σεισμός M6+
...Διαβάστε περισσότερα
Φιλτράρετε κατά μέγεθος:

όλα
2.0+
3.0+
4.0+
Διαδραστικός χάρτης
[μικρότερα] [μεγαλύτερα]
όλα
2.0+
3.0+
4.0+
Απόκρυψη 4 μη επιβεβαιωμένοι σεισμοί
Showing quakes από μέγεθος 2 ή μεγαλύτερο (70 στα 210 σεισμοί, Δείτε περισσότερα):
Ημερομηνία και ώραΜέγεθος
Βάθος
Πλησιέστερα ηφαίστειο (απόσταση)ΤοποθεσίαΛεπτομέριεςΧάρτης
Δευτέρα, 30 Ιανουαρίου 2023 GMT (7 σεισμοί)
30 Ιαν 2023 03:50 (GMT +1) (30 Ιαν 2023 02:50 GMT)
2.3

18 km
15 km βορειοανατολικά από Brescia, Lombardy, Ιταλία Περ.
30 Ιαν 2023 03:23 (GMT +1) (30 Ιαν 2023 02:23 GMT)
2.4

19 km
9.2 km βορειοανατολικά από Cesena, Ιταλία Περ.
30 Ιαν 2023 04:16 (GMT +2) (30 Ιαν 2023 02:16 GMT)
?

n/a
63 km βορειοανατολικά από Nuweiba, Αίγυπτος (preliminary) Early Alert!
Το ενιωσα - 1 αναφορά
Περ.
30 Ιαν 2023 02:02 (GMT +1) (30 Ιαν 2023 01:02 GMT)
4.3

10 km
Eastern Mediterranean, 119 km νότια από Birkirkara, Μάλτα
Το ενιωσα
Περ.
30 Ιαν 2023 03:53 (GMT +3) (30 Ιαν 2023 00:53 GMT)
2.8

12 km
Θάλασσα του Μαρμαρά, 33 km βόρεια από Biga, Τουρκία Περ.
30 Ιαν 2023 03:44 (GMT +3) (30 Ιαν 2023 00:44 GMT)
2.3

2.6 km
40 km νοτιοανατολικά από Σεβάστεια, Τουρκία Περ.
30 Ιαν 2023 02:43 (GMT +2) (30 Ιαν 2023 00:43 GMT)
2.2

8.9 km
Eastern Mediterranean, 60 km νότια από Μοίρες, Ελλάδα Περ.
Κυριακή, 29 Ιανουαρίου 2023 GMT (63 σεισμοί)
30 Ιαν 2023 01:56 (GMT +2) (29 Ιαν 2023 23:56 GMT)
4.1

10 km
Black Sea, 62 km βόρεια από Arnavutköy, Τουρκία
Το ενιωσα
Περ.
30 Ιαν 2023 01:56 (GMT +2) (29 Ιαν 2023 23:56 GMT)
2.8

10 km
Black Sea, 62 km βόρεια από Arnavutköy, Τουρκία Περ.
30 Ιαν 2023 01:05 (GMT +2) (29 Ιαν 2023 23:05 GMT)
2.1

8 km
28 km νότια από Ηράκλειο, Κρήτη, Ελλάδα Περ.
30 Ιαν 2023 00:33 (GMT +2) (29 Ιαν 2023 22:33 GMT)
2.0

10.4 km
Eastern Mediterranean, 61 km νότια από Ιεράπετρα, Ελλάδα Περ.
29 Ιαν 2023 23:29 (GMT +1) (29 Ιαν 2023 22:29 GMT)
2.3

3 km
Alboran Sea, 35 km βορειοανατολικά από Al Hoceima, Μαρόκο Περ.
30 Ιαν 2023 00:19 (GMT +2) (29 Ιαν 2023 22:19 GMT)
2.2

20 km
Eastern Mediterranean, 90 km νοτιοανατολικά από Ρόδος, Ελλάδα Περ.
29 Ιαν 2023 23:57 (GMT +2) (29 Ιαν 2023 21:57 GMT)
2.6

12 km
Ionian Sea, 83 km νοτιοδυτικά από Αμαλιάδα, Δυτική Ελλάδα Περ.
30 Ιαν 2023 00:49 (GMT +3) (29 Ιαν 2023 21:49 GMT)
2.0

5.9 km
6.1 km νοτιοανατολικά από Αφιόν Καραχισάρ, Τουρκία Περ.
30 Ιαν 2023 00:10 (GMT +3) (29 Ιαν 2023 21:10 GMT)
2.5

8 km
Θάλασσα του Μαρμαρά, 24 km βορειοανατολικά από Biga, Τουρκία Περ.
29 Ιαν 2023 23:09 (GMT +2) (29 Ιαν 2023 21:09 GMT)
?

n/a
18 km βορειοανατολικά από Lemesós, Κύπρος (μη επιβεβαιωμένους)
Το ενιωσα - 2 εκθέσεις
Περ.
29 Ιαν 2023 23:38 (GMT +3) (29 Ιαν 2023 20:38 GMT)
2.2

17 km
25 km ανατολικά από Ispir, Erzurum, Τουρκία Περ.
29 Ιαν 2023 20:35 (GMT +2) (29 Ιαν 2023 18:35 GMT)
2.2

15 km
24 km νότια από Lefkada, Ελλάδα Περ.
29 Ιαν 2023 19:17 (GMT +1) (29 Ιαν 2023 18:17 GMT)
?

n/a
25 km βορειοανατολικά από Bugojno, Βοσνία - Ερζεγοβίνη (μη επιβεβαιωμένους)
Το ενιωσα - 3 εκθέσεις
Περ.
29 Ιαν 2023 19:06 (GMT +1) (29 Ιαν 2023 18:06 GMT)
3.5

19 km
Eastern Mediterranean, 115 km νότια από Birkirkara, Μάλτα
Το ενιωσα - 1 αναφορά
Περ.
Δείτε περισσότερα
Εκτιμώμενη συνδυασμένη σεισμική ενέργεια που απελευθερώνεται: 5.4 x 1011 joules (151 megawatt hours, ισοδυναμεί με 130 τόνους TNT) | about seismic energy

Latest seismic signals

Seismic station: Black Forest Observatory, Schiltach, Germany (IBFO/II network) | Show on map | Station Info
Seismic station Black Forest Observatory, Schiltach, Germany: seismogram of vertical movement last 60 minutes (source: IRIS/BUD)
Seismogram (vertical component) last 60 minutes. Source: IRIS query builder webtool
Δείτε περισσότερα

Earthquake Catalog - Αναζητήστε προηγούμενους σεισμούς

Βρείτε προηγούμενους σεισμούς σε αυτήν την περιοχή κατά ημερομηνία ή εύρος ημερομηνιών:
ή
Αναζητήστε σεισμούς!
Σεισμικά βάθη και χρόνος
Βάθος και μέγεθος σεισμών έναντι χρονικού σχεδίου

Διαδραστικός χάρτης

Volcanoes & Earthquakes - new app for Android

Στατιστικά στοιχεία για σεισμούς

Έχει αυξηθεί ή μειωθεί η σεισμική δραστηριότητα; Ελέγξτε το Quake-O-Meter!
Αριθμός σεισμών έναντι χρόνου:
Τελευταία 24ωρα:
Αριθμός σεισμών και ενέργειας το τελευταίο 24ωρο
Τελευταίες 30 ημέρες:
Αριθμός σεισμών και ενέργειας τις τελευταίες 30 ημέρες
Τελευταίες 90 ημέρες:
Αριθμός σεισμών έναντι χρόνου
Δείτε περισσότερα

Κατανομή μεγέθους και ενέργεια που απελευθερώνεται:
Τελευταία 24ωρα:
Αριθμός σεισμών και ενέργειας έναντι μεγέθους τις τελευταίες 24 ώρες Τα μεγέθη των σεισμών και της ενέργειας έναντι του χρόνου μετά από 24 ώρες
Τελευταίες 7 ημέρες:
Number of quakes and energy over magnitude past 7 days Magnitudes of quakes and energy over time past 7 days
Τελευταίες 30 ημέρες:
Number of quakes and energy over magnitude past 30 days Magnitudes of quakes and energy over time past 30 days
Try our free app!
Volcanoes & Earthquakes - new app for Android
Android | iOS version

Support us - Help us upgrade our services!

We truly love working to bring you the latest volcano and earthquake data from around the world. Maintaining our website and our free apps does require, however, considerable time and resources.
We need financing to increase hard- and software capacity as well as support our editor team. We're aiming to achieve uninterrupted service wherever an earthquake or volcano eruption unfolds, and your donations can make it happen! Every donation will be highly appreciated. If you find the information useful and would like to support our team in integrating further features, write great content, and in upgrading our soft- and hardware, please make a donation (PayPal or Online credit card payment).

Planned features:
  • Improved multilanguage support
  • Tsunami alerts
  • Faster responsiveness
Thanks to your past donations, these features have been added recently:
  • Design upgrade
  • Detailed quake stats
  • Additional seismic data sources
Download and Upgrade the Volcanoes & Earthquakes app to get one of the fastest seismic and volcano alerts online:
Android | IOS
Thank you!
Sources: VolcanoDiscovery / VolcanoAdventures and other sources as noted.
Use of material: Most text and images on our websites are owned by us. Re-use is generally not permitted without authorization. Contact us for licensing rights.
Volcanoes & Earthquakes
VolcanoDiscovery Home
Ηφαίστεια | Σεισμοί | Photos | News | App
Adventure & Study Travel
Tours to Volcanoes and Volcanic Areas: walking tours, photo tours, study tours
Tours & Dates | FAQ | About us
Get our newsletter!
Company info
Contact | Legal info | Terms & conditions
Follow us
Follow us on facebook Follow us on Instagram Follow us on Twitter Visit our Youtube channel
EN | DE | EL | ES | FR | IT | RU
VolcanoDiscovery GmbH, Germany, Reg. nr.: HRB 103744, EU Tax Id: DE 310 395 322 owned and created by
Dr. Tom Pfeiffer, volcanologist, volcano photographer, tour organizer member of
IAVCEI
Volcanological Society
Ecotourism Greece
Insured by R+V
VolcanoDiscovery © 2004- All Rights Reserved | Privacy - cookie settings